|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
|
|
|
#1712 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Mam nadzieję, że obędzie się bez skutków ubocznych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#1713 | |
|
Moderator
|
Cytat:
a taniej? Ja sie trochę boję, poza tym jak będzie dzień darmowej wysyłki?
|
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1715 | |
|
|
Cytat:
Podobno w stanach zmęczenia najlepiej jest wypić kawę, a potem iść spać na taką krótką drzemkę Organizm wypoczywa zanim kawa zacznie działać, a potem na start dostaje jeszcze kopniaka ![]() Na ebay duuuuuuużo taniej. Poza tym tam zawsze trwa dzień darmowej dostawy ![]() I wybór nieograniczony ![]() Mam tak samo, ale przy dłuższym spaniu. Wręcz podnieść się nie mogę, zmęczenie narasta, a głowa sama opada na poduszkę
|
|
|
#1716 | |
|
Moderator
|
Cytat:
kurczę nie mam zaufania do ebaya, zwłaszcza jak chodzi o produkty do twarzy, zresztą w ogóle jeszcze nic nigdy nie zamawiałam... bałabym się trafic na bubel albo purchawę... nie znam się na tym totalnie planowałam najpierw kupić chyba tą małą Misshę PC nr21, i może ze dwie - trzy próbki...
|
|
|
|
|
#1717 | |
|
|
Cytat:
![]() Na początku też miałam obawy, pierwsza transakcja z drżącymi rękami, że coś pójdzie nie tak... a to łatwiejsze, niż się wydaje. Jeśli chcesz jakieś Bb, to celuj w sprawdzonych sprzedawców. Idealseller, cosmetic.love, rubyruby, bellogirl, zinopark, sing-sing-girl. W zakupach kieruję się zasadą, że najlepiej z Korei, wtedy mniejsza szansa na podróbki. A jak chcesz potestować bez ryzyka, to zajrzyj na wątek "kupujemy BB creamy". Tam się bawimy w rozbiórki, więc nawet jak nie trafisz z produktem, to nie będziesz musiała się użerać z pełnym wymiarem, a po drugie ewentualnie stracisz na tym relatywnie niewiele.
|
|
|
#1718 | ||||||
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37567013]Nienawidzę poniedziałków
Akurat na poniedziałek mam najgorszy plan zajęć i najtrudniej mi wstać Ja tylko poniedziałki mam wolne, więc je lubię Za to piątki mam tak zawalone, że jak wracam do domu to najczęściej zasypiam przed telewizorem... Jak idę spać o 21 to znaczy, że miałam ciężki dzień...Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Odnośnie postów niekosmetycznych, to u mnie też cieszą się sporą popularnością;P Chyba często czytają je osoby szukające konkretnych rzeczy ![]() Cytat:
Ja chcę namiot bezcieniowy![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1719 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jaki model? Ja od rana w nerwie |
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jadę właśnie składać pracę mgr do dziekanatu, przy okazji muszę pozałatwiać z obiegówką, oby wszystko poszło sprawnie. Tylko dzisiaj miała być ładna pogoda, a zamiast tego chmury i mgła
|
#1721 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ale nie podchodzę do psów prowadzonych na smyczy, bo wiem że niektórych wkurza jak ktoś chce pogłaskać ich psa. Ale niektóre z tych psów wyrywa w moją stronę- ale to nigdy nie wiadomo czy dlatego, że chciałyby się pobawić czy mnie zjeść :Admin: Lubił mnie nawet kot cioci, który nie akceptował większości domowników. Zwierzęta po prostu wiedzą kto jest fajny ![]() Cytat:
Pamiętam jak kiedyś brat nauczył jedną kotkę skakania na drzwi na klamkę a potem popychania ich łapą (nie każde drzwi tak się da otworzyć, bo niektóre trzeba pchnąć i jednocześnie nacisnąć klamkę) a potem był z tego czasami niezadowolony ![]() Ale chociaż był lans jak rodzina odwiedziła czy ktoś, a tu kot biegnie z nami z ogrodu do domu i drzwi otwiera (te od piwnica-dom się tak otwierać dało) pełna kulturka ![]() Cytat:
Najgorszą rzeczą rano jest jak ktoś tylko patrzy człowiekowi ma godzinę i wylicza, że nie zdąży ![]() A ja czy wstanę 3 godziny wcześniej czy godzinę to i tak na prawdziwe zbieranie przeznaczę tyle samo czasu, po prostu włączam pod koniec turbodoładowanie ![]() Moją koleżankę codziennie tak tata drażnił :Admin A w sumie zawsze zdążała) Tylko co chwilę 'nie zdążysz!'Są jednak plusy mieszkania samemu, które się po czasie docenia:P Cytat:
![]() Mnie także zapachy pomagają w pielęgnacji ![]() Nie lubię takich bezzapachowych produktów Myślałam, że jest wycofany ale zdobyłam dwie butelki jeszcze.A co to za balsam? ![]() Też muszę kiedyś jakiś stworzyć- z hialuronem, mocznikiem, alantoiną i olejem różanym - najlepsze składniki dla mojej skóry. Teraz smaruję się zwykle masłem alverde macadamia- wieczorem zawsze, a rano zależy jak szybko muszę się ubrać. Jest duużo bardziej wydajne niż inne masła o podobnej konsystencji, takie biedronkowe itp znikały w mig; ale to masło ma dużo olejków itd, a nie samą wodę z zagęszczaczami, więc to pewnie tego zasługa. To już moje 3 opakowanie tego produktu- jak trafi się wam okazja, żeby kupić to polecam
|
|
#1722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pójdę się pokręcić po sklepach.. ale z zakupami kosmetycznymi już stopuję bo jadę na weekend do Polski i tam czeka na mnie kilka paczek i zakupy Już się zastanawiam co muszę sobie kupić z nowości Przeraża mnie tylko wizja spędzenia 12h w kościele na naukach przedmałżeńskich.. |
|
|
|
|
#1723 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i kilka postów niżej już się dowiedziałam i zaraz będę oglądać co tam mają ciekawego
|
|
#1724 | |||||
|
zawsze mam racje
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37584321]Proszę o kciuki, żeby przyznano mi przynajmniej 200zł stypendium, bo inaczej polegnę
I tak pewnie dowiem się pod koniec miesiąca, ale dziś, uwaga, udało mi się zakończyć bieganinę z papierami i zdałam ostatni dokument ![]() Ach ta papierologia ![]() Możesz teraz zaproponować pewnie jakieś pomysły do komiksu na pani-halinka ![]() Cytat:
Z podkładami podobnie... Parafina, gliceryna, trójglicerydy i pełno innych- moja skóra tego nie cierpi, a producenci lubią upychać to w kremach... Jeszcze w lato daję radę, używam kremu, którego głównym składnikiem jest aloes, ale w zimę jak przymrozi to kremy z dużą procentową zawartością wody to średnia sprawa... Cytat:
Ja z rzeczy oczyszczających lubię czarne mydło oliwkowe i glinki zmieszane z hydrolatami. A teraz stosuję retin a - z tym, że to rzecz na receptę. Daję co 3 dzień na noc- bo też nie chcę być sucha na wiór. Najchętniej bym przygarnęła coś co zwęzi pory, albo nawet poszła na jakiś zabieg - o ile istnieje jakiś skuteczny. Bo jakby o skórę nie dbać rozszerzone pory zawsze ten efekt wizualnie niwelują ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dostałam jeszcze kartę stałego klienta ostatnio, daje -10%. A jeszcze do tego jakiś kupon -25% na dowolny produkt. Szkoda, że tej karty nie miałam przy ostatnich zakupach, bo byłabym trochę do przodu. Cytat:
|
|
#1725 |
|
Raczkowanie
|
witam
ja jak zwykle nie wyrabiam czasowo z niczym donoszę, że w nowej gazetce Natury będą organizery w promocji (te co pokazywała Rodzynka) a na blogu post z zakupami - zapraszam |
|
|
|
#1726 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Orlico, cieszę się, że paczka dotarła, mam nadzieję że wszystko z nią okej? Wczoraj odkryłam lubimyczytać.pl i większą część nocy spędziłam na wyszukiwaniu przeczytanych książek macie konta?
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się chyba muszę zaopatrzyć w te typowo apteczne. |
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Basiago, zwykłe czarne (całe), bez żadnych udziwnień, grube (to przeciwsłoneczne będą, mam nadzieję...). Napisałam po zamówieniu, że korekcyjne przeciwsłoneczne z 60% zacienieniem, a dostałam odpowiedź taką, jakby nikt mojego maila nie przeczytał, więc nie wiem, czy mam jeszcze się tam dobijać? W zamówieniu to zaznaczyłam. Summerisgone ja mam konto
|
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie łatwo znaleźć bo nick jest ten sam
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pomaga mi pilnować ilość przeczytanych książek - fajna sprawa |
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1733 |
|
BAN stały
|
Napisane przez asiaasia58
8w1 i Diamentowa na pewno mają formaldehyd i to jeszcze podobno w takim samym stężeniu, więc w ogóle nie rozumiem dlaczego te dwie "odżywki" sprzedawane są jako dwa różne produkty (żeby było śmieszniej - niektórzy piszą, że po Diamentowej była masakra z paznokciami, a 8w1 je uleczyła, albo odwrotnie ) Ja się w sumie nie powinnam wypowiadać, bo już mnie kilka osób zlinczowało, że jak ja śmiem w ogóle robić firmie Eveline koło tyłka i tylko niepotrzebnie psują im opinię podobno Ale faktem jest, że po opublikowaniu na blogu wpisów o tym co mi się po tej odżywce działo, dostaję co najmniej jednego maila tygodniowo (!!) od jakiejś osoby, której się zrobiło dokładnie to samo. I tak jak w przypadku moim/grzee objawy się pojawiają w bardzo różnym czasie, raz po kilku użyciach, a raz po kilku butelkach. Ja stosowałam ten preparat jako podkład pod lakier, czyli co kilka dni, robiłam przerwy, a dermatolog mi wyraźnie zaznaczyła, że to się mogło stać w dowolnym momencie, bo takie reakcja alergiczne przy tego typu substancjach potrafią się pojawić kiedy im się żywnie podoba. Nikogo nie straszę, ale naprawdę - jak już używacie to bardzo uważnie obserwujcie paznokcie. Ja miałam tak, że pomalowałam paznokcie jakimś ciemnym lakierem, zmyłam go po kilku dniach (powiedzmy 5-6) i połowę paznokci miałam zmasakrowaną. Dopiero teraz doprowadziłam je do porządku (bardzo względnego), a minęły już jakieś 3 miesiące. Moim zdaniem ta odżywka jest naprawdę bardzo, ale to bardzo popularna, co sprawia że stosują ją tysiące osób - a co za tym idzie, jest pewien procent osób uczulonych na któryś ze składników . I to właśnie te osoby odczuwają pieczenie, pojawiają się im czerwone kreski pod paznokciami, itp... Zdarza się też (o czym czytałam na nie jednym forum), że dziewczyny mimo że czują pieczenie nadal nakładają odżywkę i bagatelizują sprawę, a potem się dziwią, że ich paznokcie nie wyglądają pięknie. Mi nawet trudno zliczyć koleżanki, które mają odżywkę eveline. Mam wrażenie, że wszystkie ją sobie polecamy, wszystkie ją stosujemy i przyznam, że żadna z nas nie miała podobnych problemów. |
|
|
|
#1734 |
|
Raczkowanie
|
mój nick anenia
|
|
|
|
#1735 |
|
Konto usunięte
|
Mnie znajdziecie na LubimyCzytać.pl bardzo łatwo, wszędzie mam ten sam nick
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Summerisgone
http://lubimyczytac.pl/profil/48829/malwina Mam mało książek w biblioteczce, bo tak naprawdę wiele czytałam dawno temu i nawet nie pamiętam, jakie pozycje. Jak sobie coś przypominam, to wpisuję. Albo na bieżąco
|
|
|
|
#1737 |
|
Zadomowienie
|
fajna sprawa z ta stronką :0 muszę popatrzeć co i jak i może się zdyscyplinuję do czytania
bo ostatnio to tendencja spadkowa niestety :/
|
#1738 |
|
Konto usunięte
|
Pozapraszałam Was
![]() A na blogu recenzja kremu do ciała Isana wyniki konkursu Joko
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniałyście mi, że też muszę tam konto założyć
tyle czau się już zabieram za to.Kasiaj85 i Kobietasukcesu już Was bardzo lubię. Tak w ogóle zawiodłam się na sobie i Benefitowych zestawach. |
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się nie wyspałam ;/ a do szkoły trzeba jechać.
PS też mam konto na lubimyczytać jako moniek09. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

)

Lush & China Glaze lover! 

ale zdobyłam dwie butelki jeszcze.

macie konta?