![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Cytat:
![]() ![]() nie no olewam ![]() ![]() ![]() Zwies ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas niby oboje chcemy, tylko jest za wiele czynników na nie... I strasznie się boję że nie będę mogła polegać na M. w opiece nad dzieckiem... Tak w ogóle to wczoraj poczułam się jakbym w twarz dostała. pojechałam do teściów po drukarkę M. bo musiałam sobie kilka rzeczy wydrukować a moja poszła się paść. no i posiedziałam chwilę z Kotem (którego już nam przechrzcili ![]() Arrakis, z Lilith na pewno będzie wszystko dobrze;* ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
Naj nie lubię przypominać sobie, że najlepszy wiek na dziecko już za mną. Zwłaszcza, że wiem doskonale, iż nie będziemy się starać przez najbliższe długo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
Lilith juz w domu - wybudza sie biedna... ale wszysrko ok
![]()
![]() |
#1175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. podobno faceci dojrzewają, gdy nadchodzi ten moment ![]() 3. co za tupet ![]() 4. nie chodzi o zazdrość - to mili ludzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
![]()
#1177 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
Tyle, że masz mniej lat. Mieszkanie. I stałą pracę. Tylko P. przekonasz i można działać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie wyjelam spirale powiedzialam o tym mojej mamie a ona mega szczesliwa : to co dzidzius bedzie ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1182 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja tez tak mysli a pomimo to truje ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
a tak mi się przypomniało, bo czytałam tekst o macierzyńskim - patrzcie, jaki nasz rząd cwany i niekonsekwentny:
1. najpierw podwyższa nam wiek emerytalny, bo nie ma pieniędzy na tak ”szybkie” emerytury 2. nie daje nam też kolejnego święta, już nie pamiętam, o jaki dzień chodziło, bo nie ma pieniędzy na kolejny dzień w roku bez pracy 3. a teraz nagle są środki na roczny macierzyński... ciekawy populizm i niekonsekwencja ![]() Ciekawa jestem, skąd pieniądze na to wezmą... Pewnie z tych wydłużonych lat pracy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny. nadrobiłam, ale nie piszę bo zdycham. byłam u dentysty, mam jakąś ropę w zębie:/ chciał mi odciągać iglą, ale się bałam i kazałam mu wypisać antybiotyk.
i teraz się zastanawiam, bo tak: biorę anty, wczoraj miałam stosunek "z dojściem" i czy to osłabi działanie anty? antybiotyk wzięłam przed chwilą pytam Was bo to moj pierwszy antybiotyk i nie wiem czy osłabia działanie anty wstecz, czy tylko od teraz mam uważać |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurde, szkoda... człowiek by chciał, a tu niestety... kawa, moja chyba myślała, że jej wkręcam, bo ja po prostu z uporem maniaka mówiłam: ”nie, nie lubię dzieci, nie chcemy”. aż w końcu raz na jej: ”będziecie żałować” powiedziałam: ”to my będziemy żałować - a Ty mamo masz jeszcze dwoje dzieci, wiec pewnie wnuków doczekasz, idź cisnąć O. albo P.”. I przestała ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
i trzym się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
MBZ♥
|
Kawka ludzi i ich gadanie olej. Czy nie będziecie mieć dzieci czy będziecie mieć to i tak będą gadać:/ u mnie przynajmniej na chwilę wścibskim zamknęło gięby moja odpowiedź na pytanie kiedy dziecko i na co czekamy rok temu: szukamy surogatki
![]() Naj mi się Wasze mieszkanie bardzo podoba ![]() chciałabym, żeby P. był o krok przed Tobą w tych ważnych decyzjach... Choji no co za ![]() ![]() Arra mam nadzieję, że Lil szybko dojdzie do siebie ![]() Aleks mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć szybko pracę i decyzje o powiększeniu rodziny staną się bardziej realne ![]() Picz nie wiem niestety:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
peach ja nie wiem...
Ja bym chciała urodzić napewno przed 30., mam nadzieję, że nie będzie z tym żadnych problemów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
Pod Warszawą nie wchodzi w grę przez dojazdy właśnie. Lepsza kawalerka w mieście niż 2 pokoje za miastem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym chciała, żeby był na równi... ale niestety, ze wszystkim ja będę szybciej ![]() Claris, oooo, starajcie się, fajnie będzie ![]() ![]() Lana Del Rey będzie w Wawie w czerwcu - jak mnie cena biletów nie zabije, to jadę z siostrą, już się umówiłyśmy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- przyszły rok ma być najlepszy pod wzgledem cen, więc może i trzy pokoje w Wawie się uda, co? Choćby trzy malutkie, ale jednak... Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-11-12 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
Zobaczymy jak będzie. Przez rok dużo może się zdarzyć. Jak na razie na 3 zdolności nie mamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
najeczko dziękuję
![]() ale to jest smutne, że tyle ludzi chce mieć dziecko, a nie mogą... |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Najgorzej to bardzo chcieć czegoś, co jest poza zasięgiem. Ja chyba jeszcze nie chcę dziecka. Wiem, że powinnam, bo mam prawie 28 lat, młodsza nie będę, poza tym lubię dzieci, dobrze się z nimi dogaduję, chociaż im nie "ciumciam". Ale za bardzo cenię swój wolny czas. Uwielbiam takie chwile jak teraz, kiedy B. jest w pracy, a ja mogę swobodnie powizażować i poczytać książkę
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Magda podaj mi maila, to wyślę Ci książkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ostatnim spotkaniu byłam jedną z nielicznych osób (3/10) mieszkających poza domem rodzinnym. jedyną na swoim. sami 25-latkowie... ja też bardzo sobie cenię moją swobodę. bardzo. ale mam świadomość, że jakbym miała dziecko, to byłabym szczęśliwa i ta swoboda, która jest teraz, pewnie byłaby niczym w porównaniu z posiadaniem dziecka. Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-11-12 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego to masz rację. Moi znajomi też w większości zarabiają na swoje własne przyjemności i nie obchodzą ich rachunki, czynsz czy zakup jedzenia. Zapewniają im to albo rodzice, albo partner. Jednak koledzy i koleżanki z LO w większości "wyfrunęli" z gniazda, bo musieli wyjechać na studia z naszej małej mieściny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
MBZ♥
|
Naj po części się zgadzam z tym co napisałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() właśnie myślę, że to też zależy od warunków, nie od dziś wiadomo, że np. na wsi rodzi się więcej dzieci u młodych osob niż w mieście. u mnie ze znajomych z LO dziecka nie ma nikt, a na 27 osób są dwie mężatki. większość mieszka z rodzicami. ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to ślimak ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To dobrze ![]() ![]() Cytat:
Wróciłam z zajęć. Kompletnie nic mi się nie chce. Jestem zniesmaczona od wczoraj, nie wyobrażałam sobie, że można aż tak szczegółowo opowiadać drugiej osobie o życiu intymnym i to bez skrępowania, choć sobie tego nie życzę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.