|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Orlica gratki!
![]() Sondrina powodzenia! ![]() jakie wy jesteście bez serca mnie zawsze było żal ich zabijać tak samo w GTA
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko chciałabym jakiś zestaw, który zawiera pędzel do nakładania podkładu. Chcę spróbować, czy lepiej pędzel, czy paluchami.Ooo ja! Ale Ty prezentujesz się w niej lepiej Ta Pani do mnie ani trochę nie przemawia.---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- Chciałam pomalować paznokcie lakierem Miss Sporty i pokazać kolor na blogu, ale nie ma na to szans. Pędzelek jest tak krzywo ścięty, że paznokcie nie są do końca pomalowane, są przy skórkach luki, jest nierówno :| Czy wszystkie lakiery Miss Sporty takie są, czy ja mam jakiś bublowaty pędzelek? :| Edytowane przez Flower23 Czas edycji: 2012-11-14 o 07:01 |
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37595694]Łaaa, zrobiłam sobie za mocną kawę chyba i mnie aż trzęsie wczotaj wieczorem też sobie kawke walnęłam i wyprasowałam stertę ciuchów a czekały już na mnie tydzień do tego urządziłam sobie wieczór spa - peelingi, maseczki, ciepła kąpiel - czuję się jako nowonarodzona ![]() ja chcę zamówić do podkładu w kształce kulki bodajże h54... [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37601683]Ojciec mnie ostatnio bardzo wpienia Bo lubi jeździć sobie na spotkania z kolegami i wypić, a wtedy muszę go przywozić i odwozić... Ostatnio strasznie przegina z tymi spotkaniami towarzyskimi, ze 2 w każdym tygodniu, moim zdaniem to gruba przesada i ciągle psuje moje plany... Miałam już ustawione plany na weekend, wczoraj mnie poinformował, że w sobotę robię za szofera, odmówiłam bo mam już plany, to się tak wkurzył że szkoda gadać Ryczałam w poduchę z powodu całej tej kłótni dobre 2 godziny. Już wszystko odwołałam, żeby pojechać, a dziś powiedział, że jednak załatwił sobie transport No ale udało mi się odkręcić ponownie... Za to w piątek robię za szofera Tak by był piątek i sobota Wkurza mnie to strasznie bo potem gada teksty typu że jak mnie potrzebuje to ciągle mnie nie ma, że na nic nie mogę się przydać i takie tam Jakbym nie woziła jego [/QUOTE]wydaje mi się że powinnaś odbyć z nim poważną rozmowę, bo i owszem można czasami robić za szofera, ale żeby zmieniać ciągle swoje plany??? wiem, że rodziny się nie wybiera ale rozmową czasami można wiele wskórać oczywiście spokojna rozmowa
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Spamiary jedne!
Nie mam ostatnio na nic czasu
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam awarię pęcherza.:C
Cały czas czuję jakby był pełny.
|
|
#1956 |
|
Zadomowienie
|
Mi też zawsze było szkoda zabijać Simów, nawet jak jakiś zabił się przez przypadek to nie zapisywałam gry Chyba że jakiś był naprawdę zbędny...Zapraszam na nowy post - odżywka do włosów Isany
Edytowane przez Aniusia1408 Czas edycji: 2012-11-14 o 09:33 |
|
|
|
#1957 |
|
Konto usunięte
|
Kuźwaaa... Miałam zajęcia na 9:30 i zapomniałam nastawić budzika chyba, bo właśnie się obudziłam...
A to obowiązkowe ćwiczenia |
|
|
|
#1958 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37607661]Kuźwaaa... Miałam zajęcia na 9:30 i zapomniałam nastawić budzika chyba, bo właśnie się obudziłam...
A to obowiązkowe ćwiczenia Ja wczoraj miałam podobnie, nastawiłam budzik a on nie zadzwonił... Ale nie spóźniłam się, na ostatnia chwile dotarłam.
|
#1959 |
|
Konto usunięte
|
Ma to plus - dodałam właśnie notkę, aktualizację włosową
|
|
|
|
#1961 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Też dziś zaspałam, ale na 8 :P
|
#1962 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
Do 50$ powinno teoretycznie przejść bez cła, bo takie sa przepisy, o ile się nie mylę. Dodatkowo większość sprzedawców z Korei oznacza w deklaracji paczkę jako gift i zaniża wartość. Japończycy natomiast niechętnie zmieniają wartość, ale najczęściej napisane jest to w opisie aukcji.Odkąd zamawiam, a jest to już dobre 3 lata nigdy [tfu, tfu, żeby nie zapeszyć ] nie oclono mi przesyłki. Oczywiście może się zdarzyc jakiś nadgorliwiec, co chce się wykazać, to i tubkę za 20 zł może zatrzymać, ale generalnie rzadko się zdarza ![]() Cytat:
Simów nigdy nie ruszałam, za to mój TŻ owszem ![]() Rozczaruję Cię. http://luise.pinger.pl/m/10782876/ev...iwych-paznokci Cytat:
Brakuje mi tylko w zestawie kulki i blendującego.A zakupy świetne [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37603678]Chwalę się! ![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...2002652&type=1 [/QUOTE] Gratulacje ![]() U mnie stuknęło pierwsze 50 tys. Cytat:
Mój TŻ czasami tak robił z gośćmi, jak chciał mieć w domu ducha Cytat:
![]() Dzień dobry
|
|
|
#1963 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Estelle, zauważyłam, że wiele dziewczyn, które miały problem z odżywką Eveline (która ma chyba nawet podany % formaldehydu, bo ma go większość ilość) stosowały go a) ponad 10 dni, b) przy pierwszych użyciach czuł ból lub/i pieczenie, ewentualnie czytałam tez o pojawieniu się śladów pod paznokciami określonych mianem zakrzepniętej krwi, ale dziewczyny dalej ją stosowały. Wg mnie jeśli się stosuje odżywkę, to nawet nie wiedząc o podwyższonej ilości tego składnika nie powinno się stosować jej inaczej niż zaleca producent, a jeśli ma się jakiekolwiek niepożądane objawy, to trzeba ją odstawić. Jestem ciekawa ile dziewczyn miało faktyczny problem z odżywką pomimo stosowania jej zgodnie z zaleceniami producenta i nie mając wcześniej żadnych niepożądanych objawów (pieczenie itp.) i czy faktycznie jest to niewielki ułamek, o którym wspomniał producent w odpowiedzi do jednej z dziewczyn.
PS. Wybaczcie, ale przecież trzeba być głupim, by stosować odżywkę etc. w przypadku gdy czuje się ból, pieczenie paznokci albo widzi pod płytką krwiaki/strupy. Ciekawe czy te dziewczyny tak samo postępują z farbą do włosów - najpierw zdziwienie, że skóra piecze, a potem płacz, bo z oparzonej skóry wypadają włosy (a jak rzecze internet to pikuś, bo mogą być gorsze skutki uboczne). Przecież wszystko może uczulać, nawet krem do twarzy czy leki...
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja dzisiaj sobie odpuściłam dwa wykłady i jestem już w domu Udało mi się usunać te ramki na blogu |
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
No i teraz jest super |
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#1969 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
SOS - 10 dni. 8w1 - 3 tygodnie Diamentowa - nie podano, ale sugeruje się stosowanie codzienne w sposób ciągły. A ja się pytam - no jak? Bo z tego co się orientuję, to mają po tyle samo % formaldehydu. Raz jest szkodliwy i trzeba go ograniczać, a innym razem można stosować ciągle ![]() A dziewczyny faktycznie lekkomyślnie podchodzą do tematu. Cytat:
|
|
|
#1970 |
|
w krainie snu i marzeń
|
witam
listonosz znów nic nie miał dla mnie oprócz avonu zabiję dziada!
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wreszcie wzięlam sie za zdjęcia
takie ładne słońce dziś---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- A ja właśnie dostałam paczke od Urody i Zdrowie listonosz mnie rozpieszcza
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-11-14 o 13:38 |
|
|
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
Ja zrobić by moje wejścia się nie liczyły??? Co prawda jest tam opcja''nie śledź własnych wejść'' , ale u mnie chyba to nie działa
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
A ja szokłam, bo lakiery Virtual'a są w Biedronce za 6zł.
![]() Jestem chyba do tyłu. ![]() Ale zakupiłam piękny lakier.
|
|
#1975 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Zadomowienie
|
Coś mnie zaraz trafi. Tylko przeczytałam o plagiacie na blogu niecierpka i zaraz napisała do mnie czytelniczka mojego bloga, że mój bardzo długi post, nad którym trochę czasu siedziałam blogerka przekopiowała słowo w słowo na swojego bloga. Bezczelność ludzka nie zna granic...
Założyłam blokadę kopiowania, ale nie wiem czy to coś da, bo łatwo ją ominąć. |
|
|
|
#1977 |
|
Zadomowienie
|
Jak klika na to , to wyskakuje to
Możesz ustawić w Bloggerze, aby do jego statystyk nie były wliczane Twoje własne wyświetlenia stron. W tym celu Blogger musi dodać blokujący plik cookie do Twojej przeglądarki. Jeśli korzystasz z więcej niż jednej przeglądarki, otwórz każdą z nich i włącz w niej to ustawienie. Śledź moje wyświetlenia stronNie śledź moich wyświetleń stronTwoja bieżąca przeglądarka to MSIE 9.0 Zapisuje, ale tak jak by mi nie zapisywało tego Z tymi plikami nie wiem o co chodzi
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam dwa podkłady AA ( a miałam se właśnie kupić ) jakiś lakier do paznokci z Avonu i saszetki zapachowe do odkurzacza To moja pierwsza paczka od nich
|
|
|
|
|
#1979 |
|
w krainie snu i marzeń
|
nawet avon wysyłają?
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

mnie zawsze było żal ich zabijać 

Ta Pani do mnie ani trochę nie przemawia.
11.10.2014
Nie dało się normalnie przejść, ale udało się upolować dwie rzeczy
Ryczałam w poduchę z powodu całej tej kłótni dobre 2 godziny. Już wszystko odwołałam, żeby pojechać, a dziś powiedział, że jednak załatwił sobie transport
Tak by był piątek i sobota
Wkurza mnie to strasznie bo potem gada teksty typu że jak mnie potrzebuje to ciągle mnie nie ma, że na nic nie mogę się przydać i takie tam
おはよう! 

No i teraz jest super