|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
|
|
#2852 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, nie idę spać.
|
|
|
|
#2854 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2856 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2858 |
|
BAN stały
|
Chyba raz albo i dwa oglądałem, to o ten serial chodzi? Fakt, straszny nie jest, co najwyżej trzymający w napięciu
![]() --- Dobranoc po raz, eee, po raz ostateczny |
|
|
|
#2859 |
|
To ja :)
|
Coś Się da chyba... Dziś odbieram lek dla kota,a sama idę na spirometrię,a jutro do lekarza z jej wynikami. Zobaczymy...
Tymczasem duszę się właśnie w drodze na jogę... Miłego dnia temu Baru!
|
#2860 |
|
|
Ale co jest? Wszyscy jeszcze śpią?
|
#2861 |
|
BAN stały
|
Ja nie
Miałam lekcję wyjątkowo na 7:30 (na szczęście u mnie), więc przynajmniej zmobilizowałam się do wstania przed południem. Teraz pójdę za ciosem i lecę na zakupy, zamiast wracać do łóżka.---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Dalej śpicie? ![]() Latałam za tym sosem, a w lidlu tydzień amerykański i jest mustard-honey No ale dobra, już zrobię sama.
|
|
|
|
#2862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja dziś pracuję w domu więc trochę mi sie zaspało i dopiero kawę piję ![]() ale zaraz się biorę do roboty ostro Tak poza tym to w okolicy jest wielka awaria sieci grzewczej i od wczoraj nie mamy ogrzewania, najs jeszcze się nie ochłodziło w mieszkaniu bardzo, ale usuwanie awarii ma potrwać do soboty więc zapewne sie ochłodzi
|
||
|
|
|
#2863 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2864 |
|
BAN stały
|
A powiedzcie mi jeszcze, czy to wszystko od razu wymerdać z tym sosem, czy polać trochę, czy w ogóle sos podać w miseczce osobno?
(Przypominam, że ma być rukola, kurczak, mango, orzechy włoskie i camembert) Ech, żeby tylko takie problemy człowiek miał
|
|
|
|
#2865 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Mursz
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2866 | ||||
|
BAN stały
|
Znad kawy i sandwichy
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2867 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dla Was
|
|||
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Baru
Cytat:
Przytulam Ciebie i Szarość ![]() Myszka, moja 10letnia królisia ma niedomykalność przedsionków i od marca bierze leki, pewnie do końca życia będzie musiała je brać... ale jest cudną psotną małpiatką i świetnie sobie radzi A to co dolega Szarości to operacyjne jest? Czy do leczenia farmakologicznego ?
|
|
|
|
|
#2869 | |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37632031]Trzeba coś z tym zrobić
Ogolić ją w końcu Cytat:
![]() --- Ja pindoleu, co za pogoda! Słońca chcę! |
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję wszystkim z awarią 2. mój nadworny kucharz oć do mię u mnie jest a chuop cały dzięń we piwnicy tzn nie nie zakopałam go tylko ciosa szafkeu |
|
|
|
|
#2871 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2872 | |||
|
Panaroja
|
Znad zimna
![]() Cytat:
![]() A imaginuj sobie acan dobrodziej , że owe wody lecznicze zagraniczne już i u nas po handlach sprzedawać zaczynają , ażeby publice krajowej umożliwić korzystanie z ich zbawiennych dobrodziejstw , nawet sławny doktor Chałubiński ich zażywanie poleca . Dla niemogących na peregrynacyje sobie pozwolić to znaczna wygoda . Kto wie , może każę sobie przywieść zapas tych wód z Warszawy , bo nijak teraz z majątku wydalić się nie mogę - nowy kłopot mi przybył , osacznicy dwa niedźwiadki w lesie znalazłszy do dworu je przywiedli i co to się teraz nie dzieje ! Wczoraj klucznica z wrzaskiem wpadła , akurat jak list do waszmości pisałam , że misie do kuchni wpadłszy dziewki kuchenne na śmierć wystraszyły , dzieżę z ciastem zaczynionym z przypiecka zwaliły , garniec śmietany w ciasto wlały , i łapą wymieszawszy poczęły się raczyć musiałam więc biec i porządek zrobić , bo dziewki głupie się bały a parobka żadnego pod ręką nie było akuratnie . Huncwoty małe jeszcze to i dokazują , takie jednak potrafią być urokliwe , że im konterfekt sporządził artysta malarz , u sąsiadów moich w gościnie bawiący http://www.pinakoteka.zascianek.pl/W...ie_zacisze.jpgCytat:
Cytat:
Tam sobie myślę , że chyba powinnam kolejną skrzynkę na flaszki zanabyć...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2873 | ||
|
|
Cytat:
To egoistyczne. Ale. Nie wezmę już kota ze schroniska Nie mogę już patrzeć, jak się zwierzak męczy. To ze skubaniem się, jak z domu wychodzimy, pewnie też jest pozostałością po schronisku, siadła biednej psychika... I to, że płacze, jak się obudzi sama w pokoju i musi być ciągle do nas przytulona... Jest najsłodszym kotem na świecie, ale też tak strasznie ciągle chorującym ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
Teraz mam leki tylko doraźne, bo wcześniej nie było z tym kłopotu, swędziały mnie oczy, płakałam, swędziała mnie głowa w środku i czasem puchł przełyk. Ale zwykłe antyhistaminowce pomagały. Teraz jest to cholerne duszenie i przy nich, stąd dodatkowe badania, odczulanie i takie tam...
|
|
#2874 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka piękna mgła utrzymuje się za oknem
Mursz, w takim razie trzymam kciuki ![]() Tru, chyba tak własnie zrobię. Przełożyłam wizytę na poniedziałek, żeby mieć więcej czasu do namysłu
|
|
|
|
#2876 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2877 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37632669]Mogie iść za Ciebie [/QUOTE]Cwaniak, bilety opłacone, to i zaraz chętny ![]() Cytat:
Teraz wybywać muszę, ustosunkuję się później ![]() Cytat:
, przykre to wszystko, ech...Cytat:
|
||||
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak bardzo rozumiem Twój ból, ale chociaż tyle dobrze że w dobrych rękach i reakcja lekarska natychmiastowaParabelko - te wasze rozmowy to jest miót na moje eee eee oczy? serce? duszę - o lek dla duszy ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-15 o 13:51 |
|
|
|
|
#2879 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie Wy macie to zimno?
U mnie jest bardzo, bardzo ciepło Jakby wiosna se szła.Murszafko
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

i lecę na zakupy, zamiast wracać do łóżka.
No ale dobra, już zrobię sama.
Ja już nie mogę, dlaczego tak...

współczuję wszystkim z awarią 

musiałam więc biec i porządek zrobić , bo dziewki głupie się bały a parobka żadnego pod ręką nie było akuratnie . Huncwoty małe jeszcze to i dokazują , takie jednak potrafią być urokliwe , że im konterfekt sporządził artysta malarz , u sąsiadów moich w gościnie bawiący 
U mnie jest bardzo, bardzo ciepło