|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ?? | |||
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
3 | 6,12% |
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III |
1 | 2,04% |
Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 |
18 | 36,73% |
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
2 | 4,08% |
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
0 | 0% |
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III |
3 | 6,12% |
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
Ja niestety jak dotykam flaneli to odrazu ciarki przechodza mi po plecach,wrr juz na sama mysl je mam,wiec chyba sobie daruje ![]() Gold ja robilam pelne badania,bo to jakos tak bylo wszystko za jednym razem,i nie zaluje,bo przynajmniej wiem ze maluszek jest zdrowy ![]() A dla niego/jej nie ma to zadnego znaczenia ![]() Kurcze polubilam na FB "Winiary" i przegladalam ich strone,cholercia zalapalam smaka na wszystkie potrawy jakie zobaczylam na stronie heheh ![]()
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
![]() MoTyleKsw są te zestawy butelek na all przedwczoraj oglądałam ![]() ja też! ja też! ![]() nuna u mnie pogoda paskudna, ale stwierdziłam że i tak idę do sklepu chociaż przez 10 min się dotlenię. W ogóle dziś mam zły dzień, wszystko mi leci z rąk, nic mi nie wychodzi. Niektóre gołąbki się rozwaliły (nie robię zawijanych a ucierane na tarce) na szczęście w smaku były ok. Poparzyłam się olejem kilka razy ![]() ![]() ![]() do tego wylałam wodę z ogórków w lodówce (sama się dalej dziwie jak ja to zrobiłam) ehhh mam dość dzisiejszego dnia. TŻ jak wrócił z pracy to mnie trochę potulił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Wtajemniczenie
|
Justi, ja nie placilam, mialam skierowanie
![]() Ale sie wystraszylam teraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zakorzenienie
|
Abaut może nawet nie wiedziałaś że Ci robi badanie prenatalne bo to zwykłe USG. Tak weszłam na Twojego baby-ticker i mi się mieni w oczach, myślę sobie "co do licha" a to Ty tam masz bliźniaków.
Ja to chyba dzisiaj powinnam leżeć nic nie robić, nie czytać i nie mówić ![]() vil to ja wczoraj miałam taki ból że nie mogłam się przekręcić. Ale mi przeszło. Tylko u mnie to na bank z jedzenia. Dziś od rana mam wielki brzuchol, jeszcze teraz zjadłam jabłko i pomarańczę (pierwszy raz cytrusowy owoc w ciąży bo jakoś nie miałam wcześniej ochoty) i chyba strasznych wzdęć dostałam bo momentalnie brzuszek jeszcze bardziej urósł. |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2047 |
Rozeznanie
|
Sharp uwielbiam
![]() Oj dzien masz Kochana straszny,nie zazdroszcze ![]() ![]() Vil to masz podobnie jak ja mialam w piatek,tyle ze jak lezalam to bylo w miare dobrze,ale jak chodzilam to bylo strasznie,i u mnie powyzej kosci,bardziej jak kolka :/ Cloche to Ty tez z naszych stron,czy tylko maz??
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2012-11-12 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jakiś skurcz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?feature...bo4VDEH-U&NR=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że u Was raz droższe niż u mnie ![]() Szkoda, że teraz nie jesteś w Polsce bo właśnie z Żorach są te badania genetyczne za 400zł z testem. ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
No mam mam bliźniaki, dzisiaj jak w przychodzi spotkałam koleżankę z 8 miesięczny maluszkiem, to aż się przeraziłam jakie jest ruchliwe absorbujące, a tu dodać drugie takie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2052 |
Wtajemniczenie
|
To musialby byc dlugi skurcz, bo bolalo pol godziny
![]() A co do skierowania to moja gin mi dala, zebysmy nie placili za badania, sama nam zaproponowala. Tylko musiala napisac, ze niby jest cos nie tak na usg, zeby bylo na nfz. Polowkowe tez bede miec za darmo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do lekarki to poszłaś do tej o której pisałam Ci na pw? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jeździmy tam czasami z mężem w odwiedziny do jego kumpla. no i oglądać meble w salonie agata ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mi sie poprostu nie chcialo szukac :P
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...IHlJBpfXn-_nNA |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
Zakorzenienie
|
uwielbiam to http://www.youtube.com/watch?v=M9BNo...eature=related
Cytat:
vil a może Ci dzidzia dała mocnego kopniaka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Też na razie mam takie plany 3. Ooo czyli jednak niektóre miały dowcipne.. ciekawe od czego o zależy jejuuuu już się nie mogę doczekać jak przytulę maleństwo ![]() taka magia wizażu ![]() wczoraj któraś zaczęła temat o karpatce, a ja przed chwilką pobiegłam do sklepu po kartonik karpatki ![]() Edytowane przez lonely_lady Czas edycji: 2012-11-12 o 17:12 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2060 | |
Zakorzenienie
|
tylko mój małżon... ja sama z zielonej góry pochodzę
![]() Cytat:
![]() ![]() nie wiem nawet, czy z powodu bliźniaków i tak jakichś konkretniejszych badań nie robiła - bo przy ciąży bliźniaczej to jesteś pod szczególną opieką. a przynajmniej powinnaś być. głupio trochę, że lekarze nie mówią, nie tłumaczą, co robią i po co to jest - coraz więcej pacjentek chce być uświadomiona, a nie na ślepo wszystko tak........
![]() |
#2061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydaje mi się, że na tym etapie kopniaki nie mogą aż tak boleć ![]() co by to było później ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A czujecie już trochę ruchy ? Kopniaki, bo ja to chyba jeszcze nie.. ![]()
![]() |
#2063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo, to to: http://www.agatameble.pl/produkty/po...wypoczynkowy-1 ale teraz piszą, że według wzornika dostępne w szerokiej gamie... przejdźno się i sprawdź, wypróbuj... ten np. http://www.agatameble.pl/produkty/po...oczynkowy-2828 jest podobny, ale jak na nim posiedzisz i potem siądziesz na cheersa, to już nie będziesz do tego kremowego wracać ![]()
Edytowane przez cloche Czas edycji: 2012-11-12 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny umrę chyba ze śmiechu, TŻ przyszedł na chwilę do mnie i akurat patrzyłam na nasze dzieciątka na baby-ticker i się pyta "tak wygląda nasze dziecko" ja mówię że tak a on " takie chude? weź Ty więcej jedz" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2067 |
Zakorzenienie
|
Justi ja ruchów jeszcze nie czuje, mam różne dziwne uczucia w brzuchu ale wydaje mi się że na odczucie ruchów jeszcze za wcześnie. Może tak za dwa tyg coś poczuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]() Ja jedyne co czuję to jelita ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() vil ma najstarszą ciąże więc będzie nam opowiadać o swoim piłkarzu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
Justi, edytowałam tamten post. ale w tym czasie już sporo napisałyście... echhhh
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.