Ślubujące w 2012 - część II - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-08, 21:42   #4381
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Kochane moje!
Prawie jestem spakowana, jeszcze muszę wydrukować sobie kilka rzeczy... dziękuję wam pięknie za życzenia, mam nadzieję, że będzie dokładnie tak jak mówicie przywiozę mnóstwo zdjęć do usłyszenia! pewnie jak dorwę neta w Dubaju to będę wam zdawać relację na żywo bo mam tam "troszkę" czasu - ale aż nie wierzę, że się doczekałam!

super baw się i szalej z małżem i uważajcie na siebie

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
. Ja zaczynam powoli męczyć męża, ale on twierdzi że mamy jeszcze czas ale mi się wydaje że jak dla mnie to już najwyższa pora 28 lat

oj tam, oj tam jak masz poczucie że chcesz to do dzieła a jak jeszcze nie to bywa- nie ma co na wiek patrzeć

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

ja dopiero z tej cholernej robot wróciłam od 7.30 siedziałam skończyłam ten paździerz robić i mam dosyć.
Ledwo dycham idę w kimono
Stary 2012-11-08, 22:16   #4382
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość

ja dopiero z tej cholernej robot wróciłam od 7.30 siedziałam skończyłam ten paździerz robić i mam dosyć.
Ledwo dycham idę w kimono
najważniejsze, że udało się skończyć odpocznij sobie

Ja ledwo żyję, drzwi wprawione ale musieli kuć ścianę i pył miałam wszędzie w całym mieszkaniu, dwa razy myłam klatkę schodową później wieczorem wszedł na klatkę bezdomny, wiem, że to człowiek w trudnej sytuacji ale przecież są noclegownie - musiałam go wyrzucić a nie było łatwo... strasznie teraz śmierdzi na klatce oczywiście sąsiadka myślała, że wpuścili go nasi monterzy bo zwracała im uwagę, żeby zamykali klatkę ale to nie oni zostawili drzwi bo ja przecież później sprzątałam i nikogo na klatce nie było...

mam wieści od fotografa, jak dobrze pójdzie to siostra odbierze nasze zdjęcia w przyszłą środę, więc może w weekend następny wpadną w moje łapki

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 10:53   #4383
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Ja ledwo żyję, drzwi wprawione ale musieli kuć ścianę i pył miałam wszędzie w całym mieszkaniu, dwa razy myłam klatkę schodową później wieczorem wszedł na klatkę bezdomny, wiem, że to człowiek w trudnej sytuacji ale przecież są noclegownie - musiałam go wyrzucić a nie było łatwo... strasznie teraz śmierdzi na klatce oczywiście sąsiadka myślała, że wpuścili go nasi monterzy bo zwracała im uwagę, żeby zamykali klatkę ale to nie oni zostawili drzwi bo ja przecież później sprzątałam i nikogo na klatce nie było...

mam wieści od fotografa, jak dobrze pójdzie to siostra odbierze nasze zdjęcia w przyszłą środę, więc może w weekend następny wpadną w moje łapki

oj sspółczuję tego bałaganu, wiem jak to jest przy remontach i tego typu sprawach- ten pył wszędzie włazi!

super, że fotki będą- czekamy niecierpliwie
Stary 2012-11-09, 14:46   #4384
szczesliwa25
Rozeznanie

Nawet nie próbuję nadrobić zaległości... za to pędzę do klubu i dodam link do naszego albumu w wersji online - w końcu obiecane fotki
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 18:01   #4385
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Nawet nie próbuję nadrobić zaległości... za to pędzę do klubu i dodam link do naszego albumu w wersji online - w końcu obiecane fotki

lecę do klubu!!!!
Stary 2012-11-09, 23:13   #4386
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
oj sspółczuję tego bałaganu, wiem jak to jest przy remontach i tego typu sprawach- ten pył wszędzie włazi!

super, że fotki będą- czekamy niecierpliwie
to była wczoraj syzyfowa praca bo dziś mój mąż razem z teściem postanowili zburzyć ściankę w przedpokoju i właśnie próbuję posprzątać to samo co miałam wczoraj

ja jeszcze bardziej niecierpliwie czekam

Cytat:
lecę do klubu!!!!
ja też

Stary 2012-11-10, 21:48   #4387
jojla
Zakorzenienie

Co tu dzisiaj takie pustki?

Stary 2012-11-11, 21:58   #4388
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie nic tu się nie dzieje, gdzie te nasze Pmki?

Ja jestem po dość intensywnym weekendzie. Ale również udało mi się odrobinę odpocząć po męczącym tygodniu.

Planuje odezwać się do naszego fotografa kiedy możemy się spodziewać jakiś pierwszych zdjęć, nie mogę się doczekać.

Zmykam do łóżka z książką, czytam Igłę folleta...

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 10:51   #4389
niki19
Zadomowienie

Cytat:

Mnie nie ma bo nadal nie mamy neta przyjechali panowie z telekomunikacji i stwierdzili , że się nie da podłączyć a z racji ,że padał deszcz to nawet nie zechcieli wysiąść z samochodu i sprawdzić tylko z góry stwierdzili ,że nie ma możliwości podłączenia i tyle złożyliśmy skargę ale wątpię żeby coś z tego wyszło w tym tygodniu mamy dostać odpowiedz , jak się nie uda to będziemy się musieli rozejrzeć za internetem radiowym , bo u nas nic innego nie wchodzi w grę bo nie ma zasięgu ehhh uroki mieszkania na wsi

lecę do klubu zobaczyć co tam nowego

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 17:04   #4390
blair_90
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Miała sie częściej udzielać ale jakoś czasu brakuje na wszystko :P
W piatek odebralismy zdjecia od fotografa i powiem Wam, że jestem pozytywnie zaskoczona A dzis zadzwoniła Pani i powiedziała, że nagranie jest gotowe i odbieramy dzis płyte z naszym ślubem Juz sie doczekac nie moge

11.01.2012 Najszczęśliwszy dzień. Anielka nasz córeczka <3
blair_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 20:34   #4391
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blair_90 Pokaż wiadomość

W piatek odebralismy zdjecia od fotografa i powiem Wam, że jestem pozytywnie zaskoczona A dzis zadzwoniła Pani i powiedziała, że nagranie jest gotowe i odbieramy dzis płyte z naszym ślubem Juz sie doczekac nie moge

pokazuj foty!!!
Stary 2012-11-12, 20:36   #4392
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny
Miała sie częściej udzielać ale jakoś czasu brakuje na wszystko :P
ale fajnie, że macie już zdjęcia i płytkę
ja swoje zdjęcia dostanę w łapki dopiero w weekend

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
pokazuj foty!!!
no właśnie

Stary 2012-11-12, 23:02   #4393
blair_90
Raczkowanie

Ok juz wstawiam zdjecia. A mogła bym prosc o zaproszenie do klbu? Wolała bym tam wstawic zdjecia A co do płyty to dostaliśmy próbna i bardzo dobrze się złożyło bo jest kilka rzeczy do poprawienia. A największym jest urwanie filmu. Nagranie nagle sie urywa i jest napis "Koniec" Kurde myślałam, że jakies urywki z wesela z podkładem czy cos? a tu nic. Juz napisałam o tym im wiadomość i zobaczymy jak będzie, A Wy dziewczyny jak macie zakończone nagrania?

Stary 2012-11-13, 07:51   #4394
wloszka8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Cześć kochane

Znów dawno mnie nie było... Długi weekend spędziliśmy w Karpaczu - Mąż, grzane wino, kwaśnica, oscypek, jacuzzi i inne przyjemności Udało się naładować bateryjki i mam nadzieję, że wystaczy mi tej energii do grudnia
ehhh zazdroszczę weekendu my po ślubie mieliśmy takie zamieszanie, że nie było podróży ani nawet weekendu poslubnego;(
ostatnio z TŻ zastanawiamy się nad jakimś wypadem w góry do spa.. kocham zimę w polskich górach i tak się zastanawiam, czy któraś z was korzystała z takich ofert z grupera itp? jakie macie opinie na ten temat? bo widziałam tam sporo fajnych ofert

Cytat:
Witajcie..
Mam nadzieję, że nie zapomniałyście o mnie dość długo mnie nie było,ale po 1 listopada w piątek w pracy miałam urwanie głowy i tak aż do dziś... dopiero teraz mam chwilę wolnego czasu i mogę do was zjarzeć.
Ciągle załatwiamy sprawy związane z kredytem i mieszkaniem. Jak nie z jednej to z drugiej strony nam ciągle coś wyskakuje, także nie wiem czy uda nam się w końcu zostać właścicielami tego mieszkania...
zobaczysz, w końcu Wam się uda trochę cierpliwości... niestety załatwianie papierkowych spraw jest masakryczne...

Cytat:

kurczę aż zazdroszczę.. u nas termin mija za tydzień i dopiero za około 2tygodniw dostanę zdjęcia na płytce do wyboru i potem 3 tygodnie czekania na fotoksiążkę, a film niestety do końca roku, bo montażysta im wypadł... masakra.. ehhh

Cytat:
Faktycznie nic tu się nie dzieje, gdzie te nasze Pmki?

Ja jestem po dość intensywnym weekendzie. Ale również udało mi się odrobinę odpocząć po męczącym tygodniu.
no cisza straszna tutaj ja też po intensywnym weekendzie, w piątek druga część parapetówki, a w sobotę bal na uczelni TŻ z naszymi znajomymi, ale się wybawiłam za wszystkie czasy a w ten weekend czeka mnie szkoła

Gdzie Skarb Twój...
...Tam Serce Twoje
wloszka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 08:48   #4395
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:
Ok juz wstawiam zdjecia. A mogła bym prosc o zaproszenie do klbu? Wolała bym tam wstawic zdjecia A co do płyty to dostaliśmy próbna i bardzo dobrze się złożyło bo jest kilka rzeczy do poprawienia. A największym jest urwanie filmu. Nagranie nagle sie urywa i jest napis "Koniec" Kurde myślałam, że jakies urywki z wesela z podkładem czy cos? a tu nic. Juz napisałam o tym im wiadomość i zobaczymy jak będzie, A Wy dziewczyny jak macie zakończone nagrania?
jej, to rzeczywiście dobrze byłoby poprosić o jakieś bardziej staranne zakończenie. Bardzo popularne są skróty, klipy z całego wesela, czasami na wesolo

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Wrażenia cudowne - mój mąż jest najlepszy na świecie (pomijam jego wady, każdy jakieś ma)...niestety, teraz rzadko bywam w domu - tzn po pracy biegnę na uczelnię, a mąż mój kochany, wraca, przygotuje obiad, przyjeżdża po mnie na uczelnię i wracamy razem. Kochany Mój )

Suknię jeszcze mam... tzn w pralni jest, już msc, muszę chyba ją odebrać bo nawet nie wiem jak wygląda ;p
oj wierzę! to cieszę się, że się świetnie układa

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
haczyk - lecimy do tajlandii
wooow! zazdroszczę, ale cudownie czekamy na relacje

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Dziękuję nie pisałam wcześniej o tym, bo było jeszcze za wcześnie i ciąża była mocno zagrożona
yhy... a to który teraz już miesiąc, jeśli mogę zapytać? to dobrze, że teraz sytuacja jest już 'opanowana'

MIŁEGO DZIONKA, WIZAŻANKI
Stary 2012-11-13, 12:36   #4396
mayeczka87
Rozeznanie

Bair- zaprosiłabym cię, ale nie mam pojęcia jak

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 13:21   #4397
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
napisz do niki odnośnie zaproszenia do klubu, ona sie na tym zna

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Mnie nie ma bo nadal nie mamy neta przyjechali panowie z telekomunikacji i stwierdzili , że się nie da podłączyć a z racji ,że padał deszcz to nawet nie zechcieli wysiąść z samochodu i sprawdzić tylko z góry stwierdzili ,że nie ma możliwości podłączenia i tyle złożyliśmy skargę ale wątpię żeby coś z tego wyszło w tym tygodniu mamy dostać odpowiedz , jak się nie uda to będziemy się musieli rozejrzeć za internetem radiowym , bo u nas nic innego nie wchodzi w grę bo nie ma zasięgu ehhh uroki mieszkania na wsi

lecę do klubu zobaczyć co tam nowego
Ja też mieszkam na wsi i mamy internet radiowy i jesteśmy zadowoleni (no nieraz wlecze sie strasznie ale potem jest OK)

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 17:23   #4398
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
, A Wy dziewczyny jak macie zakończone nagrania?

my mielismy piosenkę a zakończenie a potem taką reżyserkę- weszliśmy na schody i machalismy i mamy wtedy jakiś napis z datą i życzenia
Stary 2012-11-13, 17:53   #4399
kasioonya
Rozeznanie

Hej ho
Ja tylko na chwilkę, bo ciągle mnóstwo pracy i nie ma czasu, żeby z Wami popisać... Ale na szczęście jakoś niedużo mam do nadrabiania, bo strasznie tu cicho... Sporo dziewczyn już w ogóle do nas nie zagląda Mam nadzieję, że wątek nie upadnie i Żony, Matki, Wizażanki 2012 będą pisać tak długo, jak tylko się da

Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku - nie dotykają Was jesienne przeziębienia ani spadki nastroju. Fajnie, że jeszcze mamy przed sobą trochę zdjęć do obejrzenia - czuję niedosyt

Cytat:
Blair o zaproszenie do klubu musisz poprosić niki, bo ona jest założycielką. My na zakończenie filmu mamy teledysk podsumowujący, w którego ostatniej scenie siedzimy sobie wyluzowani na stadionie (po plenerze), rozmawiamy i uśmiechamy się do siebie Mam nadzieję, że Wasz filmowiec weźmie pod uwagę Wasze uwagi

wloszka8 mam nadzieję, że uda Wam się wybrać na jakiś przyjemny weekend, bo po tym zamieszaniu na pewno potrzebujecie wypoczynku co do ofert z grouponu itp. - sama nie korzystałam, ale brat był na kilkudniowej wycieczce z Paryża i chyba tygodniowe wakacje w Turcji też wykupywali przez któryś portal z zakupami grupowymi i w obu przypadkach wszystko było zgodne z ofertą na stronie. Myślę więc, że warto z tego korzystać A które górki bierzecie pod uwagę?
My rozglądamy się teraz za jakąś ciekawą ofertą sylwestrową - Mężowi marzy się Sylwester w górach, mam nadzieję, że znajdziemy ciekawą ofertę

Mam pytanie do podróżniczek... Nasza skarbnica wiedzy turystycznej - Małgoś - odpoczywa i mam nadzieję, że spełnia marzenia, ale wiem, że wiele z Was ma duże doświadczenie w planowaniu urlopów i chciałam zapytać czy widziałyście ofertę Rainbow T. na lato 2013 obowiązującą do 21 grudnia 2012? My - wstyd się przyznać - jeszcze nigdy nie byliśmy razem na takim urlopie i zastanawiam się czy warto kupować pobyt już teraz, mając tę gwarancję niezmienności ceny, 25% rabatu itp... Co o tym myślicie?

Miłego wieczorku

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 18:21   #4400
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Mam pytanie do podróżniczek... Nasza skarbnica wiedzy turystycznej - Małgoś - odpoczywa i mam nadzieję, że spełnia marzenia, ale wiem, że wiele z Was ma duże doświadczenie w planowaniu urlopów i chciałam zapytać czy widziałyście ofertę Rainbow T. na lato 2013 obowiązującą do 21 grudnia 2012? My - wstyd się przyznać - jeszcze nigdy nie byliśmy razem na takim urlopie i zastanawiam się czy warto kupować pobyt już teraz, mając tę gwarancję niezmienności ceny, 25% rabatu itp... Co o tym myślicie?

Miłego wieczorku

moim zdaniem warto- sama już dawno wykupiłam wycieczkę na kwieień
powiem tyle w zeszlym roku we wrześniu byliśmy na Krecie, wycieczkę kupiliśmy w listopadzie jeszcze rok wcześniej i płciliśmy 3300 zł/os. 2-3 przed wyjazdem ten sam hotel i ta sama opcja z tego samego biura kosztowała 6500zł/os JAKO LAST!!!!! a w tym roku sprawdzałam w ciekawośc i było po 8500 zł/os- masakra więc tak opłaca się kupować firsty
Stary 2012-11-13, 19:57   #4401
justiii87
Zakorzenienie

Ja uważam, że warto kupować firsty. My 2 lata temu wykupowaliśmy tak do Turcji wyjazd i w grudniu płaciliśmy 3600 zł/os za 14 dni, a dwa dni przed wylotem cena podskoczyła 100 zł od osoby. W tym roku nie było w ogóle lastów, ceny były kosmiczne :/ i pewnie tak już będzie. Mają zmienić się przepisy dot. BP więc będą ceny wyższe bo ktoś musi zapłacić za straty spowodowane upadkiem biur :/

My w przyszłym roku planujemy wyjazd do Chorwacji bo mój TŻ zakochał się w tym kraju Chyba, że upolujemy jakiś ciekawy kierunek w dobrej monecie - Ja mam chęć na Maroko

My w weekend mieliśmy premierę Naszego filmu ślubno-weselnego Rodzice płakali tak im się podoba Nasz film

W piątek robiłam sesje ciążową koleżance i pierwszy raz widziałam jak maleństwo kopało w brzuch aż było widać przez skórę kopniaki, takie maleństwo a ile ma siły wspaniały widok

Tak się dziś wkur.... , myślałam, że wybuchnę, telefon mój ma prawie dwa lata i coś się z nim dzieje :/ i dziś zablokowałam go,a On się odblokował i skasowały mi się wszystkie sms-y, a miałam takie bardzo ważne dla mnie wiadomości od początku jak się spotykałam z moim TŻ od 2004:/ Myślałam, że wywalę go przez okno
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 08:55   #4402
niki19
Zadomowienie

Cześć dziewczynki
ale mnie dzisiaj głowa boli od samego rana

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
napisz do niki odnośnie zaproszenia do klubu, ona sie na tym zna

Ja też mieszkam na wsi i mamy internet radiowy i jesteśmy zadowoleni (no nieraz wlecze sie strasznie ale potem jest OK)

No jak się nie uda z TP to będziemy kombinowali z radiowym tylko właśnie obawiam się tego , że będzie zamulał , a z TP wiem , że ładnie śmiga bo mój brat ma , no ale jak się nie da to lepszy rydz niż nic ,
tymczasem bujam się do rodziców , żeby się do cywilizacji dorwać

A tak w ogóle to właśnie teraz jak nie mamy neta to zdałam sobie sprawę jak bardzo jestem od niego uzależniona i jak bardzo okrada mnie z czasu , no ale żyć bez niego ciężko i nagle okazuje się ,że mam tysiąc rzeczy do sprawdzenia

blair - zaproszenie wysłane teraz czekamy na fotki

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 09:06   #4403
blair_90
Raczkowanie

Fotki juz sa w klubie

Stary 2012-11-14, 17:30   #4404
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Tak się dziś wkur.... , myślałam, że wybuchnę, telefon mój ma prawie dwa lata i coś się z nim dzieje :/ i dziś zablokowałam go,a On się odblokował i skasowały mi się wszystkie sms-y, a miałam takie bardzo ważne dla mnie wiadomości od początku jak się spotykałam z moim TŻ od 2004:/ Myślałam, że wywalę go przez okno

o kurde i nie da rady tego jakos odzyskać?

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
No jak się nie uda z TP to będziemy kombinowali z radiowym tylko właśnie obawiam się tego , że będzie zamulał , a z TP wiem , że ładnie śmiga bo mój brat ma , no ale jak się nie da to lepszy rydz niż nic ,
tymczasem bujam się do rodziców , żeby się do cywilizacji dorwać

A tak w ogóle to właśnie teraz jak nie mamy neta to zdałam sobie sprawę jak bardzo jestem od niego uzależniona i jak bardzo okrada mnie z czasu , no ale żyć bez niego ciężko i nagle okazuje się ,że mam tysiąc rzeczy do sprawdzenia

blair - zaproszenie wysłane teraz czekamy na fotki

a jaki masz problem, że Ci nie mogą założyć? co Ci powiedzieli?
masz rację net to zlodzieej czasu ale jak go nie ma to

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

ja jestem tak zarżnięta w robocie że nie mam na nic czasu normalnie dramat, nie wiem czy to dlatego że koniec roku czy co ale w każdym razie już się wytrzymać nie da. Do tego jeszcze mnie mój dyrektor wkręcił do jdnego (kolejnego) zespołu analityków i już naprawdę nie wiem jakja na to wszystko czas znajdę.
Do tego odezwał mi się kręgosłup- bunt po 10h siedzeniem przed kompem. poszłąm do lekarza i wynik- 20 zabiegów rehabilitacyjnych no i oczywiście nie dźwigać itp-jasne
Stary 2012-11-14, 18:05   #4405
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
ojej

Cytat:

ja jestem tak zarżnięta w robocie że nie mam na nic czasu normalnie dramat, nie wiem czy to dlatego że koniec roku czy co ale w każdym razie już się wytrzymać nie da. Do tego jeszcze mnie mój dyrektor wkręcił do jdnego (kolejnego) zespołu analityków i już naprawdę nie wiem jakja na to wszystko czas znajdę.
Do tego odezwał mi się kręgosłup- bunt po 10h siedzeniem przed kompem. poszłąm do lekarza i wynik- 20 zabiegów rehabilitacyjnych no i oczywiście nie dźwigać itp-jasne
oszczędzaj się, z kręgosłupem nie ma żartów...

Stary 2012-11-14, 21:44   #4406
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
ojej

oszczędzaj się, z kręgosłupem nie ma żartów...

To nie ciekawie kobieto. 20 zabiegów :/ tylko w głowę się walnąć, zaciskać zęby i przetrwać te 20 dni

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

magnusia - To nie ciekawie kobieto. 20 zabiegów :/ tylko w głowę się walnąć, zaciskać zęby i przetrwać te 20 dni. Na kręgosłup i związane z nim problemy dobry jest basen.
Stary 2012-11-14, 21:52   #4407
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

magnusia - To nie ciekawie kobieto. 20 zabiegów :/ tylko w głowę się walnąć, zaciskać zęby i przetrwać te 20 dni. Na kręgosłup i związane z nim problemy dobry jest basen.

no jakoś dam radę to nie pierwsze zabiegi ale wiem że pomagają a basen- wiem.... tylko czasu brakuje
Stary 2012-11-14, 22:00   #4408
justiii87
Zakorzenienie

Z tym czasem to chyba u każdego to samo. Mi też cały czas na wszystko brakuje czasu chociaż pracuję do 15. Największym pochłaniaczem czasu jest net :/ i On jest sprawcą braku czasu
Stary 2012-11-15, 12:58   #4409
wloszka8
Raczkowanie

Cytat:
Hej ho
Ja tylko na chwilkę, bo ciągle mnóstwo pracy i nie ma czasu, żeby z Wami popisać... Ale na szczęście jakoś niedużo mam do nadrabiania, bo strasznie tu cicho... Sporo dziewczyn już w ogóle do nas nie zagląda Mam nadzieję, że wątek nie upadnie i Żony, Matki, Wizażanki 2012 będą pisać tak długo, jak tylko się da

Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku - nie dotykają Was jesienne przeziębienia ani spadki nastroju. Fajnie, że jeszcze mamy przed sobą trochę zdjęć do obejrzenia - czuję niedosyt

wloszka8 mam nadzieję, że uda Wam się wybrać na jakiś przyjemny weekend, bo po tym zamieszaniu na pewno potrzebujecie wypoczynku co do ofert z grouponu itp. - sama nie korzystałam, ale brat był na kilkudniowej wycieczce z Paryża i chyba tygodniowe wakacje w Turcji też wykupywali przez któryś portal z zakupami grupowymi i w obu przypadkach wszystko było zgodne z ofertą na stronie. Myślę więc, że warto z tego korzystać A które górki bierzecie pod uwagę?
My rozglądamy się teraz za jakąś ciekawą ofertą sylwestrową - Mężowi marzy się Sylwester w górach, mam nadzieję, że znajdziemy ciekawą ofertę

Miłego wieczorku
biorę pod uwagę wszystkie góry, Tatry, Beskidy i Karkonosze, z wyjątkiem Bieszczad, bo tam za daleko mamy.. najlepiej jakby było ze SPA zastanawiałam się nad Termabanią. była któraś z Was, warto?

a w ogóle to mam pytanie, z racji tego, że pierwsze święta przed nami postanowiłam, że kupujemy żywą choinkę, a ozodoby wykonam własnoręcznie i stąd moje pytanie, macie jakieś wypróbowane przepisy na pierniczki? chciałabym zawiesić na choince, najlepiej takie, które mogą trochę poleżeć też po świętach i nic się z nimi nie stanie

Cytat:

bidulko.. oszczędzaj się trzymam kciuki, żeby zabiegi przyniosły efekt i żeby tak nie bolało... mój tata choruje na kręgosłup, także wiem, że to potrafi niemiłosiernie uprzykrzyć życie..

Cytat:
Z tym czasem to chyba u każdego to samo. Mi też cały czas na wszystko brakuje czasu chociaż pracuję do 15. Największym pochłaniaczem czasu jest net :/ i On jest sprawcą braku czasu
haha.. jakbym o sobie czytała.. ale cos w tym jest...
takie piękny dzionek dzisiaj u mnie, słonko tak świeci, że aż się chce żyć.. miłego dzionka wizażanki

Gdzie Skarb Twój...
...Tam Serce Twoje
wloszka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 13:49   #4410
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wloszka8 Pokaż wiadomość
ehhh zazdroszczę weekendu my po ślubie mieliśmy takie zamieszanie, że nie było podróży ani nawet weekendu poslubnego;(
ostatnio z TŻ zastanawiamy się nad jakimś wypadem w góry do spa.. kocham zimę w polskich górach i tak się zastanawiam, czy któraś z was korzystała z takich ofert z grupera itp? jakie macie opinie na ten temat? bo widziałam tam sporo fajnych ofert
jestem i ja wpadłam do was na chwilkę bo jestem sama )

My byliśmy w białce tatrzańskiej w pensjonacie pod kotelnicą. Właśnie z grupera bądź gruponu nie pamiętam .Ale wszystko było ok. 200m do termabani, spa, pyszne śniadania i widok na góry.

Wika 28- gratuluje i cieszę się razem z Tobą

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:

My w przyszłym roku planujemy wyjazd do Chorwacji bo mój TŻ zakochał się w tym kraju Chyba, że upolujemy jakiś ciekawy kierunek w dobrej monecie - Ja mam chęć na Maroko

Bidulka, faktycznie bym się też wkurzyła. Ale idź może do operatora i on ci jakoś pomoże to odzyskać.

Co do Chorwacji ja również zakochałam sie w tych wyspach....
Uwielbaim tam odpoczywać.

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
o kurde i nie da rady tego jakos odzyskać?

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

a jaki masz problem, że Ci nie mogą założyć? co Ci powiedzieli?
masz rację net to zlodzieej czasu ale jak go nie ma to

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Wiem co oznacza ból pleców, czy kręgosłupa. Miałam z tym podobny problem., na basen nadal nie mam czasu ale częściej jeżdże na rowerku stacjonarnym i staram się więcej chodzić pieszo, czy częstsze spacery.

A z brakiem czasu ja też mam problem. Nie mam czasu usiąść pomyśleć, poczytać, przytulić się do męża... Ciągle coś trzeba zrobić.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości