![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Cytat:
Nie przesadzałabym z ilością, bo niekoniecznie dziecko moze lubić smoczki. Jak się zgubi czy coś, zawsze mozna dokupić. 2. chyba zdecyduje sie na ręczny 3. nie kupuję 4. osobiście nie polecam nawilżaczy - tzn takich elektrycznych (siedlisko bakterii i grzybów). Lepiej założyć ceramiczne na kaloryfery, albo rozwiesić np. mokre ręczniki. 5. ja też mam 2 z kapturkiem - mniejszy i większy.
![]() |
#2042 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do torby - spoko, też nie mam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 101 to super wynik, natomiast ten na czczo rzeczywiscie troszke wysoki, ale tragedii nie ma. najwdocznie skusilas sie przed snem na cos slodkiego i wynik wyszedl taki jaki wyszedl. wazniejszy jest ten drugi, bo na czczo to zalezy co kto zje wieczorem o, i masz babo placek z tymi laktatorami, ehh... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2012-11-12 o 09:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Zakorzenienie
|
zawsze mozna wypozyczyc i taki i taki ;p
ale ja nie mogłabym jakos pożyczonego..... taką rzecz to ja bym chciała swoją.
![]() |
#2044 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37568355]Hosenko, Pstryczku - napiszę tak: widziałam ściąganie ręcznym... Po kwadransie dziewczyna miała strzykawkę 5ml pokarmu. Koszmar. TO zwyczajnie trwa długo i ręka boli jak szlag, ileż pompować można? Hosenko, a ty jeszcze na te studia to poważnie, zajedziesz się.
Ja od koleżanki pożyczyłam elektryczny BabyOno, do 150zł kosztuje, natomiast to co Pstryczku pokazujesz - nie znam, ale chyba każdy elektryczny lepszy od ręcznego, poważnie. Pojemników nie kupuję teraz, ale Hosenko Tobie faktycznie mogą się przydać ![]() Hmmm, muszę to przemyśleć. Studia skończą mi się pod koniec marca, mają być co drugą sobotę (9 -15.40), czasem w piątki po południu, wiec laktator tez nie będzie codziennie używany.
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hosenka, szaja - dziekuje za odpowiedzi ![]() to nastepna partia, tym razem z dziedziny- kosmetyka ![]() 1- czy rozni sie emulsja od plynu do kapieli? co lepsze? 2- nozyczki - jaka firma? 3- cążki - takie zwykle metalowe czy z taka gumową nasadką? 4- spray do noska - kupic? 5- nasączone gaziki do pepuszka - ile sztuk? 6- co do przemywania oczu? zwykłe platki bawelniane czy jakies specjalistyczne gaziki? 7-czy te wszystkie kosmetyczne rzeczy -kremy, szmapony itd mozna bezpiecznie zamowic przez all czy lepiej w aptece kupic? 8- czy moge spokojnie kupic kilka rzeczy kosmetycznych roznych firm czy lepiej sie trzymac jedenj firmy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Zakorzenienie
|
no mialam na mysli takie wklady, mi maz kupowal z belli bodajze
![]() a teraz jeszcze nie kupilam dopiero czekaja mnie takie zakupy ![]() a tak w ogole to sie witam ![]() rano byla u mnie mama na placku i kawce. Juz na pewno w 2 dzien swiat beda jedne chrzciny, ciekawe czy tydzien pozniej drugie (bo takie sa plany) ale finansowo to nie wydole ![]()
#2047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
4. ja kupiłam sół morską 8- lepiej jedna, bo jak uczuli to przynajmniej nie będziesz musiała szukać co dziewczyny, jaki przewijak na komodę???? bo nie mam pojęcia? taki jak na łóżeczko czy taki raczej typu materacyk? http://allegro.pl/usztywniany-przewi...753646933.html http://allegro.pl/ladny-miekki-przew...757347891.html |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2048 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2049 |
Raczkowanie
|
Hej,
zanim nadrobie watek to najpierw napisze newsy dzisiejszego dnia. Dzisiaj wypadło mi robienie tej glukozy. Naczytawszy się opinii na forum naszym i na innych badanie to w moim wyobrazeniu urosło do rangi jakiegos horroru, przez co 2 ostatnie dni miałam biegunke ze strachu przed nim. Szłam tam dzis jak na sciecie. Jak wrażenia?(piszę oczywiście z mojego punktu widzenia i jak to na mnie wpłyneło) w ogole nie jest to ani straszne, ani zadna trucizna, ani coś z powodu czego mozna zrezygnowac z drugiej ciąży (gdzies tutaj przeczytałam taką uwage). W moim przypadku ani razu mi sie nie odbiło, nie bylo mi słabo. Rozumiem,ze komus moze sie zrobic słabo (choc wydaje mi sie ze chyba bardziej ze strachu). Takze wg mnie opinie o tym badaniu są mocno przesadzone i nie warte rozmyslan. Wkurzające jest tylko to czekanie na kolejne kłucie.A żeby nie było za miło to pielegniarka, ktora mi pobierała krew okazała sie straszną pipą, była niedelikatna i mam teraz ogromnego siniaka,wkłuwała sie 2 razy w tą samą żyłę, mimo ze chciałam w druga rękę. Dzis bede miec wyniki. Tak wiec dziewczyny, które nie robiły tej glukozy, naprawde nie ma sie czego bac! a teraz musze troche doczytac i jesc sniadanie |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | |||
Rozeznanie
|
Witam kochane. Całą noc dziś przespałam jak dziecko, obudziłam się o 6 na siusiu jak TŻ do pracy wstawał, pogadałam z nim troszkę i zasnęłam znowu i obudziłam się o 9.45. Dawno już nie spałam tak twardym snem ale chyba niewyspanie poprzedniej nocy dało mi się we znaki. Zrobiłam pranie i dziś na obiadek chcę zrobić żurek tylko muszę iść do sklepu po białą kiełbasę, a tak mi się nie chce.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ze strony mojego TŻta spotykam się dokładnie z takimi samymi komentarzami jak ty od szwagra no po prostu tylko ich ![]() ![]()
![]() |
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to samo się tyczy oddawania krwi, jedni sie czują lepiej drudzy gorzej, ja jak oddałam pierwszy raz krew to pierwsze pół godziny było cudowne, po 30 minutach co chwile mdlałam nie moglam dojsc do domu (chyba z 15 razy zemdlałam, a akurat do przystanku autobusowego daleko mialam i postoju taxi tez nie bylo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
2 - obojętnie, mam Canpol 3 - nie posiadam, zbędne były 4 - tak, codziennie po kąpieli psikasz, udrażnia nosek, nie robią się kozuchy wielkie 5 wcale ![]() 6 - zwykłe płatki higieniczne 7 a chyba nie ma różnicy 8 jednej, bo jak uczuli to wiesz co Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Zadomowienie
|
Hej, wpadłam się tylko przywitać i uciekam zaraz do pracy zwolnienie zawieźć i poplotkować z dziewczynami. Zajrzę później, buźka.
Pytanie jeszcze mam: czy któraś z was ma upławy koloru żółtawego, nawet bym powiedziała lekko zielonkawego??? Nic mnie nie piecze i nie swędzi, ale zaczynają mnie martwić. W piątek lekarz powiedział, że są tam jakieś grudki i przepisał ten gynazol, wzięłam go w sobotę i czekam na poprawę. Ale jak długo mam czekać,tego nie wiem???
#2055 |
Zakorzenienie
|
właśnie mi sie przypomnialo co mi sie snilo w nocy....
snilo mi sie ze urodzilam juz synka, w tym tygodniu ciazy co jestem i byl taki maciupenki, przeciez to dopiero nieco ponad kg dzieciaczka, i przez to ze tak wczesnie sie urodzil musial tydzien w szpitalu lezec ale wszystko bylo z nim w porzadku ( tak sprawdzalam nozki, raczki, siusiaka czy wszystko ok ![]() ![]()
#2056 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37567079]
Jaciepier, ale te baby w przychodniach potrafią być niedouczone ![]() Nie tylko to, ale są kobiety które mogą zasłabnąć (np takie co to mają cukrzyce a nie wiedzą, cukier mocno urośnie i pac na ziemię) Bez sensu Cytat:
Jak skończę to pochwalę się ![]() Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37567844]Która tu robiła misiowy kocyk? Ja chcę machnąć ![]() Bardzo ładny, ale ja na drutach nie umiem ![]() Cytat:
Ale dziś pospałam, do 10. Zaraz mama ma wpaść. Miłego dnia dziewczyny. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ja mialam canpol ale nie uzywalam 3. mialam zwykle canpol i wlasnie je uzywalam, ale w sumie dosc szybko przerzucilam sie na takie zwykle dorosle cazki i najlepiej mi sie nimi obcinalo 4. ja uzywalam i nadal bede wode morska 5. gaziki nasaczone tez mi sie nie przydaly 6. platki kosmetyczne 7. mysle ze przez all tez mozna zamowic spokojnie 8. lepiej jedna firma
![]() |
#2058 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz znowu am dowcipnie clotrimazol brac wrrrrrrrr ![]() ![]() ![]() Cytat:
jak cos to zapraszam, jakoś się pomieścimy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
BAN stały
|
buuu, zaraziłam się od męża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja na komode mam ten miekki. na komodzie mam takie specjalne miejsce dla niego, pod dupka ![]() zauwaz ze przewijak na lozeczko wisi niejako w powietrzu wiec musi byc sztywny ale jesli chodzi o komode to mozna miekki. ja tak naprawde to nie wiedze wiekszej roznicy w uzytkowaniu, przeciez i tak zawsze kladziemy dziecko na jakims w miare "twardym", stabilnym podlozu (nie biore pod uwage lozeczka) wiec czy to bedzie taki czy taki przewijak to chyba wsjo ryba. a ten miekki to znowu tez nie jest jakas tam ceratka. ten twardszy moze wydawac sie stabilniejszy ale jak ma lezec na komodzie to spokojnie bralabym ten miekki. no i akuratw tej aukcji te sztywne maja jakies tam nozki co by pasowaly do lozeczka wiec niekoniecznie beda ci pasowac na komode |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do tych pytań: ja używałam płynu z Nivea Baby, nożyczkii zwykłe z kompletu do paznokci mojego tylko nowe nie używane, cążki też zwykłe z drogerii, jak dla siebie, spray - woda morska, najlepsza, do pępuszka: wada i spiryt, do oczu sól fizjologiczna, kosmtyki kupowałam w markecie, i ja bym na twoim miejscu wypróbowała najpierw jedną, potem ewentualnie inną
![]() |
#2063 | ||
Zakorzenienie
|
Hej z "rana", dziewczyny.
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37567511]Pstryczku, miałam 75 i po 2h 158 ![]() [/QUOTE] Ja np mam 138, a norma jest do 140. ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do żeli, to mówimy tutaj o tych do twarzy, w każdej Biedrze jest tylko jedna seria żeli do mycia buźki - oczywiście pod szyldem Be Beauty. ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aaaaaaaaaaaaa wiecie co mi sie dzisiaj sniło? Ze seks uprawiałam w basenie z Marcinem Millerem (tak sie chyba pisze?) z discopolowego zespołu Boys ![]() i jeszcze mam pytanie- czy to normalne, ze od kilku dni budzę się ze zdrętwiałą lewą ręką? jak bede w czwartek u gina to musze zapytac, ale wolałabym juz teraz cos wiedziec... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę wypróbować ten żel do twarzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |||
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37567875]Kolejny dowód na to, że Polacy nie ptoafią (nie chcą) robić interesów. Leniwe dupki!
A szwagra bym zrypała z góry na dół, ojjj, popamiętałby on mnie na długo. Hosenko, NUBY fajne rzeczy ma, ale jednak nie kupowałabym ręcznego, za długo to trwa.[/QUOTE] No ze szwagrem się pokłóciłam, tylko że to jest typ człowieka który myśli że pożarł wszystkie rozumy jest panem świata i to że go ktos zrypie to nic mu to nie robi. Najlepiej go chyba olać po prostu. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No jego żona już była w ciąży i była zdana sama na siebie , pewnie dlatego lądowała w szpitalu z krawieniem kilka razy bo nie miał się kto nią zająć... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2067 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do dretwienia to normalne w ciązy, ja tez tak mialam. narazie cisza, moze przeszlo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
Bmw E46 2002 r silnik 2.2 , kombi z sekwencja ;p
strasznie zaluje ze go sprzedajemy ;/
![]() |
#2069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest wlasnie taki typ faceta - splodzic dzieciaka a potem niech se kobita sama radzi. swoje przecież juz zrobil ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | ||
Raczkowanie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ifwka - pytałaś o butelki Dr Brown. Miałam, butelki jak butelki, nie widziałam różnicy między nimi a np. Aventem. Do tego źle się je myje (przez tą rurkę) i są drogie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.