Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-14, 06:11   #1951
Patalus
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Orlica gratki!

Sondrina powodzenia!

jakie wy jesteście bez serca mnie zawsze było żal ich zabijać tak samo w GTA
Stary 2012-11-14, 07:58   #1952
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

A co najlepsze http://www.thefashionpolice.net/imag...0edf4f970c.jpg i tu http://redcfa.wpengine.netdna-cdn.co...i_angels52.jpg

Ja sobie sprawiłam zestaw 7 pędzli z Sunshade Minerals http://allegro.pl/pedzle-do-makijazu...774070891.html Niesamowicie miękkie, włosie nie wypada, ciągle wyglądają jak nowe. Uwielbiam
Też na nie zerkałam tylko chciałabym jakiś zestaw, który zawiera pędzel do nakładania podkładu. Chcę spróbować, czy lepiej pędzel, czy paluchami.

Ooo ja! Ale Ty prezentujesz się w niej lepiej Ta Pani do mnie ani trochę nie przemawia.

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

Chciałam pomalować paznokcie lakierem Miss Sporty i pokazać kolor na blogu, ale nie ma na to szans. Pędzelek jest tak krzywo ścięty, że paznokcie nie są do końca pomalowane, są przy skórkach luki, jest nierówno :| Czy wszystkie lakiery Miss Sporty takie są, czy ja mam jakiś bublowaty pędzelek? :|

Bloguję
Czasami coś wrzucam

Edytowane przez Flower23
Czas edycji: 2012-11-14 o 07:01
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 08:00   #1953
aSHa85
Zadomowienie

Cytat:
Cześć

Byłam rano w lumpie, jejku jakie tłumy Nie dało się normalnie przejść, ale udało się upolować dwie rzeczy
ja była wczoraj ale niestety dla siebie nic nie znalazłam, ale siostrze wygrzebałam koszulę w kratkę z new looka

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37595694]Łaaa, zrobiłam sobie za mocną kawę chyba i mnie aż trzęsie [/QUOTE]
wczotaj wieczorem też sobie kawke walnęłam i wyprasowałam stertę ciuchów a czekały już na mnie tydzień
do tego urządziłam sobie wieczór spa - peelingi, maseczki, ciepła kąpiel - czuję się jako nowonarodzona

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
ja chce hakuro zamówic w DDD na mineralnych ale nie wiem któree
ja chcę zamówić do podkładu w kształce kulki bodajże h54...

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37601683]Ojciec mnie ostatnio bardzo wpienia Bo lubi jeździć sobie na spotkania z kolegami i wypić, a wtedy muszę go przywozić i odwozić... Ostatnio strasznie przegina z tymi spotkaniami towarzyskimi, ze 2 w każdym tygodniu, moim zdaniem to gruba przesada i ciągle psuje moje plany... Miałam już ustawione plany na weekend, wczoraj mnie poinformował, że w sobotę robię za szofera, odmówiłam bo mam już plany, to się tak wkurzył że szkoda gadać Ryczałam w poduchę z powodu całej tej kłótni dobre 2 godziny. Już wszystko odwołałam, żeby pojechać, a dziś powiedział, że jednak załatwił sobie transport No ale udało mi się odkręcić ponownie... Za to w piątek robię za szofera Tak by był piątek i sobota Wkurza mnie to strasznie bo potem gada teksty typu że jak mnie potrzebuje to ciągle mnie nie ma, że na nic nie mogę się przydać i takie tam Jakbym nie woziła jego non stop [/QUOTE]
wydaje mi się że powinnaś odbyć z nim poważną rozmowę, bo i owszem można czasami robić za szofera, ale żeby zmieniać ciągle swoje plany??? wiem, że rodziny się nie wybiera ale rozmową czasami można wiele wskórać oczywiście spokojna rozmowa
Stary 2012-11-14, 08:21   #1954
kaarooo
Zakorzenienie

Dzień dobry. Spamiary jedne!

Nie mam ostatnio na nic czasu

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 08:40   #1955
_polly_
Zakorzenienie

A ja mam awarię pęcherza.:C
Cały czas czuję jakby był pełny.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 09:23   #1956
Aniusia1408
Zadomowienie

Mi też zawsze było szkoda zabijać Simów, nawet jak jakiś zabił się przez przypadek to nie zapisywałam gry Chyba że jakiś był naprawdę zbędny...

Zapraszam na nowy post - odżywka do włosów Isany

BLOG

Edytowane przez Aniusia1408
Czas edycji: 2012-11-14 o 09:33
Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 10:07   #1957
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Kuźwaaa... Miałam zajęcia na 9:30 i zapomniałam nastawić budzika chyba, bo właśnie się obudziłam...
A to obowiązkowe ćwiczenia
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 10:13   #1958
Aniusia1408
Zadomowienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37607661]Kuźwaaa... Miałam zajęcia na 9:30 i zapomniałam nastawić budzika chyba, bo właśnie się obudziłam...
A to obowiązkowe ćwiczenia [/QUOTE]

Ja wczoraj miałam podobnie, nastawiłam budzik a on nie zadzwonił...
Ale nie spóźniłam się, na ostatnia chwile dotarłam.

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 10:14   #1959
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Ma to plus - dodałam właśnie notkę, aktualizację włosową
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 10:18   #1960
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Własnie wstałam Dziś z kiciusiem na zastrzyk jadę znowu będzie sie stresował
Stary 2012-11-14, 10:20   #1961
nicRu
maszyna, nie człowiek

Też dziś zaspałam, ale na 8 :P
Stary 2012-11-14, 10:21   #1962
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez MobyDi Pokaż wiadomość
Moim zdaniem ta odżywka jest naprawdę bardzo, ale to bardzo popularna, co sprawia że stosują ją tysiące osób - a co za tym idzie, jest pewien procent osób uczulonych na któryś ze składników . I to właśnie te osoby odczuwają pieczenie, pojawiają się im czerwone kreski pod paznokciami, itp... Zdarza się też (o czym czytałam na nie jednym forum), że dziewczyny mimo że czują pieczenie nadal nakładają odżywkę i bagatelizują sprawę, a potem się dziwią, że ich paznokcie nie wyglądają pięknie.
Dla mnie dziwne jest to, że na opakowaniu jednej jest ostrzeżenie, że wolno stosować tylko 10 dni, a na innej, o niemal lub wręcz takim samym składzie tego nie ma. A potem wychodzą kwiatki.
Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
Estelle - dzięki, poszperam a jak z cłem? pewnie nakładają na paki z Azji?
Nie ma za co Do 50$ powinno teoretycznie przejść bez cła, bo takie sa przepisy, o ile się nie mylę. Dodatkowo większość sprzedawców z Korei oznacza w deklaracji paczkę jako gift i zaniża wartość. Japończycy natomiast niechętnie zmieniają wartość, ale najczęściej napisane jest to w opisie aukcji.

Odkąd zamawiam, a jest to już dobre 3 lata nigdy [tfu, tfu, żeby nie zapeszyć ] nie oclono mi przesyłki. Oczywiście może się zdarzyc jakiś nadgorliwiec, co chce się wykazać, to i tubkę za 20 zł może zatrzymać, ale generalnie rzadko się zdarza

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
mnie simsi totalnie omineli... za to Diablo <3 i heroes Of might and magic
O Diablo też mi odpowiada, a oprócz Heroes lubię popykać też w samo Might and Magic, szczególnie w VII i VIII część.
Simów nigdy nie ruszałam, za to mój TŻ owszem
Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
SOS jest bez formaldehydu
Rozczaruję Cię.
http://luise.pinger.pl/m/10782876/ev...iwych-paznokci
Cytat:
Ja sobie sprawiłam zestaw 7 pędzli z Sunshade Minerals http://allegro.pl/pedzle-do-makijazu...774070891.html Niesamowicie miękkie, włosie nie wypada, ciągle wyglądają jak nowe. Uwielbiam
Bardzo fajne pędzelki Brakuje mi tylko w zestawie kulki i blendującego.

A zakupy świetne
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37603678]Chwalę się!
https://www.facebook.com/photo.php?f...2002652&type=1
[/QUOTE]
Gratulacje

U mnie stuknęło pierwsze 50 tys.
Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
1. Utopienie w basenie poprzez:

2. Spalenie w kuchni:
3.Zagłodzenie

4. Spalenie przy kominku
5. Zjedzenie żelko-fasolek
6.Zamarznięcie

Na razie tyle Czekamy na dalsze propozycje
Zamurowanie w kibelku
Mój TŻ czasami tak robił z gośćmi, jak chciał mieć w domu ducha

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Proszę, trzymajcie jutro kciuki koło 11, bo mam spotkanie z promotorką, którym się bardzo stresuję...
W takim razie

Dzień dobry

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 10:31   #1963
nicRu
maszyna, nie człowiek

Estelle, zauważyłam, że wiele dziewczyn, które miały problem z odżywką Eveline (która ma chyba nawet podany % formaldehydu, bo ma go większość ilość) stosowały go a) ponad 10 dni, b) przy pierwszych użyciach czuł ból lub/i pieczenie, ewentualnie czytałam tez o pojawieniu się śladów pod paznokciami określonych mianem zakrzepniętej krwi, ale dziewczyny dalej ją stosowały. Wg mnie jeśli się stosuje odżywkę, to nawet nie wiedząc o podwyższonej ilości tego składnika nie powinno się stosować jej inaczej niż zaleca producent, a jeśli ma się jakiekolwiek niepożądane objawy, to trzeba ją odstawić. Jestem ciekawa ile dziewczyn miało faktyczny problem z odżywką pomimo stosowania jej zgodnie z zaleceniami producenta i nie mając wcześniej żadnych niepożądanych objawów (pieczenie itp.) i czy faktycznie jest to niewielki ułamek, o którym wspomniał producent w odpowiedzi do jednej z dziewczyn.

PS. Wybaczcie, ale przecież trzeba być głupim, by stosować odżywkę etc. w przypadku gdy czuje się ból, pieczenie paznokci albo widzi pod płytką krwiaki/strupy. Ciekawe czy te dziewczyny tak samo postępują z farbą do włosów - najpierw zdziwienie, że skóra piecze, a potem płacz, bo z oparzonej skóry wypadają włosy (a jak rzecze internet to pikuś, bo mogą być gorsze skutki uboczne). Przecież wszystko może uczulać, nawet krem do twarzy czy leki...
Stary 2012-11-14, 11:10   #1964
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Estelle, zauważyłam, że wiele dziewczyn, które miały problem z odżywką Eveline (która ma chyba nawet podany % formaldehydu, bo ma go większość ilość) stosowały go a) ponad 10 dni, b) przy pierwszych użyciach czuł ból lub/i pieczenie, ewentualnie czytałam tez o pojawieniu się śladów pod paznokciami określonych mianem zakrzepniętej krwi, ale dziewczyny dalej ją stosowały. Wg mnie jeśli się stosuje odżywkę, to nawet nie wiedząc o podwyższonej ilości tego składnika nie powinno się stosować jej inaczej niż zaleca producent, a jeśli ma się jakiekolwiek niepożądane objawy, to trzeba ją odstawić. Jestem ciekawa ile dziewczyn miało faktyczny problem z odżywką pomimo stosowania jej zgodnie z zaleceniami producenta i nie mając wcześniej żadnych niepożądanych objawów (pieczenie itp.) i czy faktycznie jest to niewielki ułamek, o którym wspomniał producent w odpowiedzi do jednej z dziewczyn.

PS. Wybaczcie, ale przecież trzeba być głupim, by stosować odżywkę etc. w przypadku gdy czuje się ból, pieczenie paznokci albo widzi pod płytką krwiaki/strupy. Ciekawe czy te dziewczyny tak samo postępują z farbą do włosów - najpierw zdziwienie, że skóra piecze, a potem płacz, bo z oparzonej skóry wypadają włosy (a jak rzecze internet to pikuś, bo mogą być gorsze skutki uboczne). Przecież wszystko może uczulać, nawet krem do twarzy czy leki...
Ano, też się nad tym zastanawiałam. Widziałam że któraś z dziewczyn napisała że u niej objawy wystąpiły po piątej(!) buteleczce. Te odżywki wyszły nie tak dawno więc zużycie takiej ilości nie jest proste. Sama mam jeszcze połowę butelki, którą kupiłam krótko po wypuszczeniu produktu na rynek.
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 12:46   #1965
maffash
Zakorzenienie

Hej Ja dzisiaj sobie odpuściłam dwa wykłady i jestem już w domu Udało mi się usunać te ramki na blogu
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 13:00   #1966
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Hej Ja dzisiaj sobie odpuściłam dwa wykłady i jestem już w domu Udało mi się usunać te ramki na blogu
No i teraz jest super Przyciemniłabym jeszcze kolor zakładek

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 13:07   #1967
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

No i teraz jest super Przyciemniłabym jeszcze kolor zakładek
czekam, aż zrobi mi to dziewczyna, która jest autorką szablonu, bo ja nie umiem w projektancie się nie da hehe
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 13:12   #1968
ama09
Zakorzenienie

dzień dobry
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 13:24   #1969
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość

Otóż to, też zwróciłam na to uwagę. I dlatego nie mam zamiaru nosić jej na paznokciach dłużej niż 10 dni, tj wykonać 3 pełne cykle po 3 warstwy i obserwować. Sęk w tym, że chyba nie na wszystkich odżywkach Eveline jest umieszczona informacja o tym, że nie należy jej stosować w sposób ciągły. Przejrzałam pobieżnie sposoby użycia i choć skład mają niemal ten sam, to na każdej napisane co innego.
SOS - 10 dni.
8w1 - 3 tygodnie
Diamentowa - nie podano, ale sugeruje się stosowanie codzienne w sposób ciągły.

A ja się pytam - no jak? Bo z tego co się orientuję, to mają po tyle samo % formaldehydu. Raz jest szkodliwy i trzeba go ograniczać, a innym razem można stosować ciągle

A dziewczyny faktycznie lekkomyślnie podchodzą do tematu.

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Ano, też się nad tym zastanawiałam. Widziałam że któraś z dziewczyn napisała że u niej objawy wystąpiły po piątej(!) buteleczce. Te odżywki wyszły nie tak dawno więc zużycie takiej ilości nie jest proste. Sama mam jeszcze połowę butelki, którą kupiłam krótko po wypuszczeniu produktu na rynek.
Dokładnie. Też trafiłam na to.

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 13:26   #1970
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

witam
listonosz znów nic nie miał dla mnie oprócz avonu zabiję dziada!
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 13:35   #1971
karolcia198506
Zakorzenienie

A ja wreszcie wzięlam sie za zdjęcia takie ładne słońce dziś

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

A ja właśnie dostałam paczke od Urody i Zdrowie listonosz mnie rozpieszcza

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2012-11-14 o 13:38
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 13:58   #1972
An Ka
Zadomowienie

Cześć

Ja zrobić by moje wejścia się nie liczyły??? Co prawda jest tam opcja''nie śledź własnych wejść'' , ale u mnie chyba to nie działa
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 14:05   #1973
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez An Ka Pokaż wiadomość
Cześć

Ja zrobić by moje wejścia się nie liczyły??? Co prawda jest tam opcja''nie śledź własnych wejść'' , ale u mnie chyba to nie działa
u mnie ona działa
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 14:29   #1974
_polly_
Zakorzenienie

A ja szokłam, bo lakiery Virtual'a są w Biedronce za 6zł.
Jestem chyba do tyłu.
Ale zakupiłam piękny lakier.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 14:47   #1975
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość

A ja właśnie dostałam paczke od Urody i Zdrowie listonosz mnie rozpieszcza
co dostałaś ciekawego? do mnie przestali wysyłać jak zamieściłam niepochlebną opinię
Stary 2012-11-14, 14:52   #1976
Alex_07
Zadomowienie

Coś mnie zaraz trafi. Tylko przeczytałam o plagiacie na blogu niecierpka i zaraz napisała do mnie czytelniczka mojego bloga, że mój bardzo długi post, nad którym trochę czasu siedziałam blogerka przekopiowała słowo w słowo na swojego bloga. Bezczelność ludzka nie zna granic...
Założyłam blokadę kopiowania, ale nie wiem czy to coś da, bo łatwo ją ominąć.
Alex_07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 14:55   #1977
An Ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
u mnie ona działa
Jak klika na to , to wyskakuje to

Możesz ustawić w Bloggerze, aby do jego statystyk nie były wliczane Twoje własne wyświetlenia stron. W tym celu Blogger musi dodać blokujący plik cookie do Twojej przeglądarki. Jeśli korzystasz z więcej niż jednej przeglądarki, otwórz każdą z nich i włącz w niej to ustawienie.
Śledź moje wyświetlenia stronNie śledź moich wyświetleń stronTwoja bieżąca przeglądarka to MSIE 9.0

Zapisuje, ale tak jak by mi nie zapisywało tego Z tymi plikami nie wiem o co chodzi
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 14:58   #1978
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
co dostałaś ciekawego? do mnie przestali wysyłać jak zamieściłam niepochlebną opinię
No nieładnie a opinie miały być przecież szczere

Dostałam dwa podkłady AA ( a miałam se właśnie kupić ) jakiś lakier do paznokci z Avonu i saszetki zapachowe do odkurzacza
To moja pierwsza paczka od nich
Stary 2012-11-14, 15:00   #1979
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

nawet avon wysyłają?
Stary 2012-11-14, 15:01   #1980
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
do mnie też
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości