Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 199 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-11, 22:58   #5941
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

wiesz..a może porozmawiajcie sobie poważnie,bo zdarza się i tak że związek trwa,życie leci a czasu i chęci na poważne rozmowy nie ma!!!ja juz kumam..on jest po prostu ZAZDROSNY!!!przy znajomych przytula bo żeby widzieli że jesteś jego,a jak jesteście sami to dołuje żebyś zbyt wysokiej samooceny nie miała czasem...bo twój wygląd plus wysoka samoocena równa się..DUZY PROBLEM DLA NIEGOczyż nie???????????
a tak na marginesie,usunęłaś zdjęcie z twarząja mam chyba ze sto,też chyba usunę!!!

hahaha jesteś niesamowita, nawet nie wiesz jak się uśmiechnęłam ale powiem Ci szczerze że może coś w tym jest jutro dodam nowe fotunie, z twarzą i innym staniczku, a może miło Was zaskoczę
Niepytajozdanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 23:15   #5942
celina777
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dzieki dziweczyny baaaaardzo za kciuki
Jutro rano juz nie wejde bo 8 w klinice wiec napisze po jak tylko bede na siłach.
KTÓRA PRZYGARNIE WYLICZANKĘ ?
Stary 2012-11-11, 23:38   #5943
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niepytajozdanie Pokaż wiadomość
Ja chciałam dla Niego jak najlepiej, zawsze się starałam i chciałam być 'idealną kobietą'. Niestety, może jestem za dobra i zbyt uczuciowa. Ale tak wczoraj miałam z koleżankami babski wieczór, i tak jak mówisz pokaże że mam jaja i pogonię go w cholere, bo to nie tędy droga muszę popracować nad swoją samooceną, bo przez ten związek strasznie mi spadła - a wtedy mam nadzieję, że znajdę kogoś cudownego
kobiety są w stanie się naprawdę poświęcić... wiem coś o tym... mój były był takim tyranem... zazdrośnik o byle co (kiedyś to już pisałam- był zazdrosny nawet o tampony.... jak mi to mówił to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać ), moją samoocenę tak mi zaniżył, że czułam się strasznie... niby nic wprost ale takie docinki przy znajomych, że ja głupia, nic nie wiem, odnośnie mojej figury komentarze i niby w żartach ale bolało strasznie... siedziałam cicho i nic nie mówiłam... urodziny miał to jechałam do niego do pracy (do miasta obok, 2 przesiadki 1,5h jazdy, w styczniu o 7:00, żeby jak najdłużej posiedzieć razem, bo ja na 15 do pracy i musiałam wracać...) a jak był dzień kobiet i miał wolne to wolał iść z kolegą na siłownię niż do mnie przyjechać... nie wiedziałam że w związku może być fajnie aż nie poznałam mojego aktualnego TŻ a z tamtym byłam 2,5 roku... chyba najgorsze 2,5roku w moim życiu... wiadomo, że jakieś tam fajne chwile były ale tego się już nie pamięta pamięta się tylko te złe i przykre

i pamiętam nasze ostatnie spotkanie... na dworcu, podchodzi do mnie a ja: cześć. on mi: buzi mi nie dasz? i mu odpowiedziałam: wiesz, nie mam takiej potrzeby... wtedy jeszcze nie wiedział, że nie chcę go więcej znać

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

no i oczywiście dziewczynki.... trzymam kciuki dzisiaj

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-11-11 o 23:34
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 23:55   #5944
Niepytajozdanie
Raczkowanie

kobiety są w stanie się naprawdę poświęcić... wiem coś o tym... mój były był takim tyranem... zazdrośnik o byle co (kiedyś to już pisałam- był zazdrosny nawet o tampony.... jak mi to mówił to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać ), moją samoocenę tak mi zaniżył, że czułam się strasznie... niby nic wprost ale takie docinki przy znajomych, że ja głupia, nic nie wiem, odnośnie mojej figury komentarze i niby w żartach ale bolało strasznie... siedziałam cicho i nic nie mówiłam... urodziny miał to jechałam do niego do pracy (do miasta obok, 2 przesiadki 1,5h jazdy, w styczniu o 7:00, żeby jak najdłużej posiedzieć razem, bo ja na 15 do pracy i musiałam wracać...) a jak był dzień kobiet i miał wolne to wolał iść z kolegą na siłownię niż do mnie przyjechać... nie wiedziałam że w związku może być fajnie aż nie poznałam mojego aktualnego TŻ a z tamtym byłam 2,5 roku... chyba najgorsze 2,5roku w moim życiu... wiadomo, że jakieś tam fajne chwile były ale tego się już nie pamięta pamięta się tylko te złe i przykre

i pamiętam nasze ostatnie spotkanie... na dworcu, podchodzi do mnie a ja: cześć. on mi: buzi mi nie dasz? i mu odpowiedziałam: wiesz, nie mam takiej potrzeby... wtedy jeszcze nie wiedział, że nie chcę go więcej znać.

Dokładnie u mnie też jest coś takiego, niby ok tydzień, dwa a później masakra. Jestem bezkonfliktową osobą, on po mnie jeździ a ja zamknę się w sobie, zacisnę łzy i siedzę nic się nie odzywając - bo co mam powiedzieć .. to jest przykre strasznie, tym bardziej że ja wiele nie wymagam. Chcę tylko czuć się komuś potrzebna i kochana. Kładę się czasem do łóżka i łzy same mi lecą. Poza tym między Nami kiedyś nie było wszystko ok z jego strony. Były też inne dziewczyny .. Jestem może teraz przewrażliwiona nie wiem, ale np. jest taki fanpage na fb, 'dupy dupeczki' - czy coś takiego, zachwyca sie innymi, przegąda zdjęcia, i mówi patrz ta taka, ta ma fajne to, o jakie cycki .. a gdzie jestem ja? dlaczego on mnie nie zauważa, a tak bym bardzo tego chciała. Dlatego chyba to nie ma głębszego sensu, nie chcę czuć się jak piąte koło u wozu. Mam dopiero 20 lat, myślę że jeszcze mam okazję na taki fajny związek w jakim jesteś TY
Stary 2012-11-12, 00:14   #5945
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie u mnie też jest coś takiego, niby ok tydzień, dwa a później masakra. Jestem bezkonfliktową osobą, on po mnie jeździ a ja zamknę się w sobie, zacisnę łzy i siedzę nic się nie odzywając - bo co mam powiedzieć .. to jest przykre strasznie, tym bardziej że ja wiele nie wymagam. Chcę tylko czuć się komuś potrzebna i kochana. Kładę się czasem do łóżka i łzy same mi lecą. Poza tym między Nami kiedyś nie było wszystko ok z jego strony. Były też inne dziewczyny .. Jestem może teraz przewrażliwiona nie wiem, ale np. jest taki fanpage na fb, 'dupy dupeczki' - czy coś takiego, zachwyca sie innymi, przegąda zdjęcia, i mówi patrz ta taka, ta ma fajne to, o jakie cycki .. a gdzie jestem ja? dlaczego on mnie nie zauważa, a tak bym bardzo tego chciała. Dlatego chyba to nie ma głębszego sensu, nie chcę czuć się jak piąte koło u wozu. Mam dopiero 20 lat, myślę że jeszcze mam okazję na taki fajny związek w jakim jesteś TY
mówię Ci z doświadczenia. nie daj się jesteś dużo więcej warta...

on lubi dupy dupeczki? Ty sobie polub jakichś fitnessowców (nawet jak Ci się nie podobają ) i wychwalaj ich klaty i brzuchy. działa
a napisz jeszcze proszę ile ten Twój TŻ ma lat?

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ----------

no i ja z tamtym byłam w wieku właśnie okolice 20-23. głupi wiek na zakochanie się wg mnie
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 00:56   #5946
gwendolinka
Zadomowienie

wg mnie tkwisz w toksycznym związku. Jestes z nim bo to juz kilka lat, przyzwyczajenie, jakieś uczucia... ale jak sama mowisz czujesz się przez niego nieszczesliwa , niedoceniona, niekochana. Uwazam ze kobieta z nieodpowiednim facetem czuję się gorzej niż bez faceta.

Ja np też spotykałam się z facetem, który był dla mnie nie do konca w porządku... a ja niby traktowałam go gorzej, pokazywałam mu moją ignorację a prawda była taka, ze bardzo chciałam go żeby on mnie zauwazał i chciałam być dla niego ważna. Wrecz trzeskałam drzwiami w samochodzie wychodzac zbulwersowana, pokazujac mu ze jestem "twarda" ale psychicznie czułam się jak wyrzucony pies na ulicy. Że mnie nie zatrzymywal etc... Nie wiem jak to opisać... ale jedno wiem na pewno kiedy zerwalam z nim znajomość moje poczucie wartości znowu było na odpowiednim poziomie. Sama czulam sie o wiele bardziej wartosciowa niż przy nim. Tacy faceci to popaprancy emocjonalnie wysysajacy z kobiet pozytywne emocje.

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Dzieki dziweczyny baaaaardzo za kciuki
Jutro rano juz nie wejde bo 8 w klinice wiec napisze po jak tylko bede na siłach.
KTÓRA PRZYGARNIE WYLICZANKĘ ?
Ja nie przygarniam Ale
CELINAAAAA ALE ZLECIAŁO!!!! bedzie super na pewno

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 05:53   #5947
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
wg mnie tkwisz w toksycznym związku. Jestes z nim bo to juz kilka lat, przyzwyczajenie, jakieś uczucia... ale jak sama mowisz czujesz się przez niego nieszczesliwa , niedoceniona, niekochana. Uwazam ze kobieta z nieodpowiednim facetem czuję się gorzej niż bez faceta.

Ja np też spotykałam się z facetem, który był dla mnie nie do konca w porządku... a ja niby traktowałam go gorzej, pokazywałam mu moją ignorację a prawda była taka, ze bardzo chciałam go żeby on mnie zauwazał i chciałam być dla niego ważna. Wrecz trzeskałam drzwiami w samochodzie wychodzac zbulwersowana, pokazujac mu ze jestem "twarda" ale psychicznie czułam się jak wyrzucony pies na ulicy. Że mnie nie zatrzymywal etc... Nie wiem jak to opisać... ale jedno wiem na pewno kiedy zerwalam z nim znajomość moje poczucie wartości znowu było na odpowiednim poziomie. Sama czulam sie o wiele bardziej wartosciowa niż przy nim. Tacy faceci to popaprancy emocjonalnie wysysajacy z kobiet pozytywne emocje.

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ----------

Ja nie przygarniam Ale
CELINAAAAA ALE ZLECIAŁO!!!! bedzie super na pewno
KURCZE JADEEEEE.....PAPAAAA....: jupi:

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 06:55   #5948
cycatka
Raczkowanie

Jedzcie spokojnie dziewczyny, bez pośpiechu i wracajcie szybko z nowymi pięknymi nabytkami
cycatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 07:07   #5949
horo_2
Zadomowienie

Celinko, Alex,
Jestem z Wami ...kciukasy za wymarzone piersi

A wszystkie pozostale buziam i witam się goraco.

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 07:16   #5950
cycatka
Raczkowanie

Miłego dnia a za razem tygodnia wszystkim Cycolinką

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:

i pamiętam nasze ostatnie spotkanie... na dworcu, podchodzi do mnie a ja: cześć. on mi: buzi mi nie dasz? i mu odpowiedziałam: wiesz, nie mam takiej potrzeby... wtedy jeszcze nie wiedział, że nie chcę go więcej znać.

W związku albo sobie wyjaśnicie wszystko i każde z was powie szczerze czego oczekuje od drugiej osoby albo nic z waszego związku nie będzie a im dłużej będzie trwał tym będzie gorzej. A Ty dziewczyno musisz się szanować i nie dawać się poniżać a tym bardziej np. uderzyć, jesteś młodziutka życie całe jest przed Tobą.
Stary 2012-11-12, 07:33   #5951
klaudeczka2010
Zadomowienie

CZEŚĆ ŚLICZNOTKI

HORO,CYTATKO wy juz tu

CELINKO JEDŹ I WRACAJ ZARAZ..i ALEX trzymamy:cmok :
Stary 2012-11-12, 07:43   #5952
ania 31
Raczkowanie

celina777 TO JUZ DZIS POWODZENIA
Alexo912 TO JUZ DZIS POWODZENIA
ania31 21.11-8
lauren25 28.11- 15
kicia_nh 12.12- ii30
Matti 14.12- 32
Paularetka 03.01- 52
PRZEDPO 28.03- 136 [/QUOTE]

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc

Edytowane przez ania 31
Czas edycji: 2012-11-12 o 07:46
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 07:53   #5953
horo_2
Zadomowienie

Klaudus, ja już ok. 4 czytalam to, co naskrobalyscie w ciagu kilkunastu godzin
Dzisiaj musze sobie poodwiedzac albumy...zebuy się zmotywowac do cwiczen bo weekend uplynal leniwie...jedyne, czym ruszalam to zuchwa... Ale co mam zrobic jak mi się ciagle cos chce?

Stary 2012-11-12, 08:41   #5954
cycatka
Raczkowanie

Wybaczcie mi, ale ja nie taka młoda i piękna jak Wy i nie ma się czym chwalić ale założyłam album obiecany chyba z rok temu bo nie wypada zaglądać do Waszych będąc sama anonimową - mam nadzieję, że nic nie poknociłam
Stary 2012-11-12, 09:36   #5955
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cycatka Pokaż wiadomość
Wybaczcie mi, ale ja nie taka młoda i piękna jak Wy i nie ma się czym chwalić ale założyłam album obiecany chyba z rok temu bo nie wypada zaglądać do Waszych będąc sama anonimową - mam nadzieję, że nic nie poknociłam
Mloda? Hahaha...szczegolnie ja ... ale sorki, większość tutaj to rzeczywiście piękne młódki
U mnie najbardziej obrodzilo w latka i w dzieci
Poogladam sobie Was dzisiaj...jak już na chwile spoczne przy kompie, bo w telefonie to mordega przegladac albumy.

Edytowane przez horo_2
Czas edycji: 2012-11-12 o 09:41
Stary 2012-11-12, 09:59   #5956
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Mloda? Hahaha...szczegolnie ja ... ale sorki, większość tutaj to rzeczywiście piękne młódki
U mnie najbardziej obrodzilo w latka i w dzieci
Poogladam sobie Was dzisiaj...jak już na chwile spoczne przy kompie, bo w telefonie to mordega przegladac albumy.
Skarbie, do mnie to i tobie troszkę brakuje, ja już mam takie wnusie jak Ty Kochana dzieci
Stary 2012-11-12, 10:00   #5957
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cycatka Pokaż wiadomość
Skarbie, do mnie to i tobie troszkę brakuje, ja już mam takie wnusie jak Ty Kochana dzieci
a bo kiedy ja rodziłam...
moje koleżanki też już maja wnuczki... niektóre starsze od moich dzieci ... hihihi...

Stary 2012-11-12, 10:01   #5958
korinka
BAN stały

Celina i Alex - powodzenia. Trzymam za Was mocno kciuki!! mam nadzieję, że będziecie zadowolone ze swoich pięknych cycuszków !
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 10:13   #5959
Olivkaa200
Zakorzenienie

Celinko, Alex powodzenia!!!!!

A mi dzis 4 miesiace walnely moim cyciuniommoze wieczorkiem cos wrzuce ale jakos one sie nie zmnianiaja

Niepytajozdanie powiedz mi ile ten chlopiec ma lat??? no z tym na fb to mi sie kojarzy ze ma z 10 dlatego ja zawsze wolalam starszych facetow..
A z tym cięciem to widzisz moglas sie dopytac u Nas Tonia ma ciecie pod piersia od Waszego doktora. No ale juz po ptakach, nie ma co myslec. Dbaj o cycunie zebys nie plakala za jakis czas, dobry sportowiec nos a za jakis czas nalozysz fiszbiny. I lepiej beda sie ukladac niz teraz.

Milego dnia dziewczynki ja lece

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 10:18   #5960
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
moje koleżanki też już maja wnuczki... niektóre starsze od moich dzieci ... hihihi...
Fajnie i cieszę się przynajmniej mnie rozumiesz i moje obawy, bo tak nie raz myślę czy mi wypada zadawać się aż z tak młodymi dziewczynami i czy śmiesznie to nie wyglądam, co prawda czuję się młodo i nawet mówią mi że ubieram się za frywolnie ale życie jest piękne i co począć

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Celinko, Alex powodzenia!!!!!

A mi dzis 4 miesiace walnely moim cyciuniommoze wieczorkiem cos wrzuce ale jakos one sie nie zmnianiaja

Niepytajozdanie powiedz mi ile ten chlopiec ma lat??? no z tym na fb to mi sie kojarzy ze ma z 10 dlatego ja zawsze wolalam starszych facetow..
A z tym cięciem to widzisz moglas sie dopytac u Nas Tonia ma ciecie pod piersia od Waszego doktora. No ale juz po ptakach, nie ma co myslec. Dbaj o cycunie zebys nie plakala za jakis czas, dobry sportowiec nos a za jakis czas nalozysz fiszbiny. I lepiej beda sie ukladac niz teraz.

Zmieniają , zmieniają ale jak co dzień się je ogląda to trudno coś zauważyć od razu
Stary 2012-11-12, 11:07   #5961
jooasi
Wtajemniczenie

Celinko Alex wielkie kciukasy trzymam, dzis Wasz Wielki Dzień wracajcie szybko szczęśliwe

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
a i tu Cię zaskoczę, że bardzo bym chciała przytyć, chociaż tak około 5kg, aczkolwiek nie mogę.. mam figurę po mamie. Jem ile się da i co się da a i tak to nic nie daje, waga stoi w miejscu myślałam że może popróbuje jakiejś diety, siłowni na rozbudowę masy czy coś takiego tylko nie wiem jak to z moimi piersiątkami
Niepytaj daj sobie spokoj z nabijaniem masy ja w Twoim wieku też taka chuda byłam, 48kg przy tym samym wzroście. później 3dzieci i waga została 54kg, a odkąd 33lata skończyłam bardzo powoli ale cały czas do przodu cyferki idą i już nawet ku rozpaczy 60kg na wadze zobaczylam. staram sie pilnować bo inaczej w słonia bym sie przemieniła. wiek i hormony robią swoje.
Stary 2012-11-12, 12:01   #5962
Amanina
Raczkowanie

CELINKO, ALEX - trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze! i oby jak najmniej bolalo!!

SABA - Ty juz zaraz teraz praktycznie tez... aaaaa! nic sie nie boj, zbieraj sily na "po"!

czlowiek sie nie zaloguje jeden dzien, i potem musi 5 stron czytac.. ))

dziewczyny, troche sie zagubilam - doktor mowi ze mam smarowac blizny oliwka (operacja 2 listopad, zdjecie szwow 4 dni temu), tutaj poczytuje ze to niedobrze, bo sie rozleza. nie wiem co mam robic teraz za bardzo. pomooooocy.
Stary 2012-11-12, 12:01   #5963
horo_2
Zadomowienie

Joas,
Ty nie strasz tym wiekiem i hormonami ...ja troche "uroslam" jak skonczylam 39 i tez będę się pilnowac
A dzisiaj ide na vacu i na pomiar tkanki tluszczowej...nawet nie wiem jakie wartosci sa prawidlowe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 12:29   #5964
katarzynka00
Zakorzenienie

ale nastukałyście, nie miałam jak was ogarnąć na raz

niecierpliwie będę wyglądać opisu wrażeń naszych śweżynek

dziewczyny,ALLLLE wam zazdroszczę
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 12:59   #5965
Niepytajozdanie
Raczkowanie

W związku albo sobie wyjaśnicie wszystko i każde z was powie szczerze czego oczekuje od drugiej osoby albo nic z waszego związku nie będzie a im dłużej będzie trwał tym będzie gorzej. A Ty dziewczyno musisz się szanować i nie dawać się poniżać a tym bardziej np. uderzyć, jesteś młodziutka życie całe jest przed Tobą.

kiedyś bardzo sie tym przejmowałam, teraz już nie zamierzam. Wczoraj mieliśmy poważną rozmowe, zobaczymy jak to bedzie

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

powiedz mi ile ten chlopiec ma lat??? no z tym na fb to mi sie kojarzy ze ma z 10 dlatego ja zawsze wolalam starszych facetow..

21, rok starszy ode mnie. jest niedojrzały, a takie zachowanie to dokładnie właśnie jak u 10 latka. gry w głowie, 'jaranie' się kiedy zobaczy jakąś fajną dupe - zrobioną w fotoszopie. Właśnie będę się wybierała żeby jakiś fajny kupić, i jeszcze mam pytanko dziewczęta : odnośnie smarowania blizn żelem, tutaj mi jedna z forumowiczek podesłała linki do żeli tylko nie wiem który lepiej wybrać http://www.alpena.pl/ czy może
http://www.blizny.pl/index.php?site=veraderm

miłego dnia kochane

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Niepytaj daj sobie spokoj z nabijaniem masy ja w Twoim wieku też taka chuda byłam, 48kg przy tym samym wzroście. później 3dzieci i waga została 54kg, a odkąd 33lata skończyłam bardzo powoli ale cały czas do przodu cyferki idą i już nawet ku rozpaczy 60kg na wadze zobaczylam. staram sie pilnować bo inaczej w słonia bym sie przemieniła. wiek i hormony robią swoje.

Moja mama też odkąd pamiętam była taka chudziutka jak ja, teraz z rozmiaru 36 zrobiła się na 38-40 w mgnieniu oka, nawet ni wiadomo kiedy tak naprawdę mi to nie przeszkadza już się przyzwyczaiłam reakcji ludzi np. w sklepie jakieś strasze Panie 'ojejku jaka Ty chudziutka', albo 'odchudzasz się' - a ja nie, nie odchudzam się, ludzie pewnie myślą, że jem codziennie jeden posiłek, w dodatku sałate, albo marchewkę najlepiej. a tak wcale nie jest, jem ile wlezie omnomnom

Edytowane przez Niepytajozdanie
Czas edycji: 2012-11-12 o 13:01
Stary 2012-11-12, 13:54   #5966
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
celina777 TO JUZ DZIS POWODZENIA
Alexo912 TO JUZ DZIS POWODZENIA
POWODZENIA DZIEWCZYNKI:c mok: WRACAJCIE CALE, ZDROWE I SZCZESLIWE:cm ok:
Stary 2012-11-12, 14:52   #5967
Niezadowolencja
Raczkowanie

Zdjęcia już są. Informuję zgodnie z obietnicą Jak będziecie się wypowiadać to proszę szczerze
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 15:32   #5968
Amanina
Raczkowanie

dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie.. (moze byc durne, uprzedzam). jak sciagam ten gorset do mycia to piersi mi "przeszkadzaja" - wystaja poza klatke piersiowa i szuram reka o nie (ramieniem). plusem jest to, ze musze miec sciagniete lopatki, bo wtedy ramie jest za piersia i nic nie obcieram, ale czy to tak moze byc? czy ten implant jest za szeroki do mojej klatki piersiowej?
Stary 2012-11-12, 15:44   #5969
Saba08
Zadomowienie

Celina i Alex już pewnie po

Amanina strach juz mi przeszedł, teraz nie mogę się już doczekać!!!
Stary 2012-11-12, 15:52   #5970
martkka sz
Raczkowanie

hello lasencje!!!!! co slychac? dawno mnie nie bylo, ale probuje nadrobic zaleglosci co slychac? widze,tyle nowych dziewczat w wyliczance! witam sie ze wszystkimi razem i z kazda z osobna!!

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości