![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Cytat:
![]() ja wiem co mówisz, bo mi się ciężko schylić po coś, czuję jak mi do gardła wnętrzności jadą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chyba narzekać na niego nie moge ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2012-11-12 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mój mąż podobnie mówił do niedawna, że korzystam z tego, ze mam brzuszek i go męczę o sprzątanie, ale jak zobaczył jak parę razy wstać z łóżka sama nie mogłam i zwijałam się z bólu, bo jakiejś dziwnej kolki dostałam, to przestał i pomagać zaczął
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziwię Ci się że Ci jest przykro. Mi też by było. Jak słyszę że ciąża to nie choroba, albo że kobiety w ciąży wykorzystują swój stan, to nóż mi się w kieszeni otwiera. Jakby sami byli w ciąży to by wiedzieli (albo sobie przypomniały jeśli to teściowe czy matki) jak to jest. Mój na szczęście widzi jak nie mogę się z wyrka pozbierać, albo jak schylić się nie mogę żeby związać buty bo mam ochotę pawia puścić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, proszę oświećcie mnie nt. przeciwciał.
Czy badanie ,,grupa krwi i przeciwciała" to chodzi o np. B rh + ![]() Teraz dostałam skierowanie na badanie ,,przeciwciała", to na co ![]() Wiem, że może Wam się wydać bezsensowne to pytanie, ale pogubiłam się. |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uprzedziła mnie ![]()
![]() |
#2228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za otuchę, mój też widzi że w nocy sie zwlec z łóżka nie umiem albo z boku na bok przekręcić, ale może tez bierze to za udawanie ? Ide się chyba położyć...obiecałam sobie że o nic go nie poproszę ale łóżko mi ktoś musi pomóc rozłożyc bo u mnie trzeba je tak głupio ciągnąć i zwyczajnie nie daje rady.... Jeszcze mi w ogóle powiedział że od przykręcania tych listew to go cały kręgosłup boli.... pfff już mi się coś cisło na usta ale sie powstrzymałam bo pewnie uznał by to że mnie ciągle boli za przesadzanie... ![]()
![]() |
#2229 |
BAN stały
|
suzi dokładnie jest tak jak piszą dziewczyny wyżej. Ja też już to robiłam 2 razy, bo ja mam - a tż + więc musimy to sprawdzać czy nie pojawią się przeciwciała. Jeszcze po 30 tyg będziemy raz powtarzać badanie.
Jejku, ale się dalej frajersko czuję. Cały dzień spędziłam w łóżku, ale nie czuję się lepiej. Wręcz mam wrażenie, że gorzej. Gardło mnie mega boli. Najbardziej boję się tego, że może się bez antybiotyku nie obejść....bo już dawno mnie aż tak nie rozłożyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Miałam pytać o herbatę z liści malin.Kiedy to to się zaczyna pić, wiecie może? I czy będziecie pić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój nigdy nie powiedzial, ze sie nad sobą uzalam, albo pieszcze i cackam. No, ale mi nic nie dolega w tej ciąży- czuje sie po prostu wysmienicie. A i tak nie pozwala mi nosic nic, wchodzic na krzesła zeby kwiatki podlac ani robic nic, co wymaga wysiłku. Bo wszystko inne robię sobie sama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Raczkowanie
|
Ja mam B +, mąż ma A +.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja na swojego nie narzekam- ale tak jak pisałam- u mnie żadnych komplikacji ani dolegliwosci nie ma. I mam nadzieje, że już tak do konca zostanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moj TZ ciagle mnie zagania do lezenia i odpoczywania. Jest tak troskliwy, ze czasem az przesadza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
suzi, to nie wiem po co Coombsa kazali Ci robić
![]() Cytat:
![]() a co fajniejsze, mój TŻ już się nie upiera przy obecności przy porodzie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zakorzenienie
|
popieram !
#2242 |
Zakorzenienie
|
wiecie co? zapomniałam napisac- wygląda na to, że już obrączki nie wcisne na palec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
Mi na razie palce nie zgrubły
![]()
#2247 | ||||
Zakorzenienie
|
Ale sie dzis rozpisalyscie odkąd mnie nie było
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oliwki akurat nie uzywalam, pozniej na ciemieniuche a takto praktycznie nie, natomiast ja lubialam bardzo puder uzywac ![]() ![]()
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
moja kolezanka tez puchła tak ze 2 tyg przed porodem, ale ona maskarycznie- stopy nie miesciły jej sie nawet w klapki gumowe o dwa numery większe.... także do tego jeszcze mi daleko, ale delikatnie nabrzmiałe już mam te palce.... a że obrączkę mam dośc dopasowaną, więc juz nie bede jej wciskac na siłe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Piorę 40-60, prasuję. Cytat:
![]() A Dawidowi pokaż proszę to: Co ma zrobić mężczyzna, aby zrozumieć ciężarną kobietę? Instrukcja - krok po kroku: 1-3 miesiąc 1. Każdego wieczora organizuj sobie zatrucie - na przykład zjedz przeterminowaną rybę i popij mlekiem. Później dowiesz się, po co. 2. Następnego ranka wstań, weź pigułkę nasenną i idź do pracy. Jeśli rzeczywiście bardzo źle się czujesz - zostań w domu, ale nie zapomnij posprzątać i ugotuj obiad. 3. Do kostek u nóg przywiąż woreczki z piaskiem - po półtora kilograma na każdą nogę. 4. Przed wyjściem włóż do kieszeni koszuli zdechłą mysz i nie wyjmuj jej! 5. Tego nie jedz, nie wolno ci. Tego też. I tego. Najlepiej zjedz jabłko. 6. Powaliło cię? Rzuć te papierosy! Coca-colę, piwo i inne napoje gazowane też! 7. Usiądź wygodnie i zjedz jogurt. Jeśli nie masz ochoty - to chociaż trochę. 8. Zwymiotowałeś? Posprzątaj po sobie. Nie wołaj żony - jest zajęta. 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Muszą zrobić niezbędne badania. 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. 3-6 miesiąc 1.Do brzucha przywiąż materac z wodą. 2. Gdy się ubierasz - nie odwiązuj go, nawet, gdy próbujesz wciągnąć buty. 3. Śpij również z materacem. Jak to, JAK? Na boku! 4. Nie zapomnij rano zażyć pigułki nasennej. 5. A przed wyjściem do pracy - wypij litr wody. 6. Przed pójściem spać również wypij litr wody i weź tabletkę moczopędną. 7. Do nosa włóż wacik, tak, aby powietrze przechodziło, ale odczuwało się lekką duszność. Wacik noś stale. 8. Masz duszności? Otwórz okno - niektórym pomaga. 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, PO CO? Zrobić niezbędne badania. Co z tego, że już robiłeś? 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Materaca nie odwiązuj! 6-9 miesiąc 1. Każdego ranka siadaj na fotel obrotowy i kręć się przez 10 minut. Gdy już organizm odmówi Ci całkowicie współpracy - wstań i szykuj się do pracy. No co ty, kręci ci się w głowie? Współczuję, to na pewno minie. 2. Dolej wody do materaca. 3. Wypij coś moczopędnego, a w pracy wypijaj szklankę wody co godzinę. 4. Postaraj się nie opuszczać miejsca pracy zbyt często. Bądź czujny i dyspozycyjny przez cały dzień. Jeśli przychodzi ci to z łatwością - weź dodatkową pigułkę nasenną. 5. Zwiększ również wagę woreczków z piaskiem, które masz przywiązane do nóg - do 2 kilogramów każdy. 6. Wieczorem, nie odwiązując materaca, połóż się do łóżka i bądź perfekcyjnym, namiętnym kochankiem! 7. Jeśli wydaje ci się, że twoja żona interesuje się innymi mężczyznami - pozostań wspaniałomyślny i wybaczający. 8. Poświęcaj żonie więcej czasu i uwagi. Wyobraź sobie, że jej też jest ciężko! 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Po to samo, co zawsze - niezbędne badania. 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Oczywiście, że z materacem, co za pytanie? The end No, dobra, żartowaliśmy, wiemy, że jest to niemożliwe do wykonania. Po prostu odwiedź po raz dwudziesty znajomego proktologa, niech włoży Ci pomarańczę... już on wie, gdzie. Teraz oddychaj głęboko i mocno przyj. Udało się uwolnić od pomarańczy? Wyśmienicie! Możesz już pozbyć się zdechłej myszy i odwiązać materac. ------------------------------- Ja się P. wczoraj wyżalałam, że mi tak cholernie ciężko, ani schylić się, ani kucnąć, tu niedobrze, tam dyszę jak lokomotywa, niechby tylko coś głupiego powiedział. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.