![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kto odchudza się razem ze mną do wakacji 2013?
Cytat:
![]() a jak zamierzasz ćwiczyć? może już ćwiczysz? wszelkie rady mile widziane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To widzę, że ładne plany ćwiczeniowe, trzymam kciuki! Ja mam zamiar Ewkę ćwiczyć dwa razy w tygodniu. Zobaczymy czy mi to coś da ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja muszę wrocić do biegania, to jest najlepsze co może być Jerzyczka, a co studiujesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Przyczajenie
|
Nie dziękuję, trzymanie kciuków się przyda!
![]() Cytat:
tak, egzamin teoretyczny i praktyczny tego samego dnia, czyli jutro. Zaczynam o 15.30. Z tym, że nie czuję się zbyt pewnie, bo miałam przerwę w kursie 4miesiące. Zaczęłam pracować od końca czerwca do końca sierpnia, a później ciężko było zmobilizować się do kontynuowania nauki jazdy. I dopiero teraz. Ta przerwa była zupełnie niepotrzebna. ![]() a teraz uwaga uwaga 164cm wzrost 55kg waga muszę schudnąć 7kg, tyle ile przytyłam podczas zeszłorocznych wakacji ![]() Edytowane przez alekhspain Czas edycji: 2012-11-14 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dasz radę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Jeszcze ja! Ja też chcę!
![]() Jestem chyba z Was największa.. 77/170 :/ ale to się wkrótce zmieni, ha! ![]() Zaraz wszystko doczytam i będę się odzywać ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- No.. doczytane. Mam taki plan, żeby teraz (do końca roku) zrzucić to, co mi ostatnio przybyło albo się wahało, czyli dojść do ok 72kg (ok 5kg w 1,5mies, powinnam dać radę..) a potem już na spokojnie, ok. 1-2 kg miesięcznie.. Przy 72kg wyglądam już nienajgorzej - mam dużo mięsa i bardzo je lubię ![]() ![]() Odżywianie - lubię mieć plan, a teraz mam dodatkowo flow ![]() Poza tym od dawna jem na śniadanie tylko owoce (czasem zjem coś innego dopiero koło 14) i w moim przypadku sprawdza się to świetnie, nawet przy większym wysiłku z rana. Mam mnóstwo energii, no bomba, warto spróbować. Ruch - trochę się ruszam, stąd pewnie to mięso ![]() No, to tyle, sorry za esej ![]() ![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz esej lubię czytać takie długie wypowiedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Ja też się chętnie dołączę jeśli można , 162 cm/53 kg... przydałoby się zrzucić chociaż 5 kg
![]() start 14.11.2012 = 53 kg cel = 48 kg Mam straszny kompleks jeśli chodzi o moje ciało, mam grube nogi i brzuch. ogólnie chyba jestem niedowartościowana, mam nadzieję , że kiedy schudnę to wszystko minie i będę się czuła lepiej z samą sobą. ![]() Edytowane przez Freya_16 Czas edycji: 2012-11-14 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Przyczajenie
|
Wcale nie, moja waga nie odzwierciedla tego jak wyglądam.
Sama nie lubię jak ktoś sobie tylko to wmawia. Moje wymiary was wieczorkiem przerażą ;) Bo ja będę obserwowała zwłaszcza ubytek moich wymiarów a nie tylko kg. I poza tym chcę mieć jędrne, zgrabne ciałko. Jak siostra np ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
Spokojnie, z nami masz większą mobilizację by to naprawić. Swój brzuch i nogi. Przeglądałam dziś w internecie ocenę ćwiczeń Ewy Chodakowskiej i natrafiłam na miniblog http://ihahoi88.pinger.pl/ zdjęcia dziewczyny są oszołamiające ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
A właśnie Was mobilizują zdjęcia chudych dziewczyn czy raczej jeszcze bardziej dołują? tyle jest teraz wszędzie zdjec wysokich i chudych modelek, ze w sumie nie wierze ze kiedys bede tak wygladac, jeszcze z moim wzrostem ;/
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Może powinnam powiedzieć na wstępie,że mam 16 lat i naprawdę potrzebuje silnej motywacji, pewnie wiecie jak to jest byc w liceum, podobno to najfajniejszy okres w życiu i nie chciałabym tego zmarnować poprzez ciągłe zamartwianie się o swój wygląd, tzn . zbędne kilogramy... mam swój rozum, i na pewno nie popadnę w jakąś anoreksję czy bulimię , jakoś mnie to nie kręci.. ale chciałabym po prostu wejść do sklepu i kupić spodnie w rozmiarze s <3 Mam nadzieję że mi pomożecie ;D Mam zamiar od dzisiaj zacząć a6w, raz w tygodniu chodzę na tenis ziemny, staram się ćwiczyć na każdym wf-ie, i chodzę do szkoły na nogach około 5 km w dwie strony ;D nie jem słodyczy, i od dzisiaj nie jem nic po godzinie 18. słyszałam że zielona herbata pomaga w spalaniu tłuszczu i przemianie materii ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() trzymamy kciukasy za egzamin ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() P.S. Jednak skończyłam wcześniej zajęcia i mam przerwę do 17, więc wróciłam do domku na obiad. Zjadłam krem z pieczarek, a na drugie devolaja, dwa ziemniaczki i surówkę ![]() ![]() Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2012-11-14 o 14:21 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Ja dziś na czterech kanapeczkach i dwóch kawach. Ciemne pieczywo + wędlina + pomidor + odrobina soli i dużo pieprzu. Jazda na 17, wrócę to będzie za późno na kolację. Może i dobrze
![]() Jutro na obiad przygotuję danie chińskie ![]() krem z pieczarek .. uwielbiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o zupy, to ja wszelkie kremy kocham.. z dyni, z pomidorów, z brokuła.. mhhmhmhmm.. ![]() ![]() okazało się, że mogę zacząć już swoje lekcje o 16.30, więc lecę kochane! miłego popołudnia ![]() Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2012-11-14 o 14:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
właściwie czemu nie, zobaczę czy będę mieć ochotę. Już dzisiaj zaczynam się stresować a przez to nie mogę jeść. Zupa krem z cukinii! moja mama robi najlepszą, do tego grzaneczki mmm! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Jerzyczka- co do tego ważenia w poniedziałki,. to wstyd się przyznać, ale... nie mam wagi
![]() ![]() Ale zawsze chodzę w niedzielę do babci, która ma wagę (ale wydaje mi się, że ta waga oszukuje ![]() A tak na marginesie, to mam 14 lat (tak wiem, młoda i bierze się za takie rzeczy), ale nie będę się katować ćwiczeniami, czy głodówkami. Wystarczy w-f 4 godziny w tygodniu, zero słodyczy, więcej owoców, więcej wody i nauki, żeby się nie nudzić ( z tym nauczyciele nie mają problemu ![]() Dzisiaj na śniadanie jak zwykle zjadłam pół bułki z masłem + herbata 2x drugie śniadanie w postaci bułki (przedzielona na pół) z domową szyneczką z wędzaczka ![]() na obiad miałam spaghetti + herbata przedtem zjadłam kromkę ciemnego pieczywka z twarożkiem + melisa potem zjem jeszcze Danio o 18, żebym w nocy nie obudziła się z głodu ;p Co sądzicie o moim jadłospisie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Ja jak jestem głodna wieczorkiem to robię ciepła herbatę, albo wypijam kubek ciepłego mleka... mi pomaga
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, mozna sie dolaczyc?
odchudzam sie juz jakis czas, moim celem tez jest nastepne lato - wyjazd do Hiszpanii na erasmusa - trzeba dobrze wygladac w stroju kapielowym ![]() 166cm wzrostu 63kg 26.8% tluszczu - to wskazuje na nadwage niestety ![]() mam 20 lat, studiuje, pracuje, niestety przez to mam malo czasu na cokolwiek innego poza leniuchowaniem jak juz jestem w domu. dlatego nie mam zadnej konkretnej diety, z reszta zbyt rzadko robie zakupy i jem to co mam pod reka, ale staram sie jesc madrze - nie za duzo i bez przesady ze slodyczami. czasem chodze na silownie, tydzien temu zapisalam sie na tance towarzyskie, bylam juz raz i bylo super ![]() no i chce sie na powaznie zabrac za jakies cwiczenie ![]() od razu mowie ze nie mam wagi, wiec niezbyt czesto bede aktualizowac podpis ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o jadłospis to ja bym zamieniła tylko sok na wodę mineralną, a Danio na jogurt naturalny ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2012-11-14 o 18:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Też się dołączam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ![]() Co tu się nikt nie odzywa? Ja po trzech dniach intensywnego treningu czuję takie napięcie mięśni, że aż mi się buzia cieszy ![]() Dopiero wstałam, dzisiaj musiałam trochę dospać, bo chyba zasnęłam dopiero o 3 w nocy.. Jakoś nie mogę spać ostatnio.. Dzisiaj dam odpocząć mięśniom, a jutro poćwiczę skalpel ![]() Czas zjeść śniadanie i obejrzeć nowy odcinek Prywatnej Praktyki ![]() ![]() Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzisiaj wstałam przed 10 ![]() Na śniadanie zjadłam: dwie kromki chleba orkiszowego z serem, szynką i pomidorem + mandarynka + kawa sypana teraz jem taki powiedzmy obiad ![]() rybę z warzywami i ryżem Na wieczór zrobię domową pizzę i nie odmówię sobie kawałka ![]() Będzie pyszna! Z kurczakiem, pieczarkami, papryką ![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale na kolację będzie serek wiejski z pomidorkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj Zjadłam to co zwykle:
W domu pół bułki z masłem, potem bułkę w szkole z serem i szynką ![]() A dzisiaj na obiad kapusta czerwona (niestety z majonezem -.- ), kotlety smażone z kawałkami kurczaka, szczypiorkiem i serem ( polecam, przepyszne ![]() ![]() Wczoraj o 22 zjadłam kanapkę, bo brzuch zaczął mnie dziwnie boleć z głodu, więc nie ryzykowałam, z racji tego, że podejrzewam u siebie zespół jelita drażliwego ![]() Jeszcze w szkole dostałam od koleżanki barwiony (chyba w karmelu) ryż preparowany, tzw. "szyszkę " i cukierka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja zaraz mam kolejną lekcję, a jestem okropnie głodna! Zjadłabym kolejną porcję makaronu z serem, bo pyszny mi wyszedł (skromniś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.