Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wypadają! - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-14, 22:47   #2851
Szotta
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp

O widzisz, tak myślałam że coś mylę W każdym razie super obiad mi wyszedł, a już myślałam że wyszłam z wprawy w gotowaniu :P

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 22:49   #2852
otako
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp

Cytat:
Napisane przez daria_z Pokaż wiadomość
Ale pyszne są też pierogi ze szpinakiem i białym serem <3
Prawda, dzisiaj szamałam

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 22:50   #2853
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
O widzisz, tak myślałam że coś mylę W każdym razie super obiad mi wyszedł, a już myślałam że wyszłam z wprawy w gotowaniu :P
Trzeba wierzyć w swoje umiejętności i gotować

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Prawda, dzisiaj szamałam
Chyba zrobię takie z tofu, smaka mi narobiłyście
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 22:51   #2854
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Respiro, chyba i ja Cie znalazłam na fb, du ju łona bi maj frjend?

Trzy razy wzięłam już ten lek na żołądek i jest lepiej O niebo lepiej się ćwiczyło. Nie odbijało mi się tak. Zaledwie parę razy, a nie ciągle
Jes, I łont tu bi jor frjend wery macz!

to dobrze, że Ci lepiej
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 22:51   #2855
otako
Zakorzenienie

A można teraz w sklepach/na targach dorwać bakłażany? Bo ja nie mam czasu na zakupy, więc nie bardzo się orientuję.

Stary 2012-11-14, 22:51   #2856
Jusztynka89
Rozeznanie

GG do Jusztynka89

Cytat:
Ja bym nie mogła z gejem bo był milion razy gładszy, jędniejszy, miał ładniejsze włosy i był milion razy bardziej kobiecy niż ja...
Jusztynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 22:52   #2857
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość

Chyba zrobię takie z tofu, smaka mi narobiłyście
I jeszcze czosneczek do środka
I sos z suszonymi pomidorami. Tylko nie wiem jak zastąpić śmietankę, żeby była wegańska wersja.

Stary 2012-11-14, 22:52   #2858
Szotta
Zakorzenienie

A w ogóle to Wam napiszę że mam zboczonego wykładowcę

Ostatnio na wykładzie poprosił koleżankę o kartkę, żeby zrobić listę, pyta ją co chce za tą kartkę, a ona że nie nie- to za darmo. A facet na to: "wszystko tak za darmo dajesz"?

Później pokazywał nam urywki egzaminu który nas czeka, włączył na chwilę slajd i mówi że możemy sobie przepisać. Bardzo szybko wyłaczył, a jedna dziewczyna krzyknęła że jeszcze, na co on "często tak krzyczysz jeszcze?"

A później coś jeszcze z dekoltem było, coś że przepraszam że tak się w tą stronę patrzę, ale jest na co popatrzeć.

Później poszła fama że zrobi nam ustny egzamin z pojedyńczym wstępem do jego gabinetu

.
Stary 2012-11-14, 22:54   #2859
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jusztynka89 Pokaż wiadomość
Ja bym nie mogła z gejem bo był milion razy gładszy, jędniejszy, miał ładniejsze włosy i był milion razy bardziej kobiecy niż ja...
Ja też nie byłabym zainteresowana kimś, kogo nie interesuję. Ale nie w tym rzecz
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 22:55   #2860
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Stereotyp.

Stary 2012-11-14, 22:55   #2861
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Zwątpiłam, bo bardzo dawno nic nie gotowałam, ale to z braku czasu.
Do tej pory, od początku studiów (czyli od 1 października) może ze 4 razy jadłam ciepły obiad (nie licząc pobyty w domu, ale to tylko tydzień z hakiem)

Dzisiaj zrobiłam też kurczaka po diabelsku, do odgrzewania i też super wyszedł

.
Stary 2012-11-14, 22:56   #2862
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze czosneczek do środka
I sos z suszonymi pomidorami. Tylko nie wiem jak zastąpić śmietankę, żeby była wegańska wersja.
U mnie w mieszkaniu chłopak jest weganinem (tak się pisze?) i gotuje jakieś cuda, zapachy są na pewno apetyczne Ale na większość byłabym uczulona

.
Stary 2012-11-14, 22:57   #2863
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Stereotyp.
To też

Ale kampania ekstra. Mi się podoba I żaden obecny tam facet nie jest kobiecy Bardzo fajny pomysł z taką kampanią.
Stary 2012-11-14, 23:00   #2864
Jusztynka89
Rozeznanie

GG do Jusztynka89

Cytat:
Stereotyp.
Nie nie. Ja sama chadzam na marsze równości i oglądam się za obiema płciami... Po prostu na codzien często chodzę w męskich podkoszulkach albo męskich zwisotyłkach, noszę głównie męskie buty i rzadko mam makijaż, pomalowane paznokcie, u kosmetyczki w życiu nie byłam, a mój facet ciągle się śmieje, że mam chód bardziej męski od niego A kilku gejów znam. I wiem, że nawet najmniej zadbany gej byłby bardziej 'kobiecy i delikatny' niż ja...
Stary 2012-11-14, 23:00   #2865
otako
Zakorzenienie

Hasło tej kampanii przypomniało mi o napisie, jaki kiedyś widziałam na przystanku, a mianowicie: "Mój syn będzie ruchał wasze córki".
Takie luźne skojarzenie.

Ups, nie wyczaszkowało brzydkiego słowa

Stary 2012-11-14, 23:01   #2866
Jusztynka89
Rozeznanie

GG do Jusztynka89

Cytat:
To też

Ale kampania ekstra. Mi się podoba I żaden obecny tam facet nie jest kobiecy Bardzo fajny pomysł z taką kampanią.
Wierz mi, że większośc z nich jest bardziej kobieca niż ja
Stary 2012-11-14, 23:01   #2867
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zwątpiłam, bo bardzo dawno nic nie gotowałam, ale to z braku czasu.
Do tej pory, od początku studiów (czyli od 1 października) może ze 4 razy jadłam ciepły obiad (nie licząc pobyty w domu, ale to tylko tydzień z hakiem)

Dzisiaj zrobiłam też kurczaka po diabelsku, do odgrzewania i też super wyszedł
Oj ja bym tak nie pociągnęła dłużej niż 2-3 dni. Ja muszę mieć coś na ciepło, coś gotowanego. Aż głodnieję na samą myśl a dopiero co wsunęłam sałatkę jażynową

Chciałabym mieć w swoim otoczeniu osobę, która lubi gotować różne ciekawe potrawy i lubi się dzielić.

Przez żołądek do mojego serca droga prosta
Stary 2012-11-14, 23:04   #2868
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Przez żołądek do mojego serca droga prosta
Do mojego też, prosta i najszybsza.
Każda osoba, która potrafi gotować, ma u mnie na wejście +10 do sympatii.

Smerfie - Może powinnaś spróbować swoich sił w branży gastronomicznej? Polecam

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2012-11-14 o 23:05
Stary 2012-11-14, 23:05   #2869
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wierz mi, że większośc z nich jest bardziej kobieca niż ja
Wg mnie są zwyczajnie zadbani. Jeśli jest to miarą kobiecości, to ja kobieca jestem tylko jak wychodzę z domu.

Wierz mi, że jest wielu facetów o odmiennej orientacji, po których w życiu byś się takiej orientacji nie spodziewała

A to, że Ty jesteś mniej kobieca (nie wiem tego, wynika to z Twojej wypowiedzi), nie oznacza, że oni przez to są kobiecy w jakiś sposób.

W takim razie można by zapytać - co to jest kobiecość? Ale po co

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Do mojego też, prosta i najszybsza.
Każda osoba, która potrafi gotować, ma u mnie na wejście +10 do sympatii.
U mnie też. Może powinnam pomyśleć o sobie i jednak rozejrzeć się za kimś... na jakimś kursie kulinarnym dla facetów
Albo w podobnym miejscu
Stary 2012-11-14, 23:05   #2870
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
A w ogóle to Wam napiszę że mam zboczonego wykładowcę

Ostatnio na wykładzie poprosił koleżankę o kartkę, żeby zrobić listę, pyta ją co chce za tą kartkę, a ona że nie nie- to za darmo. A facet na to: "wszystko tak za darmo dajesz"?

Później pokazywał nam urywki egzaminu który nas czeka, włączył na chwilę slajd i mówi że możemy sobie przepisać. Bardzo szybko wyłaczył, a jedna dziewczyna krzyknęła że jeszcze, na co on "często tak krzyczysz jeszcze?"

A później coś jeszcze z dekoltem było, coś że przepraszam że tak się w tą stronę patrzę, ale jest na co popatrzeć.

Później poszła fama że zrobi nam ustny egzamin z pojedyńczym wstępem do jego gabinetu
co za zbok

Respiro wysyłam zaproszenie na fb
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 23:08   #2871
otako
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też. Może powinnam pomyśleć o sobie i jednak rozejrzeć się za kimś... na jakimś kursie kulinarnym dla facetów
Albo w podobnym miejscu
Polecam, polecam.
Jak nie znajdziesz kucharza, to sobie chociaż popróbujesz

Stary 2012-11-14, 23:17   #2872
Jusztynka89
Rozeznanie

GG do Jusztynka89

Cytat:
Wg mnie są zwyczajnie zadbani. Jeśli jest to miarą kobiecości, to ja kobieca jestem tylko jak wychodzę z domu.

Wierz mi, że jest wielu facetów o odmiennej orientacji, po których w życiu byś się takiej orientacji nie spodziewała

A to, że Ty jesteś mniej kobieca (nie wiem tego, wynika to z Twojej wypowiedzi), nie oznacza, że oni przez to są kobiecy w jakiś sposób.
No wiadomo, że są różni Ja (może na nieszczęście?) znam takich co martwią się że mają źle grzywkę... i ten chód, ubiór. Mnie tam to zwisa bo uważam, że żaden człowiek nie powinien się na innych oglądać tylko ubierać się i wyglądać jak żywnie mu się podoba nawet jeśli chce mieć w Ciele milion kolczyków albo przebierać się za kota tylko właśnie mi chodziło o to, że wszyscy Panowie na tym filmiku są dla mnie za mało 'męscy' i zbyt zadbani i że ja bym tak nie mogła z takim panem być bo by mnie to irytowało

Cytat:

W takim razie można by zapytać - co to jest kobiecość? Ale po co[COLOR="Silver"]
Kobiecość to jest jak Wiesz że czegoś chcesz, ale nie wiesz co to jest, ale pomimo, że nie wiesz co to, to chcesz to tu i teraz

Edytowane przez Jusztynka89
Czas edycji: 2012-11-14 o 23:19
Stary 2012-11-14, 23:23   #2873
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie boli, nabrałam się leków i chodzę jak nacpana
A Ty masz ją jakoś w gipsie? Longecie? Czymkolwiek?

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Poproszę później o recenzję . Życzę miłego wieczoru
Podobało mi się. Śmieszny, lekki film, tak o do obejrzenia. Taka łatwa rozrywka po pracowitym dniu. Nie dla ambitnych kinomaniaków, ale ja akurat do nich nie należę

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Hmm. Wicie co. Wysłałam cv wczoraj do tego ogłoszenia: http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-s...AdIdZ430533274

Rano zadzwonił do mnie facet ,że chciałby się ze mną spotkać w sprawie pracy. Zaproponował spotkanie dzisiaj o 15. Nie mogłam dojechać. W związku z tym mieliśmy spotkać jutro. I tu mnie zaskoczył. Mieliśmy spotkać się w empiku cafe przy jakimś rondzie. Nie usłyszałam jakim. Po kilku godzinach zadzwoniłam do niego z pytaniem czy mógłby mi wysłać sms-a z miejscem spotkania. Była to godzina 16 lub 17. Koleś po kilku głębszych. Doszłam do wniosku ,że nie spotkam się z nim. Kto spotyka się w kawiarni w sprawie pracy? Poza tym wydaje mi się ,że to nie jest utrzciwa oferta pracy. Nie wiem może jestem przewrażliwiona ,ale naprawdę czuję ,że coś jest nie tak.

Co o tym myślicie?
Wiesz co.. mój TŻ jak szukał pracy często miał pierwszą rozmowę w kawiarni przyjeżdżała babeczka z działu rekrutacji, siadali, rozmawiali, robił testy.

ja bym spróbowała, bo nawet jak człowiek szuka lewego interesu to przecież w empiku nie będziecie sami, możesz odmówić i wyjśc, no bez przesady. Nie proponuje spotkania w nocy w lesie

A z obawami o uczciwość się zgadzam. Nie podał nazwy firmy, stanowiska, przedstawił się chociaż?

Cytat:
Przejechałam się, co prawda ze 3 kilometry, ale pierwsza jazda bez "L jak lamus" na dachu zaliczona I to w trudnych warunkach. Ależ jestem podniecona.
Łaa ale super po cichu Ci zazdroszczę tego prawka

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Obawiam się, że nawet z dyplomem mgr nie mam co liczyć na znalezienie pracy w zawodzie, nie tutaj. Każdy ma już ciepłe miejsce w urzędzie zaklepane, najpierw dla siebie, a później dla dziecka, wnuczka itd. Zgadzam się co do edukacji, że jest na fatalnym poziomie. Teraz papierkiem mgr można sobie tyłek podetrzeć. Uczelnia państwowa czy prywatna nie ma dla mnie znaczenia, wszędzie są przekrętasy, a jak ktoś chce się uczyć to będzie się uczyć niezależnie od tego gdzie studiuje. Wkurza mnie też to, że jest masa przedmiotów, które do niczego się nie przydają, a tak mało praktycznej nauki. Bardzo mało przygotowania do zawodu, w większości czysta teoria, którą też można sobie w tyłek wsadzić, bo nikt nie wie jak zastosować ją w życiu codziennym. Chociaż z tym to też różnie bywa, przecież urzędy pracuję na podstawie różnych ustaw, każdy pracuje na innych programach, wszystko więc wychodzi w praniu. Jejku czasami nie mogłam patrzeć na to, jakie głąby siedziały w UP, aż żal mi dupę ściskał że taki ktoś ma posadę w UP, a ja za cholerę nigdy się tam nie dostanę mimo że po paru miesiącach stażu wiedziałam o wiele więcej niż osoba pracująca tam od paru lat. Wszystko ładnie wygląda z zewnątrz, każdy zgrywa pozory, a jak się tam siedzi to wszystko wychodzi. Większość dostała posadę dzięki komuś
Masz sporo racji. Ja też jestem skazana na porażkę po studiach. Po cichutku liczę że podyplomówka mi da więcej możliwości,ale to bardzo po cichutku.

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Prawda, choć boli
Zresztą ja też mam pracę po znajomości.. I nie żałuję. Na początku było mi głupio, ale niestety albo biorę albo bym siedziała do tej pory w domu ewentualnie w magazynie ubrania segregowała.. A tak mam bardzo dobrą pracę w moim przyszłym zawodzie! Tak teraz myślę, że chyba wcale się źle nie sprawuję więc nawet jeśli przyjęliby kogoś innego- nie po znajomości to mógłby okazać się gorszy
Wiem, że to niesprawiedliwe.. Ale dostałam szansę i ją wykorzystałam
Nie miej wyrzutów sumienia. Gdybym mogła dostać pracę po znajomości (oczywiście pasującą do moich kompetencji i wykształcenia) też bym wzięła. Bo realia powoli zaczynają być takie, że albo bierzesz albo nie pracujesz.

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3762070 0]

Miki, Bellitudo wysłałam wam zaproszenia na FB [/QUOTE]

A mnieeeeeeeeeeee?

Cytat:
Polecam zrobić sobie multiple intelligence test Mamy 7 rodzajów inteligencji i niby się z nimi rodzimy ale każdą możemy też rozwijać
A gdzie można znaleźć taki test? Preferuję w języku ojczystym

Jesteś po filologii angielskiej i masz pracę w Anglii w zawodzie? dobrze zrozumiałam?

Cytat:
\

Makaron z camembertem... ale nie jestem pewna, czy to Ty mi to pisałaś, ja mam sklerozę Zaawansowaną
Ja! Ja! Camemberty ja wpierdzielam!

Cytat:
A można teraz w sklepach/na targach dorwać bakłażany? Bo ja nie mam czasu na zakupy, więc nie bardzo się orientuję.
W tesco i w oszołomie są.

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2012-11-14 o 23:26
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 23:26   #2874
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

taaa.... w bandażu

Cytat:

No to dziękuję Ci za fajny przepis, będę co jakiś czas robić

.
Stary 2012-11-14, 23:28   #2875
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
A mnieeeeeeeeeeee?
nie znalazłam Cię
może mi umknęłaś, napiszę PW
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 23:32   #2876
201612231846
Konto usunięte

Cytat:

Podobało mi się. Śmieszny, lekki film, tak o do obejrzenia. Taka łatwa rozrywka po pracowitym dniu. Nie dla ambitnych kinomaniaków, ale ja akurat do nich nie należę

Wiesz co.. mój TŻ jak szukał pracy często miał pierwszą rozmowę w kawiarni przyjeżdżała babeczka z działu rekrutacji, siadali, rozmawiali, robił testy.

ja bym spróbowała, bo nawet jak człowiek szuka lewego interesu to przecież w empiku nie będziecie sami, możesz odmówić i wyjśc, no bez przesady. Nie proponuje spotkania w nocy w lesie

A z obawami o uczciwość się zgadzam. Nie podał nazwy firmy, stanowiska, przedstawił się chociaż?

Łaa ale super po cichu Ci zazdroszczę tego prawka

Masz sporo racji. Ja też jestem skazana na porażkę po studiach. Po cichutku liczę że podyplomówka mi da więcej możliwości,ale to bardzo po cichutku.

Nie miej wyrzutów sumienia. Gdybym mogła dostać pracę po znajomości (oczywiście pasującą do moich kompetencji i wykształcenia) też bym wzięła. Bo realia powoli zaczynają być takie, że albo bierzesz albo nie pracujesz.

A mnieeeeeeeeeeee?

Jesteś po filologii angielskiej i masz pracę w Anglii w zawodzie? dobrze zrozumiałam?

W tesco i w oszołomie są.

No wiesz. Poszłabym ,ale intuicja mi podpowiada bym jednak nie szła. Praktycznie nic nie mówił o pracy

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Mnie na facebooku ma tylko Kasia

Edytowane przez 201612231846
Czas edycji: 2012-11-14 o 23:33
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 23:37   #2877
Jusztynka89
Rozeznanie

GG do Jusztynka89

Cytat:

http://www.focus.pl/rozrywka/fq-test/ tu jest test Focusa ale trzeba się rejestrować. Nie mam pojęcia czy płacić ale chyba nie.

http://www.bgfl.org/custom/resources..._int/index.htm tu jest po angielsku ale to są proste pytania z zycia. czy np uczysz się przy muzyce, czy lubisz czytac ksiązki itp... nie powinnaś mieć problemu Jak coś to mogę pomóc I ewentualnie podpowiedzieć o co chodzi ale w necie jest mnóstwo tekstów na ten temat

A w zawodzie nie pracuje bo studiów samych w sobie nie ukończyłam bo poznałam TŻa i wyjechałam do niego do Anglii. Miałam we wrześniu jechać na poprawkę do Krakowa ale... nie chcialo mi się I tak jako nauczyciel pracować bym nie chciała bo dzieci nie lubię. Niby można dorosłych ale ja mam inne rzeczy w głowie... Obecnie w obsłudze hotelowej na part time. I szukam pracy w pełnym wymiarze godzin bo w Marcu będę się z TŻem wyprowadzać na własne mieszkanie ino miesiąc temu złamałam rękę z przemieszczeniem i do połowy grudnia regeneruję się po operacyjnie No i tak to w skrócie wygląda...

Edytowane przez Jusztynka89
Czas edycji: 2012-11-14 o 23:39
Stary 2012-11-14, 23:43   #2878
Maryha_ah
Zakorzenienie

O dzięki. Spoko poradzę sobie z angielskim
Stary 2012-11-14, 23:50   #2879
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
jaki projekt? pokaż
Projekt kampanii społecznej, póki co nie ma się czym chwalić

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Kurczę, kurczę, mam nadzieję, że się teraz nie rypnę.. ale wydaje mi się, że to Ty miałaś robić ten prezent dla koleżanki Jak idzie?
Tak to ja Urodziny kuzynki były w niedzielę, a ja całą sobotę przeleżałam umierająca i wstałam dopiero na same urodziny, na których bolała mnie głowa i miałam gorączkę, a dodatkowo odpowiadałam na sto durnych pytań od ciotek w tym: "a czy przy twoim boku ktoś jest na stałe?"

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 23:51   #2880
Maryha_ah
Zakorzenienie

Hahaha, tego można było się spodziewać, logika i zdolności ruchowe na poziomie zerowym faktycznie nie głupi ten test, sporo ma racji w końcowych wynikach.

Wyszła mi maksymalna inteligencja intrapersonalna, później interpersonalna i muzyczna, no i duża lingwistyczna. Niestety logicznej nie posiadam, sprawności motoryczne leżą i kwiczą, wizualna też ciężko przędzie Przestrzenna słabo. Szału nie ma

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2012-11-15 o 00:01
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości