|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
|
|
|
#2012 |
|
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37616377]Mam do Was podstawowe pytanie
![]() Czym myjecie włosy ? ![]() Pytam, gdyż poszukuję ideału szamponowego, jeszcze go nie znalazłam Babydream czasami uwielbiam, a czasami mam go dość Taka podstawowa czynność - mycie włosów A KWC nadal brak ![]() Edit: moje kłaki łatwo się przetłuszczają i są suche na końcach, może się to przyda W miarę możliwości szukam czegoś o przyzwoitym składzie[/QUOTE]Ja myję BDFM dla kobiet w ciąży, mam włosy takie jak Ty, suche na końcach i przetłuszczające się. Z tym, że ja myję codziennie.
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ecotools nie miałam okazji nawet dotknąć. Ostatnio macałam jakieś w Sephorze, ale tam ceny za jeden pędzel są z kosmosu, a na początek cudów nie potrzebuje te wyglądają solidnie, fajne są też te osłonki na każdy pędzel, przynajmniej się nie odkształcą. A etui jest trwałe? Bo ten materiał wydaje się być taki lichy dość.
|
|
|
|
|
#2014 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też myję codziennie, inaczej nie wyszłabym do ludzi bo na drugi dzień włosy wyglądają okropnie
|
|
|
|
|
#2015 |
|
Klientka w krawacie
|
Ja w tej chwili myję kłaki kokosowym Dulgonem, a od czasu od czasu oczyszczam je pokrzywową Barwą
.
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Idę pograć w simsy, jak stworzę coś ładnego, to się pochwalę.
|
|
#2017 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2018 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co wyszło z tą firmą D. co ostatnio wszystkim pisała?
|
|
#2019 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37616906]A pamiętam, pisałaś o wersji morelowej
Pokrzywową Barwę mam w zapasie, jeszcze nie otwierałam Na razie używam Noxovydil 2-3x w tygodniu, ma SLS, a oczyszcza przeciętnie [/QUOTE]Barwa oczyszcza super, włosy skrzypią . Niestety puszy, ale jakoś można sobie z tym poradzić.
|
#2020 | |||||||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Co do kart- widziałam formularz do prenumeraty- trzeba było podać nr karty i te 3 ostatnie cyfry, tylko pracować w tej redakcji czy na poczcie i spisywać [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37593151]Kupiłam sobie termos, więcej na mnie uczelnia nie zarobi ![]() W ogóle coraz częściej piję kawę, a jeszcze niedawno było "Kawa? Fuuuuj" [/QUOTE]Ja nie przepadam, z rana mi jest po niej po prostu niedobrze ![]() A popołudniu czaaasem mogę wypić, ale rzadko bo wolę coś innego, tylko nie w jakimś starbuniu, gdzie tak przesłodzą tę kawę, że nawet dla mnie za słodkie. Cytat:
Nie mówię, że ma być leczniczy, byle nie spowodował wysypu i błyszczenia po chwili.Może się skuszę na jakąś rozbiórkę kiedyś, najwyżej się upewnię w swoim zdaniu ![]() U Ciebie trochę podpowiedzi na ich temat widziałam to skorzystam. Człowiekowi się w końcu zmienia, ileś lat temu nie rozumiałam jak można używać różu I z wieloma kosmetycznymi rzeczami tak miałam- kiedyś się śmiałam z nich, a teraz nie wyobrażam sobie ich nie mieć. Zastanawiałam się czy nie zrobić o tym taga kiedyś Można by się dowiedzieć ciekawych rzeczy o innych.Cytat:
Zresztą muszę jeszcze ten tamanu kiedyś zamówić. A do kompletu z nim miałam z rokitnika, który dawał kolor samoopalacza z lat 90 ![]() Neem czeka u mnie w zapasach, jeszcze nie próbowałam. Z rzeczy do włosów pod koniec opakowania drażnił mnie bhringraj, za to zapach khadi uwielbiam A tż lubi ciężkie kadzidełka (od których ja kaszlę), więc mało co mu straszne- jedynie może ampułki rzepowe z Joanny, które mi otwierał bo ja się boję szkła łamać, nawet w rękawiczkach i przez coś - ale chyba zmieniły kiedyś opakowania ![]() Też sobie muszę dodać przekierowanie na lubimyczytać na blog, wtedy chociaż będę wiedzieć, że mam też czytać a nie tylko laptop i laptop. Lubię czytać, ale wiecie jak to jest jak się przy komputerze zasiądzie A pierwszy lat weszłam na tę stronę przez bloga Anwen. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37590074]Pierwszy raz od dawna się tak napaliłam na książkę http://lubimyczytac.pl/ksiazka/150720/chlopcy[/QUOTE] Ja mam jakąś blokadę i unikam polskich pisarzy. Zresztą dużo mam blokad- lubię tylko książki dziejące się współcześnie- lata 90, czy nasz wiek, ew 80 ujdą; tylko w krajach 'cywilizowanych' żadne tam o obrzezaniu, oblewaniu kwasem kobiet itd. Kiedyś czytałam kryminały i kupowałam nawet takie czasopisma, ale przestałam, bo się naczytałam o sekretach i przyciąganiu Taaa, a z czerwonych wstążek na wózkach się śmieje ![]() Moja wyobraźnia tak mi hula jak śpię, że już więcej na jawie czytać nie potrzebuje. spojrzę za chwilę co to jest ![]() Cytat:
A o tym meblowym dodatku nie wiedziałam ![]() Mi w ogóle jakiś dziwny błąd wyskoczył, już nie pamiętam z czym i chyba będzie instalacja od nowa Teraz bez kodów gram, w jedynce to rzadko tak robiłam. Kasa raz, ale najczęściej kasowanie sima, żeby poprawić mu nastrój - sama odkryłam :Admin:, ale potem też o tym pisali w zbiorach kodów. Cytat:
![]() Mnie ciężko uczucia przychodzą Ale plusa u mnie masz.Skądś mi się Twój nick kojarzy Nie wiem czy z jakiegoś wątku plotkowego czy skąd...Cytat:
Szłam kiedyś rano do jakieś urzędu czy gdzieś i było chyba z 40 min do otwarcia a kolejkaaaaa, podziwiam ludzi, że się im chce. Cytat:
Z tym, że te simsy 3 to zupełnie co innego niż z jedynki- więcej jest rzeczy do zrobienia- mają swoje życiowe cele, po drodze małe pragnienia itd Cytat:
Jedynie kolor czcionki w nagłówkach notek mi się gryzie z tą pastelową kolorystyką. Cytat:
|
|
#2021 | |||||||
|
zawsze mam racje
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37616377]Mam do Was podstawowe pytanie
![]() Czym myjecie włosy ? ![]() Pytam, gdyż poszukuję ideału szamponowego, jeszcze go nie znalazłam Babydream czasami uwielbiam, a czasami mam go dość Taka podstawowa czynność - mycie włosów A KWC nadal brak ![]() Edit: moje kłaki łatwo się przetłuszczają i są suche na końcach, może się to przyda W miarę możliwości szukam czegoś o przyzwoitym składzie[/QUOTE]Ja lubię sleski ![]() Jeśli chodzi o skórę głowy mam przetłuszczającą się. Moje ulubione: -naturvital limonkowy -naturvital aloesowy -joanna z miodem i cytryną -joanna z lnem -joanna z pokrzywą i miętą -yves rocher- szampon nagietkowy -szampon lady mineral (chyba miałam wersję do włosów normalnych, ale głowy nie daję, na pewno jeszcze zamówię) -balea- szampon dodający objętości z lotosem -alterra papaja i bambus -szampon barwa naturalna z lnem -szampon barwa naturalna pokrzywowy -szampon yr pokrzywowy -na porządniejsze oczyszczenie- coś ziołowego farmony Tyle pamiętam jeśli o ulubione chodzi. Żebym to jeszcze miała do innych rzeczy taką pamięć jak do szamponów ![]() Cytat:
![]() Po pierwsze to świeżo po 18 mi się nie chciało, miałam lepsze zajęcia ![]() Po 2 miałam kiedyś coś z odległościami, że widziałam je innymi niż powinnam właśnie podczas jazdy autem Bo poza tym nie.A po 3 chciałam za swoją kasę- bratu nikt nie wypomina 'masz jeździć, bo nie po to Ci zapłaciliśmy', ale może dlatego że on jeździć lubi i nie trzeba go przymuszać. Zapisałam się swego czasu, ale zdążyłam wyjeździć z 10 godz- najpierw zwolnił się/zwolniono mojego instruktora, potem ten właściciel szkoły ją olewał - a z nim jeździłam potem, a 3 gościu wydał mi się jakiś nierówny pod sufitem, a po tych przygodach mi się odechciało. Na szczęście mojej kasy nie zobaczyli. Wszyscy mi się dziwią jak można nie mieć prawka, jak ja do tylu miejsc muszę docierać. A można widocznie :P Lenistwo przed jazdami o 7 rano wygrywa Jak mogę jakiegoś dnia pospać o tę godzinę-dwie dłużej wybieram spanie ![]() Cytat:
Ale czy to prawda to głowy nie daję. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37604785]Pochwaliłam się TŻowi, że mam pół miliona wyświetleń, na co on stwierdził, że to dobrze, bo przecież nie byłby z niepopularną bloggerką. Złota 50tka to minimum [/QUOTE]To uważaj na te wszystkie, które spamują w mailach i zapraszają do konkursów, dzięki którym obserwatorzy lecą Słaby ze mnie morderca nie próbowałamJa wolę pokój 2 kwadraty na jeden, na jednym kwadracie sim na drugim sprzęt grający Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Może masz zmienne ip? Cytat:
Na upartego ktoś nawet zrobi screena i wytnie zdjęcia, a tekst odczyta mu jakiś program. Ale lepsze jakieś zabezpieczenie niż żadne. Cytat:
Lepiej tak niż już po raz pierwszy wysyłać z zaznaczeniem, że opinia musi być pozytywna. W ogóle desperacja ludzi mnie rozwala- dostaną coś za 20 zł- a chwalą jak gdyby dostali z 10 tysięcy co najmniej ![]() Ja bym wolała w inny sposób zarobić , niż pisać głupoty, mieć za to produkt, który nie wiem czy mi spasuje i zrobić komuś za to sporą reklamę.Jeszcze trochę i firmy wyślą próbki i tylko wyślą na maila zdjęcia pełnowymiarowych produktów
|
|
#2022 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie przeczytałam wasze sposoby na zabicie Sima :P U mnie ciężarne są często na wykończeniu...jedna mi raz umarła, choć nie chciałam. Ciągle jej się jeść chce i do łazienki. O spaniu na podłodze nie wspomnę bo często nie zdąży dojść do łózka. Aha, jedna mi też raz zwariowała
Jakiś królik się ciągle pojawiał.
|
#2023 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2025 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ale pograłabym w simy dla odstresowania...
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Też się tak z ojcem przegaduję jak jadę ja samochodem, albo on
|
#2027 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37617403]A nie nazwałaś jej Alicją?
[/QUOTE]Nie Wpadał ją zabawiać jak ześwirowała.Widzę, że też go znasz Ps. Grałam nawet ostatnio w simy i chyba wyrosłam....nudzą mnie. Nawet domu mi się nie chce urządzać.
|
#2028 |
|
Life is a drink ...
|
|
#2029 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A ja nie, ja zwykle robie ładny domek, realizuje jakis cel (uwiedzenie konkretnego sima, jakieś super-hiper stanowisko pracy itp) i zabawa mi sie nudzi.
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Karen a nie dostałaś linka do internetowego formularza? Ja dostałam coś takiego, że jest cała lista oprawek do wybrania, klikam "choose" przy wybranej oprawce i pojawia się formularz, podobny do tego, co wysyłali mailem. I proszą o kontakt po zamówieniu.
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Przez Was korci mnie zainstalować Simsy (przynajmniej spróbować) i grać... A obrona mgr czekać nie będzie...
|
#2032 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2033 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ale trudniej zrealizowac - bo sim sie starzeje
|
#2034 |
|
Klientka w krawacie
|
Eee tam, eliksir życia i do przodu. Poza tym zawsze można stworzyć nowego pupila
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Niczego takiego tam nie ma. Mam tylko ten od nich wysłany e-mailem
|
|
|
|
#2036 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
Widziałam, że ktoś coś jeszcze pisał o tych odzywkach Eveline, przyznam, że czytałam po łebkach bo czasem ciężko za Wami nadążyć Co do składu SOS - jestem bardzo zdziwiona, kilka razy ten skład już mi gdzieś przemknął i nigdy tego formaldehydu nie widziałam Co do stosowania - ja jej używałam jako bazę, co kilka/kilkanaście dni, czasem robiłam przerwy jak używałam jakiegoś jasnego lakieru czy coś. Żadnego pieczenia ani innych skutków ubocznych nie miałam, reakcja, która u mnie wystąpiła była nagła (i dość konkretna ). Fakt, że pisałam, że to moje 4 czy 5 opakowanie, ale u mnie tej odżywki używały też mama i siostra, a 1/3 przeważnie szła do kosza, bo tą końcówką już się ciężko operowało. Mimo to mogłam zrobić od niej dłuższe przerwy (teraz już bym była mądrzejsza), aczkolwiek w czasach jej popularności połowa blogosfery stosowała ją tak ja jak - jako bazę pod lakier. I powtórzę jeszcze raz to co powiedziała mi lekarka - reakcja alergiczna może wystąpić w dowolnym momencie, dobrym przykładem jest choćby grzee, u której to co mnie zrobiło się po zaledwie kilku użyciach. Nie ma co bić piany - ja już wiem, że używać ich nie mogę, ale tak jak ktoś pisał - wszystko jest dla ludzi, z tym, że po prostu trzeba zachować ostrożność. Ale konkretne info na temat tego jaki jest zalecany czas jej używania jednak na opakowaniu by się przydało.Tak nawiasem mówiąc - dzień dobry U Was też zamulasto? Ja bym od kilku dni tylko spała, a niestety trzeba coś robić....
Edytowane przez asiaasia58 Czas edycji: 2012-11-14 o 18:48 |
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się dzisiaj nie udało za ładnej simki zrobić.
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi tam sls nie przeszkadza , w takiej ilosci jakie one sa w szamponach to pfff ![]() Cytat:
siedzialy i ten krolik sie pojawial ehhh czemu akurat mojeg konto email zostalo zhakowane ;/ jestem na liscie ilus tam tysiecy wycieknietych do neta loginow i hasel ... tragedia po prostu ;/ nie moglam sie zalogowac ani nic, dopiero jak skontaktowalam sie z biurem obslugi klienta to sie dowiedzialam o takiej akcji... |
||
|
|
|
#2039 |
|
Konto usunięte
|
![]() Czym myjecie włosy ? ![]() Pytam, gdyż poszukuję ideału szamponowego, jeszcze go nie znalazłam Babydream czasami uwielbiam, a czasami mam go dość Taka podstawowa czynność - mycie włosów A KWC nadal brak ![]() Edit: moje kłaki łatwo się przetłuszczają i są suche na końcach, może się to przyda W miarę możliwości szukam czegoś o przyzwoitym składzie[/QUOTE]Ja myję szamponem pokrzywowym Aeva, ma bardzo prosty skład, dobrze oczyszcza. Moje też się przetłuszczają, zwłaszcza przy nasadzie, ale narazie z szamponu jestem zadowolona przy czym całe włosy szamponem myję co 2-3 dni, a tak to odżywką ![]() Na blogu wyjściowy-niewyjściowy makijaż
|
|
|
|
#2040 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

ciocia TŻ go ma i nie chce jej jeździć po dywanie z dłuższym włosiem

Babydream czasami uwielbiam, a czasami mam go dość
A KWC nadal brak
11.10.2014

tyle czau się już zabieram za to.
tak jakbym nie mogła mieć swoich planów, a do tego tekst: nie po to płaciłem ci za kurs żebym musiał sobie kierowców szukać
nie próbowałam