Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-09, 20:00   #2431
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość

Pokaż tą paletke jak z pigmentacją?
jutro zrobie fotkę, bo teraz to już słabo ze światlem
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
kobieto
dziękuje i Tobie za opinie

ghana i Iwoncia

ja jak patrzę na takie zdjęcia to widzę chcę osiągnąć i to mnie motywuje to większego dbania o siebie
a mnie demotywuje bo wiem, że mimo moich staran i tak nie bede tak fajna chociaz w polowie jak panny ze zdjec

a ja dzisiaj całyd zien ploty z przyjaciolka jestem najedzona jka wieprzeek, moge zaczac się toczyć mialysmy isc na lumpki, ale przyjaciolka zaspała i tyle z tego. a i dzisiaj zamowilam sobie to http://allegro.pl/kolczyki-kolce-zlo...740560199.html bo zawsze marzylam o tunelach, a szkoda mi uszu, wiec chociaz bede sobie fejka nosić
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 22:10   #2432
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Hej piękne Weekend spędziłam na uczelni i jestem mega zmotywowana do większego dbania o siebie, mam tyle pięknych dziewczyn na kosmetologi że <3 <3 <3 Jak wróciłam wieczorkiem do domu, wskoczyłam do wanny i relaksowałam się przez pół godziny bo rodzice zainwestowali w matę do hydromasażu, powiem Wam że opcja rewelacyjna No a zaraz idę do pracy, tydzień czas zacząć.
W sobotę bylam w Millenium Hall i kupiłam bordowe leginsy i czarną obcisłą spódniczkę

u mnie jest pół na pół. Niektóre dziewczyny naprawdę zadbane, ubrane ładnie, czystko i schludnie. Inne dekolt do pępka Tona tapety.
I jedna jest taka okropna Aż na nią patrzeć nie mogę Nie dość, że ma włosy zawsze tłuste, cera szara, nałogowa palaczka ( koło takiej stanąć), ubiera się jakby lusterka nie miała..
Ale to wszystko nawet można byłoby wytrzymać Laska przychodzi na pracownię w fartuchu, który jest tak zmięty A przecież wyprasować to chwila

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Normalnie przez studia brakuje mi czasu na wszysto

Jutro mam na 14 na zajęcia, więc sobie rano zupę ugotuję i posprzątałam

A dzisiaj u mnie otwarcoe H&M było a ludzii Przechodziłam obok bo szłam do okulisty normalnie jedna wielka masakra. Trochę zła jestem bo mój okulista zawsze przyjmował w piątki a dzisiaj zachodzę a tam, że teraz już w czwartki Tylko czas straciłam
Kupiłam sobie pędzelek do henny. Tz powiedział, że mi kupi pędzle dwa jakie chce
A teraz siedzę i katherine przeglądam
Stary 2012-11-09, 22:30   #2433
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
A teraz siedzę i katherine przeglądam
haaaa, dzisiaj tam z przyjaciolka tyle czasu spedzilysmy. tak miałyśmy juz w sumie zamawiać [w 2] ale w koncu nam przeszło, bo ja np miałam ochotę bodajże na 4 czy 5 rzeczy, ktore wychodziły raczej tanio, a przyjaciolka tak samo, wiec juz do tej 100 musiałybyśmy zbierać na siłe;/ a szkoda, bo jestem tam zakochana w opasce ćwiekowanej, i kilku rzeczach chciałyśmy zorganizowac tez np zbiorke z znajomymi dziewczynami, ale w sumie w moim otoczeniu jestem jedyna osoba lubujaca sie w takich pierdołkach a resztka minimalistki;/lipka
Stary 2012-11-10, 09:53   #2434
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja nawet na katherine nie zaglądam, bo jeszcze mam inne rzeczy, których nie nosiłam :P

Zaczęłam kurację z retinem A, zobaczymy jak mi się sprawdzi, będę dawać co 3 dzień jak na razie (na noc)

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 11:44   #2435
samaraNW
Zakorzenienie

hej

tydzień minął mi niesamowicie szybko - jeszcze niedawno był poniedziałek, a już jest sobota

szykuję się na Mayday, po 17-ej mam pociąg

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2012-11-10 o 11:49
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 16:02   #2436
IwonciA_1992
Raczkowanie

Hej
Myślałam ze bede miała co nadrabiać a tu tylko kilka postów. Wczoraj wytańczyłam sie za wszeczasy i z moją ekipą ustaliliśmy ze będzie jedna taka sobota/piątek w miesiącu że bedziemy wszyscy szli na jakąś impreze czy do baru albo coś.
Cały mi ten tydzień tak szybko zleciał.... Z TZ ide dopiero w pn po te okulay bo jakos nie mogliśmy zgrac sie czasowo...
Miłego wieczorki Piękne

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-10, 16:42   #2437
dianulaa
Zadomowienie

W czwartek miałam w rękach biżuterie na łączną kwote 800 zł z katherine bo musiałam z koleżanką porozdzielać zamówienie i powiem Wam że niektóre rzeczy to takie perełki... ale trafiają się także i buble które strach założyć.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 19:53   #2438
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
W czwartek miałam w rękach biżuterie na łączną kwote 800 zł z katherine bo musiałam z koleżanką porozdzielać zamówienie i powiem Wam że niektóre rzeczy to takie perełki... ale trafiają się także i buble które strach założyć.
Nie dobijaj bo u mnie nie. Ma opcji na rozbiorke juz postawilam sobie zakaz wchodzenia na te stronke
Stary 2012-11-10, 20:14   #2439
ParoleParole
Zakorzenienie

W końcu rozmysliłam się z katheriną. Bo mi się tylko jedne kolczyki i bransoletka podobały

Dzisiaj miałam szkolenie na kwasy i peeling ziołowy. I dostaliśmy dożywaotni rabat na kosmetyki Jadwiga
Stary 2012-11-10, 21:34   #2440
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyny

Wreszcie udalo mi sie zajrzec, ale mam spore zaleglosci w nadrobieniu Was
Pazdziernik mialam zawalony praca, za to listopad mam bardziej luzny

Wydenkowalam pare kosmetykow, ale tez niestety kupilam o wiele wiecej niz zuzylam wiec daje sobie bana do Swiat

Wydenkowalam:
zel do mycia twarzy TBS algowy (60 ml ale skubany bardzo wydajny)
tonik TBS algowy (jak wyzej)
odzywke do wlosow nawilzajaca YR
szampon nadajacy objetosc YR
2 zele pod prysznic YR:
- owoc granatu
- z olejkiem arganowym
krem do lokow bez splukiwania kerastase
krem do lokow pantene

Gdyby Was interesowal ktorys z ww to dajcie znac, skrobne o nim pare slow

Za to kupilam:
1. Twarz:
Wode termalna Uriage - tak zachwalacie to musialam
serum Flavo - C forte
zel do mycia Effaclar (moj ulubiony, ktores z kolei opakowanie )
zel z zen - szeniem i jojoba do mycia twarzy JMO
serum Clinique Turnaround Concentrate Radiance Renewer
serum Clinique Repairwear Focus (w zestawie z miniaturkami kremu do twarzy i pod oczy z tej samej serii)
tusz HR panterkowy w zestawie z plynem do zmywania i mini kremem pod oczy

2. Wlosy:
spray nablyszczajacy Biosilk
odzywka Mrs Potter's z aloesem
2 odzywki regenerujace artiste
zel do wlosow z isany

oraz zel pod prysznic i olejek pod prysznic z isany

Plus przygotowalam sie troche ubraniowo na zime: plaszcz, komin, szalik, sukienka, 4 sweterki, leginsy, 2 x grube rajstopy, torba shopper i wreszcie stanik sportowy (nigdy nie mialam)

Nabylam tez nowe ubranko do pracy - granatowa bluzke z krotkim rekawkiem i spodnie i pod to biala koszulke z dlugim rekawem, bardzo mi sie podoba na zdjeciach, mam nadzieje ze mi szybko zrealizuja to zamowienie bo czas oczekiwania nawet do 21 dni
I nowe butki do pracy - granatowe balerinki crocsy

Jako ze mam duzur w swieta BN i w Nowy Rok a wiec Sylwester do kitu to sie przynajmniej bede jakos prezentowac

Pare kolejnych kosmetykow mam tez juz ku koncowce wiec teraz solennie sobie obiecuje totalnie nic nie kupic
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-11, 01:26   #2441
kobietasukcesu
zawsze mam racje

tallu: jak Ci się sprawdził ten szampon yr? Ja go właśnie denkuję, nie jest zły, ale objętości to za bardzo nie daję- 100 razy wolę ten z balei.
A z szamponów z yr polecam z nagietkiem

A tusz z helenki w zestawie sobie sprawię, ale to w grudniu- płyn dwufazowy taki sobie, ale i tak chciałam ten tusz ponownie a jak płyn gratis to ok- bo pełnej ceny bym w życiu nie dała.

Ja byłam w Czechach w dm i rossmanie- mogę nie kupować do świąt... następnego roku.

Wstawię pewnie potem zdjęcia. Od jakiegoś czasu lubię wiedzieć co mam i mieć spis w formie zdjęciowej- chociaż potem jestem w stanie przejrzeć co kiedyś kupowałam, bo tyle tego jest na świecie, że się łatwo zapomina.

Spać ostatnio nie mogę co potem wzmaga we mnie moje złe nawyki- dużo czasu przy komputerze, niepohamowane zakupy, zapominanie o jedzeniu i picie pepsi czas się ogarnąć
A rzeczy bez recepty działają na mnie jak cukierki.

Do tego w środku nocy potrafię wstać z łóżka w celu nie wiem jakim ostatnio tak się przebudziłam i nie wiedziałam o co mi w ogóle chodziło.

Znowu trzeba będzie coś łykać jak tak dalej pójdzie

A no i oczywiście o 17 senność mnie bierze, nawet czasami liczę że zasnę normalnie- podczas kąpieli itd jestem senna, pomyślę o opcji sem- pstryk, budzę się.

A jak pójdę tak na siłę i mało senna to nawet jak zasnę to się tyle razy wybudzę, że czuję jakbym nie spała.

Nie dziwię się, że tak ludzi torturują nie pozwalając im spać.

<3 <3 <3
Stary 2012-11-11, 10:02   #2442
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Jeju ale wietrznie dziś, mało mnie nie porwało w drodze do Kościoła Szkoda że to ostatni dzień wolnego, mam zamiar totalnie nic nie robić

Muszę Wam powiedzieć że dopiero 3 razy umyłam twarz metodą OCM a różnicę widze ogromną. Tarz nabiera blasku, ładniejszy jest jej koloryt ujednolicony, rozjaśniają się przebarwienia no i co ważne nic mi nie wyskakuje a to co było znika. Dawno nie miałam tak ładnej buzi a to dopiero początek. Jak na razie jestem zachwycona. Z tej stronki którą Wam ostatnio podałam mam zamiar zakupić po wypłacie serum i wodę do twarzy. Moim celem jest minimalizm w pielęgnacji cery i mam nadzieję że uda mi się to osiągnąć

Zalaminowałam sobie wczoraj włosy i efekt fajny jak zawsze

Parole
takie typowo zdjęte z rury to i u mnie się znajdą, maga szpile, miniówy i tak jak piszesz tona tapety :P No ale cóż

Obiecałam Wam jakiś czas temu aktualizację włosów, a więc wstawiam zdj. Jest to już 2 cięcie do prosta, czerwień oczywiście przebija no ale Zdj bez flesza w świetle dziennym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0862.jpg (52,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0863.jpg (49,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0866.jpg (45,8 KB, 27 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2012-11-11 o 10:03
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-11, 11:12   #2443
ghana
Zakorzenienie

Dzien dobry
ja już dawno wstałam, teraz włacze sobie film na HBO i zrobię turbospalanie i ABS wczoraj był shock trening, ABS i zumba z youtube'm
w ogole pokochałam ten mój krem z Bandi, skóra jest po nim taka delikatna, nie świeci się cały dzien, w ogóle nie zapycha. Także jestem zadowolona z tego zakupu
Po ćwiczeniach się wySPAmuję w ogóle jutro znowu powrót na uczelnię iu przez tą kilkudniową labę wiem, że jutro rano będę cierpieć

loluska piękne masz te włosy

http://www.youtube.com/watch?v=NtDnU...&feature=g-u-u swoja droga slyszalyscie keidykolwiek o tym tuszu z inglota? zaciekawil mnie po jej recenzji, bo jakos nie kojarze zeby ta firma była znana dzieki dobrym maskarom.

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-11-11 o 12:15
Stary 2012-11-11, 12:02   #2444
happyswallow
Raczkowanie

Cytat:
Parole
takie typowo zdjęte z rury to i u mnie się znajdą, maga szpile, miniówy i tak jak piszesz tona tapety :P No ale cóż

Obiecałam Wam jakiś czas temu aktualizację włosów, a więc wstawiam zdj. Jest to już 2 cięcie do prosta, czerwień oczywiście przebija no ale Zdj bez flesza w świetle dziennym
Śliczne włosy. Też czaję się na ścięcie włosów na równo, bo nie podobają mi się wycieniowane, ale szkoda mi długości, pierwszy raz dotychczas udało mi się zapuścić włosy do pasa.
Jeśli już jesteśmy przy włosach, to stosowała może któraś z was spray John Frieda Go Blonder?
Stary 2012-11-11, 13:10   #2445
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dzień dobry,

w skórę głowy wtarłam olejek jiva-amla, dobrze że jesień mamy, bo w duszne lato pewnie bym potem umierała od tego intensywnego zapachu.
A na długość dałam olej jojoba- skoro tak dobrze mi działa na włosy, gdy jest składnikiem masek to i solo powinien mi się sprawdzić.

Trochę posprzątałam, a zaraz wezmę się za robienie zdjęc- póki jest jasno, a ostatnio nie jest o to łatwo, dni krótkie i do tego pochmurne.
Muszę oswoić kiedyś w końcu aparat, bo pewnie da się nim zrobić dużo lepsze zdjęcia.

<3 <3 <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-11, 13:19   #2446
loluska
Zakorzenienie

Ghana
dzięki

Nie wiecie kiedy będzie mozna oglądnąć pokaz w necie?

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 542778_10151108838216611_50662107_n.jpg (135,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 69179_10151108830271611_1725233041_n.jpg (110,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 154317_10151108839666611_954246124_n.jpg (99,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18187_10151108847581611_1528018133_n.jpg (100,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 178903_10151108837981611_1341037585_n.jpg (104,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 182590_10151108823711611_1965209866_n.jpg (97,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 536862_10151108824211611_1122851342_n.jpg (70,5 KB, 4 załadowań)

Stary 2012-11-11, 13:45   #2447
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Ghana
dzięki

Nie wiecie kiedy będzie mozna oglądnąć pokaz w necie?

http://www.pudelek.pl/artykul/44474/...ecret_zdjecia/ jeśli by wierzyć Pudelkowi to pokaz będzie na początku grudnia teraz można jakieś marne skrawki niestety obejrzeć. Dzisiaj w ogole gala MTV, wiec tez pewnie nie zabraknie pięknych kobiet zadbanych w każdym calu
Stary 2012-11-11, 15:14   #2448
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Kenza też ma chyba też być na tej gali.

<3 <3 <3
Stary 2012-11-11, 15:20   #2449
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happyswallow Pokaż wiadomość
Śliczne włosy. Też czaję się na ścięcie włosów na równo, bo nie podobają mi się wycieniowane, ale szkoda mi długości, pierwszy raz dotychczas udało mi się zapuścić włosy do pasa.
Jeśli już jesteśmy przy włosach, to stosowała może któraś z was spray John Frieda Go Blonder?
dzieki

ghana
no to czekam do grudnia

dziewczyny pamiętacie może, jakiś czas temu pisałyśmy o fajnej stronce, na której można było zrobić sobie metamorfozę, jaki był do niej adres? :pro si:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-11, 15:53   #2450
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Kenza też ma chyba też być na tej gali.
ona jest taka piękna
Cytat:

ghana
no to czekam do grudnia
ja też, chociaż w tym roku wg mnie średni dobór artystow, a może nawet nie co tak artystów, a repertuaru, takie jakieś zamulające te piosenki w porównaniu do zeszłorocznych występów. A szczegolnie to straszne 'Diamonds' wlos mi się jezy na glowie jak to gdzies słyszę

wyspamowałam się, okazało się, że mama wyrzuciła mi przez pomyłkę jedną butelkę z olejkiem alterry [dobrze, że zostało tam go może ćwierć butelki] ale sam fakt - jak ona tego nie zauwazyła xD no ale teraz przerzuciłam się na ten olejek z granatem, wczesniej miałam z oliwką. a teraz zajmę się za malowanie paznokci, moze zdarze przed przyjsciem TŻ. w ogole mam ochote kupić sobie lakier matowy czarny, super efekt. Generalnie ostatnio mam faze na baaaardzo kortkie paznokcie, jakios lepiej mi się u mnie widza, zreszta sa wygodniejsze na co dzien.
Stary 2012-11-11, 17:01   #2451
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Czesc dziewczyny
Jak weekend mija? U mnie dziś całkiem sympatyczna pogoda, więc byłam z psem na długim spacerze. Od razu mi lepiej Z mojej pracy raczej nic nie będzie... Trudno, szukam dalej.
W piątek i sobotę byłam w szkole na zajęciach i miałam ten egzamin próbny. Wyniki z części teoretycznej już mam - 41/50 punktów z części teoretycznej i 16/20 punktów z przedsiębiorczości Bardzo zadowolona jestem
Poza tym dostałam już prezent na urodziny od tżta i siostry - oba bardzo trafione

Blog (początki)

Edytowane przez Maala_Czaarna
Czas edycji: 2012-11-11 o 17:16
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-11, 18:17   #2452
samaraNW
Zakorzenienie

hej

niedawno wstałam i ciągle żyję imprezą - było bosko, dawno się tak dobrze nie bawiłam i żal było wychodzić! ja chcę jeszcze

nałożyłam olej na włosy, jakąś maseczkę na twarz muszę zrobić i porządnie się nawilżyć
Stary 2012-11-11, 21:59   #2453
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Poza tym dostałam już prezent na urodziny od tżta i siostry - oba bardzo trafione
pochwal się
Stary 2012-11-12, 07:08   #2454
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny
Jak weekend mija? U mnie dziś całkiem sympatyczna pogoda, więc byłam z psem na długim spacerze. Od razu mi lepiej Z mojej pracy raczej nic nie będzie... Trudno, szukam dalej.
W piątek i sobotę byłam w szkole na zajęciach i miałam ten egzamin próbny. Wyniki z części teoretycznej już mam - 41/50 punktów z części teoretycznej i 16/20 punktów z przedsiębiorczości Bardzo zadowolona jestem
tak, tak pochwal się
Stary 2012-11-12, 17:20   #2455
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Co tu dziś tak cicho??
Byłam z tżtem w mieście po południu i OCZYWIŚCIE musiałam zajść do lumpka. 8 zł za kilogram zawsze kusi
Wstawiam zdjęcia dwóch urodzinowych prezentów - lilou od tżta a torba od siostry
Milego wieczoru
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2090 modified.jpg (136,8 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2134 modified.jpg (169,3 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2135 modified.jpg (146,4 KB, 21 załadowań)

Blog (początki)
Stary 2012-11-12, 18:39   #2456
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Co tu dziś tak cicho??
Byłam z tżtem w mieście po południu i OCZYWIŚCIE musiałam zajść do lumpka. 8 zł za kilogram zawsze kusi
Wstawiam zdjęcia dwóch urodzinowych prezentów - lilou od tżta a torba od siostry
Milego wieczoru
jaka piekna ta lilou <3 kupilas cos w lumpku? ja bardzo bym chciała pojsc sobie w tym tygodniu na lumpki, no ale nie mam z kim;/ bueeee torba też super, miesci A4?
widzę, że bloga zalozylas, mnie tez do tego ciagnie

dzisiaj właśnie taka cisza, wrociłam wynudzona do domu z uczelni, myslalam, ze bede miała masę nadrabiania a tu raptem dwa posty

Byłam dzisiaj u krawcowej, bo dostałam od cioci piekny płaszczyk, wełniany, wiec mega ciepły, ale trzena zwezić rękawyi ramiona, bo to wiadomo, szalona moda lat 80 i bary jak u terminatora no i ja napatrzyłam się na te wszystkie catwalki, blogi itp i zazyczylam sobie tez srocenia rekawów tak trochę przed nadgarstki zobaczymy co z tego wyjdzie

poza tym jesli chodzi o aktywnośc fizyczna - dzisiaj dla odmiany kiler

a pozniej spa na szybko i keirunek łózko

poza tym zauważyłam, że otworzyli u mnie w meiscie ostatnio kolejny sklep na wzór pepco tylko o nazwie 'KIK' kojarzycie cos takiego? też sa tam ciuchy, bielizna, rzeczy do domu, dla dzieci, dodatki itp, ale pierwszy raz o czyms takim słysze ;D

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-11-12 o 18:41
Stary 2012-11-12, 18:59   #2457
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
jaka piekna ta lilou <3 kupilas cos w lumpku? ja bardzo bym chciała pojsc sobie w tym tygodniu na lumpki, no ale nie mam z kim;/ bueeee torba też super, miesci A4?
widzę, że bloga zalozylas, mnie tez do tego ciagnie

dzisiaj właśnie taka cisza, wrociłam wynudzona do domu z uczelni, myslalam, ze bede miała masę nadrabiania a tu raptem dwa posty

Byłam dzisiaj u krawcowej, bo dostałam od cioci piekny płaszczyk, wełniany, wiec mega ciepły, ale trzena zwezić rękawyi ramiona, bo to wiadomo, szalona moda lat 80 i bary jak u terminatora no i ja napatrzyłam się na te wszystkie catwalki, blogi itp i zazyczylam sobie tez srocenia rekawów tak trochę przed nadgarstki zobaczymy co z tego wyjdzie

poza tym jesli chodzi o aktywnośc fizyczna - dzisiaj dla odmiany kiler

a pozniej spa na szybko i keirunek łózko

poza tym zauważyłam, że otworzyli u mnie w meiscie ostatnio kolejny sklep na wzór pepco tylko o nazwie 'KIK' kojarzycie cos takiego? też sa tam ciuchy, bielizna, rzeczy do domu, dla dzieci, dodatki itp, ale pierwszy raz o czyms takim słysze ;D
Oczywiscie ze kupilam - nie bylabym soba :P
W bransoletce jestem zakochana - taka wlasnie chcialam A torba spokojnie miescie A4, ma w srodku jeszcze jedna jakby torbe - takie wyjmowane cos Musze zapytac siostry gdzie kupila bo czarna w podobnym stylu tez chetnie przygarnelabym
Do bloga namowil mnie tz, ale nie wie ze sie zdecydowalam. Teraz musze sie rozkrecic troche z postami kosmetycznymi i zobaczymy jak bedzie z systematycznoscia...
Pokaz plaszczyk jak juz bedzie gotowy Ile kosztuje u Ciebie taka przerobka?

Blog (początki)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 19:10   #2458
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiscie ze kupilam - nie bylabym soba :P
W bransoletce jestem zakochana - taka wlasnie chcialam A torba spokojnie miescie A4, ma w srodku jeszcze jedna jakby torbe - takie wyjmowane cos Musze zapytac siostry gdzie kupila bo czarna w podobnym stylu tez chetnie przygarnelabym
Do bloga namowil mnie tz, ale nie wie ze sie zdecydowalam. Teraz musze sie rozkrecic troche z postami kosmetycznymi i zobaczymy jak bedzie z systematycznoscia...
Pokaz plaszczyk jak juz bedzie gotowy Ile kosztuje u Ciebie taka przerobka?
to się pochwal zrób mi smaka na lumpki, to może zbiorę się w piątek lub w czwartek po uczelni i sie przejdę po kilku Ty lubisz chodzic sama po lumpkach czy wolisz miec towarzystwo?
bransoletka naprawdę świetna, też bym sobie t aką od TŻ'ta na jakas okazje zazyczyla, tyle, ze ja raczej do bransoletek się nie przywiązuję i rzadko noszę, wiec szkoda, żeby się nie marnowała. przywieszke Serduszko dostałam od chłopaka na zesżłe świeta i nosze prawie codziennie, a na ręce mam w sumie ty lko zegarek i od czasu do czasu coś poza tym

Mnie też namawia TŻ do bloga, bo mówi, że będę sobie tam wklejać rzeczy o modzie, kosmetykach itp i sie przynajmniej wygadam a i szablony, oprawę graficzną też miałabym fajna, bo w koncu grafik. Ale kurczę takie rezeczy szybko mnie zniechęcają, chociaz czytać inne blogi mogę godzinami

To tak, ja chciałam, zwężenie i skrócenie rękawów, zwężenie barków [czyli trzeba też wypruc poduszkę i wszyć jakąś inna], przez to pod pachami tez trzeba zebrac materiał i wyceniła mi to na 25 złotych, wiec nie wiem, to duzo? mamie keidys z plaszcza oderwał się rekaw [autentyk 'perełka z F&F] i zapłaciła za porzadne przyszycie cztery złote xD pokaże jak płaszczyk zaliczy jeszcze pralnię, bo jednak ciocia miała go na sobie raz a od 25 lat po prostu przekłada go z szafy do szafy, wiec jest troche przykurzony. w sumie miał isc teraz na wyrzucenie jak jej wsyztskie rzeczy pomagałam przenosic, ale stwierdziłam, ze nie dam sie mu zmarnowac w koncu 100% wełny, wiec i ciepło
Stary 2012-11-12, 19:33   #2459
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
to się pochwal zrób mi smaka na lumpki, to może zbiorę się w piątek lub w czwartek po uczelni i sie przejdę po kilku Ty lubisz chodzic sama po lumpkach czy wolisz miec towarzystwo?
bransoletka naprawdę świetna, też bym sobie t aką od TŻ'ta na jakas okazje zazyczyla, tyle, ze ja raczej do bransoletek się nie przywiązuję i rzadko noszę, wiec szkoda, żeby się nie marnowała. przywieszke Serduszko dostałam od chłopaka na zesżłe świeta i nosze prawie codziennie, a na ręce mam w sumie ty lko zegarek i od czasu do czasu coś poza tym

Mnie też namawia TŻ do bloga, bo mówi, że będę sobie tam wklejać rzeczy o modzie, kosmetykach itp i sie przynajmniej wygadam a i szablony, oprawę graficzną też miałabym fajna, bo w koncu grafik. Ale kurczę takie rezeczy szybko mnie zniechęcają, chociaz czytać inne blogi mogę godzinami

To tak, ja chciałam, zwężenie i skrócenie rękawów, zwężenie barków [czyli trzeba też wypruc poduszkę i wszyć jakąś inna], przez to pod pachami tez trzeba zebrac materiał i wyceniła mi to na 25 złotych, wiec nie wiem, to duzo? mamie keidys z plaszcza oderwał się rekaw [autentyk 'perełka z F&F] i zapłaciła za porzadne przyszycie cztery złote xD pokaże jak płaszczyk zaliczy jeszcze pralnię, bo jednak ciocia miała go na sobie raz a od 25 lat po prostu przekłada go z szafy do szafy, wiec jest troche przykurzony. w sumie miał isc teraz na wyrzucenie jak jej wsyztskie rzeczy pomagałam przenosic, ale stwierdziłam, ze nie dam sie mu zmarnowac w koncu 100% wełny, wiec i ciepło
Zdecydowanie wole chodzic sama, a to moze dlatego ze nie mam nikogo kto lubilby chodzic i wszyscy mi zawsze marudza. Moja przyjaciolka mieszka w Krakowie, wiec z nia rzadko chodze, a ona i tak twierdzi ze ja mam dziwny gust, wiec wole sama
Ja tej bransoletki (i tej nad lilou) w ogole nie sciagam. Nosze ja caly czas, bo inaczej pewnie zapominalabym zakladac.
Moj tz jest informatykiem i chcial zebym miala bloga na blogspocie, bo moglby sie w to wszystko pobawic, ale ja na razie nie chce zeby wiedzial. Jak mi sie spodoba to poprosze zeby mi pomogl drugiego zalozyc
Wydaje mi sie ze to nie duzo. Ciekawe ile kosztowaloby to u mnie.Czasem mam okazje kupic fajny plaszczyk za kilka zlotych, ale jest za duzy i zawsze ciekawa bylam ile zaplacilabym za zmniejszenie go. Jak bedzie gotowy to sie pochwal

Blog (początki)
Stary 2012-11-12, 19:35   #2460
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
Przyznaję się trochę zaniedbałam watek w weekend byłam u tż dziś zajmowałam sie jednym kiciusiem
Wczoraj zrobił sobie coś z łapką nie wiem chyba źle skoczył i dziś byłam z nim u weterynarza, na szczeście nie ma złamania ale miał gorączkę i dostał dwa zastrzyki, mam nadzieję że szybko wróci do formy

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości