|
|
#2731 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
o! optymista Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
poszukaj Takiego hotelowego, porcjowanego fajna rzecz, ja tak kupuję dżemy, bo inaczej 2/3 słoika mi pleśnieje ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
![]() korzenną przyprawę do Sta ro pol skie go piernika cza samemu we moździerzu utłuc, a nie w Polo zakupowywać
|
|
|
#2732 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. jestem mega zablokowana - widzę siebie jak patrze się na tych wszystkich wywalających jezory i się zastanawiam po co? ja jak nie mam an coś ochoty to tego nie robię - bosssssz jestem bardziej zablokowana od Cię Cytat:
![]() współczuję Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2733 |
|
BAN stały
|
A w supermarketach są takie miodki, czy też będę latać jak za tym gotowym sosem?
W ogóle jak dziś zobaczyłam, że mango kosztuje 8 zł to zwątpiłam w moją sałatkę
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --- to se zrób
|
|
#2735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobra myśl z tym dżemem mnie też sie zazwyczaj zdąży zepsuć zanim zjem ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
się lubi winegret miodowy
w lewiatanie kupowałam
|
|
#2737 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
![]() a'propos promocji ![]() coś mnie bierze wolałabym żeby ktoś ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() są w promocji w biedrze za chyba 5,5pln/ kg
|
|
#2738 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad ziemniaczków i marcheweczki na parze
![]() właśnie robię casting na wyciskarkę do soków Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-11-13 o 21:28 |
|||
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
że się lubi to mało powiedziane - orgazmicznie lubi
nadaje każdej nawet błąchej potrawie znakomity smak - i można moderować kwaśność słodkosć ostrość no ale to wiesz ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
2. heh, no wąłśnie jak do tej pory byłam sceptyczna, delikatnie mówiąc, w stosunku do takiego sterowania kimś, czyimś umysłem ale - ja już nigdy nie mówię nigdy - i nie zaznam spokoju póki nie sprawdzę i sie nie przekonam czy to dla mnie czy nie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-13 o 22:06 |
|
|
|
|
#2740 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
racja, ja też już chyba dojrzałam do tego podejścia "nigdy nie mów nigdy" do tej pory stawałam okoniem na wszystko co mi czymś tam nie pasowało i co nie wydawało się na 100% "moje" ale kurde, dopóki nie spróbujesz to nie wiesz... --- ach, zapomniałam podzielić się cudowną nowiną, w końcu jest nadzieja na działający domofon u mnie na klatce
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
jak ktoś nie widział "Zagadki Nieśmiertelności" (The Hunger), to polecam:
- Bauhaus Bela Lugosi's Dead - David Bowie jako wampir - scena łóżkowa między Deneuve i Sarandon 3 x na TAK
|
#2742 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Byłam na siłce po długiej przerwie i zaliczyłam też hula hop, jutro przewiduję siniaki na brzuchu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2743 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rasasi z ebaja przybył.Attar Mubakhar ma taką siłę rażenia, że małż uciekł do drugiego pokoju Jak tego diabelstwa używać... Bo jest piękny, tylko to olejek, niesamowicie mocno pachnie, pół kropli to za dużo...
|
|
#2744 |
|
BAN stały
|
No dobra - a trzeba coś jeszcze dodać do tego sosu oprócz miodu i musztardy?
|
|
|
|
#2745 | |||
|
Zakorzenienie
|
ech..... dziewczyny.....
Cytat:
![]() dla mnie ten rok też jest okropny ![]() wczoraj , dokładnie w miesiąc od śmierci mojego taty , byłam na pogrzebie jego kolegi....ten sam rocznik
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2012-11-13 o 22:00 |
|||
|
|
|
#2746 |
|
To ja :)
|
Ja po dzisiejszej porannej jodze, czuję, że jutro ani nie kichnę, ani po schodach nie pochodzę...
|
#2747 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i zazdroszczęCytat:
oliwę, sok z cytryny, sól, pieprz
|
|
|
#2748 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2749 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
aktualnie planuję menu na urodziny dziecka- poproszę pomysły na dobre zapiekanki, żeby gościom podać bez wstydu
Bo ja robię na codzień taki misz masz, czyli smaczne, ale z wyglądu niezbyt efektowne
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2750 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
Cytat:
oliwa sok z cytryny miód musztarda pieprz sól czosnek proporcje spróbuj najpierw sama na próbę - czyli najwiecej oliwy - resztę wciskaj na oko - ja zawsze tak robię na kwestiasmaku.pl są fajne pomysły ale finalny smak zależy od użytego miodu od użytej musztardy Cytat:
Cytat:
![]() czosnek, czosnek is the key ingredient - nie no of kors nie jest - ot zmienia smak - to wariacja - dlatego zachęcam Melk do znalezienia tego smaku co jej odpowiada, który jej zdaniem sie nada the best my wciskamy czosnek do prawie każdego sosu ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
robię tak samo - byle jak za każdą razą smak eksperymentalny i breja ciągutka mnie smakuje no ale nie jest to podawalne na stół a mięsa z piekarnika? odpada? jakiego rodzaju goście? starzy, młodzi? co lubią? u nas królują zakąski z piekarnika: wykałaczka a na niej - śliwka suszona, oliwka czarna , ser, ownięte boczkiem - ale nasza familia to lubi i wsysa
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-13 o 22:27 |
|||||||
|
|
|
#2751 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mamy składkową imprezę, ja szarlotka i brownies, jakies leczo, sałatka caprese i z paluszkami krabowymi. No i coś jeszcze bym upiekła, ale mięso nie, to moja mama przywiezie.
|
|
|
#2752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia ![]() Cytat:
pokusy janssona, ewent. musaki o musaka wyjściowa jest Cytat:
|
|
|
#2753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2754 | |
|
BAN stały
|
jasne, w przepisie...
![]() o matko, przypomniał mi się ten dressing curry-mango Heinza ![]() Cytat:
![]() albo szynka w galarecie posmarowana serkiem chrzanowym i zawinięta z kukurydzą marnowaną |
|
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem zatem nie pomogie bo u nas włąśnie się nie odbywają zapiekanki na imprach są mięsa - kaczki króliki gęsi śiwnki no wszystko sałatki przekąski myślę tak - obmyśl jakie składniki lubią Twoi goście spisz i skomponuj - na makaronie czy też nie np bo to może być wszystko ale zależy co lubią - jak masz leczo to bez sensu jest zapiekanka z bakłażanem, jak nie lubią sera pleśniowego to bez sensu gruszkowa tarta z takowym brokuły boczek i makaron i sos beszamel smaczne ale brzydkie niestety nie pomogłam, mimo szczerych chęci ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- good point, popłynełam pasuje do avokado - i ja juz ubzdurałąm sobie że tam jest w Melkowej sałatce - a nie ma Win - właśnie Melk dobrze prawi może by coś we francuskie ciasto ubrać - szybko a efektownie i kto nie lubi zagryzać, zwłaszcza że masz juz bazę sałatkowo daniową i brakuje tylko snaków Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-13 o 22:46 |
|
|
|
|
#2756 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No nie, składam się ja i mama, reszta nie
a 10 osób będzie. No nic, jutro pomyslę, poprzeglądam blogi.
|
|
|
#2757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy ludziach ![]() ale skoro mówisz ze się da.... Cytat:
Co do zapiekanek to ja też robię zawsze brzydkie ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
bo mam pustkę... byle bez mięsa było ![]() Ja też w sobotę imprezę robię i nie mam weny (chyba mam urodziny w ten sam, albo prawie w ten sam dzień co Did Winterii)
|
|||
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cziken nuggets ? ja robię zawsze dla znajomych - i do tego serwuję 3 domowej roboty sosy na majo musztardowy andaluzja - majo plus keczap i czosnkowy - majo plus czosnek - może być gotowy jak misię nie kce tudziez nie mam czasu (tylko dlatego że każda para gości ma inne preferencje, jeden nie znosi czosnku, inny keczapu, inny miodowo-musztardowego) czy muszę dodawać że my laski, żony i kochanki lubimy wszystkie 3 sosy ![]() ale to takie bardziej kentaki impra - do wódki jak znalazł Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-13 o 22:55 |
|
|
|
|
#2759 |
|
BAN stały
|
albo tzw. żabie udka, czyli kurczak w cieście naleśnikowym
|
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czym - znam tylko parówki i pseudokrabowe paluchy - ale jak chcę to gugluję - tylko nigdy nie chcę bo ja nie znoszę ciasta francusskiego osobiście - poza croissant chyba łosoś sie nadaje, z naciskiem na chyba łosoś/ser/szpinak mejbi? ale to moja własna improwizacja no to moja clue rada - co lubią goście co kcesz podać jako wege proponuję nieśmiertelną brzydką sałatkę pieczarkowo-jajeczną znam wersję brzydką i najbrzydszą - ale obie na majo i nothing fancy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-13 o 23:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

Górny brzeg rajstop musiał być w okolicy pach, bo nie był widoczny
Poza tym, kto to widział obcinać się na tak krótko w zimie? 

i zazdroszczę

ale nasza familia to lubi
bo mam pustkę... byle bez mięsa było