Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ??
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 0 0%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III 2 4,08%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III 6 12,24%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III 2 4,08%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III 3 6,12%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III 6 12,24%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III 1 2,04%
Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 18 36,73%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 2 4,08%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III 3 6,12%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III 6 12,24%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-13, 11:17   #2221
maarchewka
Zakorzenienie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Dzisiaj mam zapie.prz w pracy i nie mogę Was na bierząco podczytywać

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
tz tak chrapie że nie mogę usnac

czy wasi mężowie też sa cienci na wasze matki a swoje teściowej ?bo ją już moim nie daje rady ciągle się jej czepia i widzi jakieś podteksty w jej wypowiedziach i proszę i groze a tego nic nie dociera już nie wiem jak mam zmienić jego nastawienie na dodatek moja mama nie jest taka zła jak on to widzi a ją potrafię widzieć w niej też wady ale bez przesady to co on wymyśla i jeszcze mi wmawia że faworyzuje moja siostrę i jej męża a ją tego w ogóle nie odczuwam i nigdy nie odczuwałem zawsze traktowała nas tak samo aha te chłopy . . .
U mnie jak już to na teścia. Moja mama jest "do rany przyłóż". A u Tżta jest zupełnie odwrotnie, tato (mój teść) jest człowiek samo dobro, a teściowa z serii "mały wrzód na tyłku, chociaż w małych dawkach da się wytrzymać"

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość

Ostatnio miałam w głowie tysiąc negatywnych myśli, bo się czułam paskudnie, ale nie tak samo jak do tej pory. Do tego miałam głupi sen. A jakby było mało, to chyba mojej cyce zmalały przez noc. Mdłości jakby mniejsze.
Staram się odpychać te złe myśli i dlatego też nie pędzę do lekarza. Poczekam na wizytę. Co prawda jeszcze 3 tygodnie, ale wytrzymam. Co ma być to będzie.
Staram się dbać o siebie jak najlepiej, więc chyba będzie dobrze, nie?
Pewnie, ze dobrze. Robisz wszystko co możesz! I nie myśl o głupotach!!

Axella ja bym podeszła do prawy ekonomicznie. Policzcie ile tego jest ile narośnie odsetek jak nie spłacicie, ile jak spłacicie od Ciebie. Zestaw jedno z drugim i zobacz czy takie ryzyko CI się opłaca i czy nie lepiej to spłacić za niego. Ustalcie tylko z TŻtem jakieś zasady.

Wojtek

Edytowane przez maarchewka
Czas edycji: 2012-11-13 o 11:31
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 11:34   #2222
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Dzisiaj mam zapie.prz w pracy i nie mogę Was na bierząco podczytywać [COLOR=Silver]
to tak jak ja, zagladam tylko co jakiś czas i podczytuję, żeby nie wypaść z tematu

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 11:38   #2223
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Łoooo chyba mi siarka leci z jednej piersi

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 11:44   #2224
becik_4
Zadomowienie

axella ja nie raz przez 5 lat naszego mieszkania razem utrzymywałam męza ale to były momenty kiedy zmieniał prace a że ma taki zawód ze rotacja jest olbrzymia to zdarzało sie to kilkukrotnie nie trwalo to jednak długo ale nie wyobrażam sobie żeby zostawić go z tym problemem mimi że podjęta przez niego decyzja o tym ze odchodzi z pracy która była na prawdę spoko według mnie okazala sie błedna i ja go ostrzegalam na dodatek zdobył się na takie ryzyko poł roku przed ślubem kiedy była nam potrzebna kasa miał inny plan ale nie wypalił. Zła byłam okropnie ale wiem że razem da się to przetrwać jesli tylko facet chce pracować i zarabiac bo jak liczy na żone to nie ma o czym w ogóle mówić a z tego co piszesz to twój ma ambicje na dobrą prace wiec można mu dac chwilę czasu może znajdzie coś co będzie mu odpowiadać
Co do rozdzielności to nie ejst tak że osoby sobie nie ufają i biorą rozdzielność to jest dobry pomsył jeśli chodzi o długi i to duże jednego z malzonkow i wegług mnie to potrzeba bardzo dużego zaufania żeby sie na to zdecydować np żeby wszystko zapisac na żonę ale tylko po to żeby móc jakoś z tego wyjśc i nie stracić całego majątku ja znam wiele małżeństw z rodzielnością a są świetnymi parami i jedno wspiera drugie

Edytowane przez becik_4
Czas edycji: 2012-11-13 o 12:24
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 12:00   #2225
ankaaa206
Wtajemniczenie

wrr czekam na tych elektryków i nawet z domu się nie mogę ruszyć, znając życie pewnie nie przyjadą skoro mieli być na 8.
Zaraz zabieram się za pieczenie murzynka, a na obiad spaghetti mm pycha a tak w ogóle to jadam ostatnio 2 obiady pierwszy o 14 i drugi po 16 jak mąż wraca.

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 12:04   #2226
karolina2121
siedzę i myślę

Witam

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

Oj, ja też tak mam. Wyglądam okropnie. Takie uroki naszego stanu chyba...
Ja mam na szczęście odwrotnie Często przed okresem, a nawet w trakcie cyklu miałam piękne wypryski... a teraz buzia gładziutka ! W ogóle wydaję mi się, ze wyglądam jakoś ładniej w tej ciąży

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość

Ja o wielorazówkach myślałam już kiedyś (jeszcze przed ciążą) ale niestety nie znałam nikogo kto to używał i zrezygnowałam z tego, a teraz dzięki wam znów nad tym myślę.
Tylko wy chcecie używać od razu czy tak od 2-3 m-ca?
Ja właśnie od 3-4 miesiąca, bo jak byśmy chciały od początku pielochować wielorazowo to potrzebowałybyśmy o o wiele więcej tych pieluszek i wkładów, no i z praniem byśmy nie wyrabiały
Stary 2012-11-13, 12:04   #2227
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
axella zawsze możecie mieć rozdzielność majątkową i w Waszej sytuacji powinniście się poważnie nad tym zastanowić. Tylko wtedy wszystko musiałoby być na Ciebie.
Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
nie potrafiłabym chyba powiedzieć mu,że tak jasne, spędźmy ze soba resztę życia ale podpisz papierek o rozdzielności-tak na wszelki wypadek..

w końcu musimy wyjść na prostą...
myślę, że Kinga ma rację. jeśli już chcecie koniecznie ślub, to rozdzielność majątkowa... to nie znaczy, że nie będziesz mu pomagać. i nie ma to nic wspólnego z brakiem zaufania - ba, wydaje mi się, że wówczas będzie wręcz łatwiej mu pomóc i zaufania trzeba ogromnego, żeby na takie coś się zdecydować.
ale zastanowiłabym się w ogóle nad ślubem w takim razie. trzeba by się kogoś poradzić, kto się na tym zna i ogarnie sytuację w całości - biorąc pod uwagę również twoją ciążę, twoją obecną pracę i sytuację teściowej.
nie podejmuj jednak żadnych kroków bez przemyślenia, dziewczyny dobrze mówią - jak on będzie dalej kręcił nosem, a ty za niego spłacała kredyty (swoją drogą - na co one były? macie coś z tego? bo to też należy wziąć pod uwagę), to go tylko utwierdzisz w przekonaniu, że nic nie musi robić...
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
1. http://www.youtube.com/watch?v=aOnhP5OYudI&feature=fvsr
Mnie ten gość przekonuje w kwestii nosidełek w pierwszych miesiącach życia. A że nasze dzieci urodzą się na lato, to fajnie byłoby móc je już ponosić zanim będą umiały siedzieć. Dlatego chusta na to pierwsze lato do mnie przemawia. A nosić będzie głównie tatuś

2. http://www.proktolog.rzeszow.pl/down...kkostrawna.pdf
Tutaj są takie ogólne wskazówki. Ja w tym tyg stosuję się do nich całkowicie, a od przyszłego zacznę wprowadzać błonnik tez w razowym chlebie, kaszach itd. Chcę wybadać siebie, co mi służy a co. Ale myślę, że całkowicie na diecie lekkostrawnej być nie możemy bo trudno zapewnić wszystkie składniki odżywcze, ale tak chwilowo, żeby podreperować żołądek, a potem ostrożnie wprowadzać też inne produkty można.
nosidełka nie mam zamiaru używać, póki maluch nie będzie samodzielnie siedział a to stelażowe wygląda fajnie właśnie chodzi o to, żeby chustę stosować prawidłowo, bo inaczej więcej szkód niż pożytku. a ja jestem zbyt niezdarna, żeby ryzykować...

i dzięki za linka do lekkostrawnej też nie chcę przesadzać, ale może tak ogólnie... mi wchodzi dobrze chleb razowy z ziarnami. na to miodzio. więc z tego nie będę rezygnować. za to z jajkami się żegnam póki co ale reszta tabeli brzmi sensownie, dzisiaj chyba pomidorówka z ryżem

nadrabiam was dalej
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-13, 12:13   #2228
Aaś
Zakorzenienie

a propo diety lekkostrawnej zjadłabym placka ziemniaczanego
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 12:14   #2229
candace1
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki (głaszczę po brzuszkach)
Jestem już w domku i jestem szczęśliwa.
Z duszą na ramieniu sprawdzałam wkładkę w domu po 200km podróży ale jest czyściutka:ju pi:
Leżakuję grzecznie i zaczęłam zapoznawać się z tematem na dzień dzisiejszy
axella ja bym mu pomogła. Skoro go kochasz i chcesz z nim spędzić zycie to kredyty też są częścia tego życia.
Rozumiem, że są to długi, które zrobil przed związkiem z Tobą ale dzieli się w zyciu te chwile dobre i te złe...
Tylko postaw mu ultimatum, że ma szukać jakiejkolwiek pracy a swoje ambicje schować do kieszeni.W końcu żadna praca nie hańbi...
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 12:16   #2230
Katate
Raczkowanie

Cześć
Urwanie głowy mam w pracy, ale jutro chyba sobie wolne zrobię

axella podziwiam Cie, TY robisz po 11 godzin, a Tż wybrzydza z robotą. Moim zdaniem, trzeba mieć trochę pokory i jak się nie ma wymarzonej pracy, to brać co jest i szukać dalej.
Mam nadzieję, że Wam się poukłada, ale weź go jakoś zmobilizuj! Przecież, z tego co pamiętam , Ty nie masz umowy o pracę, więc odpukać w razie czegoś, to co on planuje?
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 12:25   #2231
becik_4
Zadomowienie

wcinam ogórkową kwaśna jak cholera ale smak mam na kwaśne więc jest ok
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 12:29   #2232
nuna2
Zakorzenienie

ale dzis jestem przymulona.. spac mi sie chce a nie usne
Stary 2012-11-13, 12:31   #2233
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość

Z duszą na ramieniu sprawdzałam wkładkę w domu po 200km podróży ale jest czyściutka:ju pi:
axella ja bym mu pomogła. Skoro go kochasz i chcesz z nim spędzić zycie to kredyty też są częścia tego życia.
Rozumiem, że są to długi, które zrobil przed związkiem z Tobą ale dzieli się w zyciu te chwile dobre i te złe...
Tylko postaw mu ultimatum, że ma szukać jakiejkolwiek pracy a swoje ambicje schować do kieszeni.W końcu żadna praca nie hańbi...
No to super ! Odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość

axella podziwiam Cie, TY robisz po 11 godzin, a Tż wybrzydza z robotą. Moim zdaniem, trzeba mieć trochę pokory i jak się nie ma wymarzonej pracy, to brać co jest i szukać dalej.
Mam nadzieję, że Wam się poukłada, ale weź go jakoś zmobilizuj! Przecież, z tego co pamiętam , Ty nie masz umowy o pracę, więc odpukać w razie czegoś, to co on planuje?
Dokładnie - podpisuje się pod tym rękami i nogami, a nawet brzuchem

Dobra ja póki co spadam - muszę pozmywać, zrobić zakupy i pójść na pocztę, zrobić żurek, powiesić pranie, podkurzać i umyć podłogi, umyć łazienkę, pomalować pazurki i spakować się, bo jutro jadę do mamy i zostaję do soboty

Do potem
Stary 2012-11-13, 12:40   #2234
xal
Zakorzenienie

Dzisiaj mam 13 tc lub 13 tc1d, według owulacji
To jeszcze tydzień mam poczekać z balsamem na rozstępy od 4 miesiąca, tak?

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Zauważyłam, że wysypało mnie na twarzy tak jakbym miała 15 lat i dojrzewała, masakra też tak macie?
Też mi się pojawiło kilka/kilkanaście malutkich krostek ...
Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
hej.witam się w 15t1d ciąży
za 10dni wizyta a zaczynam stresować juz,teraz..

dzień zaczął się lipnie bo okazało się,że tż ma długi większe niż myślałam i chyba będą z tego problemy..
ale zamiast iść nawet na pieprzony telefon to lepiej narzekać,że pracy nie ma..

jest 10lat ode mnie starszy a zachowuje się jak gówniarz..
nie wiem teraz czy za następną wypłątę zacząć mu to spłacać czy co??

do tego w pracy jest gnój bo w punkcie wszystko się zgadza a w systemie jesteśmy do tyłu o pare stówek.. jak nie uda nam się przekonać szefowej,że to ICH błąd to kaska pójdzie z naszych kieszeni..

nie ma jeszcze jedenastej a ja chce juz by ten dzień się skończył..
Ehh, ale masz chłopa ...
Co do mobilizowania, to zastanów się nad tak kwestią: wyobraź sobie, że to Ty masz długi i wybrzydzasz w robotach, czy chwilowo łapiesz cokolwiek i w międzyczasie szukasz dalej, byle tylko zmniejszyć długi, czy czekasz jak udzielna księżniczka aż długi same znikną a praca sama przyjdzie? Jeśli to pierwsze, to weź go kopnij w tyłek, bo sama to na L4 czy macierzyńskim (bo właściwie nic z tego mieć nie będziesz) to Ty 3 osób nie utrzymasz.
Jeśli chcesz spłacić jego długi to spisz umowę na pożyczkę. Ja z moim TŻtem taką miałam przed ślubem jak kupował mieszkanie i trzeba było nagle 10 tysięcy na zaliczkę zanim bank odda. Miłość miłością, ale kasa kasą.
Zastanów się nad intercyzą. Po 1 dla ochrony siebie i dziecka, Ty potrafisz pracować i pewnie coś odłożyć, a on jak nie ma za co to kredyty. Wtedy jak coś jemu pójdzie nie tak, to Twojej części nie ruszą. Co wcale nie oznacza, że w razie co nie możesz go utrzymywać, tylko to co będzie na Ciebie będzie nie do ruszenia przez osoby trzecie.
Nie wiem oczywiście jak z podziałem majątku stoicie na chwilę obecną.
Zastanawiałam się sama na taką rzecz, bo TŻ miał "mieszkanie" (czytaj hipoteka), ale dowiedziałam się, że jak tylko jego to do mnie za mieszkanie nikt nic nie ma, bo to przed ślubem. I dokładnie dlatego mieszkanie było przed slubem, bo w razie "co" ja mam kartotekę czystą.
Powiem Ci jedno, miłość miłością, ale pomyśl o dziecku.

Edytowane przez xal
Czas edycji: 2012-11-13 o 12:42
xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 12:46   #2235
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
SUPER !!! Leż grzecznie i dbajcie o siebie

zamówiliśmy pizze do pracy, przed chwilką zjadłam... maaaasakra chyba pęknę. Jak będę znowu narzekała, że przytyłam to możecie mnie skarcić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-13, 12:52   #2236
cloche
Zakorzenienie

xal, zależy co w tym balsamie jest... będą tak pisać na prawie każdym kosmetyku, tak się bronią... masz skład? może bym jakoś pomogła
a co do wywodów w kwestii problemów Ali - zgadzam się

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

candace, ufffff

lonely, ciesz się, że pizza siedzi i się daje trawić, o! a w razie czego to do ćwiczeń cię zagonię
Stary 2012-11-13, 12:54   #2237
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
jak cię nie uczuli tak jak mnie to juz nawet teraz smaruj
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 12:59   #2238
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Dziś mam wizytę kontrolną o 16:00, w ogóle się nie stresowałam od ostatniego spotkania. Wyniki były dobre, a ja mam pozytywne podejście i nie chce się niczym zamartwiać. Ale na wszelki wypadek 3majcie kciuki, one są zbawienne .
Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Witam
No wpadam na chwilkę, i powiem wam,żę mam stresa przed usg......miesiąc temu miałam wizyte i tak do tej pory się niesterowałam....
Więc proszę o trzymanie kciuków zawsze dodają otuchy
trzymam mocno

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
dziewczyny pomocy bo wiem , że było takie pytanie:
czytam sobie czytam wasze wypowiedzi nagle jak ruszyłam do wc... poszło wszystko... i teraz pytanie:
co z witaminami które wylądowaly wiadmo gdzie?? zażyć kwas foliowy??
Nuna, jak to tylko witaminy, to nic się nie stanie, jak jeden dzień ich nie weźmiesz. tak samo jak weźmiesz raz drugą dawkę kwasu foliowego, też nic się nie stanie

Axella - w takiej sytuacji, jeśli długi są duże, ja też myślałabym na pewno nad rozdzielnością majątkową. i dokładnie tak, jak pisały już dziewczyny - nie dowodzi to braku zaufania do drugiej osoby, bo można jej jednocześnie pomagać spłacać je. bardziej chodzi o zabezpieczenie części tego, co macie. ja sama proponowałam mężowi takie rozwiązanie, tylko że u nas nie było długów, ale dostaliśmy od jego rodziny bardzo dużo pieniędzy na remont mieszkania, a mieszkanie z kolei jest mojej rodziny. i jego dziadkowie, z troski o niego, zaproponowali to na początku, mąż się strasznie oburzył i powiedział, że nie ma takiej opcji. miłość miłością, nie przewiduje problemów i rozwodu, ale kto wie, co będzie za 10-15 lat?

jeszcze mi się przypomniało: byłam rano w sklepie, ciepło w miarę jest to ubrałam mój płaszczyk, taki kopertowy, mieszczę się bo guzik ma nad brzuszkiem. stoję sobie w kolejce, a tu mi coś zaczęło przeszkadzać w polu widzenia. patrzę w dół, a to brzuch w drodze powrotnej nawet jakaś kobieta się zapatrzyła na niego. w domu od razu poleciałam do lustra, i faktycznie, znów większy

Edytowane przez vil84
Czas edycji: 2012-11-13 o 13:11
vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 13:18   #2239
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
xal, zależy co w tym balsamie jest... będą tak pisać na prawie każdym kosmetyku, tak się bronią... masz skład? może bym jakoś pomogła
Taki mam :http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/225
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20121113_141652.jpg (162,6 KB, 5 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-13, 13:21   #2240
xal
Zakorzenienie

Mówie wczoraj mężusiowi, żeby mi zrobił sesję brzuszka, na co paskuda, że wiem gdzie jest aparat, statyw i pilot To mu odparłam, że to on ma zrobić! Popatrzył i mówi, że ja jeszcze nie mam brzuszka, na co ja, że może zrobić fotkę wzdęcia a ja poźniej powiem dzidziusiowi jak tatuś go nazywał
Może w weekend go przymuszę, bo teraz po pracy co dzień idzie coś robić z remontem w pokoju.

Stary 2012-11-13, 13:29   #2241
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez About_Me Pokaż wiadomość
TA czujecie już trochę ruchy ? Kopniaki, bo ja to chyba jeszcze nie..
nic nie czuję czekam jeszcze z miesiac

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
dziewczyny umrę chyba ze śmiechu, TŻ przyszedł na chwilę do mnie i akurat patrzyłam na nasze dzieciątka na baby-ticker i się pyta "tak wygląda nasze dziecko" ja mówię że tak a on " takie chude? weź Ty więcej jedz"
a mój mi ostatnio powiedział, ze mam przytyć ,,ile fabryka" w sensie ile sie da oczywiscie nie ma takiej opcji... ale cieszę się że ma do tego takie podejście i że podoba mu się mój brzuszek
a tutaj poniżej dzisiejsza fotka jakość słaba, bo telefonem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 003.jpg (12,5 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 001.jpg (9,1 KB, 46 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 13:34   #2242
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

a mój mi ostatnio powiedział, ze mam przytyć ,,ile fabryka" w sensie ile sie da oczwiscie nie ma takiej opcji... ale cieszę się że ma do tego takie podejście i że podoba mu się mój brzuszek
Woow ale piękne brzusio. Ktory to tc ?

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Edytowane przez MoTyleKsw
Czas edycji: 2012-11-13 o 13:36
Stary 2012-11-13, 13:36   #2243
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
a mój mi ostatnio powiedział, ze mam przytyć ,,ile fabryka" w sensie ile sie da oczywiscie nie ma takiej opcji... ale cieszę się że ma do tego takie podejście i że podoba mu się mój brzuszek
Śliczny

Który to już tc ??

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-13, 13:40   #2244
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
lonely, ciesz się, że pizza siedzi i się daje trawić, o! a w razie czego to do ćwiczeń cię zagonię
ojj ja absolutnie nie narzekam ale zauważyłam, że jak sobie pofolguję i więcej się najem to mój żołądek ma problemy z trawieniem. Jednak nic nie marudzę, bo w porównaniu z niektórymi z Was jestem szczęściarą pod względem dolegliwości towarzyszących temu magicznemu czasowi

Cytat:
Mówie wczoraj mężusiowi, żeby mi zrobił sesję brzuszka, na co paskuda, że wiem gdzie jest aparat, statyw i pilot To mu odparłam, że to on ma zrobić! Popatrzył i mówi, że ja jeszcze nie mam brzuszka, na co ja, że może zrobić fotkę wzdęcia a ja poźniej powiem dzidziusiowi jak tatuś go nazywał
Może w weekend go przymuszę, bo teraz po pracy co dzień idzie coś robić z remontem w pokoju.

Cytat:
Bardzo ładny brzuszek, ogólnie po nogach i reszcie widać, że jesteś szczuplutka, a brzuszek już widoczny

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cloche- co do ćwiczeń to motywacja by mi się przydała, bo coś z nią kiepsko ostatnio

Stary 2012-11-13, 13:46   #2245
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Łoooo chyba mi siarka leci z jednej piersi
Juz??
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 13:46   #2246
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:

o jaki juz duuzy
Stary 2012-11-13, 13:52   #2247
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
oby tak juz zostalo

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Ja sie juz wczesniej smarowalam mocno nawilzajacym,ale tak nie systematycznie,a odkad zaczela mnie swedziec skora na brzuchu,pupie i piersiach to smaruje codziennie

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
zamówiliśmy pizze do pracy, przed chwilką zjadłam... maaaasakra chyba pęknę. Jak będę znowu narzekała, że przytyłam to możecie mnie skarcić
Kochana jedz,i sobie nie zaluj,ani maluszkowi,a odchudzac bedziemy sie po porodzie :P

Gold brzusio piekny,i tez ciekawa jestem ktory to tydzien ??

A ja zrobilam te nalesniki,wyszly pyyycha,obzarlam sie i teraz pekam :/
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo

Edytowane przez Inna_Uk
Czas edycji: 2012-11-13 o 13:55
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 13:53   #2248
ankaaa206
Wtajemniczenie

murzynek upieczony, pięknie pachnie
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-ranking/ ranking wózków, do poczytania

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 13:54   #2249
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Juz??
Tylko dwie krople może to coś innego

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-11-13, 13:54   #2250
cloche
Zakorzenienie

gold, śliczny brzunio!!!
Cytat:
ja tam niczego zakazanego nie widzę, więc możesz się już smarować. ale że skóra lubi się robić wrażliwsza w czasie ciąży, to spróbuj najpierw posmarować wewnętrzną stronę przedramienia i poczekaj, co będzie jutro
Cytat:
nosz co za paskuda mój chce mi robić fotki, będzie kontrola przyrostu
Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

Cloche- co do ćwiczeń to motywacja by mi się przydała, bo coś z nią kiepsko ostatnio
ja po moich marnych podrygiwaniach w ostatnich dniach widzę dużą poprawę ogólnie - samopoczucie, bóle krzyża, postawa - wszystko lepiej! czy to wystarczająca zachęta?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości