|
|
#2761 | ||||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLV
Żeby już tak całkiem defetyzmu nie siać, jest też i dobra wiadomość - druga połowa roku ma być lepsza (tzn. cieszyć się nią będą ci, którzy przeżyją tę pierwszą)
![]() Cytat:
Tak serio, taka właśnie myśl przeszła mi przez głowę, gdym latał po sklepach i wpatrywał się w te przyprawowe "wystawki" (nawet dodatek do chleba po litewsku żem znalazł, ale przyprawy piernikowej niet; pewnie przed świętami dopiero rzucą). A więc potrzebne są: goździki, pieprz czarny, cynamon, ziele angielskie, gałka muszkatołowa i... i coś jeszcze? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No wieeesz?! To bardzo nieładnie odpłacać się pięknym za nadobne ![]() Cytat:
![]() Szalona ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Możesz mi tak jakby życia kulinarnego nie organizować? Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te francuskie poguglam jeszcze, bo potrzebuję coś szybkiego ![]() a sałatką tą brzydką sie zainteresowałam jest gdzieś przepis na nią ![]() Na pewno będę robić krabową sałatkę, bo dawno nie robiłam, ale jeszcze jedna by się przydała
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
O kocie mówię naturalnie
|
|
#2764 | |
|
BAN stały
|
A ciasto fhąsuskie nadziać można ugotowanym kapkiszem z pieczarką, ew. pieczarką i żółtym serem Jak to fancy brzmi ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale żeby nie było, ostrzegałam, że to mało wyjściowy stuff, raczej w gronie zamkniętym wersja brzydka: pieczarki krojone w zalewie naturalnej ( słoik z marketu) dodatkowo poszatkować jaja na twardo - pociachac w kostkę - ja tym do jajec siekaczem robię cebulki trochę w kostkę pietruszki zielonej posiekać majo dodac sól, pieprz the end ![]() wersja bardzo brzydka - bleeeh - pieczarki surowe posiekać i usmażyć na maśle z czosnkiem i po wystygnięciu zmieszać z resztą tych samych co wyżej skąłdników - wychodzi breja - chuopy to lubio, niby jest smaczne, czosneczek robi swoje ale patrzeć się na to nie da i przełknąć niełatwo każdemu - choc smaczne ja wolę brzydką Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-13 o 23:10 |
|
|
|
|
#2766 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć rozumiem ból - kurcze a watroba, reakcje na karme wykluczone serio ever? tylko stres? pytam bo w moim otoczeniu wszelkie kothy wyłysiałe z kuli czegos watrobowego - że czegoś nei trawią - za dużó czegoś z amało czegoś - tylko to takie sąsiedzkie gadki do nietopsza - wielce szczegółów nie znam - ale zasłyszam od czasu do czasu ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Skrb
Ech. Zjadłam za dużo tłuszczu, czeka mnie ciężka noc. Rachell przypomniała mi o pieczarkach ze słoika, tych miniaturowych. Dawno nie jadłam, a lubię. Mango na szczęście nie lubię... I ciągle biję się z myślami - dekoloryzować, czy nie. Przynajmniej mam czym zająć myśli. |
|
|
|
#2769 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobre toto Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
bo to czasem bardzo niszczy i trzeba podciąc mocno
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie w czwartek idę do fryzjera na cięcie, myślę o 7-10 cm, zobaczymy co powie fryzjer. Dekoloryzację strzeliłabym sobie przy okazji u niego, a farbę nałożyła po 2-3 dniach w domu....
|
|
|
|
#2771 | ||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tu fajny przepis jest, tylko czy ja kardamon i anyż u się dostanę, fontpieu
|
||
|
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana - ja się biję z dekoloryzacją co dwie - trzy noce - przynajmniej 2 rayz w tyg mam na siebie nowy pomysł ino wykonawców brak i doradców brak i profesjonalistów brak - bo z blondem nie ma żartów o czem wiem i ja i Tru abo pomarańcz abo biały abo zielony/oliwkowy - żaden z trzech nie jest moim docelowym a jeszcze nigdy nie trafiłam w nic innego ![]() Cytat:
![]() 2. nie gadaj - mało kto lubi - poza tym ilość cebulki jest decydująca - nie dasz zemgli Cię (znaczy się zemdli, zemdli ) - dasz za dużo - nie pocałujesz nikoko przez tydzieńserio nie znam proporcji bo ja nigdy nie znam proporcji - ja ZAWSZE improwizuję próbuję - bo to względne Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-13 o 23:42 |
||
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chciała mleczną czekoladę albo jasny blond. TŻ mówi, że szkoda kasy, w zimą w blondzie nie będzie mnie widać na śniegu. Sama nie wiem.... |
|
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2775 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. no to zależy na jaką reklamę akurat paczę - raz lubię nordic łajt raz kejt rozzz raz moja zielona oliwka z żołtem raz co inne - no nie ma werdyktu |
|
|
|
|
#2777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamiast kurtki ![]() Cytat:
muszę to powtórzyć z P. a z przepisu robię tylko chleb ewent ciasta, ale że ja nie piekę ciast ![]() to u mnie w kuchni panuje wolna amerykanka a gdzie jest Mić????????
|
|
|
#2778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
inne nie jedzo bez obecnosći człowieka - no każdy zwierz ma swoje widzi-misie biedna kocia - biedni wy - ale chyba już tak trzeba funkcjonować - czy są jakieś czary amry - psychologiczne treningi ? moze jje mózg też można oszukać ? ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
no i czekam na nią - myślałam ze przywołam - ale to za małe wyzwanie- myślę że we żcyiu real jest - tak zgaduję
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-13 o 23:52 |
||
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam obecnie czarne, poza odrostem (3 cm), który jest miedziano-czekoladowy (pofarbowałam go na ciemny brąz, sądząc, że kontrast między nim a resztą nie będzie duży, a wyszło co innego....). Też miałam sto pomysłów, ale ostatecznie ograniczyłam się do tych dwóch, o których pisałam. Poza tym mam przeczucie, że jeśli zrobię się na blond, to i tak za jakiś czas znowu będę ciemna (ale już chyba nie czarna, to zbyt zobowiązuje).
|
|
|
|
#2780 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz że coponiektórzy uważają to za synonim Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-14 o 00:00 |
||
|
|
|
#2782 | ||
|
BAN stały
|
Spoko, u nas obie formy w obiegu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Haha! |
||
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dziś na horrorze z Lily cole. Dno. strzeliłam jej karykaturę ![]() komix lily cole.jpg
|
|
#2785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to czekamy cierpliwie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ha ha ha! ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- na fotce Konkurs: Magia makijażu zamiast umalowanego oka, widzę cycka też umalowanego ale jednak cycka damskiego lekko przyklapniętego ![]() jestem dziwna? czy jak? kolorowych
|
|
|
#2786 | |||
|
BAN stały
|
Przyjmuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Bamboszek Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2012-11-14 o 01:04 |
|||
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widac iż Bamboszek czuje się bezpiecznie wyłącznie za barykadą z tłuścioszkowatego ramionka bo tak to zaiste zlękniony świata Bamboszek - się mu nie dziwię - paparazi zewsząd - a przed chwilą oglądałam kopię naszej szarej |
|
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad1. wiedziałam ![]() a Ty nie widzisz cycka? ad2. o maaaaaamo
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niewiele większego bamboszka przyniosłam zeszłej jesieni z działek... Płakało strasznie, miało koci katar, wybiegło na ścieżkę i wspięło mi się po nogawce
|
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczęściarz mniemam i będą mi się śnić dziś Stelle i Pingwinki i inne idę próbować spać - dobrej wszystkim Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-14 o 01:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

piernika cza samemu we moździerzu utłuc, a nie w Polo zakupowywać

jest gdzieś przepis na nią 

) - dasz za dużo - nie pocałujesz nikoko przez tydzień
muszę to powtórzyć z P.