Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 206 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-14, 20:57   #6151
celina777
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dziewczyny co mowicie najblizszej rodzince tzn takiej z ktora nie mieszkacie ale przychodzi czesto i wiadomo ze cos zauwazy ,ze ze sprawnoscia jest nie tak no i ze Was nie bylo pare dni w domku...a nie chcecie powiedziec co bylo majstrowane naprawde
Stary 2012-11-14, 21:01   #6152
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Celinka ja mieszkam z teściową drzwi w drzwi i mi wpadała czasem a ja w szlafroku i pokręcona to mówiłam, że grypa mnie rozłożyła i strasznie mięśnie i kości bolą a tego, że mnie dwa dni w domu nie było nie zauważyła
Stary 2012-11-14, 21:01   #6153
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
iloona79 jesteśmy "gabarytowo" podobne Ja mam 170cm 58kg, pod biustem ok 78cm w biuście ok 87cm
No wymiary pod i w biuście to faktycznie identyczne
Mi doktorek powiedział,ze weźmie na zabieg też rozmiar
mniejsze(bo ja w sumie nie chciaam nigdy dużych) i rozmiar większe bo ponoc mozna i by takie włożyć) Ja powiedziałam w ostaeczności jaki chcę efekt-że brodawki na wprost mają być i tego niech się doktorek trzyma
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 21:06   #6154
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niepytajozdanie Pokaż wiadomość
u mnie wie tylko maz

a po co komukolwiek jeszcze wiedzieć niech myślą, że Cię hojnie natura obdarzyła
ci co mnie dobrze znaja to jakas tam roznice zauwazyli mimo ze nie mam duzego implantu
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 21:07   #6155
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
belsenko ja płace 150zł za jeden ale to ponoć jakaś super promocja, normalnie koło 300zł , dla zainteresowanych link
http://www.la-beaute.pl/medycyna-est...oterapia-igowa

pod powięź to jest taka pośrednia metoda między pod gruczoł a pod mięsień. powięź to taka wierzchnia warstwa na mięśniu większym odzielająca miesięń od podskórnej tkanki i gruczołu.
Czy dobrze kiedyś doczytałam, że tam robi się coś jak kieszonkę na implant? Są jeszcze jakieś inne metody? pod jeden mięsień , pod oba?
Znalazłam stronę z rysunkami anatomii piersi i umieszczeniem implantów oraz wiele innych ciekawych informacji ale nie wiem czy mogę wkleić bo to jest na stronie sklepu internetowego
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 21:08   #6156
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co mowicie najblizszej rodzince tzn takiej z ktora nie mieszkacie ale przychodzi czesto i wiadomo ze cos zauwazy ,ze ze sprawnoscia jest nie tak no i ze Was nie bylo pare dni w domku...a nie chcecie powiedziec co bylo majstrowane naprawde
no grypa to wymowka w sam raz))
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 21:10   #6157
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejosOGLĄDACIE MECZ????ja owszem

JOAŚ no i dobrze ,trzeba dbać,jak się czuje taką potrzebęja też już poczułama gardełko lepiej,dziękujęa co do tego zabiegu to rewelka..zapytam o to..ale jak o coś pytam to mi mówią że jeszcze za wcześniejedynie ten laser bo ta szyja nieciekawa

ILOONA ja też tak miałam,wszystko to przechodziłam,wyrzuty sumienia bo inni ..bo coś tam,nawet mi się rozpisywać nie chce bo ja to jestem wręcz chorobliwie empatyczna...i chciałabym wszystkim pomócale jak wiadomo..nie da się

NIEZADOWOLENCJA a moje zaproszenie dostałaś
Stary 2012-11-14, 21:11   #6158
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Celinka ja mieszkam z teściową drzwi w drzwi i mi wpadała czasem a ja w szlafroku i pokręcona to mówiłam, że grypa mnie rozłożyła i strasznie mięśnie i kości bolą a tego, że mnie dwa dni w domu nie było nie zauważyła
No tylko byly takie okolicznosci niespodziewane ze sie wydalo ze jestem w szpitalu na 2 dni i teraz glowkuje a tez nie chce niczego sobie wykrakac

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-11-14 o 21:14
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 21:20   #6159
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=belseno;37619471]o co chodzi z tą powięzią? To jest jakaś metoda po, której szybciej dochodzi się do siebie i wcześniej można dźwigać?

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------
Belseno,
widze,że nie musze już mówić Ci co z tą powięzią,
bo jooasi Ci wytłumaczyła
Mi doc zaproponował taką metodę,bo mam wg niego dość dużo swojego gruczołu-mierzył,badał, no i stwierdził że można nim spookojnie pokryć implant-w albumie moja wyjściówka no ale że nie robi on tego tak typowo,jak to kiedyś się zwyczajowo robiło,to oddziela tą cienką,aczkolwiek mocną błonkę którą jest pokryty mięsień,no i nią pokrywa implant-kojarzysz pewnie przygotowując piersi z kurczaka na obiad
Ja zostałam tym bardzo zaskoczona,bo nie wiedziałam,ze jest taka metoda i miałam pustkę w głowie,zamiast pytac moze o więcej. Zpytałam czy tylko nie bedzie się odznaczał implant mocniej to ponoć własnie nie i piersi bardziej natrualnie wyglądają...Ja jednak obawiam się,że z czasem może się przydać lifting,bo jednak grawitacja swoje zrobi,a tak-jak robi to np.E.S. pod dwa mięsnie to masz rzekomo ten "wewnętrzny stanik" z mięśni,ale każde naruszenie mięśnia to jednak dłuższa rekonwalescencja potem,bo dłużej wraca wszystko do normy(puszczanie mięśnia,układanie piersi) A z ciężkimi rzeczami to generalnie powinno się uważać przez 3 miesiące....:-/
Dlatego metoda pod jeden mięsień to taka pośrednia jest i najbardziej popularna,ale dr stwierdził,ze nawet takiej potrzeby u mnie nie ma....
joaasi,
a z ta grypa w szlafroku,to też o tym myślałam,
gdyby i mnie kto nagle odwiedził

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
No tylko byly takie okolicznosci niespodziewane ze sie wydalo ze jestem w szpitalu na 2 dni i teraz glowkuje a tez nie chce niczego sobie wykrakac
Celina,
ja tez takie mam myslenie,co by za duzo nie gadac,bo sie wykracze...
Mozesz powiedziec ze bylas na jakichś kompleksowych badaniach,
albo ze podejrzewali cos-np.sprawy ginekologiczne albo "kobiece" bez wdawania sie w szczegóły,no ale ze jest cale szczęście wszystko w porządku i już...chyba że oni są dociekliwi...?To wtedy zonk...
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 21:34   #6160
celina777
Rozeznanie

[QUOTE=iloona79;37622321]
Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
o co chodzi z tą powięzią? To jest jakaś metoda po, której szybciej dochodzi się do siebie i wcześniej można dźwigać?

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------
Belseno,
widze,że nie musze już mówić Ci co z tą powięzią,
bo jooasi Ci wytłumaczyła
Mi doc zaproponował taką metodę,bo mam wg niego dość dużo swojego gruczołu-mierzył,badał, no i stwierdził że można nim spookojnie pokryć implant-w albumie moja wyjściówka no ale że nie robi on tego tak typowo,jak to kiedyś się zwyczajowo robiło,to oddziela tą cienką,aczkolwiek mocną błonkę którą jest pokryty mięsień,no i nią pokrywa implant-kojarzysz pewnie przygotowując piersi z kurczaka na obiad
Ja zostałam tym bardzo zaskoczona,bo nie wiedziałam,ze jest taka metoda i miałam pustkę w głowie,zamiast pytac moze o więcej. Zpytałam czy tylko nie bedzie się odznaczał implant mocniej to ponoć własnie nie i piersi bardziej natrualnie wyglądają...Ja jednak obawiam się,że z czasem może się przydać lifting,bo jednak grawitacja swoje zrobi,a tak-jak robi to np.E.S. pod dwa mięsnie to masz rzekomo ten "wewnętrzny stanik" z mięśni,ale każde naruszenie mięśnia to jednak dłuższa rekonwalescencja potem,bo dłużej wraca wszystko do normy(puszczanie mięśnia,układanie piersi) A z ciężkimi rzeczami to generalnie powinno się uważać przez 3 miesiące....:-/
Dlatego metoda pod jeden mięsień to taka pośrednia jest i najbardziej popularna,ale dr stwierdził,ze nawet takiej potrzeby u mnie nie ma....
joaasi,
a z ta grypa w szlafroku,to też o tym myślałam,
gdyby i mnie kto nagle odwiedził

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Celina,
ja tez takie mam myslenie,co by za duzo nie gadac,bo sie wykracze...
Mozesz powiedziec ze bylas na jakichś kompleksowych badaniach,
albo ze podejrzewali cos-np.sprawy ginekologiczne albo "kobiece" bez wdawania sie w szczegóły,no ale ze jest cale szczęście wszystko w porządku i już...chyba że oni są dociekliwi...?To wtedy zonk...
I wiesz co to jest dobry pomysl takie badania i ze na szczescie nie trzeba bylo gmerac bo mialam fatra poprostu
Stary 2012-11-14, 21:36   #6161
Niepytajozdanie
Raczkowanie

\ci co mnie dobrze znaja to jakas tam roznice zauwazyli mimo ze nie mam duzego implantu

pewnie w szczególności faceci oni mają dobre oko na takie rzeczy
Niepytajozdanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 21:36   #6162
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
Ty masz w biuscie 87 ??????
JA MAM TYLE PO OPERACJI :P
Hehe no widzisz, a dziwiłaś się że taki szeroki implant mi dr dobrał
Stary 2012-11-14, 21:41   #6163
rodzynki
Raczkowanie

Witam kochane dziewczynki bardzo ale to bardzo dawno mnie tutaj nie było,przeczytałam ostatnia stronę i widzę ze z moich czasów-że tak się wyrażę oper. miała Celinka bardzo ślicznie gratuluje no i innym dziewczynkom również.
Muszę trochę poczytac aby byc w temacie co u was
Stary 2012-11-14, 21:42   #6164
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
Witam kochane dziewczynki bardzo ale to bardzo dawno mnie tutaj nie było,przeczytałam ostatnia stronę i widzę ze z moich czasów-że tak się wyrażę oper. miała Celinka bardzo ślicznie gratuluje no i innym dziewczynkom również.
cześć słońce
Stary 2012-11-14, 21:44   #6165
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
No wymiary pod i w biuście to faktycznie identyczne
Mi doktorek powiedział,ze weźmie na zabieg też rozmiar
mniejsze(bo ja w sumie nie chciaam nigdy dużych) i rozmiar większe bo ponoc mozna i by takie włożyć) Ja powiedziałam w ostaeczności jaki chcę efekt-że brodawki na wprost mają być i tego niech się doktorek trzyma
Mi Dr zasugerował jeszcze 400ml ale ostatecznie zdecydowałam sie na 375
Stary 2012-11-14, 21:52   #6166
rodzynki
Raczkowanie

Witaj KLAUDEK właśnie byłam u ciebie jako do perwszej wlazłam pooglądać no i bez zmian -CUDA TAM MASZ ty chudzielcu jeden
Stary 2012-11-14, 21:53   #6167
jooasi
Wtajemniczenie

czesc Rodzyneczko, miło Cie widzieć

Ilonka no właśnie tej grawitacji strach się bać zwłaszcza wtedy gdy jest sporo własnego gruczołu dociążonego implantem, który swoje waży, jak brałaś w rękę to czułaś. powięź go nie przytrzyma a sama skóra bo jakimś czasie nie da sobie rady, śmiganie bez stanika wogóle odpada.
Stary 2012-11-14, 21:53   #6168
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Witaj rodzynki i dzieki serdeczne doczekałam się i ja
Stary 2012-11-14, 21:56   #6169
ania 31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Dzięki Wam przynajmniej wiem co mówić jak ktoś mnie zapyta co zorbiłam. Póki co nikomu się jeszcze nie pokazywałam. Zresztą nawet jak bym powiedziała prawdę to nie zrozumieliby. Wyrzuty sumienia nadam mam, ale czasem sobie myślę, że przecież każdy ma swoje życie i nie można ciągle oglądać się za siebie. Teraz zresztą to już nie ma znaczenia, jestem po zabiegu i już No ale słuchajcie jaką radochę miałam... Zobaczyłam piersi joasi FANTASTYCZNIE było oglądać to co prawdopodobnie będzie się miało za 2-3 miesiące. Zdjęcia jej anatomków pozwoliły mi uwierzyć, że moje też się tak ładnie ułoża Już nie mogę się doczekać
Joasi ma anatomki???niee okraglaski chyba co ???ale boskie sa normalnie az slinka leci

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 21:58   #6170
klaudeczka2010
Zadomowienie

[QUOTE=rodzynki;37623301]Witaj KLAUDEK właśnie byłam u ciebie jako do perwszej wlazłam pooglądać no i bez zmian -CUDA TAM MASZ ty chudzielcu jeden[/QUdzięki słonko!!!a co u Ciebie????????????wsio ok?
Stary 2012-11-14, 21:59   #6171
rodzynki
Raczkowanie

CELINKO no właśnie -wymówka że kobiece sprawy jakiś polip i na zabieg trza było sie wybrać a że w trakcie stwierdzili cos jescze to musiałas zostać dzień dłużej no i tak ci tam grzebali że teraz tak boli
U mnie mama dzwoniła i tż powiedzial że u koleżanki i będe bardzo pózno więc nie zadzwonię , na drugi dzień chciałam zadzwonic ale sił brak więc po 3 dniach zadzwoniłam ale mamusia jak to matka od razu po głosie wyczuła to wtedy troche naściemniałam(do dzis nie wie) Zasada tłumacz sie ale krótko i zbywaj
Stary 2012-11-14, 22:01   #6172
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=klaudeczka2010;3762 2105]hejosOGLĄDACIE MECZ????ja owszem

Mój teść ze szwagrem oglądają na żywo na stadionie a mój mąż jedynie może pozazdrościć bo jest na wyjeździe i u niego środek nocy
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 22:02   #6173
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Ilonka no właśnie tej grawitacji strach się bać zwłaszcza wtedy gdy jest sporo własnego gruczołu dociążonego implantem, który swoje waży, jak brałaś w rękę to czułaś. powięź go nie przytrzyma a sama skóra bo jakimś czasie nie da sobie rady, śmiganie bez stanika wogóle odpada.
no właśnie o to chciałam się dopytać, jak to jest z tym trzymaniem? Ja mimo, że mam pod mięsień to widzę jakie te implanty ciężkie i jak różnie zjeżdzają w dół. Pewnie gdybym miała 2 jednakowe to nie zauważyłabym czegoś takiego bo równo by sie obsuwały a tak mam teraz cycki na różnej wysokości mimo, że to "tylko" 50 ml różnicy to ten większy jest tak z 1-2cm niżej
Stary 2012-11-14, 22:04   #6174
rodzynki
Raczkowanie

Tak KLAUDUŚ wsio o.k poza tym że chlipa czasu nie mam bo ja to matka polka -praca dom dzieci dzieci no i chłop.Nawet nie mam was kiedy poczytać a w pracy to juz nie mogę bo sprawdzaja barany jedne gdzie kto i coMam mega wyżuty że żadnej fotki nie wżucam ale z ręka na sercu że coś wstawię do zimy dla porównania no bo jak by nie było za 2 mce 2latka będzie
Stary 2012-11-14, 22:06   #6175
belseno
Zadomowienie

Cytat:
kobiece sprawy zamykają buzie wszystkim i tak jak dziewczyny piszą bez wdawania się w szczegóły a teraz jeszcze taki pech, że grypa Cie złapała...wiec może Cie nawiedzac i męczyć nie będą

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
niezadowolencja towazysz zycia
ooo dzięki Kiedyś i ja się o to pytałam ale nie dostałam odpowiedzi hihiii
Stary 2012-11-14, 22:06   #6176
lubuss
Raczkowanie

Ilona
hehe mi właśnie nic nie mówił, zmierzył mnie, powiedział koszta zapytal czy wszystko wiem i tyle hehe ale to męża auto się popsuło;p tak się wkurzył że jeszcze szybę wybił xd

Edytowane przez lubuss
Czas edycji: 2012-11-14 o 22:08
lubuss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 22:14   #6177
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Tak KLAUDUŚ wsio o.k poza tym że chlipa czasu nie mam bo ja to matka polka -praca dom dzieci dzieci no i chłop.Nawet nie mam was kiedy poczytać a w pracy to juz nie mogę bo sprawdzaja barany jedne gdzie kto i coMam mega wyżuty że żadnej fotki nie wżucam ale z ręka na sercu że coś wstawię do zimy dla porównania no bo jak by nie było za 2 mce 2latka będzie
no to jak ja,matka polkajak piszesz..dzieci,praca,dom i chłop...ale jak mam chwilkę o wchodzę do dziewczynek!!!mój tż na meczu w pubie obok domu,dzieci spią,ja oglądam mecz i piszę sobie

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

[QUOTE=Amorcio;37623578]
Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejosOGLĄDACIE MECZ????ja owszem

Mój teść ze szwagrem oglądają na żywo na stadionie a mój mąż jedynie może pozazdrościć bo jest na wyjeździe i u niego środek nocy
ale mają fajniea jak ja się wkur..jak to oglądamaż się upociłam i szlafrok zdjęłam,z wrażenia
Stary 2012-11-14, 22:16   #6178
rodzynki
Raczkowanie

JOOASI czytam i...ty ty się nam odmładzasz?tzn. mężusiowi no i oczywiście sobie tylko uważaj bo może tak byc ze któregoś razu jak wstaniesz rano to twój chlop powie córeczko a gdzie mamusia? nie no żartuje
CELINKO TRZYMAJ SIĘ
Stary 2012-11-14, 22:22   #6179
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
JOOASI czytam i...ty ty się nam odmładzasz?tzn. mężusiowi no i oczywiście sobie tylko uważaj bo może tak byc ze któregoś razu jak wstaniesz rano to twój chlop powie córeczko a gdzie mamusia? nie no żartuje
CELINKO TRZYMAJ SIĘ
hi hija widziałam JOAŚ naszą na żywo...i wierzcie mi że wygląda na.....góra 25..to max..szczerze mówię!!!byłam na lekach ale dobrze pamiętamJOAŚ tak tak...masz to szczęście!!!klask i:
aa i na 100%nie wiedzą ludzie która matka a które to córki

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-11-14 o 22:23
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 22:25   #6180
Krisy
Przyczajenie

Witam Dziewczyny,
czytałam i czytałam.. Dzisiaj pierwszy raz z Wami
Za tydzień, 21.11 będę miała zabieg. Im bliżej tym straszniej... :/
Ale czytanie waszych wpisów podnosi na duchu. Dzięki
Krisy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości