|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty- część V
Cytat:
), to jeszcze kiedyś był ze mną na zajęciach na uczelni jako pomoc dydaktyczna i macała go cała grupa sztudentów |
|
|
|
|
#3122 | ||
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
Małe miało powykrzywiane nogi , takie 'rozkraczone', nie mogło chodzić. Druga z sąsiadek chciała go zatrzymać . Pojechała z nim do weta. Okazało się, że nie wiadomo czy by chodził, nawet po operacji, poza tym miał prawie wszystkie choroby, które kot może mieć. Sama operacja 1500 zł, na dodatek wet nie dawał mu szans na przeżycie... Odwiozła go do schroniska , mieli zdecydować, czy leczą czy uśpią. Prawdopodobnie to drugie. Cytat:
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2012-11-12 o 19:37 |
||
|
|
|
#3123 |
|
KOTerator
|
Dwa tygodnie temu było tak:
![]() A dziś jest ooo tak: ![]() Zaraz napiszę coś więcej, tylko się ogarnę .
|
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz szczegóły
|
|
|
|
|
#3125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3126 |
|
KOTerator
|
Milka wstrzeliła się wszędzie w sam środek normy (po tylu narkozach!).
A Sonikowi Alat spadł do 130 a Aspat do 49. Wcześniej było 322 i 95. Dalej to nie jest w normie, ale jest lepiej .![]() |
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo się cieszę
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my już o zapaleniu trzustki rozmawiałyśmy, błożesztymój
|
|
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3130 |
|
KOTerator
|
![]() Jeszcze w środę mnie czeka ciężka wyprawa, ciekawe jak potwór z bagien zniesie podróż i bycie obmacywaną przez obcego weta . Dziewczyny mówię Wam, jak się cieszę A Milka to ja Wam mówię - ona jest niezniszczalna .
Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2012-11-12 o 20:40 |
|
|
|
#3131 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chciałoby się powiedzieć: "a nie mówiłam?" ![]() Następnym razem proszę słuchać starego, doświadczonego Ziazika
|
||
|
|
|
#3132 | ||||||
|
KOTerator
|
Andriejewna doczytałam i czekam na zdjęcia, szczególnie najmłodszej
.---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
. I powodzenia życzę .---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
W ogóle jak ona będzie musiała mieć kiedyś jakąś operację to chyba jej anestezjologa zamówię , tylko nie wiem gdzie się to zamawia, jest jakiś katalog ?!Dobra, humorek mam Ostrowczanka jej potrzebna narkoza na 10 minut, nie taka jak do zabiegów i nie chcę, żeby całkowicie spadła, wystarczy jak się przestanie rzucać. Mrysia dostała takie coś do pobrania krwi i wtedy wyszła białaczka, ale Sonie tego podobno dostać nie może .---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
A jak tam Euzebiusz? Cytat:
.---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
?Są szanse na zdjęcia ?---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
To weź mi powiedz, że w środę majątek wywalę w błoto a Sonik ma serce jak dzwon !
Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2012-11-12 o 21:05 |
||||||
|
|
|
#3133 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Nadrobię wątek bo od mojego ostatniego posta mnie troszkę nie było ale teraz przybywam z takim małym emergency. Chłopaków mieliśmy kastrować w styczniu kiedy będą mieć 7 miesięcy. Teraz mają 5 i nie wiem czy jednej kastracji nie przyspieszyć a jeśli tak to ile z tym czekać. Ilarek już od miesiąca dobierał się do Iryska. Wykonywał ruchy kopulacyjne. O ile kiedyś robił to raz dziennie to teraz zdarza się to kilka razy dziennie. Mało tego, o ile wcześniej przekształcali to w zabawę to dzisiaj były strasznie miałki (oczywiście Irys był wkurzony że brat go przygryza i budzi) i jak wreszcie ich rozdzieliłam to Ilarek ... śmierdział. Chyba się ... no same wiecie co. I co ja mam zrobić, jak reagować
|
#3134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To bym się nie zdziwiła I tego życzę - znaczy serca jak dzwon a nie wywalania majątku w błoto![]() A ja mam małpiatkę i drapacza szafkowego ![]() Małpiatka siedziała dziś na ponad dwumetrowej szafie drapacz właśnie z uporem maniaka drapie szafkę
|
|
|
#3135 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
.Radzę ciachnąć obydwu jak tylko się wet zgodzi |
|
|
|
|
#3136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Sonia chyba nie jest jakimś wyczynowcem
|
|
|
|
|
#3137 | ||
|
KOTerator
|
Cytat:
Sonia to kotka brytyjska (grupa ryzyka) więc się jej badanie serducha od czasu do czasu należy, nawet jak nic nie znajdzie to będziemy jeździć na takie badania co jakiś czas .---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
? W sobotę wet wysłuchał szmery i był poważny .
|
||
|
|
|
#3138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boziu i znów przyszedł na gwałty Jest coraz gorzej.Byłam dzisiaj u weta po tabletkę na odrobaczenie i właśnie się pytałam o wcześniejszą kastrację to powiedział że kotki osiągają dojrzałość płciową między 5 a 12 miesiącem życia więc jeśli już ma takie zapędy to można ciachnąć teraz.
|
|
#3139 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
.Pewnie, że ciachnij jak wet się zgodził |
|
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre wyniki Soni Moniko oby tylko lepiej było , trzymam kciuki
|
|
#3141 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Mam pokrowiec samochodowy i pieluchy, nie wiem czy brać tą kuwetę czy nie, hmm .Piszcie coś bo chcę się tu zakorzenić Dobra, idę spać, w głowie szumi .
Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2012-11-12 o 21:55 |
|
|
|
|
#3142 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bury się bardzo cieszy, że jego niebieska koleżanka ma się dobrze
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3144 |
|
KOTerator
|
Liliowa
. Dziękujemy Buremu |
|
|
|
#3145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy ktokolwiek jeszcze pamięta kotki z Dolnego Miasta, ale 4 z nich znalazły domy stałe, 2 są w tymczasowym, no i jedna słodkość jest u mnie na stałe Mruczy jak stary wentylator, pokochał moją kotkę i mnie (w takiej kolejności) ze wzajemnością. Tylko spać nie mogę, bo szaleją po całym domu jak głupie Dał mi dzisiaj dużo buziaków Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2012-11-12 o 22:18 |
|
|
|
|
#3146 |
|
Zadomowienie
|
Jak go wzięłam na ręce to z okolic siusiaczka śmierdziało i miał mokre futerko tam. Ilarek zaznaczył Iryska?
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej ja bym wzięłaBuzki dla panienek i Soni zwłaszcza
Edytowane przez Anitast Czas edycji: 2012-11-12 o 22:19 |
|
|
|
|
#3148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodziak!Cytat:
nie znam aż takich szczegółów życia erotycznego kotów, ale wygląda na to, że dorósł do ciachnięcia, może jeszcze sprzwdź czy spytaj się hodowców, w jakim wieku zazwyczaj syberyjczyki dojrzewają |
||
|
|
|
#3149 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, Pan Parówa/ Pasztesiurek ma teraz na imię Julian- na cześć Króla Juliana- uderzające podobieństwo
Nie mogę się na niego napatrzeć - dziś atakował lustro i próbował wejść do szafy w poszukiwaniu kota z drugiej strony lustra
Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2012-11-12 o 22:30 |
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

), to jeszcze kiedyś był ze mną na zajęciach na uczelni jako pomoc dydaktyczna i macała go cała grupa sztudentów 

mielismy smak : kurczak i szynka wyglada rzeczywiscie jak na zdjeciu , kawaleczki mieska w galaretce z szynka , koty jadly dosc ladnie widac ze smakowalo a moje to wybredne cwaniaki bo jak im nie smakuje to strajkuja przed miskami , sklad puszki dobry , ogolnie moje koty polecaja

.

. 

.
?
a Sonik ma serce jak dzwon
Jest coraz gorzej.