|
|
#2431 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Dziewczyny dzięki za wszystkie informacje odnośnie tego TSH
jak wiem jaki mam mieć poziom to będę sobie badać i teraz to już sama sobie poradzę z dawkowaniem
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
DESPA
za dziewczynke ![]() boshe temat wozkow jest mi zupelnie OBCY ehh, niby mam w glowie jaki mi sie podoba, ale i tak kupie go dop w lutym, jak pojde juz na 100% na syka no czas pokarze |
|
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#2434 |
|
Kniaginia
|
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
nie dawkuj sobie sama, idź gdzieś do lekarza, na prawdę można się dostać szybko na NFZ. nie boisz się, że przedobrzysz z dawką i już nie wrócisz do niskiej? nie ryzykuj..
|
|
|
|
|
#2436 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za wizytę i za dziewczynkę Kolejna księżniczka na naszym męskim wątku
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny posprawdzajcie listę na 1 stronie czy wszystko się u was zgadza
jak nie to do mnie na pw ![]() uciekam spać do jutraJutro rano idę zaprowadzić Julię do przedszkola, potem zbieranie głosów mnie czeka no i na 15:30 Julia ma pasowanie na przedszkolaka
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2440 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
choc przed ciażą mówiłam skoro jest to po co się meczyc ale wyjdzie w praniuCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie ciCytat:
|
|
|
#2441 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do prezentu to super teraz wam bedzie mała gotować ![]() my juz zakupilismy w realu prezenty dla tych siostrzenic tż i z głowy. ![]() Cytat:
Cytat:
kolejna dziewczynka ok nadrobiłąm moge isc spac
|
|
|
#2442 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć! Pewnie znowu jestem pierwsza na forum hehe
co Wy tak długo śpicie? Wstawać! żartuję śpijcie sobie, bo jak podają niektóre strony "potem będzie tylko gorzej" ![]() Cytat:
)Malpka i klementyna1 pewnie nie dostaniecie potwierdzenia. Byłam wczoraj na warsztatach i też nie dostałam żadnego maila, ale dzwonił do mnie parę godzin wcześniej pan ratownik i pytał czy będę. mówił, że mają problemy z mailingiem a tak w ogóle to fajny ten ratownik aż chce się go słuchać. tż powiedział, że "powinien w handlu robić" no i muszę chyba spisać sobie gdzieś na kartkę te zasady pierwszej pomocy i bede sobie powtarzać, bo z moja pamiecia juz jutro nic nie bede miała w głowie ![]() Chanel_Coco no to super cieszę się, że wszystko ok ![]() ---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 05:59 ---------- Napiszę później, bo zapomniałam spytać tż Cytat:
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry- z autobusu. Cholera jak to jest w cieple dni ogrzewanie w komunikacji miejskiej wlaczone a jak na termometrze -4 to zimnica jak na zewnatrz, jedyny plus ze mieszkam przy petli wiec moge sobie usiasc.
Wczoraj rozmawialismy dopiero z corka , bo nie chcielismy jej mowic zanim nie wiedzielismy ze wszystko jest w porzadku, reakcja ok musi Sie przyzwyczaic do mysli ze nie bedzie jedynaczka . Ale mow mi mamo obiecaj ze Tata nie bedzie jej ubieral bo on Sie na babskich ciuchach nie zna niech tylko daje kase na zakupy dobra... No I od wczoraj sprzeczaja Sie o imie, a ja normalnie placze ze smiechu ... Pozdrawiam I Milego dnia zycze... |
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i podzielam spostrzeżenia dotyczące owłosienia - mniej wszędzie tych włosów, tylko jakby z nóg przeniosły się na brzuch - śmiechowo to wygląda, jak się rozbieram a one stają i taki yeti ze mnie się robi. W ogóle pędzicie jak oszalałe - człowiek przez 3 dni sobie pofolguje i nie sposób was nadrobić...
|
|
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny ja na chwilke
![]() niestety jestem w szpitalu:/ i wybaczcie nie dam rady was nadrobić ponad 30 stron wszystkim gratuluje wizyt poznania płci a tym co sie smutaja z jakiegos powodu posyłam serdeczne przytulańce na otarcie łez ja was chciałm ostrzec przed wysokim ciśnieieniem o mały włos nie byliśmy by w spiącze dobrze ze przytomny lekarz i wezwał karetke do przychodni wiec prosze nie bagatelizujcie wiekszego ciśnienia bo to moze nawet spowodować dzidzi i wasza smierć! na szczescie obydwoje jestesmy cali jeszcze tydzień i wyjde jak bedzie dobrze narazie siostra na chwile przyniosła mi tableta wiec co jakis czas bede was podczytywać narazie zmykam bo obchód się zbliża serdecznie was pozdrawiam
|
|
#2446 | ||
|
Zakorzenienie
|
zjadłam 2 i na dzisiaj mam 1
miałam 2, ale podzielę się z mężem, bo ubrał się i poszedł zaprowadzić Julię także zjem 3 pączki od wczoraj, a on 6 hehe czasami się zastanawiam kto jest w ciąży w tym związku przed wczoraj zajadał mleczko w tubce, a w aucie zauważyłam papierki po wafelkach Cytat:
także mogę nadrobić trochę mam takie forum co klikam innym i oni mi odklikują ![]() plus wasza pomoc i zbiera się Cytat:
|
|
|
|
#2447 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za zakup.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
hahaha.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() za zdrówko i szybkie wyjście..
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętacie co pisałam wam o mojej koleżance co straciła dzidzi w 25tyg ( właśnie przez wysokie ciśnienie, bo musieli ratować ją bądź dziecko ( Teraz już jesteś pod dobrą opieką, a dla nas to dodatkowa informacja by reagować jak tylko zauważymy zwiększenie. Jesteśmy z wami
|
|
|
|
#2449 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() U mnie się zgadza. Głosiki oddane codziennie niestety po 6 a nie po 9 z jednego adresu IP można myślałam, że w pracy uda się z kilku kompów ale wszędzie pokazuje, że już głosowałam. Cytat:
Wyobraźcie sobie, że po 2 dniach na orbitreku na najmniejszym obciążeniu i 17 minutach miałam zakwasy tz tak jakby skurcz mnie w łydce chwycił i trzymało przez 2 dni ale tak to jest jak się wchodzi na sprzęcior bez rozciągania pamiętam jak zaczynałam na nim ćwiczyć w zeszłym roku jak zakupiłam też tak miałam później przed i po rozciąganie i było ok ale teraz tak mi ciężko chociaż z 10 skłonów zrobić Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#2450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2451 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo np u mnie w miescie jest smyk ale tylko z zabawkami Cytat:
Oglądałam pare taco i bylam przerazona, czulam się jakbym trzymała czołg. Zdecydowanie potrzebuje czegos zgrabnego wiec albo x-lander albo tutek tylko tutka na oczy nie widzialam ![]() Cytat:
czekamy na fotyCytat:
![]() dobrze ze jestes pod opieką, zdrowiej nam |
|||||
|
|
|
|
#2452 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale duża jest to pewnie łatwiej zrozumie. A jakie imie jej się podoba?Cytat:
Cytat:
muszę tylko męża wziąć i mu pokazać bo nie wiem czy z purpurową budką czy może z fioletową wziąć.
|
|
|
|
#2453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co, chyba mam szansę, bo dużo ma ok 900głosów, a wiem, że każdy mówi że ten gościu prowadzi i każdy w szoku skąd on ma tyle głosów, a ma 1800, ja zaraz będę miała 1200 więc myślę że mam dużą szansę Cytat:
ja z Julią nie przywiązywałam do tego wagi tak, ale z Julią to tylko raz miałam "awarię" bo po weselu dostałam skurczy, a to był 22 tydzień i przeleżałam dobę w szpitalu, a tak to ciąża bezproblemowa. Teraz jest inaczej, bo do 22 tyg na podtrzymaniu i ciągle coś... więc uważam jak mogę.
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie. Ja pisze z lozeczka
siostra zadzwonila do przychodni i mam isc na 12-45 wiec jeszcze zdarze sie zdrzemnac temp se zmierzylam 35-7...!!!!!! Eee chyba kiepsko :-(booziaczek. 3maj sie kochana cieplutko i na pewno wszystko bd w porzadeczku wazne ze trafilas na "madrego" ktory szybko zareagowal. Ja ogolnie zawsze mam niskie cisnienie ale zobacze jakie mi dzis wyjdzie. Raz pamietam w 2 klasie LO 2 tyg po feriach poszlam do orzychodni i zaslablam mialam 60-40 wiec wiecie zadzwonili po mame (akurat mam 5min spacerkiem) i z mama juz na pogotowie okazalo sie ze mam ropna agngine powiekszone wezly chlonne i dodatkowe zapalenie oskrzeli ;-) zyc nie umierac. Ciekawa jestem co mi jest teraz. W sumie siostra tez od 3 dni chodzi smarkai pluje glos taki zachrypniety i ona i ja. A mialo byc tak pieknie. No nic lece na te poltorej godzinki sie zdrzemnac i dam wam znac zaraz jak tylko wyjde od lekrza. Buziaki i milego dalszego dnia |
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie wczoraj znowu migrena dopadla to juz 5 atak w ciazy, najczesciej po nocy przechodzi, ale nadal mnie jedna strona pobolewa.. oby sie tylko znowu nie rozwinela.A i u nas mgla ![]() i mezus wypil resztki mleka.. no i nie mam do kawy ![]() ojejjj i zapomnialabym... wczoraj moj synus sie przewracal w brzuszku, i poczulam pierwsze ruchy takie smieszne uczucie, jakby sie wielki robak w srodku przesuwal
|
|
|
#2456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za ruchy Mój Michałek tak już wariuje, że brzuch skacze i mocno się rusza chyba nagram na tel
|
|
|
|
#2457 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
, u nas zimnica straszna - niedosyć ,że trzeba tak wcześnie wstać to jeszcze mrożno... brrr,nie cierpię tego - a włóżeczku tak cieplutko i mięciutko.... mój urwis rozkopuje mnie już na poważnie... o każdej porze, w każdej mojej pozycji i to mocno ... z jednej strony jak tak czuje regularnie -staję sie spokojniejsza-"kontakt nawiązany" ale z drugiej strony -zaczyna to być naprawdę nieprzyjemne -zwłaszcza ,że często kopie w samo podbrzusze -mam wrażenie ,że w krocze ... hmmmm nadmiar energii chyba ...Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
Dziś rano niunia zaszalała i 2 razy kopnęła męża![]() Cytat:
![]() Ja też staram się zasypiać na lewym, w ogóle staram się zasypiać na boku, a nie na brzuchu. Dziś jak się obudziłam w nocy to myślałam, że umieram tak mnie bolała nerka, musiałam ją porządnie gnieść... |
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek
![]() Dziś, wg Babystrology i paru innych stron, mamy pełne 22 tc czyli rozpoczynam 23 tydzień Zafarbowałam sobie dzisiaj z rana włosy, nadałam im czerwona poświatę. Na buzi maseczka, sałatka owocowa i full relaks. Później muszę się wziąć za ogarnięcie kuchni- znów. Ale teraz już jest coraz łatwiej. ![]() Jeszcze dziś i jutro, a w sobotę o 10.30 wizyta na USG Jestem strasznie podekscytowana Nie mogę się doczekać co mi w brzuszku siedzi, hehe. Ej! Czyli jesli się nie mylę, to wchodze powoli w 6 miesiąc Faaaaajnie.Miłego dnia dziewczyny!
27.11.2009 - pierwsza randka 02.08.2012 - nasz ślub 25.03.2013 - me + you = Sławek Edytowane przez czarny flamaster Czas edycji: 2012-11-15 o 09:35 |
|
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

jak wiem jaki mam mieć poziom to będę sobie badać i teraz to już sama sobie poradzę z dawkowaniem

do jutra

( właśnie przez wysokie ciśnienie, bo musieli ratować ją bądź dziecko 

to jeszcze mrożno... brrr,nie cierpię tego - a włóżeczku tak cieplutko i mięciutko....