|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37565789]Ja rzadko w knajpach bywam, a jak już to w Kadrze na Żeglarskiej, może kojarzysz, super filmowy klimat i sami znajomi za barem
[/QUOTE]Nie byłam ale słyszałam. Ja jakoś się przywiązuję do miejsc, gdzie chadzam na piwo lub innego drinka ![]() Cytat:
Ja włosów nie suszę, no czasami. Dziś mi się relaks należy. Może nawet uda mi się olej nałożyć. Miałam ciężki weekend. A co do ręcznika- miałaś może kiedyś przyjemność używać turystycznego, szybkoschnącego? Bardzo szybko osusza ciało. No to było sporo Cytat:
ewentualnie TermitCytat:
![]() Cytat:
Uhhh, w końcu relaks! |
||||
|
|
|
#1652 |
|
Rozeznanie
|
Co mnie podkusiło żeby tu zajrzeć... weszłam przez Was na stronę DDD i przeglądam już piąty sklep
![]() Jak mój biedny portfel to wytrzyma?
|
|
|
|
#1653 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
)Ja się w sumie nie powinnam wypowiadać, bo już mnie kilka osób zlinczowało, że jak ja śmiem w ogóle robić firmie Eveline koło tyłka i tylko niepotrzebnie psują im opinię podobno Ale faktem jest, że po opublikowaniu na blogu wpisów o tym co mi się po tej odżywce działo, dostaję co najmniej jednego maila tygodniowo (!!) od jakiejś osoby, której się zrobiło dokładnie to samo. I tak jak w przypadku moim/grzee objawy się pojawiają w bardzo różnym czasie, raz po kilku użyciach, a raz po kilku butelkach. Ja stosowałam ten preparat jako podkład pod lakier, czyli co kilka dni, robiłam przerwy, a dermatolog mi wyraźnie zaznaczyła, że to się mogło stać w dowolnym momencie, bo takie reakcja alergiczne przy tego typu substancjach potrafią się pojawić kiedy im się żywnie podoba. Nikogo nie straszę, ale naprawdę - jak już używacie to bardzo uważnie obserwujcie paznokcie. Ja miałam tak, że pomalowałam paznokcie jakimś ciemnym lakierem, zmyłam go po kilku dniach (powiedzmy 5-6) i połowę paznokci miałam zmasakrowaną. Dopiero teraz doprowadziłam je do porządku (bardzo względnego), a minęły już jakieś 3 miesiące.
|
|
|
|
|
#1654 | ||
|
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37566003]Konkurs z bronzerem Joko się właśnie u mnie skończył, wysłałam babce od Joko kilka odpowiedzi, które mi się najbardziej spodobały, a ona ostatecznie wybierze zwycięzcę
[/QUOTE]trzymam rękę na pulsie, jakby co ![]() Cytat:
![]() teraz tylko kciuki musimy trzymać! Cytat:
Rosmen Ehhh miałam nieprzespaną nockę, co chwilę mnie coś budziło i o ile w pracy funkcjonowałam jeszcze jako tako, o tyle teraz bierze mnie muł i nie umiem się skupić... dobrze, że nie mam dzisiaj nic już więcej do zrobienia i notka wrzucona
|
||
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaj85 ja się zastanawiałam dlaczego nie pojawiają mi się Twoje notki w blogrollu, a ja Cię nie miałam w obserwowanych, co za głupek ze mnie
|
|
|
|
#1656 |
|
Wtajemniczenie
|
Zmieniłam czcionkę na blogu...tylko czy nie jest za wielka?
|
#1657 | |||
|
Zakorzenienie
|
No i super
będę trzymać kciuki![]() Cytat:
![]() Cytat:
mialam sie zgłosić ale odkładałam i do tej pory się nie zglosilam![]() Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37579268] Mam mini prośbę do Was Chwilowo zmieniłam wygląd bloga, ten jest tymczasowy, ale już nie mogłam patrzeć na tamten [/QUOTE]U mnie wszystko działa Właśnie narobiłam gołąbków duszą się |
|||
|
|
|
#1658 | |
|
Konto usunięte
|
Jest spora, ale nie jest za duża
Właśnie czytelna i nie męczy oczu ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Ja takie czcionki lubię
![]() Ja kiedyś napisałam na jednym blogu że czcionka jest dla mnie za mała to dziewczyna kazała mi sobie okulary kupic |
|
|
|
#1660 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37579935]Jest spora, ale nie jest za duża
Właśnie czytelna i nie męczy oczu ![]() [/QUOTE] Dziękuję za opinię ![]() Może bym dziś dla odmiany jakąś notkę dziś stworzyła... ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
Wróciłaś tam jeszcze?
|
|
#1661 | |
|
Moderator
|
Cytat:
no wiesz Ty co! ))miałam Ci odpisać, przepraszam, że to tak długo trwa - uzbrój się w cierpliwość Kurczę przez Was weszłam na Asian STore.. i się zastanawiam nad jakimś kremem bb... tylko czymś mniej wyświecającym i lepiej kryjącym buzię niż skin79 oryginalny.... |
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa co do wiadomości to nic się nie stało, tak myślałam, że nie masz czasu, dlatego spokojnie czekam
|
|
|
|
|
#1663 |
|
po prostu Em :)
|
Takie paznokcie jak ta dziewczyna pokazała na blogu, to ja miałam kiedyś przed używaniem odżywki Eveline.
Wszystko jest dla ludzi, tylko trzeba być ostrożnym i tyle.
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Asia a teraz jakich odżywek używasz?
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1667 |
|
Wolę prosto!
|
A różnie, najczęściej żadnych
Wyrobiłam sobie nawyk moczenia paznokci w ciepłych olejkach i innych cudach, soku z cytryny, oczywiście na noc obowiązkowo olejek rycynowy. Przez chwilę używałam Nailteka z serii Citra (bez formaldehydu), ale średnio się u mnie sprawdzał. Teraz jako bazę stosuję bazę z l.a.colours, jako top coat utwardzacz też z tej firmy i póki co dają radę Plus za to, że na butelkach mają wypisany skład, więc wiem co kładę na paznokcie. Żałuję bardzo, że nie znam składu odżywki Diamentowa Siła z Wibo, bo ona swojego czasu też mi słuzyła całkiem dobrze.
|
|
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi ta odżywka uratowała paznokcie ale też nie do końca używam jej zgodnie z zaleceniami producenta. |
|
|
|
|
#1669 |
|
Konto usunięte
|
Odpowie ktoś, co to za Balea "z kraty"?
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37581199]Odpowie ktoś, co to za Balea "z kraty"?
[/QUOTE]też czekam na tą odpowiedź
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Orli google mi to pokazalo
http://sklepkratka.pl/firm-pol-1340706327-Balea.html moze o to chodzi
|
|
|
|
#1672 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mózg mi dziś nie działa, nie pomyślałam, że przecież Google na pewno wie
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Jestem zapracowana, ogólnie zabiegana i nie mam ostatnio czasu na bloga. Ochoty zresztą też nie. Ale weszłam i wrzuciłam recenzję. Jeszcze 21 osób i stuknie mi 100 obserwatorów.
I mój blog znowu został wyszukiwany za pomocą spermy... no co jest?
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko
|
|
|
|
#1675 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37581549]To moje 3 przeciętne noce
[/QUOTE]Hmm.. ja ostatnio o 3 w nocy pranie ręcznie robiłam, bo spać znowu nie mogę
|
#1677 | |||||||||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Cytat:
Wiem natomiast czego nie polecam- tych z empiku- nie wiem czy jeszcze są, ale były takie z rysunkami gwiazd- Marylin, Audrey itd Powódz w torebce gratis- tzn ja sobie nic nie zalałam, ale zrobiłam próbę nad zlemozmywakiem i pozytywnie nie wypadła. Cytat:
A o której wstawałaś? Jak miałam zapał to i o 5 umiałam być w pociągu(akurat nie codziennie, ale ogólnie mocno wcześnie wstawałam), a teraz z bólem wstaję o 8 ![]() Cytat:
Tyle dobrego w pomadkach, że mało miejsca zajmują ![]() I dobrze ![]() Nie wiem czemu mdlejesz, mdleć to by można jak ja bym poszła:P Czytam właśnie recenzję olejku alverde. Cytat:
![]() wiesz na co ją przeznaczysz? Cytat:
Cytat:
Lubię słodkie, a czekolada z pomarańczą powoli mi się przejada. A ten żel jest słodki, ale nie mulący W ogóle na jakimś blogu jakaś dziewczyna napisała, że używała tego żelu 2 razy dziennie przez miesiąc i zużyła połowę, pytam się jak ![]() Mnie się szybko takie kosmetyki kończą, na długo to może mi wystarczył żel z tołpy bo był gęsty. Cytat:
Cytat:
![]() Nie da się wejść na wątek o blogerkach bo tylko Kama i Kama. Ale sławna to jest, tego jej odmówić nie można. Gdybym nie wiedziała skąd jest to pomyślałaby, że to córka mojej historyczki z liceum- upodobania zakupowe i stylizacyjne podobne. [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37579268] Mam mini prośbę do Was Chwilowo zmieniłam wygląd bloga, ten jest tymczasowy, ale już nie mogłam patrzeć na tamten [/QUOTE]u mnie nie do końca pod tym różowym paskiem z kategoriami wyskakują jakieś sub item. 1.4. Cytat:
), także tak czy i inaczej muszę się zmusić. A jak już wyciągnę to i owo z komody to dalej już idzie i relaksuje mnie to.Lubię maseczki, maski do włosów, mniej mi się chce robić codziennie to samo- jak np używać serum do biustu 2 razy dziennie- ale tutaj znowu widzę różnicę jak używam i nie używam, więc ciężko mi to olać. Ale ze mnie takie leniwy hedonista- że czasem po czekoladę mi się wstać nie chce ![]() Ja osobiście wolę mniejsze czcionki. Cytat:
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
a ja muszę się pochwalić, mam 700 obserwatorów
|
#1679 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
chociaż znając mnie to pewnie zamiast wziąć go na łopatę bym usiadła i plakała... |
||
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

[/QUOTE]Nie byłam ale słyszałam. Ja jakoś się przywiązuję do miejsc, gdzie chadzam na piwo lub innego drinka 

i cała skumulowana energia mi siadła... Najgorsze, że jeszcze nic tak naprawdę nie wiem, dopiero za 2-3 godziny będzie coś więcej wiadomo, a póki co siedzę, nie mogę się skupić i się martwię 
)

szkoda, że wypłatę mam w okolicy dziesiątego
Chwilowo zmieniłam wygląd bloga, ten jest tymczasowy, ale już nie mogłam patrzeć na tamten 

Wyrobiłam sobie nawyk moczenia paznokci w ciepłych olejkach i innych cudach, soku z cytryny, oczywiście na noc obowiązkowo olejek rycynowy. Przez chwilę używałam Nailteka z serii Citra (bez formaldehydu), ale średnio się u mnie sprawdzał. Teraz jako bazę stosuję bazę z l.a.colours, jako top coat utwardzacz też z tej firmy i póki co dają radę

おはよう!