|
|
#2551 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam tylko od pępka w góre ale bardzo jasną. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A to to wiem, tylko na teraz by mi się juz te mięśnie przydały
|
|
#2552 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moje mięśnie to są już jak u pudziana, strasznie mi "muły" przytyły ![]() kurde, dziewczyny nie chce panikować ale coraz gorzej z tym moim brzuchem , tak mnie coś kłuje w podbrzuszu i ciągnie , jak chodzę to muszę sie garbić bo nie dam rady, a jak podniosę coś ciężkiego to w ogóle mega skurcz mam . Mam nadzieję że przetrwam jakoś tę noc bo rano wizyta . |
|||
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
No i wogóle to ja po wizycie, mała waży 800 gram, ja mam 7,5 ma plusie od początku, od ostatniej wizyty mała się przekręciła i teraz leży główką w dół (stąd moje częste wizyty w wc) i potem po łuku po lewej stronie pępka, a nogi pod żebrami z prawej
Już tak fajnie nie było widać wszystkiego jak ostatnio, ale to co obserwowaliśmy to wszystko ok Gin wystawił zwolnienie więc prace mam nareszcie z głowy na dłuuugo, jeszcze muszę skoczyć z raz pozamykać różne sprawy.Na szkole rodzenia omawialiśmy poród....gdyby to wszystko tak przebiegło jak opisuje położna to bajka...oglądaliśy tez porodówkę, myślałam że jest gorzej ale oprócz łóżka do porodu które jest masakryczne i stare reszta nawet ok.
|
#2554 |
|
Wtajemniczenie
|
A i jeszcze mam pytanie do dziewczyn które noszą okulary/soczewki czy Wam też się tak strasznie pogorszył wzrok?
Ja mam ogólnie wadę -2 na obu oczach i już mi się od kilku lat nie powiększała, a teraz czuje że ślepnę , wszystko mi się rozmazuje, z daleka nie widzę liter . Ciekawe czy to przez ciąże czy ogólnie mi się wzrok psuje |
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo moja ibiza 1.6 pali ostatnio 10.9-11.2l
|
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Wtajemniczenie
|
mi tak średnio...ale jak nie ma męża w domu to nie chce mi się ich golić
jutro za to idę do ginka, więc trzeba będzie się ogarnąć
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja mam tak samo, tylko że mój mąż praktycznie co tydzień jest, więc dużo nie wyhoduję ![]() ale nie wyobrażam sobie tego w okresie letnim przecież bym się zajechała tą maszynką przy takim brzuchu
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2012-11-13 o 23:59 |
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa, jestem pierwsza?
![]() ![]() Nie spie juz od godziny, TZ mnie obudzil szykujac sie do pracy, a po jego wyjsciu nie moglam juz zasnac. W zasadzie i tak mialam wstac za 30 min na zajecia, takze mam wiecej czasu na proznowanie ![]() Dzis wizyta u gina, trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#2562 | |
|
Rozeznanie
|
Delicjanka jaką ten twój piesek ma słodką mordkę
![]() Cytat:
co 4 kciuki to nie 2
|
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
witam
bardzo rzadko piszę,ale codziennie was podczytuję czy któraś z was ma przepuklinę pachwinową,albo miała w pierwszej ciąży? zastanawiam się czy nie będzie przeciwskazań do naturalnego porodu,a ja nie za bardzo chciałabym cc |
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko, to i my z Michasiem trzymamy
jade zaraz siuski zawiezc na powtórke badania, mam nadzieje, ze wyjdzie ok i nie skieruje mnie na oddział bo tydzien temu groził, że to zrobi ![]() a Malutki od 5 sie wiercił, mąż ręke położył na brzuchu to z półobrotu chyba dostał bo aż mu odskoczyła ja bede dzis u mamusi milego dnia |
|
|
|
#2565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2566 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do nieuzgadniania przez tż...ehhh znam to Z moim walczyłam o to chyba ze 2 lata !!! Ciągle się umawiał z kimś i często dowiadywałam się, że ktoś przychodzi w momencie jak dzwonił domofon Teraz to mi się zdarzy umówić z jego kolegami i zapomnieć mu powiedzieć Cytat:
co do wózka to ja sama nie wiem czego ja chcę Teraz znowu zaczęłam się przyglądać spacerówce marity i mi się strasznie nie podoba bo gondola jest przecudna a w ogóle to chyba jednak będziemy kupować używany wózek a nie nowy. nafiyqa no to kciuki będą trzymane !! A powiedzcie mi tak jeszcze w temacie wózków. Czy któraś z Was ma x-landera? Albo słyszała jakieś opinie? Ja już rozważam każdą opcję więc czuję się jak przy początku wyboru...
|
||
|
|
|
#2567 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też dzisiaj. a na którą masz? ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
do kąpieli mam płyn born to bio
|
||
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
witam sie z rana. zmykam na sniadanko co by nabrac sily na dalsze buszowanie po sprzedawcach
|
|
|
|
#2570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie przed wizytą odbieram wyniki badań, to się okażę, do kibelka też chodzę częściej niz zwykle ... ![]() za godzine wizyta ![]() Co do x-landera to słyszałam dwie różnie opinie: jedna że jest bardzo fajny i dobrze się nim jeździ, a druga że jest mały, ciasny i zbyt lekki i dziecko jak siedzi samo w spacerówce i sie wierci to może się wózek przewrócic jak np spuścisz dziecko z oka. Także opinie podzielone |
|
|
|
|
#2571 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehehehehhee na 16.40 ![]() ja na szczęście zaraz wybywam do city center, więc nie będę miała czasu nawet rozmyślać
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(w tym musze sie jakos zmobilizowac i napisac kolokwium )Milego dnia laski
|
|
|
|
|
#2573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale gorzej mam z pamięcią, kurna ile ja rzeczy zapominam! wcześniej tak nie miałam. Cytat:
ja wstałam, trzeba się ogarnąć i jechać do szkoły, a taka mgłaaaaaa za oknem... a miała być ładna pogodaaa
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Właśnie jem śniadankko bo już mi strasznie w brzuchu burczy,w sumie to już od 6.00 jesc mi sie chce ale wstac mi sie nie chcialo i spałam dalej. O 8 Tz mnie obudzil bo do pracy wychodził. Trzymamy kciuki
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
A na co narzekać? Tu można tylko pozazdrościć
![]() Cytat:
za wizytyDziś wyjątkowo rano wpadłam, bo byłam na badaniach (mocz i krew). Ciekawe czy morfologia mi się polepszyła. W ogóle to robię ją na własną rękę, bo gin chciał tylko mocz. |
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i miłych zakupów.
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wizyte za tydzień we wtorek na 8.00. Nie mogę się doczekać.Może się dowiem czy z nerką mojej dzidzi to cos groźnego czy nie
|
#2579 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczyny!
kurczę, mi Ania dzisiaj na coś naciska po lewej stronie, nie wiem co to jest ale boooli staram się tam trochę masować, żeby się trochę przesunęła, ale coś jej to nie wychodzi ![]() dzisiaj mam dzień lenia - tylko bym spała ale muszę się wziąć za cokolwiek, bo dom mam zapuszczony strasznie wiem, że nie mogę teraz robić wszystkiego, ale to co się dzieje w tym mieszkaniu to jakaś czarna magia ale też jest dlatego, że za miesiąc się wyprowadzamy i stwierdzam, że po co coś porządkować czy układać, jak i tak za miesiąc będę to wywozić w ogóle to tak mówię, że za miesiąc się wyprowadzamy, ale tak naprawdę nasz nowy dom jeszcze w kompletnej rozsypce od poniedziałku TŻ bierze 2 tygodnie urlopu i będzie kafelkował łazienkę, trzeba jeszcze podwiesić sufit w kuchni, tam wykafelkować, nie wiem jak z gładziami (w sensie część jest już położona, ale czy wszystkie warstwy? ), położyć wszędzie panele, pomalować wszystkie pomieszczenia, założyć drzwi wejściowe i pewnie tysiąc rzeczy, o których nie wiem na wszystko mamy czas do końca grudnia ale pocieszam się, że nie muszę mieć wszystkiego gotowego - tyle tylko coby syfu np z gładzi nie było, po prostu żeby dało się żyć a resztę przecież możemy sukcesywnie wykańczać a wy remontowo-budowlane dziewczyny jak tam stoicie? ja już mam kompletnie dość, ale pocieszam się, że jeszcze tylko troszkę troszeczkę... dziewczyny, trzymam za was kciuki na dzisiejszych wizytach
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam 1,6 i pali mi 10l gazu, tylko że ja mało ekonomicznie jeżdżę
![]() Cytat:
Ja pierwszy dzień na wolnym i aż nie wiem co mam ze soba zrobić Zaraz jadę na zakupy i spróbuję ugotowac krem z dyni.No i zapomniałam się pochwalić że wczoraj na wizycie pierwszy raz słuchaliśmy serduszka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

, że muszę się bardzo skupić na tym, żeby ją poczuć, brak takich prawdziwych kopniaków, tylko jakieś pływanie i wypinanie, naprężanie
czy coś takiego... i wtedy czasem i 6 h mogę jej nie czuć, i trochę mnie to martwi, bo na tym etapie chyba powinnam już ją czuć normalnie? 
Pojawi się jeszcze ?;]
przed ciaza mialam 47-52, wiec wzrost jest kosmiczny, mega zle sie czuje przez to czasem, mam wrazenie, ze dostaje zawalu...... za niecale 2tyg mam kardiologa, ale tak z ciekawosci pytam, ktorejs tez tak wali serducho?
22.05.2008
14.08.2011

Np nasza Laguna kombi z 2004, też bardzo duży samochód, pojemny bagażnik, a pali 6l przy silniki 1,8l. No i mamy też wypierdka Uno, który pali właśnie 4,5l. 

przecież bym się zajechała tą maszynką przy takim brzuchu

6 5 4 3 2 1

za wizyty