|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
jutro zrobie fotkę, bo teraz to już słabo ze światlem
![]() Cytat:
![]() a ja dzisiaj całyd zien ploty z przyjaciolka jestem najedzona jka wieprzeek, moge zaczac się toczyć mialysmy isc na lumpki, ale przyjaciolka zaspała i tyle z tego. a i dzisiaj zamowilam sobie to http://allegro.pl/kolczyki-kolce-zlo...740560199.html bo zawsze marzylam o tunelach, a szkoda mi uszu, wiec chociaz bede sobie fejka nosić
|
|
|
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tona tapety. I jedna jest taka okropna Nie dość, że ma włosy zawsze tłuste, cera szara, nałogowa palaczka ( koło takiej stanąćAle to wszystko nawet można byłoby wytrzymać Laska przychodzi na pracownię w fartuchu, który jest tak zmięty A przecież wyprasować to chwila![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Normalnie przez studia brakuje mi czasu na wszysto ![]() Jutro mam na 14 na zajęcia, więc sobie rano zupę ugotuję i posprzątałam ![]() A dzisiaj u mnie otwarcoe H&M było Przechodziłam obok bo szłam do okulisty normalnie jedna wielka masakra. Trochę zła jestem bo mój okulista zawsze przyjmował w piątki a dzisiaj zachodzę a tam, że teraz już w czwartki Tylko czas straciłam![]() Kupiłam sobie pędzelek do henny. Tz powiedział, że mi kupi pędzle dwa jakie chce A teraz siedzę i katherine przeglądam
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
haaaa, dzisiaj tam z przyjaciolka tyle czasu spedzilysmy. tak miałyśmy juz w sumie zamawiać [w 2] ale w koncu nam przeszło, bo ja np miałam ochotę bodajże na 4 czy 5 rzeczy, ktore wychodziły raczej tanio, a przyjaciolka tak samo, wiec juz do tej 100 musiałybyśmy zbierać na siłe;/ a szkoda, bo jestem tam zakochana w opasce ćwiekowanej, i kilku rzeczach
chciałyśmy zorganizowac tez np zbiorke z znajomymi dziewczynami, ale w sumie w moim otoczeniu jestem jedyna osoba lubujaca sie w takich pierdołkach a resztka minimalistki;/lipka |
|
|
|
|
#2434 |
|
zawsze mam racje
|
Ja nawet na katherine nie zaglądam, bo jeszcze mam inne rzeczy, których nie nosiłam :P
Zaczęłam kurację z retinem A, zobaczymy jak mi się sprawdzi, będę dawać co 3 dzień jak na razie (na noc)
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() tydzień minął mi niesamowicie szybko - jeszcze niedawno był poniedziałek, a już jest sobota szykuję się na Mayday, po 17-ej mam pociąg
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-11-10 o 12:49 |
|
|
|
|
#2436 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Myślałam ze bede miała co nadrabiać a tu tylko kilka postów. Wczoraj wytańczyłam sie za wszeczasy i z moją ekipą ustaliliśmy ze będzie jedna taka sobota/piątek w miesiącu że bedziemy wszyscy szli na jakąś impreze czy do baru albo coś. Cały mi ten tydzień tak szybko zleciał.... Z TZ ide dopiero w pn po te okulay bo jakos nie mogliśmy zgrac sie czasowo... Miłego wieczorki Piękne
|
|
#2437 |
|
Zadomowienie
|
W czwartek miałam w rękach biżuterie na łączną kwote 800 zł z katherine bo musiałam z koleżanką porozdzielać zamówienie i powiem Wam że niektóre rzeczy to takie perełki... ale trafiają się także i buble które strach założyć.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo u mnie nie. Ma opcji na rozbiorke juz postawilam sobie zakaz wchodzenia na te stronke
|
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu rozmysliłam się z katheriną. Bo mi się tylko jedne kolczyki i bransoletka podobały
![]() Dzisiaj miałam szkolenie na kwasy i peeling ziołowy. I dostaliśmy dożywaotni rabat na kosmetyki Jadwiga
|
|
#2440 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Wreszcie udalo mi sie zajrzec, ale mam spore zaleglosci w nadrobieniu Was ![]() Pazdziernik mialam zawalony praca, za to listopad mam bardziej luzny ![]() Wydenkowalam pare kosmetykow, ale tez niestety kupilam o wiele wiecej niz zuzylam wiec daje sobie bana do Swiat ![]() Wydenkowalam: zel do mycia twarzy TBS algowy (60 ml ale skubany bardzo wydajny) tonik TBS algowy (jak wyzej) odzywke do wlosow nawilzajaca YR szampon nadajacy objetosc YR 2 zele pod prysznic YR: - owoc granatu - z olejkiem arganowym krem do lokow bez splukiwania kerastase krem do lokow pantene Gdyby Was interesowal ktorys z ww to dajcie znac, skrobne o nim pare slow ![]() Za to kupilam: 1. Twarz: Wode termalna Uriage - tak zachwalacie to musialam serum Flavo - C forte zel do mycia Effaclar (moj ulubiony, ktores z kolei opakowanie zel z zen - szeniem i jojoba do mycia twarzy JMO serum Clinique Turnaround Concentrate Radiance Renewer serum Clinique Repairwear Focus (w zestawie z miniaturkami kremu do twarzy i pod oczy z tej samej serii) tusz HR panterkowy w zestawie z plynem do zmywania i mini kremem pod oczy 2. Wlosy: spray nablyszczajacy Biosilk odzywka Mrs Potter's z aloesem 2 odzywki regenerujace artiste zel do wlosow z isany oraz zel pod prysznic i olejek pod prysznic z isany ![]() Plus przygotowalam sie troche ubraniowo na zime: plaszcz, komin, szalik, sukienka, 4 sweterki, leginsy, 2 x grube rajstopy, torba shopper i wreszcie stanik sportowy (nigdy nie mialam) ![]() Nabylam tez nowe ubranko do pracy - granatowa bluzke z krotkim rekawkiem i spodnie i pod to biala koszulke z dlugim rekawem, bardzo mi sie podoba na zdjeciach, mam nadzieje ze mi szybko zrealizuja to zamowienie bo czas oczekiwania nawet do 21 dni ![]() I nowe butki do pracy - granatowe balerinki crocsy ![]() Jako ze mam duzur w swieta BN i w Nowy Rok a wiec Sylwester do kitu to sie przynajmniej bede jakos prezentowac Pare kolejnych kosmetykow mam tez juz ku koncowce wiec teraz solennie sobie obiecuje totalnie nic nie kupic |
|
|
|
|
#2441 |
|
zawsze mam racje
|
tallu: jak Ci się sprawdził ten szampon yr? Ja go właśnie denkuję, nie jest zły, ale objętości to za bardzo nie daję- 100 razy wolę ten z balei.
A z szamponów z yr polecam z nagietkiem A tusz z helenki w zestawie sobie sprawię, ale to w grudniu- płyn dwufazowy taki sobie, ale i tak chciałam ten tusz ponownie a jak płyn gratis to ok- bo pełnej ceny bym w życiu nie dała. Ja byłam w Czechach w dm i rossmanie- mogę nie kupować do świąt... następnego roku. Wstawię pewnie potem zdjęcia. Od jakiegoś czasu lubię wiedzieć co mam i mieć spis w formie zdjęciowej- chociaż potem jestem w stanie przejrzeć co kiedyś kupowałam, bo tyle tego jest na świecie, że się łatwo zapomina. Spać ostatnio nie mogę co potem wzmaga we mnie moje złe nawyki- dużo czasu przy komputerze, niepohamowane zakupy, zapominanie o jedzeniu i picie pepsi czas się ogarnąć ![]() A rzeczy bez recepty działają na mnie jak cukierki. Do tego w środku nocy potrafię wstać z łóżka w celu nie wiem jakim ostatnio tak się przebudziłam i nie wiedziałam o co mi w ogóle chodziło.Znowu trzeba będzie coś łykać jak tak dalej pójdzie ![]() A no i oczywiście o 17 senność mnie bierze, nawet czasami liczę że zasnę normalnie- podczas kąpieli itd jestem senna, pomyślę o opcji sem- pstryk, budzę się. A jak pójdę tak na siłę i mało senna to nawet jak zasnę to się tyle razy wybudzę, że czuję jakbym nie spała. Nie dziwię się, że tak ludzi torturują nie pozwalając im spać.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jeju ale wietrznie dziś, mało mnie nie porwało w drodze do Kościoła Szkoda że to ostatni dzień wolnego, mam zamiar totalnie nic nie robić ![]() Muszę Wam powiedzieć że dopiero 3 razy umyłam twarz metodą OCM a różnicę widze ogromną. Tarz nabiera blasku, ładniejszy jest jej koloryt ujednolicony, rozjaśniają się przebarwienia no i co ważne nic mi nie wyskakuje a to co było znika. Dawno nie miałam tak ładnej buzi a to dopiero początek. Jak na razie jestem zachwycona. Z tej stronki którą Wam ostatnio podałam mam zamiar zakupić po wypłacie serum i wodę do twarzy. Moim celem jest minimalizm w pielęgnacji cery i mam nadzieję że uda mi się to osiągnąć ![]() Zalaminowałam sobie wczoraj włosy i efekt fajny jak zawsze ![]() Parole takie typowo zdjęte z rury to i u mnie się znajdą, maga szpile, miniówy i tak jak piszesz tona tapety :P No ale cóż ![]() Obiecałam Wam jakiś czas temu aktualizację włosów, a więc wstawiam zdj. Jest to już 2 cięcie do prosta, czerwień oczywiście przebija no ale Zdj bez flesza w świetle dziennym
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-11-11 o 11:03 |
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ja już dawno wstałam, teraz włacze sobie film na HBO i zrobię turbospalanie i ABS wczoraj był shock trening, ABS i zumba z youtube'm ![]() w ogole pokochałam ten mój krem z Bandi, skóra jest po nim taka delikatna, nie świeci się cały dzien, w ogóle nie zapycha. Także jestem zadowolona z tego zakupu ![]() Po ćwiczeniach się wySPAmuję w ogóle jutro znowu powrót na uczelnię iu przez tą kilkudniową labę wiem, że jutro rano będę cierpieć ![]() loluska piękne masz te włosy ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NtDnU...&feature=g-u-u swoja droga slyszalyscie keidykolwiek o tym tuszu z inglota? zaciekawil mnie po jej recenzji, bo jakos nie kojarze zeby ta firma była znana dzieki dobrym maskarom. Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-11-11 o 13:15 |
|
|
|
|
#2444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też czaję się na ścięcie włosów na równo, bo nie podobają mi się wycieniowane, ale szkoda mi długości, pierwszy raz dotychczas udało mi się zapuścić włosy do pasa.Jeśli już jesteśmy przy włosach, to stosowała może któraś z was spray John Frieda Go Blonder?
|
|
|
|
#2445 |
|
zawsze mam racje
|
Dzień dobry,
w skórę głowy wtarłam olejek jiva-amla, dobrze że jesień mamy, bo w duszne lato pewnie bym potem umierała od tego intensywnego zapachu. A na długość dałam olej jojoba- skoro tak dobrze mi działa na włosy, gdy jest składnikiem masek to i solo powinien mi się sprawdzić. Trochę posprzątałam, a zaraz wezmę się za robienie zdjęc- póki jest jasno, a ostatnio nie jest o to łatwo, dni krótkie i do tego pochmurne. Muszę oswoić kiedyś w końcu aparat, bo pewnie da się nim zrobić dużo lepsze zdjęcia.
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Ghana
dzięki ![]() Nie wiecie kiedy będzie mozna oglądnąć pokaz w necie?
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/44474/...ecret_zdjecia/ jeśli by wierzyć Pudelkowi to pokaz będzie na początku grudnia
teraz można jakieś marne skrawki niestety obejrzeć. Dzisiaj w ogole gala MTV, wiec tez pewnie nie zabraknie pięknych kobiet zadbanych w każdym calu
|
|
|
|
|
#2448 |
|
zawsze mam racje
|
Kenza też ma chyba też być na tej gali.
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ghana no to czekam do grudnia ![]() dziewczyny pamiętacie może, jakiś czas temu pisałyśmy o fajnej stronce, na której można było zrobić sobie metamorfozę, jaki był do niej adres? ![]() ![]() :pro si:
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
ona jest taka piękna
ja też, chociaż w tym roku wg mnie średni dobór artystow, a może nawet nie co tak artystów, a repertuaru, takie jakieś zamulające te piosenki w porównaniu do zeszłorocznych występów. A szczegolnie to straszne 'Diamonds' wlos mi się jezy na glowie jak to gdzies słyszę ![]() wyspamowałam się, okazało się, że mama wyrzuciła mi przez pomyłkę jedną butelkę z olejkiem alterry [dobrze, że zostało tam go może ćwierć butelki] ale sam fakt - jak ona tego nie zauwazyła xD no ale teraz przerzuciłam się na ten olejek z granatem, wczesniej miałam z oliwką. a teraz zajmę się za malowanie paznokci, moze zdarze przed przyjsciem TŻ. w ogole mam ochote kupić sobie lakier matowy czarny, super efekt. Generalnie ostatnio mam faze na baaaardzo kortkie paznokcie, jakios lepiej mi się u mnie widza, zreszta sa wygodniejsze na co dzien. |
|
|
|
|
#2451 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
Jak weekend mija? U mnie dziś całkiem sympatyczna pogoda, więc byłam z psem na długim spacerze. Od razu mi lepiej Z mojej pracy raczej nic nie będzie... Trudno, szukam dalej. W piątek i sobotę byłam w szkole na zajęciach i miałam ten egzamin próbny. Wyniki z części teoretycznej już mam - 41/50 punktów z części teoretycznej i 16/20 punktów z przedsiębiorczości ![]() Poza tym dostałam już prezent na urodziny od tżta i siostry - oba bardzo trafione Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-11-11 o 18:16 |
|
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() niedawno wstałam i ciągle żyję imprezą - było bosko, dawno się tak dobrze nie bawiłam i żal było wychodzić! ja chcę jeszcze nałożyłam olej na włosy, jakąś maseczkę na twarz muszę zrobić i porządnie się nawilżyć
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Rozeznanie
|
Co tu dziś tak cicho??
Byłam z tżtem w mieście po południu i OCZYWIŚCIE musiałam zajść do lumpka. 8 zł za kilogram zawsze kusi Wstawiam zdjęcia dwóch urodzinowych prezentów - lilou od tżta a torba od siostry ![]() Milego wieczoru |
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torba też super, miesci A4?widzę, że bloga zalozylas, mnie tez do tego ciagnie ![]() dzisiaj właśnie taka cisza, wrociłam wynudzona do domu z uczelni, myslalam, ze bede miała masę nadrabiania a tu raptem dwa posty ![]() Byłam dzisiaj u krawcowej, bo dostałam od cioci piekny płaszczyk, wełniany, wiec mega ciepły, ale trzena zwezić rękawyi ramiona, bo to wiadomo, szalona moda lat 80 i bary jak u terminatora no i ja napatrzyłam się na te wszystkie catwalki, blogi itp i zazyczylam sobie tez srocenia rekawów tak trochę przed nadgarstki zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() poza tym jesli chodzi o aktywnośc fizyczna - dzisiaj dla odmiany kiler a pozniej spa na szybko i keirunek łózko ![]() poza tym zauważyłam, że otworzyli u mnie w meiscie ostatnio kolejny sklep na wzór pepco tylko o nazwie 'KIK' kojarzycie cos takiego? też sa tam ciuchy, bielizna, rzeczy do domu, dla dzieci, dodatki itp, ale pierwszy raz o czyms takim słysze ;D Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-11-12 o 19:41 |
|
|
|
|
|
#2457 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W bransoletce jestem zakochana - taka wlasnie chcialam A torba spokojnie miescie A4, ma w srodku jeszcze jedna jakby torbe - takie wyjmowane cos![]() Do bloga namowil mnie tz, ale nie wie ze sie zdecydowalam. Teraz musze sie rozkrecic troche z postami kosmetycznymi i zobaczymy jak bedzie z systematycznoscia... Pokaz plaszczyk jak juz bedzie gotowy |
|
|
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrób mi smaka na lumpki, to może zbiorę się w piątek lub w czwartek po uczelni i sie przejdę po kilku Ty lubisz chodzic sama po lumpkach czy wolisz miec towarzystwo?![]() bransoletka naprawdę świetna, też bym sobie t aką od TŻ'ta na jakas okazje zazyczyla, tyle, ze ja raczej do bransoletek się nie przywiązuję i rzadko noszę, wiec szkoda, żeby się nie marnowała. przywieszke Serduszko dostałam od chłopaka na zesżłe świeta i nosze prawie codziennie, a na ręce mam w sumie ty lko zegarek i od czasu do czasu coś poza tym ![]() Mnie też namawia TŻ do bloga, bo mówi, że będę sobie tam wklejać rzeczy o modzie, kosmetykach itp i sie przynajmniej wygadam a i szablony, oprawę graficzną też miałabym fajna, bo w koncu grafik. Ale kurczę takie rezeczy szybko mnie zniechęcają, chociaz czytać inne blogi mogę godzinami ![]() ![]() To tak, ja chciałam, zwężenie i skrócenie rękawów, zwężenie barków [czyli trzeba też wypruc poduszkę i wszyć jakąś inna], przez to pod pachami tez trzeba zebrac materiał i wyceniła mi to na 25 złotych, wiec nie wiem, to duzo? mamie keidys z plaszcza oderwał się rekaw [autentyk 'perełka z F&F] i zapłaciła za porzadne przyszycie cztery złote xD pokaże jak płaszczyk zaliczy jeszcze pralnię, bo jednak ciocia miała go na sobie raz a od 25 lat po prostu przekłada go z szafy do szafy, wiec jest troche przykurzony. w sumie miał isc teraz na wyrzucenie jak jej wsyztskie rzeczy pomagałam przenosic, ale stwierdziłam, ze nie dam sie mu zmarnowac w koncu 100% wełny, wiec i ciepło
|
|
|
|
|
|
#2459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tej bransoletki (i tej nad lilou) w ogole nie sciagam. Nosze ja caly czas, bo inaczej pewnie zapominalabym zakladac. Moj tz jest informatykiem i chcial zebym miala bloga na blogspocie, bo moglby sie w to wszystko pobawic, ale ja na razie nie chce zeby wiedzial. Jak mi sie spodoba to poprosze zeby mi pomogl drugiego zalozyc ![]() Wydaje mi sie ze to nie duzo. Ciekawe ile kosztowaloby to u mnie.Czasem mam okazje kupic fajny plaszczyk za kilka zlotych, ale jest za duzy i zawsze ciekawa bylam ile zaplacilabym za zmniejszenie go. Jak bedzie gotowy to sie pochwal |
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Przyznaję się trochę zaniedbałam watek w weekend byłam u tż dziś zajmowałam sie jednym kiciusiem Wczoraj zrobił sobie coś z łapką nie wiem chyba źle skoczył i dziś byłam z nim u weterynarza, na szczeście nie ma złamania ale miał gorączkę i dostał dwa zastrzyki, mam nadzieję że szybko wróci do formy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

Tona tapety.
Nie dość, że ma włosy zawsze tłuste, cera szara, nałogowa palaczka ( koło takiej stanąć
A przecież wyprasować to chwila
Przechodziłam obok bo szłam do okulisty normalnie jedna wielka masakra. Trochę zła jestem bo mój okulista zawsze przyjmował w piątki a dzisiaj zachodzę a tam, że teraz już w czwartki

ostatnio tak się przebudziłam i nie wiedziałam o co mi w ogóle chodziło.