|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5941 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
wiesz..a może porozmawiajcie sobie poważnie,bo zdarza się i tak że związek trwa,życie leci a czasu i chęci na poważne rozmowy nie ma!!!ja juz kumam..on jest po prostu ZAZDROSNY!!!przy znajomych przytula bo żeby widzieli że jesteś jego,a jak jesteście sami to dołuje żebyś zbyt wysokiej samooceny nie miała czasem...bo twój wygląd plus wysoka samoocena równa się..DUZY PROBLEM DLA NIEGO
![]() a tak na marginesie,usunęłaś zdjęcie z twarzą ![]() ![]() hahaha jesteś niesamowita, nawet nie wiesz jak się uśmiechnęłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5942 |
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
![]() ![]() Jutro rano juz nie wejde bo 8 w klinice wiec napisze po jak tylko bede na siłach. KTÓRA PRZYGARNIE WYLICZANKĘ ?
#5943 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i pamiętam nasze ostatnie spotkanie... na dworcu, podchodzi do mnie a ja: cześć. on mi: buzi mi nie dasz? i mu odpowiedziałam: wiesz, nie mam takiej potrzeby... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- no i oczywiście dziewczynki.... trzymam kciuki dzisiaj ![]() Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-11-11 o 23:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5944 |
Raczkowanie
|
kobiety są w stanie się naprawdę poświęcić... wiem coś o tym... mój były był takim tyranem... zazdrośnik o byle co (kiedyś to już pisałam- był zazdrosny nawet o tampony.... jak mi to mówił to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać
![]() ![]() ![]() ![]() i pamiętam nasze ostatnie spotkanie... na dworcu, podchodzi do mnie a ja: cześć. on mi: buzi mi nie dasz? i mu odpowiedziałam: wiesz, nie mam takiej potrzeby... ![]() ![]() Dokładnie u mnie też jest coś takiego, niby ok tydzień, dwa a później masakra. Jestem bezkonfliktową osobą, on po mnie jeździ a ja zamknę się w sobie, zacisnę łzy i siedzę nic się nie odzywając - bo co mam powiedzieć .. to jest przykre strasznie, tym bardziej że ja wiele nie wymagam. Chcę tylko czuć się komuś potrzebna i kochana. Kładę się czasem do łóżka i łzy same mi lecą. Poza tym między Nami kiedyś nie było wszystko ok z jego strony. Były też inne dziewczyny .. Jestem może teraz przewrażliwiona nie wiem, ale np. jest taki fanpage na fb, 'dupy dupeczki' - czy coś takiego, zachwyca sie innymi, przegąda zdjęcia, i mówi patrz ta taka, ta ma fajne to, o jakie cycki .. a gdzie jestem ja? dlaczego on mnie nie zauważa, a tak bym bardzo tego chciała. Dlatego chyba to nie ma głębszego sensu, nie chcę czuć się jak piąte koło u wozu. Mam dopiero 20 lat, myślę że jeszcze mam okazję na taki fajny związek w jakim jesteś TY ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5945 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() on lubi dupy dupeczki? Ty sobie polub jakichś fitnessowców (nawet jak Ci się nie podobają ![]() ![]() a napisz jeszcze proszę ile ten Twój TŻ ma lat? ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- no i ja z tamtym byłam w wieku właśnie okolice 20-23. głupi wiek na zakochanie się wg mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5946 | |
Zadomowienie
|
wg mnie tkwisz w toksycznym związku. Jestes z nim bo to juz kilka lat, przyzwyczajenie, jakieś uczucia... ale jak sama mowisz czujesz się przez niego nieszczesliwa , niedoceniona, niekochana. Uwazam ze kobieta z nieodpowiednim facetem czuję się gorzej niż bez faceta.
Ja np też spotykałam się z facetem, który był dla mnie nie do konca w porządku... a ja niby traktowałam go gorzej, pokazywałam mu moją ignorację a prawda była taka, ze bardzo chciałam go żeby on mnie zauwazał i chciałam być dla niego ważna. Wrecz trzeskałam drzwiami w samochodzie wychodzac zbulwersowana, pokazujac mu ze jestem "twarda" ale psychicznie czułam się jak wyrzucony pies na ulicy. Że mnie nie zatrzymywal etc... Nie wiem jak to opisać... ale jedno wiem na pewno kiedy zerwalam z nim znajomość moje poczucie wartości znowu było na odpowiednim poziomie. Sama czulam sie o wiele bardziej wartosciowa niż przy nim. Tacy faceci to popaprancy emocjonalnie wysysajacy z kobiet pozytywne emocje. ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ---------- Cytat:
![]() CELINAAAAA ALE ZLECIAŁO!!!! bedzie super na pewno ![]()
![]() |
#5947 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5948 |
Raczkowanie
|
Jedzcie spokojnie dziewczyny, bez pośpiechu i wracajcie szybko z nowymi pięknymi nabytkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5949 |
Zadomowienie
|
Celinko, Alex,
Jestem z Wami ![]() ![]() A wszystkie pozostale buziam i witam się goraco.
#5950 | |
Raczkowanie
|
Miłego dnia a za razem tygodnia wszystkim Cycolinką
---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5951 |
Zadomowienie
|
CZEŚĆ ŚLICZNOTKI
![]() HORO,CYTATKO wy juz tu ![]() ![]() CELINKO JEDŹ I WRACAJ ZARAZ..i ALEX trzymamy ![]() ![]()
![]() |
#5952 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ Milego dnia wszystkim
Podstawa to pozytywne myslenie i optymizm. Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje ![]() 21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc Edytowane przez ania 31 Czas edycji: 2012-11-12 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#5953 |
Zadomowienie
|
Klaudus, ja już ok. 4 czytalam to, co naskrobalyscie w ciagu kilkunastu godzin
![]() Dzisiaj musze sobie poodwiedzac albumy...zebuy się zmotywowac do cwiczen ![]()
#5954 |
Raczkowanie
|
Wybaczcie mi, ale ja nie taka młoda i piękna jak Wy i nie ma się czym chwalić ale założyłam album obiecany chyba z rok temu bo nie wypada zaglądać do Waszych będąc sama anonimową - mam nadzieję, że nic nie poknociłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#5955 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie najbardziej obrodzilo w latka i w dzieci ![]() Poogladam sobie Was dzisiaj...jak już na chwile spoczne przy kompie, bo w telefonie to mordega przegladac albumy.
Allergan Inspira TRX 615g 1.09.2009 Szczecin 3.02.2014 - wracam do ćwiczeń ![]() Edytowane przez horo_2 Czas edycji: 2012-11-12 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5956 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5957 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moje koleżanki też już maja wnuczki... niektóre starsze od moich dzieci ... hihihi...
![]() |
#5958 |
BAN stały
|
Celina i Alex - powodzenia. Trzymam za Was mocno kciuki!! mam nadzieję, że będziecie zadowolone ze swoich pięknych cycuszków !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5959 |
Zakorzenienie
|
Celinko, Alex powodzenia!!!!!
![]() ![]() A mi dzis 4 miesiace walnely moim cyciuniom ![]() Niepytajozdanie powiedz mi ile ten chlopiec ma lat??? no z tym na fb to mi sie kojarzy ze ma z 10 ![]() A z tym cięciem to widzisz moglas sie dopytac u Nas Tonia ma ciecie pod piersia od Waszego doktora. No ale juz po ptakach, nie ma co myslec. Dbaj o cycunie zebys nie plakala za jakis czas, dobry sportowiec nos a za jakis czas nalozysz fiszbiny. I lepiej beda sie ukladac niz teraz. Milego dnia dziewczynki ![]() ![]() ![]()
#5960 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5961 | |
Wtajemniczenie
|
Celinko Alex wielkie kciukasy trzymam, dzis Wasz Wielki Dzień
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#5962 |
Raczkowanie
|
CELINKO, ALEX - trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze! i oby jak najmniej bolalo!!
![]() SABA - Ty juz zaraz teraz praktycznie tez... aaaaa! nic sie nie boj, zbieraj sily na "po"! ![]() czlowiek sie nie zaloguje jeden dzien, i potem musi 5 stron czytac.. ![]() dziewczyny, troche sie zagubilam - doktor mowi ze mam smarowac blizny oliwka (operacja 2 listopad, zdjecie szwow 4 dni temu), tutaj poczytuje ze to niedobrze, bo sie rozleza. nie wiem co mam robic teraz za bardzo. pomooooocy.
#5963 |
Zadomowienie
|
Joas,
Ty nie strasz tym wiekiem i hormonami ![]() ![]() A dzisiaj ide na vacu ![]() ![]()
![]() |
#5964 |
Zakorzenienie
|
ale nastukałyście, nie miałam jak was ogarnąć na raz
niecierpliwie będę wyglądać opisu wrażeń naszych śweżynek ![]() dziewczyny,ALLLLE wam zazdroszczę ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5965 |
Raczkowanie
|
W związku albo sobie wyjaśnicie wszystko i każde z was powie szczerze czego oczekuje od drugiej osoby albo nic z waszego związku nie będzie a im dłużej będzie trwał tym będzie gorzej. A Ty dziewczyno musisz się szanować i nie dawać się poniżać a tym bardziej np. uderzyć, jesteś młodziutka życie całe jest przed Tobą.
kiedyś bardzo sie tym przejmowałam, teraz już nie zamierzam. Wczoraj mieliśmy poważną rozmowe, zobaczymy jak to bedzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- powiedz mi ile ten chlopiec ma lat??? no z tym na fb to mi sie kojarzy ze ma z 10 ![]() A z tym cięciem to widzisz moglas sie dopytac u Nas Tonia ma ciecie pod piersia od Waszego doktora. No ale juz po ptakach, nie ma co myslec. Dbaj o cycunie zebys nie plakala za jakis czas, dobry sportowiec nos a za jakis czas nalozysz fiszbiny. I lepiej beda sie ukladac niz teraz. Milego dnia dziewczynki ![]() ![]() ![]() 21, rok starszy ode mnie. jest niedojrzały, a takie zachowanie to dokładnie właśnie jak u 10 latka. gry w głowie, 'jaranie' się kiedy zobaczy jakąś fajną dupe - zrobioną w fotoszopie. Właśnie będę się wybierała żeby jakiś fajny kupić, i jeszcze mam pytanko dziewczęta : odnośnie smarowania blizn żelem, tutaj mi jedna z forumowiczek podesłała linki do żeli tylko nie wiem który lepiej wybrać http://www.alpena.pl/ czy może http://www.blizny.pl/index.php?site=veraderm miłego dnia kochane ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Niepytaj daj sobie spokoj z nabijaniem masy ![]() Moja mama też odkąd pamiętam była taka chudziutka jak ja, teraz z rozmiaru 36 zrobiła się na 38-40 w mgnieniu oka, nawet ni wiadomo kiedy tak naprawdę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niepytajozdanie Czas edycji: 2012-11-12 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#5966 |
Wtajemniczenie
|
POWODZENIA DZIEWCZYNKI
![]() ![]() ![]() ![]()
#5967 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia już są. Informuję zgodnie z obietnicą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5968 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie.. (moze byc durne, uprzedzam). jak sciagam ten gorset do mycia to piersi mi "przeszkadzaja" - wystaja poza klatke piersiowa i szuram reka o nie (ramieniem). plusem jest to, ze musze miec sciagniete lopatki, bo wtedy ramie jest za piersia i nic nie obcieram, ale czy to tak moze byc? czy ten implant jest za szeroki do mojej klatki piersiowej?
#5969 |
Zadomowienie
|
Celina i Alex już pewnie po
![]() Amanina strach juz mi przeszedł, teraz nie mogę się już doczekać!!!
#5970 |
Raczkowanie
|
hello lasencje!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.