Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. MamusieXI-XII - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-14, 15:27   #4231
landi0909
Zakorzenienie

Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
chciałam Wam dodac zdjecia,ale stwierdzilam ze na forum tutaj to nie bardzo. Pokaze Wam tylko te sufity bo mi sie przypomnialo ze mialam Wam kiedys zrobic zdjecie.
pierwsz zdjecie - w duzym pokoju
drugie - sufit w kuchni. tam nie jest namalowany trojkat,tylko jest takie... "wglebienie" . zas slow zapominam, wiecie zrobione z plyt
podwieszany sufit robiłam kiedyś taki z M fajny efekt

Marti super opis a Ty nawet na porodówce wyglądałaś pięknie
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 15:29   #4232
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater widziałyście ta fotkę... słodziak

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

zmykam miśki muszę prasować któraś chętna?
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 15:32   #4233
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater widziałyście ta fotkę... słodziak [COLOR="Silver"]

Zastanawiam się jak ta fotka została zrobiona. Chyba niewygodnie śpi się w takiej pozycji.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 15:37   #4234
ausente
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
podwieszany sufit robiłam kiedyś taki z M fajny efekt
oo no wlasnie ;D heh
TŻ sie na mnie wkurza bo zapominam słowek i mwoie "no ten no wiesz" a ten nie wie o co choidzi i wkurzony ze ja nie umem mu wytlumaczyc;D
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 15:46   #4235
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość

a to my
cudowny obrazek
Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Super, jest śliczny

Odnośnie zasypiania na cycu i nienajadania się to widziałam w takim filmiku instruktażowym, że jak dziecko zasypia to powinno je się delikatnie obudzić głaszcząc po policzku, tak żeby najadło się czyli zaczęło wypluwać brodawkę.
Nie wiem na ile i czy w ogóle będzie pomocne, ale tak mi się przypomniało to piszę
Nam na SR mówili zeby tak jak piszesz jakoś lekko wybudzic, po prostu nie dawać spac, albo je albo śpi

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 15:49   #4236
Sola1
Zakorzenienie

Według mojego suwaczka już jestem donoszona
Choć dla mnie to jeszcze za wcześnie

Miałam dzisiaj sen, że odeszły mi wody i w piżamie ( kiedyś pisałam, że obecnie dół od piżamy pożyczam od tż, bo w swoje się nie mieszczę, także wyglądam bardzo atrakcyjnie) pojechałam autobusem do szpitala - bez żadnej torby, miałam chyba tylko telefon przy sobie

Jak już dojechałam to okazało się, że jest tam bardzo długa kolejka w której się ustawiłam. Potem się okazało, że to do jakiegoś konkursu rysunku, a IP jest w innym miejscu.

W końcu stwierdziłam, że muszę zadzwonić do tż, który był w pracy i go poinformować. A tak w ogóle nie mam niczego przy sobie. Najlepiej zatem będzie jak wrócę to domu i poczekam na tż i tak zrobiłam - wróciłam autobusem

Potem się obudziłam i nie wiem jak się zakończyło.

Świetny sen, prawda?
Stary 2012-11-14, 15:54   #4237
kia_mia
Zadomowienie

Marti synuś cudowny A Ty piękna jak zawsze Napewno szybko uda Ci się zapanować nad tym karmieniem i będzie git i dla Mikołaja, że taki dzielny i prawie nie płakał

Sola sen nieziemski ja jestem ciekawa kiedy mnie zaczna sie takie snić....

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 15:55   #4238
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Według mojego suwaczka już jestem donoszona
Choć dla mnie to jeszcze za wcześnie

Miałam dzisiaj sen, że odeszły mi wody i w piżamie ( kiedyś pisałam, że obecnie dół od piżamy pożyczam od tż, bo w swoje się nie mieszczę, także wyglądam bardzo atrakcyjnie) pojechałam autobusem do szpitala - bez żadnej torby, miałam chyba tylko telefon przy sobie

Jak już dojechałam to okazało się, że jest tam bardzo długa kolejka w której się ustawiłam. Potem się okazało, że to do jakiegoś konkursu rysunku, a IP jest w innym miejscu.

W końcu stwierdziłam, że muszę zadzwonić do tż, który był w pracy i go poinformować. A tak w ogóle nie mam niczego przy sobie. Najlepiej zatem będzie jak wrócę to domu i poczekam na tż i tak zrobiłam - wróciłam autobusem

Świetny sen, prawda?
uroczy

spac mi sie chce, ale rusze du..pke i jade do rossmana

mi sie dzis snil ze odszedl mi czop, a nawet dwa i wyglądały jak meduzy
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 15:59   #4239
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
uroczy

spac mi sie chce, ale rusze du..pke i jade do rossmana

mi sie dzis snil ze odszedl mi czop, a nawet dwa i wyglądały jak meduzy

Dwa czopy - to chyba na bliźniaki

Te sny są po prostu genialne.
Stary 2012-11-14, 16:00   #4240
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:

Dwa czopy - to chyba na bliźniaki

Te sny są po prostu genialne.
no ja mam ostatnio coraz lepsze ciekawe co bedzie mi sie snilo przed samym porodem heh

sola gratuluje donoszenia!
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 16:02   #4241
happy_eve
Wtajemniczenie

Ja już po kontroli. Dzisiaj było samo ktg, bo położna stwierdziła, że co mnie będzie męczyć badaniem ręcznym co 2 dzień Szczególnie, że na ktg oczywiście - brak skurczy ;] Ehhh nie urodzę przed terminem na bank A najlepsze, że mi się wydawało, że czułam jakieś skurcze, ale na ktg nic nie wyszło, więc pewnie to tylko dzidziol mi się wypinał.
Ale za to spotkałam mojego lekarza i spytałam, co mam robić jak minie mi termin (zwolnienie mam do terminu i nie wiem, czy się zapisywać na wizytę czy co). Powiedział, że mam go "złapać" we wtorek po ktg (czyli w dniu terminu) i on wtedy zadecyduje czy już mnie kładzie do szpitala i będą przyspieszać poród i wtedy nie muszę już się zapisywać na wizytę bo L4 dostanę szpitalne, czy jeszcze jest wszystko tak niegotowe do porodu, że z tydzień jeszcze pochodzę (wtedy niestety muszę się zarejestrować i zapłacić za wizytę, bo on inaczej nie może mi wystawić L4).

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
A ja jestem podjarana na maksa, bo wchodzę na nasze konto bankowe a tam wpadły dwie nagrody uznaniowe dla mojego męża !!! I to takie kwoty, że szok !!!!!!!!!!!!!! Tak więc z jednej strony te częste treningi i zawody mojego męża są bardzo opłacalne

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
hejka!
Zaiczyłam dzisiaj latanie po schodach, długie zakupy w Tesco i jazda po naszych polskich drogach do miasta, zrobiłam też obiad na 3 dni, wykąpałam się w cieplutkiej wodzie i mogę rodzić .
Dzisiaj mam wizytę z USG i KTG ciekawe co ciekawego u małej może poproszę go o masaż szyjki .
za wizytę

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
Info z fb od AnnyEf:

Wody odeszly, szyjka nadal twarda, rozwarcie tylko na 2cm. Dostalam Relanium teraz czopek, czyli trwa walka z rozmiekczaniem szyi. Oglaszam że zaczelam rodzic odmelduje się po akcji, czyli mam nadzieje że jak naszybciej.
za rozwój akcji

Cytat:

Moj opis....

jak wiecie mialam jakies tam skurcze-raczej cmiace niz bolesne i szczerze gdby nie Wasz lincz to bym jeszcze czekala...przyjeli mnie,podlaczyli pod KTG wyszly regularne, silne ale krotkie i niebolesne.dostalam czopki na wyproznienie i przezylam hardcore w kibelku polozna mowi do mnie ze jak sie wyproznie to moge wziac prysznic ale wczesniej pod ktg jeszcze raz.podlaczyla i tetno malego bylo przez kilka sekund ponizej 60.szybka akcja,maska lekarze-sprawdzali mi kolor wod czy sa przejrzyste-nie zapomne slow lekarza-spawdzimy jaka wode ma dzidzius w akwarium najprawdopodobniej maly sam chwilowo scisnal pepowine i ze takie rzeczy sie zdarzaja i akurat wychwycilo to ktg a mi sie goraco zrobilo,ale uspokoili mnie.potem nic sie nie dzialo.jednak zapowiedzieli ze musze lezec conajmniej godzine pod ktg.noi lezac dostalam boli.na pierwsze godzine lajtowe potem coraz mocniejsze.na izbie mialam rozwarcie na dwa palce.jak mi drugi raz ktg podlaczala to mowi ze te skurvze to takie straszaki i zebym kimnela bo moga zwiastowac porod w krotkim czasie ale nie musza.zbadali mnie przy spr wod i rozwarcie ciagle takie samo.wrocila p godz mowie ze mam bole-rozwarcie na 4 cm a szyjka krotka nie zladzona jednak i mega twarda.dostalam jakis zastrzyk na zmiekczenie,zbadala mnie po chwili i mowi ze jest juz 6cm ale szyjka dalej nie drgnela i musza mi dac dolargan ktorego bardzo nie chcialam-alepowiedziala ze musimy bo rozwarcie postepuje a szyjka twarda. zaufalam jej.podala mi dozylnie.i mowi ze idzie malemu antidotum przygotowac.poszly mi wody.i mowie ze juz musze przec-nie zdarzyla uszykowac leku.wszyscy sie zbiegli bo lozko mialam nawet nie gotowe w biegu skladali a ja parlam.zapytala czy moze naciac bo krocze nie mialo czasu sia naciagnac i pekac zaczyna.no i kilka parc i maly wyskoczyl doargan prawdopodobnie nie zdarzyl przejsc przez lozysko ale szyjke zgladzil w kilka minut.musial klapa dostac bo nie chcial zlapac oddechu.zszywala mnie i mowi-no to dala nam pani jazu:d mowila ze na poczatku jak przyszlam i pow jak wygladal pierwszy porod to sie cieszyla ze gladko pojdzie ale az takiego postepu sie nie spodziewali-nawet lekarz byl w szokuna koniec dodali ze z 3 dzieckiem mog ni zdarzyc dojechac do olsztyna:P
porod dla mnie duzo lzejszy niz z mala.takie mocne bole milam moze z godzine z hakiem.wspomina go bardzo dobrze i zycze kazdemu.tz spisal sie na medal.mowil ze inaczej to sobie wyobrazal a - cytuje-ty nawet nie zajeknelasmyslal ze bede na nim psy wieszac:P byl bardzo wzruszony i mial lzy w oczach jak sie maly urodzil. poszlo tak szybko ze nawet nie zdarzylam sie rozebrac.rodzilam w szlafrou i staniku :Ppod prysznic nie zdarzylam
Super opis Też tak chcę rodzić

Cytat:
a to my
Cudny mały A po Tobie w ogóle nie widać, że rodziłaś dopiero co

Cytat:

Świetny sen, prawda?
piękny sen
Stary 2012-11-14, 16:10   #4242
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Ja już po kontroli. Dzisiaj było samo ktg, bo położna stwierdziła, że co mnie będzie męczyć badaniem ręcznym co 2 dzień Szczególnie, że na ktg oczywiście - brak skurczy ;] Ehhh nie urodzę przed terminem na bank A najlepsze, że mi się wydawało, że czułam jakieś skurcze, ale na ktg nic nie wyszło, więc pewnie to tylko dzidziol mi się wypinał.
Ale za to spotkałam mojego lekarza i spytałam, co mam robić jak minie mi termin (zwolnienie mam do terminu i nie wiem, czy się zapisywać na wizytę czy co). Powiedział, że mam go "złapać" we wtorek po ktg (czyli w dniu terminu) i on wtedy zadecyduje czy już mnie kładzie do szpitala i będą przyspieszać poród i wtedy nie muszę już się zapisywać na wizytę bo L4 dostanę szpitalne, czy jeszcze jest wszystko tak niegotowe do porodu, że z tydzień jeszcze pochodzę (wtedy niestety muszę się zarejestrować i zapłacić za wizytę, bo on inaczej nie może mi wystawić L4).
Najważniejsze, że wszystko w porządku
Mam nadzieję, że to wszystko potoczy się tak, że nie będziesz musiała iść jeszcze raz na wizytę i za nią płacić oraz że nie będą Ci wywoływać, ale samo wszystko się rozkręci w odpowiednim czasie.
Stary 2012-11-14, 16:18   #4243
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam nadzieję, że to wszystko potoczy się tak, że nie będziesz musiała iść jeszcze raz na wizytę i za nią płacić oraz że nie będą Ci wywoływać, ale samo wszystko się rozkręci w odpowiednim czasie.
Tak by było idealnie Ale jak już bym musiała wybierać, to chyba wolę, żeby mnie położyli i wywoływali wcześniej, a nie takie czekanie niewiadomo na co, które i tak może skończyć się wywoływaniem :/ Ale nie wiem, pierwszy raz rodzę, więc może nie wiem, co mówię
Stary 2012-11-14, 16:20   #4244
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Sola dobrze ze w pizamie a nie np bez gaci byłaś to byłby horror
No to możemy sobie przybic piateczke, wg mojego gin od dzisiaj jestem rownież donoszona

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Tak by było idealnie Ale jak już bym musiała wybierać, to chyba wolę, żeby mnie położyli i wywoływali wcześniej, a nie takie czekanie niewiadomo na co, które i tak może skończyć się wywoływaniem :/ Ale nie wiem, pierwszy raz rodzę, więc może nie wiem, co mówię
Moja koleżanka była pozamykana na wszystkie spusty, na ktg nic nie wychodziło, wg lekarzy nie było szans ze w najbliższym tygodniu urodzi, i co urodziła 2 czy 3 dni pózniej, jej akurat chyba bara bara pomogło

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 16:28   #4245
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Sola dobrze ze w pizamie a nie np bez gaci byłaś to byłby horror
No to możemy sobie przybic piateczke, wg mojego gin od dzisiaj jestem rownież donoszona[COLOR="Silver"]
To super

A odnośnie snu to rzeczywiście bez gatków to już w ogóle byłby horror.
Tylko pamiętajcie, że wcześniej odeszły mi wody i nie zmieniałam ich na świeże tylko tak pojechałam.
A wszystko było tak na lajcie - pojechałam i wróciłam autobusem - zero stresu czy dopadną mnie skurcze porodowe.
Stary 2012-11-14, 16:32   #4246
kamilkak90
Rozeznanie

GG do kamilkak90

U nas masakra, mówiłam że myśle że mały ma katar no i neonatolog nas skierowała do szpitala z podejrzeniem zapalenia płuc, no więc pojechałam do domu, nakarmiłam go spakowałam, bo powiedziała że nawet jak na zdjęciu nic nie wyjdzie to poleży mały troche bo to wcześniak i ma duszności, no i ku...wa nic na zdjęciu nie ma a my w domu bo go nie przyjeli na oddział, kazali solą zakrapiać nosek, Tż służba, boje się jak c..lera, że mi się zacznie dusić w nocy. koszmar

20.11.2010- Nadia-nasza ukochana córeczka

Natanielek 13.09.2012- 1360g, 40cm- mój malusieńki synek
kamilkak90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 16:38   #4247
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
U nas masakra, mówiłam że myśle że mały ma katar no i neonatolog nas skierowała do szpitala z podejrzeniem zapalenia płuc, no więc pojechałam do domu, nakarmiłam go spakowałam, bo powiedziała że nawet jak na zdjęciu nic nie wyjdzie to poleży mały troche bo to wcześniak i ma duszności, no i ku...wa nic na zdjęciu nie ma a my w domu bo go nie przyjeli na oddział, kazali solą zakrapiać nosek, Tż służba, boje się jak c..lera, że mi się zacznie dusić w nocy. koszmar
Ojej A dlaczego go nie przyjęli na oddział?? Ta neonatolog pracuje w tym szpitalu? Może do niej zadzwoń?
Stary 2012-11-14, 16:39   #4248
Neipys
Zadomowienie

Jaaaa ale cudne dzieciaczki
Trzymam kciuki za dzisiaj rozpoczete porody.

Marti - w jednej chwili masz brzuszek, mały kopie, a za chwile jest już z nami - mnie to czeka za ok.40dni, ale ciągle jest dla mnie niepojęte, że też mam w brzuszku takiego niemowlaczka

Piorę ciuszki i mam problem. W czym przywiozłyście maleństwa do domu?
Zakładam, że będzie w grudniu mróz. Mam kombinezon z kapturem + czapeczka ciepła + ewent szaliczek, na ciałko bezpośrednio może byc: body kr rekaw, kaftanik, spiochy, lub body kr rekaw i pajacyk lub body dł rekaw i spiochy/pajacyk.
Czy mam dokupić jakiś ciepły pajacyk jeszcze? Czy coś dwuczęściowego na tą pierwsza warstwe (body+reszta)? Czy może będzie mu cieplo, jak jeszcze okryję kocykiem w foteliku?
Z góry dzieki za odpowiedź
aniołek 14.02.2015
Neipys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 16:39   #4249
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję
A dlaczego nie przyjęli go na oddział?
Stary 2012-11-14, 16:43   #4250
kamilkak90
Rozeznanie

GG do kamilkak90

Nie przyjeli bo powiedziała lekarka że zmian na zdjęciu nie ma a ona nic nie słyszy, a neonatolog pracuje przy porodówce, a to szpital dziecięcy... mam go obserwować i tyle, ku.wa przecież obserwuje cały czas i wszyscy wielkie hu kładą, a jak skierowanie dostał to nie przyjeli go.... dodwonić się nie moge na neonatologiczny oddział...

Stary 2012-11-14, 16:43   #4251
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
a to my
i super wieści

a ja zaczynam być nieźle poirytowana brakiem akcji porodowej od 5 tc mam ciążę podtrzymywaną, bo najpierw plamienia, potem skurcze, skracanie się szyjki, jutro zaczynam 39 tc i nic nogi ma jak balony skurcze nieregularne plecy rypią ech pożaliłam się
Stary 2012-11-14, 16:44   #4252
kamilkak90
Rozeznanie

GG do kamilkak90

psychicznie już wysiadam, bo siedze i wyje... normalnie mam dość

Stary 2012-11-14, 16:45   #4253
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość

Piorę ciuszki i mam problem. W czym przywiozłyście maleństwa do domu?
Zakładam, że będzie w grudniu mróz. Mam kombinezon z kapturem + czapeczka ciepła + ewent szaliczek, na ciałko bezpośrednio może byc: body kr rekaw, kaftanik, spiochy, lub body kr rekaw i pajacyk lub body dł rekaw i spiochy/pajacyk.
Czy mam dokupić jakiś ciepły pajacyk jeszcze? Czy coś dwuczęściowego na tą pierwsza warstwe (body+reszta)? Czy może będzie mu cieplo, jak jeszcze okryję kocykiem w foteliku?
Z góry dzieki za odpowiedź
To też zależy czym będziesz przewozić dziecko. Jak będziesz przewozić autem, a dziecko tylko przez chwilę będzie na dworze to też nie ma sensu, żeby dziecko potem kisiło się w aucie.
Ja jak będzie bardzo zimno to na bodziaka i śpiochy (lub pajacyka) zakładam taki sweterek. Na to kombinezon, czapeczka i na czas przejścia do auta nakryję kocykiem. Myślę, że to spokojnie wystarczy.
Stary 2012-11-14, 16:47   #4254
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2012-11-14, 16:52   #4255
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przyjeli bo powiedziała lekarka że zmian na zdjęciu nie ma a ona nic nie słyszy, a neonatolog pracuje przy porodówce, a to szpital dziecięcy... mam go obserwować i tyle, ku.wa przecież obserwuje cały czas i wszyscy wielkie hu kładą, a jak skierowanie dostał to nie przyjeli go.... dodwonić się nie moge na neonatologiczny oddział...
Cytat:
Współczuję
Ale może rzeczywiście wszystko jest w porządku. On ma jakieś duszności czy jest to związane z katarkiem który utrudnia mu oddychanie?
Jak najbardziej rozumiem Twoje nerwy, zwłaszcza, że to wcześniaczek.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
i super wieści

a ja zaczynam być nieźle poirytowana brakiem akcji porodowej od 5 tc mam ciążę podtrzymywaną, bo najpierw plamienia, potem skurcze, skracanie się szyjki, jutro zaczynam 39 tc i nic nogi ma jak balony skurcze nieregularne plecy rypią ech pożaliłam się
Nie denerwuj się
Ma jeszcze trochę czasu do terminu
Stary 2012-11-14, 17:01   #4256
kamilkak90
Rozeznanie

GG do kamilkak90

ogólnie katar mu nie utrudnia aż tak oddychania, właśnie duszności miał jak go badała, tak ciężko oddycha.

Stary 2012-11-14, 17:01   #4257
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Nie denerwuj się
Ma jeszcze trochę czasu do terminu
no wiem i muszę czekać ale mam naprawdę dosyć

edit: po co mnie ciągle straszyli, że mogę w każdej chwili urodzić

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2012-11-14 o 17:02
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 17:01   #4258
kamilkak90
Rozeznanie

GG do kamilkak90

i krztusi sie strasznie przy karmieniu, no masakra jednym słowem

Stary 2012-11-14, 17:04   #4259
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
ogólnie katar mu nie utrudnia aż tak oddychania, właśnie duszności miał jak go badała, tak ciężko oddycha.
Cytat:
i krztusi sie strasznie przy karmieniu, no masakra jednym słowem
To może jedzcie wieczorem na IP. Wieczorem chyba tak nie odsyłają.

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
no wiem i muszę czekać ale mam naprawdę dosyć

edit: po co mnie ciągle straszyli, że mogę w każdej chwili urodzić
A ile już jesteś po odstawieniu tych wszystkich leków?
Stary 2012-11-14, 17:05   #4260
ausente
Zadomowienie

Thumbs down Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

;(;(;(;(
zasm nie dopadla ta durna kolka nerkowa + cale nerki mnie bola. chyba zaraz umre ;(((
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości