Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 202 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-13, 12:05   #6031
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
odrazu mówię, że ja zielona w mięśniach i nie wiem co to jest powięź, ja miałam wkładany implant metodą powiedzmy "tradycyjną" czyli pod 1 mięsień i przy tej metodzie też jest zakaz dźwigania przez 3 miesiące.

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

na układy nie ma rady Ale miesiąc bez męża po operacji to katastrofa by była a jesteście to w stanie przewidzieć? Zapytać tych złych ludzi jakie maja plany?
Miesiąc bez mojego męża i bez operacji to i tak ciężko, chociaż powinnam być przyzwyczajona bo na dłużej wyjeżdżał niż teraz . Niby wszytko da się zaplanować , mój mąż sam planuje ale życie to weryfikuje, choćby tak jak teraz
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 12:05   #6032
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Celinko a powiedz jak rozmiarowo mniej więcej wyszły? więszość tu pewnie nie wie że miałaś plastyke piersi a nie implanty montowane. myślisz, że bedziesz je powiększać czy na tym poprzestaniesz? bardzo jestem ciekawa jak Cie tam doktorka pociachała
Stary 2012-11-13, 12:08   #6033
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
: roza:

Nie podejrzalam jeszcze bo jestem okutana bandarzem ale sie chyba bede bala zajrzec do tego frankensztajna narazie))

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Naprawde nie jest zle a nawet jak jeden lub 2 dni jest zle to naprawde warto pocierpiec dla takiej sprawy
ANIA31 zostało Tobie 7 dni i to tak zleci ,ze sie nie obejrzysz i bedziesz juz lezec gdzie ja w tej chwili no o SABA to juz nie wspomne

OLIVKA avatarek CUDOWNY!

Celinka chylę czoła ale Ty dzielna jesteś
Stary 2012-11-13, 12:14   #6034
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, czy używa któraś, lub używała depilatora??
Anne ja używam, tak samo jak Joasi, do kolan (z kolanami włącznie) i tez mam już zabytek odrastają miękkie. Pierwszy raz boli

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 12:35   #6035
marzenie3
Raczkowanie

NIEPYTAJOZDANIE poprostu cudne, a ty chyba jakas tap model jestes co?
marzenie3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 12:50   #6036
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Celinko a powiedz jak rozmiarowo mniej więcej wyszły? więszość tu pewnie nie wie że miałaś plastyke piersi a nie implanty montowane. myślisz, że bedziesz je powiększać czy na tym poprzestaniesz? bardzo jestem ciekawa jak Cie tam doktorka pociachała
Jezeli chodzi o ciachanke to grubo! Dla tego boje sie zajrzec.
Mam nadzieje ze pozostane przy tym co mam bo jestem niskim kurczakiem i podobaja mi sie male piersi. Zawsze od podstawowki mialam balony do mojego wzrostu ,wagi ,chlopiecej budowy i wielkich cyckow sie wstydzilam. Teraz jestem takiego zdania ale zastrzegam sobie prawo do zmiany))
Nie widzialam jakie sa teraz bo sie boje zajrzec ))mam full waty i ogromny opatrunek ,wiekszy niz po implantach.
Jak oblukam to Wam napisze od razu no i fotki beda rowniez.
TZ juz zakomunikował ,ze koleknego mojego pomysłu takowego nie przezyje bo biedak dzis przyjechał zielony ze stresu.

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-11-13 o 13:11
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 13:00   #6037
horo_2
Zadomowienie

Celinko,
gratuluję i cieszę się, ze już po ... i tak świetnie się czujesz
no i czekam na focie
przypomnij, Ty miałaś tylko podwieszanie czy razem z implantem? ale jestem w temacie... hihih

Dziewczynki,
czy jeśli delikatnie zmieniam kolor włosów... konkretnie odcień... to będzie możliwe uzyskanie na całej długości tego docelowego kolorku? a jeśli tak to po jakim czasie? Farbuję odrosty , a potem na całość malaksuję i trzymam jeszcze ok. 7 minut

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 13:08   #6038
celina777
Rozeznanie

Tylko podwieszanie milam a co do wloskow to wszystko zalezy jaki odrost,jaka zmiana kolorku,musialbys dokladnie napisac szczegoly to postaram sie doradzic bo troche sie znam z racji zawodu
Stary 2012-11-13, 13:20   #6039
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Tylko podwieszanie milam a co do wloskow to wszystko zalezy jaki odrost,jaka zmiana kolorku,musialbys dokladnie napisac szczegoly to postaram sie doradzic bo troche sie znam z racji zawodu
oj, czekam na fotki, czekam

a włoski zawsze robiłam odcieniem popielatym (kupę lat), od kilku miesięcy (poza jakimiś "wybrykami-kombinacjami" trwającymi mega krótko ) kładłam na włosy odcień lodowy trochę ciemniejszy od wcześniejszego popielu. Ostatnim razem położyłam naturalny, ale na tym samym poziomie co poprzedni lodowy. Odrost jest fajny, taki jak chce uzyskać docelowo na całej długości (cieplejszy), ale na długości jeszcze prześwituje nawet popiel - są takie mocno zimne. Mogłabym w zasadzie położyć farbę na całość , ale szkoda mi włosów, tym bardziej, ze dostały już nieźle
i wszystkie te farby to blondy

Stary 2012-11-13, 13:31   #6040
Niepytajozdanie
Raczkowanie

poprostu cudne, a ty chyba jakas tap model jestes co?

nie no co Wy dziewczyny ja zwykłą dziewczyną jestem, żadna ze mnie tam madl i cieszę się strasznie, że Wam się podobają
Niepytajozdanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 13:41   #6041
Niezadowolencja
Raczkowanie

horo_2 i pozostale dziwczyny, od których dostałam zaproszenie, zapraszam do mojego skromnego albumu. Pozdrawiam.
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 13:49   #6042
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
horo_2 i pozostale dziwczyny, od których dostałam zaproszenie, zapraszam do mojego skromnego albumu. Pozdrawiam.
już byłam
dopiero znalazłam czas, zeby pobuszować w Waszych albumach

no i już mała zaczyna sie złościć...

ps. upiekłam dzisiaj przepyszną babeczkę ... maga szybka i prostą ... to tak w ramach diety

Stary 2012-11-13, 13:59   #6043
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
już byłam
dopiero znalazłam czas, zeby pobuszować w Waszych albumach

no i już mała zaczyna sie złościć...

ps. upiekłam dzisiaj przepyszną babeczkę ... maga szybka i prostą ... to tak w ramach diety
horo myślisz, że one jeszcze się zmienią na +? Jak miałyby takie zostać to wolałabym wrócić do tego co było. Ty masz duże piersi więc pytam Ciebie czy implanty zejdą tak by wypełnić ten dół piersi i ułożą się tak jak być powinno?

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

I jeszcze jedno, czy jest jakiś sposób, by przyspieszyć zchodzenie implantu? Można coś zrobić bądź czegoś nie robić, by szybciej się ułożyły?
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 14:05   #6044
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
horo myślisz, że one jeszcze się zmienią na +? Jak miałyby takie zostać to wolałabym wrócić do tego co było. Ty masz duże piersi więc pytam Ciebie czy implanty zejdą tak by wypełnić ten dół piersi i ułożą się tak jak być powinno?

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

I jeszcze jedno, czy jest jakiś sposób, by przyspieszyć zchodzenie implantu? Można coś zrobić bądź czegoś nie robić, by szybciej się ułożyły?
implant musi mieć na ułożenie się
podejrzewam, że u Ciebie wyjściówka była "obwisła" i dlatego dłuzej czasu potrwa to układanie się implantów.
Nie wiem, czy nosisz pas nad piersiami, bo on właśnie ma za zadanie pomóc implantom szybciej zejść na swoje miejsce...

Stary 2012-11-13, 14:20   #6045
iloona79
Zadomowienie

Jak ja Wam zazdroszczę dziewczyny,że niektóre już po albo takie zdeterminowane,że czekają na ten dzień z usmiechem na twarzy...
Ja cały czas myslę i się zastanawiam-tylko że ja zawsze taka byłam,że o sobie to na końcu myślałam i teraz też,że może jeszcze poczekać,dzieci trochę odchować i tez sobie jak tu niektóre na czterdziechę walnąć cyc niedawno myślałam,że za stara już jestem na to,ale pozbyłam się tego kompleksu Gdyby mi lekarze doradzili to samo a nie każdy co innego,to może też byłoby łatwiej a tak to teraz ma zagwostkę,kogo wybrać i jak tu zrobić,żeby było dobrze

Lubuss,
odezwij się po konsultacji,bo pamiętam że miałaś iść dzisiaj do pana doktora

A nikt inny tu nie robił w Gdyni u dr M. M-K?? Pisze tak po inicjałach jak każecie,więc mam nadzieje że wiadomo o kogo chodzi?
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 15:34   #6046
lubuss
Raczkowanie

Jade na konsultacje trzymajcie kciuki żeby wszystko się udało po mojej myślip;p
lubuss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 15:51   #6047
anne001
Raczkowanie

niezadowolencja, ogólnie implant sie bardzo długo układa, u każdej z nas wygląda to trochę inaczej,zależy duzo od wyjsciówki, posiadasz takową??

Po odpowiedziach widzę ze mam szanse na odpowiedź co robię źle a więc tak, dostałam na gwiazdkę depilator braun silk epil, ten wtedy najnowszy, którym pod wodą można się golić, bardzo się ucieszyłam, bo chciałam go, ale spróbowałam raz i bardzo bolało... więc z moją ambicją przeleżał 11 mieś w szafce jednakże zmobilizowałam sie jednak i użyłam go w niedziele, i teraz tak... zajęło mi 40 min depilowanie jednej nogi, do kolana az mi się wyładował akumulator, ale wcale nogi gładkie nie są... zupełnie jakbym miała odrosty po maszynce... co robię źle?? mam wrazenie ze zostały tylko przycięte, część wyrwana... czy Ja powinnam się jakoś przygotować do tego czy coś, zadziwiło mnie że jednak tak strasznie nie bolało,raz bardziej, raz mniej, goliłam pod każdym kątem, i nie wiem już nic teraz pomocy

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Niepytajozdanie- tu Ci odpiszę- jak w podpisie, mój implant to anatom 330cc
Stary 2012-11-13, 15:56   #6048
Matti
Zadomowienie

Anne nie znam się na tych nowościach ale mój zwykły Braun daje radę
Przede wszystkim nogi nie moga być nabalsamowane a włoski trochę odrośnięte ale nie za duzo, i powinno być ok

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 16:14   #6049
anne001
Raczkowanie

moje miały 2 dni,ale to juz sporo,bo u mnie już rano mam drapiące nogi, producent zapewnia ze w tym super niepowtarzalnym urządzeniu wystarczy 0,5 mm więc moze poczekam dłużej...?? najpierw umyłam się i nagrzałam skórę wodą ( gdzies przeczytałam ze po mocnym nagrzaniu np suszarką do włosów zdecydowanie mniej boli)
Stary 2012-11-13, 17:22   #6050
Amanina
Raczkowanie

dziewczynki czy ktoras z Was nosi stanik SHOCK ABSORBER? jesli tak to ktory, i jak jest u nich z rozmiarowka?
polecacie?
Stary 2012-11-13, 18:23   #6051
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Anne ja używam, tak samo jak Joasi, do kolan (z kolanami włącznie) i tez mam już zabytek odrastają miękkie. Pierwszy raz boli
Widzę, że nie jestem jedyna, co tak robi Anne musisz dokładnie nogi wytrzeć, żeby nie było żadnej wilgoci, depilator trzymasz prostopadle do skóry i prowadzisz "pod włos". Powinno być ok

Celina ja bym od razu zajrzała Dzielna jesteś, że tak dobrze to wszystko znosisz

Niepytajozdanie super fotki
Stary 2012-11-13, 18:24   #6052
krokus26
Raczkowanie

Celinko, super że już jesteś z Nami. Jestem bardzo ciekawa efektów op. Ściskam gorąco i przesyłam buziaczki

Ps. Ciekawe co się dzieje z Myą? Dawno tu nie zaglądała. Myu
Stary 2012-11-13, 18:31   #6053
Saba08
Zadomowienie

Kochane trzymajcie za mnie kciuki w czwartek, bo od jutra już nie będę miała dostępu do internetu. Odezwę się po wyjściu z kliniki. Jejku aż mnie brzuch zaczął boleć na samą myśl...
Stary 2012-11-13, 18:37   #6054
anne001
Raczkowanie

[QUOTE=Saba08;37598383]Widzę, że nie jestem jedyna, co tak robi Anne musisz dokładnie nogi wytrzeć, żeby nie było żadnej wilgoci, depilator trzymasz prostopadle do skóry i prowadzisz "pod włos". Powinno być ok

ale ten depilator służy również do depilacji w wodzie... Ja wykorzystałam go pod prysznicem, tzn ze jednak nie powinnam tak robić??

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Saba08;37598511]Kochane trzymajcie za mnie kciuki w czwartek, bo od jutra już nie będę miała dostępu do internetu. Odezwę się po wyjściu z kliniki. Jejku aż mnie brzuch zaczął boleć na samą myśl... [

POWODZENIA
Stary 2012-11-13, 18:42   #6055
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
ale ten depilator służy również do depilacji w wodzie... Ja wykorzystałam go pod prysznicem, tzn ze jednak nie powinnam tak robić??
Hmmm... mój depilator to pewnie jeszcze II wojnę światową pamięta, więc nie ma takich opcji. Nie doczytałam tego szczegółu Twojego wynalazku No to może można... Słuchaj, spróbuj na sucho i zapuść troszkę włoski. Zobaczysz czy wyjdzie.
Stary 2012-11-13, 19:02   #6056
lauren25
Raczkowanie

Saba 3maj się dzielnie i wracaj do Nas szybko!! Jestem strasznie ciekawa Twoich wrażeń

powodzenia!!!!!
Stary 2012-11-13, 19:16   #6057
Anastazja86
Zakorzenienie

witam

o powiększeniu piersi myślę już chyba od liceum miałam cichą nadzieję, że piersi mi jeszcze urosną, no cóż nie udało się

myślę, że nadszedł ten moment, jestem tego pewna
mam do Was parę pytań

Jestem z okolic Szczecina, więc planuję operację u dr K. jeśli któraś z Was robiła u niego biust to bardzo proszę o opinię

Chciałabym to zrobić jeszcze zimą, żeby latem już jakoś funkcjonować i nie musieć nosić tych specjalnych staników, a więc jaki czas potrzebuję na to by móc przerzucić się na "normalny" stanik

Ważnym dla mnie pytaniem jest też czas, jaki mija od pierwszej konsultacji do operacji, wiem że jest to pojęcie względne, ponieważ są różne terminy i dr może mieć napięty grafik, ale tak mniej więcej, chodzi mi o to na kiedy muszę mieć przygotowaną całą sumę, by opłacić operację.

No i najważniejsze, mam mały biust, w zasadzie tylko jak mam stanik to coś mi tam odstaje, bez stanika jestem płaska, moją zmorą jest również to, że piersi "rozjeżdżają" mi się na boki, nie sterczą itd, jakie wkładki byście polecały? skłaniałam się ku anatomicznym, ale ważne jest też dla mnie by sutki były skierowane do środka, sterczały mi piersi, a nie rozlewały się na boki

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
Turbo: 6
Skalpel II: 2
Szok: 2
Biegam:194,2 km
Hula hop:32/100
Skakanka:10/100
Abs8minMelB:9
Mel B: 1
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 19:51   #6058
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Kochane trzymajcie za mnie kciuki w czwartek, bo od jutra już nie będę miała dostępu do internetu. Odezwę się po wyjściu z kliniki. Jejku aż mnie brzuch zaczął boleć na samą myśl...
SABA TRZYMAM KCIUKI MOOOOCNOOOOO!!!!!
Stary 2012-11-13, 19:52   #6059
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
niezadowolencja, ogólnie implant sie bardzo długo układa, u każdej z nas wygląda to trochę inaczej,zależy duzo od wyjsciówki, posiadasz takową??

Po odpowiedziach widzę ze mam szanse na odpowiedź co robię źle a więc tak, dostałam na gwiazdkę depilator braun silk epil, ten wtedy najnowszy, którym pod wodą można się golić, bardzo się ucieszyłam, bo chciałam go, ale spróbowałam raz i bardzo bolało... więc z moją ambicją przeleżał 11 mieś w szafce jednakże zmobilizowałam sie jednak i użyłam go w niedziele, i teraz tak... zajęło mi 40 min depilowanie jednej nogi, do kolana az mi się wyładował akumulator, ale wcale nogi gładkie nie są... zupełnie jakbym miała odrosty po maszynce... co robię źle?? mam wrazenie ze zostały tylko przycięte, część wyrwana... czy Ja powinnam się jakoś przygotować do tego czy coś, zadziwiło mnie że jednak tak strasznie nie bolało,raz bardziej, raz mniej, goliłam pod każdym kątem, i nie wiem już nic teraz pomocy

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Niepytajozdanie- tu Ci odpiszę- jak w podpisie, mój implant to anatom 330cc
Anne, schowaj ten depilator i idź do kosmetyczki na woskowanie ale nie woskiem z puszki tylko w takich rolkach mogę podesłać Ci link. Ten wosk nie klei się tak do skóry i naprawdę nie boli (musisz mi uwierzyć bo w tym temacie mam wieloletnie doświadczenie na sobie). Po tych rolkach nie ma mocnych podrażnień, jak już zobaczysz jak robi to kosmetyczka, zakupisz sobie sprzęt na allegro i sama w domku w chwilę depilację zrobisz, włosy się przyzwyczają, skóra też (depilatory mech te najlepsze też urywają włosy najczęściej). Rolka z woskiem kosztuje kilka złotych. Ja jestem już po laserach, świetny efekt ale trzeba wiedzieć gdzie, do kogo i na jaki laser iść, żeby nie były to stracone pieniądze.
acha przed woskiem dobrze jest zrobić peeling i zero balsamu na nogi.
Stary 2012-11-13, 20:53   #6060
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Ja tylko na chwilkę, przyszłam złożyć gratulacje Celince i Alex
Celinka pojawia się na forum, więc jest dobrze
Ciekawe, jak tam Alex?

Nie mam zbytnio czasu poczytać, co tam naskrobałyście, lecę tylko do Olivki, bo widzę jakiś nowy awatarek
Ja chcę na emeryturę!!!!!!
Tym optymistycznym akcentem muszę zakończyć i spadam, może jutro będę miała ciut więcej czasu

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości