Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-14, 17:07   #2011
_polly_
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
nie kupuj go ciocia TŻ go ma i nie chce jej jeździć po dywanie z dłuższym włosiem
Ale my nie mamy żadnego dywanu.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 17:07   #2012
Alex_07
Zadomowienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37616377]Mam do Was podstawowe pytanie

Czym myjecie włosy ?

Pytam, gdyż poszukuję ideału szamponowego, jeszcze go nie znalazłam Babydream czasami uwielbiam, a czasami mam go dość Taka podstawowa czynność - mycie włosów A KWC nadal brak

Edit: moje kłaki łatwo się przetłuszczają i są suche na końcach, może się to przyda W miarę możliwości szukam czegoś o przyzwoitym składzie[/QUOTE]

Ja myję BDFM dla kobiet w ciąży, mam włosy takie jak Ty, suche na końcach i przetłuszczające się. Z tym, że ja myję codziennie.
Alex_07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 17:09   #2013
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że będziesz zadowolona Opinie mają pozytywne i nawet niektórzy twierdzą, że są lepsze od Ecotools. Ja zamówiłam je właśnie na urodziny, dorzuciłam jeszcze bambo kabuki do podkładu. Płynne jakoś wolę palcami nakładać, pędzlem dłużej schodzi no i mam wrażenie, że pory są bardziej widoczne. Kabuki używam teraz do minerałów.

Ecotools nie miałam okazji nawet dotknąć. Ostatnio macałam jakieś w Sephorze, ale tam ceny za jeden pędzel są z kosmosu, a na początek cudów nie potrzebuje te wyglądają solidnie, fajne są też te osłonki na każdy pędzel, przynajmniej się nie odkształcą. A etui jest trwałe? Bo ten materiał wydaje się być taki lichy dość.

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 17:09   #2014
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Alex_07 Pokaż wiadomość
Ja myję BDFM dla kobiet w ciąży, mam włosy takie jak Ty, suche na końcach i przetłuszczające się. Z tym, że ja myję codziennie.
Mi on jednak obciąża włosy, czasem mieszałam go z Babydreamem niebieskim
Też myję codziennie, inaczej nie wyszłabym do ludzi bo na drugi dzień włosy wyglądają okropnie
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 17:10   #2015
zoila
Klientka w krawacie

Ja w tej chwili myję kłaki kokosowym Dulgonem, a od czasu od czasu oczyszczam je pokrzywową Barwą .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 17:20   #2016
_polly_
Zakorzenienie

Idę pograć w simsy, jak stworzę coś ładnego, to się pochwalę.

Stary 2012-11-14, 17:23   #2017
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ja w tej chwili myję kłaki kokosowym Dulgonem, a od czasu od czasu oczyszczam je pokrzywową Barwą .
A pamiętam, pisałaś o wersji morelowej Pokrzywową Barwę mam w zapasie, jeszcze nie otwierałam Na razie używam Noxovydil 2-3x w tygodniu, ma SLS, a oczyszcza przeciętnie
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 17:25   #2018
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
no nieźle nieźle
Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
łohoho

przyszła mi paka dzisiaj z tej drogerii, muszę zaraz zobaczyć jak się cienie prezentują na skórze bo kredka ma dobry odcień i nawet z zapachu perfum jestem w miarę zadowolona
Cytat:
Gratki

U mnie kolorowi ulubieńcy

Łeb mnie boli od rana, chyba czas na drugą kawkę kofeiny
Dziękuję dziewczyny, chociaż sama nie wiem o co cho

Co wyszło z tą firmą D. co ostatnio wszystkim pisała?

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 17:25   #2019
zoila
Klientka w krawacie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37616906]A pamiętam, pisałaś o wersji morelowej Pokrzywową Barwę mam w zapasie, jeszcze nie otwierałam Na razie używam Noxovydil 2-3x w tygodniu, ma SLS, a oczyszcza przeciętnie [/QUOTE]

Barwa oczyszcza super, włosy skrzypią. Niestety puszy, ale jakoś można sobie z tym poradzić.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-11-14, 17:36   #2020
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Karishmina Pokaż wiadomość
też nie mam niektórych akcesoriów, szybkiej jazdy, imprezy w plenerze, diesel, za to mam sporo dodatków pościąganych ze strony tsr, bo mają fajne rzeczy
Ja muszę kupić punkty w empiku czy gdzieś. Bo mi na tej stronie karta nie chciała przejść

Co do kart- widziałam formularz do prenumeraty- trzeba było podać nr karty i te 3 ostatnie cyfry, tylko pracować w tej redakcji czy na poczcie i spisywać

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37593151]Kupiłam sobie termos, więcej na mnie uczelnia nie zarobi
W ogóle coraz częściej piję kawę, a jeszcze niedawno było "Kawa? Fuuuuj" [/QUOTE]

Ja nie przepadam, z rana mi jest po niej po prostu niedobrze
A popołudniu czaaasem mogę wypić, ale rzadko bo wolę coś innego, tylko nie w jakimś starbuniu, gdzie tak przesłodzą tę kawę, że nawet dla mnie za słodkie.

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Bo te polskie to takie bardzo przeciętne, powiedziałabym. Jeszcze zależy jakiej marki, ale np. Garniera uważam za totalną porażkę, nie ma nic wspólnego z prawdziwym BB.
Poza tym ja je traktuję jako tzw. pielęgnacyjną kolorówkę, bo w zasadzie BB to podkład, a nie żaden tam leczniczy krem na wszystkie dolegliwości. A że ma w składzie często sporo dobroci, to tylko się cieszę. Poza tym wg. mnie są fajniejsze niż zwykłe podkłady
O jakimś azjatyckim myślałam Nie mówię, że ma być leczniczy, byle nie spowodował wysypu i błyszczenia po chwili.
Może się skuszę na jakąś rozbiórkę kiedyś, najwyżej się upewnię w swoim zdaniu

U Ciebie trochę podpowiedzi na ich temat widziałam to skorzystam.

Człowiekowi się w końcu zmienia, ileś lat temu nie rozumiałam jak można używać różu że różowić to sama się mogę i nie po to daję podkład, żeby znowu być różowa jak świnka- różu zaczęłam używać dopiero po liceum, ale zanim znalazłam właściwy kolor to potrwało.

I z wieloma kosmetycznymi rzeczami tak miałam- kiedyś się śmiałam z nich, a teraz nie wyobrażam sobie ich nie mieć.
Zastanawiałam się czy nie zrobić o tym taga kiedyś Można by się dowiedzieć ciekawych rzeczy o innych.

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
1. W sumie krem do twarzy jak dla mnie może mieć średni zapach, bo wyrobiłam sobie nawyk, że twarz kremuję dwa razy dziennie (no lub kładę olej). Byle nie miał zapachu oleju z awokado (chociaż tu w kremach już taki okropny nie jest, ale i tak dodaję olejki eteryczne), albo aby to nie był neem (ja bardzo lubiłam, ale Tż miał odruch wymiotny). A jeżeli coś nie ma zapachu, to niech ma super działanie a wtedy zapach nie będzie ważny.

Mam od niedawna (od czasu mieszczenia gadżetu na blogerze), ale jakoś się nie aktualizuję zbytnio tam swojej bazy. Tzn. mam zamiar, ale w tył raczej nie będę robić
Awokado to nic (chociaż dla każdego ohydne może być co innego) Jak wypróbowałam tamanu albo meadowfoam to dopiero były aromaty.
Zresztą muszę jeszcze ten tamanu kiedyś zamówić. A do kompletu z nim miałam z rokitnika, który dawał kolor samoopalacza z lat 90

Neem czeka u mnie w zapasach, jeszcze nie próbowałam.

Z rzeczy do włosów pod koniec opakowania drażnił mnie bhringraj, za to zapach khadi uwielbiam

A tż lubi ciężkie kadzidełka (od których ja kaszlę), więc mało co mu straszne- jedynie może ampułki rzepowe z Joanny, które mi otwierał bo ja się boję szkła łamać, nawet w rękawiczkach i przez coś - ale chyba zmieniły kiedyś opakowania

Też sobie muszę dodać przekierowanie na lubimyczytać na blog, wtedy chociaż będę wiedzieć, że mam też czytać a nie tylko laptop i laptop. Lubię czytać, ale wiecie jak to jest jak się przy komputerze zasiądzie

A pierwszy lat weszłam na tę stronę przez bloga Anwen.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37590074]Pierwszy raz od dawna się tak napaliłam na książkę
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/150720/chlopcy[/QUOTE]

Ja mam jakąś blokadę i unikam polskich pisarzy.

Zresztą dużo mam blokad- lubię tylko książki dziejące się współcześnie- lata 90, czy nasz wiek, ew 80 ujdą; tylko w krajach 'cywilizowanych' żadne tam o obrzezaniu, oblewaniu kwasem kobiet itd.

Kiedyś czytałam kryminały i kupowałam nawet takie czasopisma, ale przestałam, bo się naczytałam o sekretach i przyciąganiu
Taaa, a z czerwonych wstążek na wózkach się śmieje
Moja wyobraźnia tak mi hula jak śpię, że już więcej na jawie czytać nie potrzebuje.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja też wolę biblionetkę.
spojrzę za chwilę co to jest

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Za dwa dni jest premiera "Cztery pory roku", mają niedługo też wyjść akcesoria w typie lat 70,80, 90.
Cztery pory roku już mam dawno w empiku zaklepane.
A o tym meblowym dodatku nie wiedziałam

Mi w ogóle jakiś dziwny błąd wyskoczył, już nie pamiętam z czym i chyba będzie instalacja od nowa

Teraz bez kodów gram, w jedynce to rzadko tak robiłam. Kasa raz, ale najczęściej kasowanie sima, żeby poprawić mu nastrój - sama odkryłam :Admin:, ale potem też o tym pisali w zbiorach kodów.

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Przypomniałyście mi, że też muszę tam konto założyć tyle czau się już zabieram za to.

Kasiaj85 i Kobietasukcesu już Was bardzo lubię.

.
miło mi
Mnie ciężko uczucia przychodzą Ale plusa u mnie masz.

Skądś mi się Twój nick kojarzy Nie wiem czy z jakiegoś wątku plotkowego czy skąd...

Cytat:
Cześć

Byłam rano w lumpie, jejku jakie tłumy Nie dało się normalnie przejść, ale udało się upolować dwie rzeczy
też u Ciebie ludzie stoją godz przed otwarciem?

Szłam kiedyś rano do jakieś urzędu czy gdzieś i było chyba z 40 min do otwarcia a kolejkaaaaa, podziwiam ludzi, że się im chce.

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość

Ja nigdy praktycznie nie grałam w simsy, robiłam tylko domy teraz mam tylko 3 część bez dodatków a tam prawie mebli nie ma to nie gram w ogóle.

A ja właśnie wolę tryb życia niż budowy, meblowanie jest ok, ale jak mam stawiać te ściany i schody to mi się odechciewa, bo chcę graać i grać.
Z tym, że te simsy 3 to zupełnie co innego niż z jedynki- więcej jest rzeczy do zrobienia- mają swoje życiowe cele, po drodze małe pragnienia itd

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Dziewczyny zerknijcie do mnie na bloga Mam nowy szablon. Jak Wam się widzi?
Podoba mi się Wzrok się skupia na tym co trzeba- czyli postach, a nie na milionach dodatków.
Jedynie kolor czcionki w nagłówkach notek mi się gryzie z tą pastelową kolorystyką.

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
ładnie

heh, no rodzimy się nie wybiera...
współczuję Ci tego wożenia.
ja sobie tak z ojcem załatwiłam od razu jak dostałam prawko, że go NIGDZIE nie wożę. W ciągu tych 4 lat jak mam prawko to go może z 5 razy wiozłam. a to z tego powodu, że jemu się wydaje, że jest najmądrzejszy i może mnie pouczać. Oj nie ze mną te nu numery ;P Nawet jak go na pogotowie wiozłam z podejrzeniem złamania to musiał marudzić
Tata tak pouczał mojego brata (jeszcze dodam, że brat jeździ lepiej i płynniej od taty, równiej parkuje) no to teraz zamiana- tata prowadził a brat 'czemu jedziesz na tym biegu jak powinieneś na tym' 'tak jeżdżąc autu szkodzisz' 'ale wolno ruszasz spod świateł' :Admin:

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 17:41   #2021
kobietasukcesu
zawsze mam racje

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37616377]Mam do Was podstawowe pytanie

Czym myjecie włosy ?

Pytam, gdyż poszukuję ideału szamponowego, jeszcze go nie znalazłam Babydream czasami uwielbiam, a czasami mam go dość Taka podstawowa czynność - mycie włosów A KWC nadal brak

Edit: moje kłaki łatwo się przetłuszczają i są suche na końcach, może się to przyda W miarę możliwości szukam czegoś o przyzwoitym składzie[/QUOTE]

Ja lubię sleski
Jeśli chodzi o skórę głowy mam przetłuszczającą się.
Moje ulubione:
-naturvital limonkowy
-naturvital aloesowy (lubiłam też aloesowy firmy mypa, ale zostały wycofane)
-joanna z miodem i cytryną
-joanna z lnem
-joanna z pokrzywą i miętą
-yves rocher- szampon nagietkowy
-szampon lady mineral (chyba miałam wersję do włosów normalnych, ale głowy nie daję, na pewno jeszcze zamówię)
-balea- szampon dodający objętości z lotosem
-alterra papaja i bambus
-szampon barwa naturalna z lnem
-szampon barwa naturalna pokrzywowy
-szampon yr pokrzywowy
-na porządniejsze oczyszczenie- coś ziołowego farmony

Tyle pamiętam jeśli o ulubione chodzi.
Żebym to jeszcze miała do innych rzeczy taką pamięć jak do szamponów

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
oj, skąd ja to znam, tylko ja się dowiaduję pół godziny przed i jak mówię nie to jest awantura tak jakbym nie mogła mieć swoich planów, a do tego tekst: nie po to płaciłem ci za kurs żebym musiał sobie kierowców szukać
Ja do dzisiaj nie mam prawa jazdy
Po pierwsze to świeżo po 18 mi się nie chciało, miałam lepsze zajęcia
Po 2 miałam kiedyś coś z odległościami, że widziałam je innymi niż powinnam właśnie podczas jazdy autem Bo poza tym nie.
A po 3 chciałam za swoją kasę- bratu nikt nie wypomina 'masz jeździć, bo nie po to Ci zapłaciliśmy', ale może dlatego że on jeździć lubi i nie trzeba go przymuszać.

Zapisałam się swego czasu, ale zdążyłam wyjeździć z 10 godz- najpierw zwolnił się/zwolniono mojego instruktora, potem ten właściciel szkoły ją olewał - a z nim jeździłam potem, a 3 gościu wydał mi się jakiś nierówny pod sufitem, a po tych przygodach mi się odechciało.
Na szczęście mojej kasy nie zobaczyli.

Wszyscy mi się dziwią jak można nie mieć prawka, jak ja do tylu miejsc muszę docierać. A można widocznie :P Lenistwo przed jazdami o 7 rano wygrywa Jak mogę jakiegoś dnia pospać o tę godzinę-dwie dłużej wybieram spanie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość

z tym byciem złym zrozumiałam o co Ci chodziło... )) to nie taaaak, wiesz dobrze tylko może bardziej chodzi o to, że zwierzaki wyczują intencje człowieka, jak się boisz to pies nie podchodzi albo wysyła sygnały ostrzegawcze "tak, bój się bój, ja jestem groźny".. jak ja podchodzę pewnym krokiem i bez strachu w postawie, w oczach to pies zdaje się mówić "no dobra, przejrzałaś mnie, tak naprawdę to wielki ze mnie miziak i najbardziej lubię jak się mnie drapie za uszkiem, o tu, taaaaaaaak właśnie tu" ))
Poza tym też z tego co wiem nie powinno się długotrwale patrzeć zwierzętom prosto w oczy, bo odbierają to jako wyzwanie.
Ale czy to prawda to głowy nie daję.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37604785]Pochwaliłam się TŻowi, że mam pół miliona wyświetleń, na co on stwierdził, że to dobrze, bo przecież nie byłby z niepopularną bloggerką. Złota 50tka to minimum [/QUOTE]

To uważaj na te wszystkie, które spamują w mailach i zapraszają do konkursów, dzięki którym obserwatorzy lecą

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Nie da sie obudowac scianami?
Słaby ze mnie morderca nie próbowałam
Ja wolę pokój 2 kwadraty na jeden, na jednym kwadracie sim na drugim sprzęt grający

Cytat:
Odkurzacz.
Ale ten taki bezprzewodowy, co sam odkurza i się kręci po mieszkaniu.
irobot?

Cytat:
A to nie wiedziałam i chyba wolę nie sprawdzać.
http://www.youtube.com/watch?v=opThi...eature=related o tutaj wszystko pokazane, nawet muchy.

Najbardziej mi się podoba satelita.
już oglądam

Cytat:
Napisane przez An Ka Pokaż wiadomość
Cześć

Ja zrobić by moje wejścia się nie liczyły??? Co prawda jest tam opcja''nie śledź własnych wejść'' , ale u mnie chyba to nie działa
Nie wiem jak pomóc, bo u mnie działa.

Może masz zmienne ip?

Cytat:
Napisane przez Alex_07 Pokaż wiadomość
Coś mnie zaraz trafi. Tylko przeczytałam o plagiacie na blogu niecierpka i zaraz napisała do mnie czytelniczka mojego bloga, że mój bardzo długi post, nad którym trochę czasu siedziałam blogerka przekopiowała słowo w słowo na swojego bloga. Bezczelność ludzka nie zna granic...
Założyłam blokadę kopiowania, ale nie wiem czy to coś da, bo łatwo ją ominąć.
Wszystko zależy kto co potrafi.
Na upartego ktoś nawet zrobi screena i wytnie zdjęcia, a tekst odczyta mu jakiś program.

Ale lepsze jakieś zabezpieczenie niż żadne.

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
co dostałaś ciekawego? do mnie przestali wysyłać jak zamieściłam niepochlebną opinię
W sumie ciężko się dziwić, bo bali się następnej niepochlebnej:P
Lepiej tak niż już po raz pierwszy wysyłać z zaznaczeniem, że opinia musi być pozytywna.

W ogóle desperacja ludzi mnie rozwala- dostaną coś za 20 zł- a chwalą jak gdyby dostali z 10 tysięcy co najmniej
Ja bym wolała w inny sposób zarobić, niż pisać głupoty, mieć za to produkt, który nie wiem czy mi spasuje i zrobić komuś za to sporą reklamę.

Jeszcze trochę i firmy wyślą próbki i tylko wyślą na maila zdjęcia pełnowymiarowych produktów

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 17:43   #2022
Takajakaya
Wtajemniczenie

Właśnie przeczytałam wasze sposoby na zabicie Sima :P U mnie ciężarne są często na wykończeniu...jedna mi raz umarła, choć nie chciałam. Ciągle jej się jeść chce i do łazienki. O spaniu na podłodze nie wspomnę bo często nie zdąży dojść do łózka. Aha, jedna mi też raz zwariowała Jakiś królik się ciągle pojawiał.

Stary 2012-11-14, 17:45   #2023
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Właśnie przeczytałam wasze sposoby na zabicie Sima :P U mnie ciężarne są często na wykończeniu...jedna mi raz umarła, choć nie chciałam. Ciągle jej się jeść chce i do łazienki. O spaniu na podłodze nie wspomnę bo często nie zdąży dojść do łózka. Aha, jedna mi też raz zwariowała Jakiś królik się ciągle pojawiał.
A nie nazwałaś jej Alicją?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 17:45   #2024
Aniusia1408
Zadomowienie

Cytat:
ten królik był wnerwiający

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 17:49   #2025
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ale pograłabym w simy dla odstresowania...
Stary 2012-11-14, 17:49   #2026
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Też się tak z ojcem przegaduję jak jadę ja samochodem, albo on

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 18:13   #2027
Takajakaya
Wtajemniczenie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37617403]A nie nazwałaś jej Alicją? [/QUOTE]

Nie Wpadał ją zabawiać jak ześwirowała.

Cytat:
Napisane przez Aniusia1408 Pokaż wiadomość
ten królik był wnerwiający
Widzę, że też go znasz

Ps. Grałam nawet ostatnio w simy i chyba wyrosłam....nudzą mnie. Nawet domu mi się nie chce urządzać.

Stary 2012-11-14, 18:16   #2028
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ale pograłabym w simy dla odstresowania...
ja też i uśmierciła paru
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 18:17   #2029
nicRu
maszyna, nie człowiek

A ja nie, ja zwykle robie ładny domek, realizuje jakis cel (uwiedzenie konkretnego sima, jakieś super-hiper stanowisko pracy itp) i zabawa mi sie nudzi.
Stary 2012-11-14, 18:25   #2030
Malwina_89
Zakorzenienie

Karen a nie dostałaś linka do internetowego formularza? Ja dostałam coś takiego, że jest cała lista oprawek do wybrania, klikam "choose" przy wybranej oprawce i pojawia się formularz, podobny do tego, co wysyłali mailem. I proszą o kontakt po zamówieniu.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 18:26   #2031
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Przez Was korci mnie zainstalować Simsy (przynajmniej spróbować) i grać... A obrona mgr czekać nie będzie...

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 18:27   #2032
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
A ja nie, ja zwykle robie ładny domek, realizuje jakis cel (uwiedzenie konkretnego sima, jakieś super-hiper stanowisko pracy itp) i zabawa mi sie nudzi.
Zawsze można sobie wyznaczyć nowy cel

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-11-14, 18:28   #2033
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ale trudniej zrealizowac - bo sim sie starzeje
Stary 2012-11-14, 18:30   #2034
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Eee tam, eliksir życia i do przodu. Poza tym zawsze można stworzyć nowego pupila

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-11-14, 18:32   #2035
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Karen a nie dostałaś linka do internetowego formularza? Ja dostałam coś takiego, że jest cała lista oprawek do wybrania, klikam "choose" przy wybranej oprawce i pojawia się formularz, podobny do tego, co wysyłali mailem. I proszą o kontakt po zamówieniu.
Niczego takiego tam nie ma. Mam tylko ten od nich wysłany e-mailem
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 18:39   #2036
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Przez Was korci mnie zainstalować Simsy (przynajmniej spróbować) i grać... A obrona mgr czekać nie będzie...
Też mi to dzisiaj przemknęło przez myśl :P
Widziałam, że ktoś coś jeszcze pisał o tych odzywkach Eveline, przyznam, że czytałam po łebkach bo czasem ciężko za Wami nadążyć Co do składu SOS - jestem bardzo zdziwiona, kilka razy ten skład już mi gdzieś przemknął i nigdy tego formaldehydu nie widziałam
Co do stosowania - ja jej używałam jako bazę, co kilka/kilkanaście dni, czasem robiłam przerwy jak używałam jakiegoś jasnego lakieru czy coś. Żadnego pieczenia ani innych skutków ubocznych nie miałam, reakcja, która u mnie wystąpiła była nagła (i dość konkretna ). Fakt, że pisałam, że to moje 4 czy 5 opakowanie, ale u mnie tej odżywki używały też mama i siostra, a 1/3 przeważnie szła do kosza, bo tą końcówką już się ciężko operowało. Mimo to mogłam zrobić od niej dłuższe przerwy (teraz już bym była mądrzejsza), aczkolwiek w czasach jej popularności połowa blogosfery stosowała ją tak ja jak - jako bazę pod lakier. I powtórzę jeszcze raz to co powiedziała mi lekarka - reakcja alergiczna może wystąpić w dowolnym momencie, dobrym przykładem jest choćby grzee, u której to co mnie zrobiło się po zaledwie kilku użyciach. Nie ma co bić piany - ja już wiem, że używać ich nie mogę, ale tak jak ktoś pisał - wszystko jest dla ludzi, z tym, że po prostu trzeba zachować ostrożność. Ale konkretne info na temat tego jaki jest zalecany czas jej używania jednak na opakowaniu by się przydało.

Tak nawiasem mówiąc - dzień dobry U Was też zamulasto? Ja bym od kilku dni tylko spała, a niestety trzeba coś robić....

Edytowane przez asiaasia58
Czas edycji: 2012-11-14 o 18:48
asiaasia58 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 18:39   #2037
_polly_
Zakorzenienie

A mi się dzisiaj nie udało za ładnej simki zrobić.

Stary 2012-11-14, 18:39   #2038
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
Barwa oczyszcza super, włosy skrzypią. Niestety puszy, ale jakoś można sobie z tym poradzić.
O ciekawe, ja uzywam babydream na przemian z joanną ale mi tam sls nie przeszkadza , w takiej ilosci jakie one sa w szamponach to pfff
Cytat:
hahaha u mnie tez nieraz wariowaly siedzialy i ten krolik sie pojawial

ehhh czemu akurat mojeg konto email zostalo zhakowane ;/ jestem na liscie ilus tam tysiecy wycieknietych do neta loginow i hasel ... tragedia po prostu ;/ nie moglam sie zalogowac ani nic, dopiero jak skontaktowalam sie z biurem obslugi klienta to sie dowiedzialam o takiej akcji...
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 18:46   #2039
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Czym myjecie włosy ?

Ja myję szamponem pokrzywowym Aeva, ma bardzo prosty skład, dobrze oczyszcza. Moje też się przetłuszczają, zwłaszcza przy nasadzie, ale narazie z szamponu jestem zadowolona przy czym całe włosy szamponem myję co 2-3 dni, a tak to odżywką

Na blogu wyjściowy-niewyjściowy makijaż
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 18:46   #2040
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
O ciekawe, ja uzywam babydream na przemian z joanną ale mi tam sls nie przeszkadza , w takiej ilosci jakie one sa w szamponach to pfff

hahaha u mnie tez nieraz wariowaly siedzialy i ten krolik sie pojawial

ehhh czemu akurat mojeg konto email zostalo zhakowane ;/ jestem na liscie ilus tam tysiecy wycieknietych do neta loginow i hasel ... tragedia po prostu ;/ nie moglam sie zalogowac ani nic, dopiero jak skontaktowalam sie z biurem obslugi klienta to sie dowiedzialam o takiej akcji...
Współczuję... nawet nie wiedziałam,że istnieje taka lista.

Cytat:
Cytat:
Eee tam, eliksir życia i do przodu. Poza tym zawsze można stworzyć nowego pupila
Zawsze też są kody na długowieczność :P Na kasę też lubiłam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości