Scent Bar XLV - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-15, 01:45   #2851
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLV

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Chyba nasza odcinkowa seria z życia sfer wyższych odstraszyła była barowiczów
hyhy, przez chwilkę zastanawiałam się , co mi to przypomina - ale tylko chwilkę
Stary 2012-11-15, 02:19   #2852
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
hyhy, przez chwilkę zastanawiałam się , co mi to przypomina - ale tylko chwilkę
No i co Ci przypomina?

---

Dobranoc
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 02:32   #2853
Pin up girl
Zakorzenienie

Kurde, nie idę spać.
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 02:43   #2854
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Kurde, nie idę spać.
Iiiiidź Co tak sama będziesz siedzieć?
Stary 2012-11-15, 02:48   #2855
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Iiiiidź Co tak sama będziesz siedzieć?
E tam, będę oglądać łokin deda.
Stary 2012-11-15, 02:55   #2856
gryx82
BAN stały

Cytat:
E tam, będę oglądać łokin deda.

---

Ja spadam
Stary 2012-11-15, 03:08   #2857
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:

---

Ja spadam
To wcale nie są straszne rzeczy....

Idę, może mnie zmuli po jednym odcinku
Stary 2012-11-15, 03:10   #2858
gryx82
BAN stały

Chyba raz albo i dwa oglądałem, to o ten serial chodzi? Fakt, straszny nie jest, co najwyżej trzymający w napięciu

---

Dobranoc po raz, eee, po raz ostateczny
Stary 2012-11-15, 06:23   #2859
Murszafka
To ja :)

Cytat:

Nic nie da się z tym zrobić....?
Coś Się da chyba... Dziś odbieram lek dla kota,a sama idę na spirometrię,a jutro do lekarza z jej wynikami. Zobaczymy...
Tymczasem duszę się właśnie w drodze na jogę...
Miłego dnia temu Baru!

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 08:43   #2860
Murszafka

Ale co jest? Wszyscy jeszcze śpią?

Stary 2012-11-15, 09:47   #2861
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Ja nie Miałam lekcję wyjątkowo na 7:30 (na szczęście u mnie), więc przynajmniej zmobilizowałam się do wstania przed południem. Teraz pójdę za ciosem i lecę na zakupy, zamiast wracać do łóżka.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Dalej śpicie?
Latałam za tym sosem, a w lidlu tydzień amerykański i jest mustard-honey No ale dobra, już zrobię sama.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 09:49   #2862
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Otóż Szarość ma galop serca, powiększony lewy przedsionek serca oraz coś hiperechogenicznego Ja już nie mogę, dlaczego tak...
A ja mam już takie ataki astmy, ze 3x dziennie muszę inhalatora używać, a kiedyś raz na kilka tyg. było to konieczne... Nie oddam Szarości przecież, nie oddam...

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Ja nie Miałam lekcję wyjątkowo na 7:30 (na szczęście u mnie), więc przynajmniej zmobilizowałam się do wstania przed południem. Teraz pójdę za ciosem i lecę na zakupy, zamiast wracać do łóżka.

ja dziś pracuję w domu więc trochę mi sie zaspało i dopiero kawę piję
ale zaraz się biorę do roboty ostro

Tak poza tym to w okolicy jest wielka awaria sieci grzewczej i od wczoraj nie mamy ogrzewania, najs jeszcze się nie ochłodziło w mieszkaniu bardzo, ale usuwanie awarii ma potrwać do soboty więc zapewne sie ochłodzi

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 10:49   #2863
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Chyba raczysz Waćpan żartować

Cytat:
Otóż Szarość ma galop serca, powiększony lewy przedsionek serca oraz coś hiperechogenicznego Ja już nie mogę, dlaczego tak...
A ja mam już takie ataki astmy, ze 3x dziennie muszę inhalatora używać, a kiedyś raz na kilka tyg. było to konieczne... Nie oddam Szarości przecież, nie oddam...

Cytat:
Latałam za tym sosem, a w lidlu tydzień amerykański i jest mustard-honey No ale dobra, już zrobię sama.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 10:51   #2864
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

A powiedzcie mi jeszcze, czy to wszystko od razu wymerdać z tym sosem, czy polać trochę, czy w ogóle sos podać w miseczce osobno?
(Przypominam, że ma być rukola, kurczak, mango, orzechy włoskie i camembert)

Ech, żeby tylko takie problemy człowiek miał
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 12:11   #2865
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Muszę ciąć, na niektórych włosach mam tyle końcówek, że nie sposób policzyć.
Pozostaje kwestia - ile ciąć...
A grzywka, taka prosta, przesladuje mnie już ze dwa lata
Ciachać tyle ile trzeba, a grzywka jak Cię prześladuje to machnij przy okazji, co tam, to szybko odrasta

Mursz
i biedna Szarość też

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 12:57   #2866
gryx82
BAN stały

Znad kawy i sandwichy
Cytat:
Miałam lekcję wyjątkowo na 7:30 (na szczęście u mnie), więc przynajmniej zmobilizowałam się do wstania przed południem
7:30 to wstawanie rano jest, a nie przed południem
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Tak poza tym to w okolicy jest wielka awaria sieci grzewczej i od wczoraj nie mamy ogrzewania, najs
U Was co roku jest taka tradycja, prawda?
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Chyba raczysz Waćpan żartować

Cytat:
A powiedzcie mi jeszcze, czy to wszystko od razu wymerdać z tym sosem, czy polać trochę, czy w ogóle sos podać w miseczce osobno?
(Przypominam, że ma być rukola, kurczak, mango, orzechy włoskie i camembert)
Polać przed podaniem (ja bym tak właśnie zrobił)
Cytat:
Ech, żeby tylko takie problemy człowiek miał
Stary 2012-11-15, 13:06   #2867
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Cytat:
Czarna szatana to przy Twojej, eeeee, to przy Twojej pupcia niemowlaka z reklamy zasypki
Trzeba coś z tym zrobić

Cytat:
Na zabawę andrzejkową idę, w tę sobotę
Fajnie Ci

Cytat:
dla Was
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 13:06   #2868
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Witaj Baru

Cytat:
Kurcza stopa Przytulam Ciebie i Szarość , a astma, galop i coś hiperechogenicznego niech idą precz, sio

Myszka, moja 10letnia królisia ma niedomykalność przedsionków i od marca bierze leki, pewnie do końca życia będzie musiała je brać... ale jest cudną psotną małpiatką i świetnie sobie radzi A to co dolega Szarości to operacyjne jest? Czy do leczenia farmakologicznego ?
MysiaJadwisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 13:25   #2869
gryx82
BAN stały

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37632031]Trzeba coś z tym zrobić [/quote]
Ogolić ją w końcu
Cytat:
Fajnie Ci
Ale mi się tak nie chce, że szok

---

Ja pindoleu, co za pogoda!

Słońca chcę!
Stary 2012-11-15, 13:34   #2870
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
U Was co roku jest taka tradycja, prawda?

Polać przed podaniem (ja bym tak właśnie zrobił)
1. co nie współczuję wszystkim z awarią

2. mój nadworny kucharz

Cytat:

Słońca chcę!
oć do mię u mnie jest

a chuop cały dzięń we piwnicy

tzn nie nie zakopałam go tylko ciosa szafkeu
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 13:39   #2871
Konto usunięte

Cytat:
Ogolić ją w końcu

Cytat:
Ale mi się tak nie chce, że szok
Mogie iść za Ciebie

Cytat:

Słońca chcę!
Ano
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 13:40   #2872
Parabelka
Panaroja

Znad zimna
Cytat:
Do Sankt Moritz w szwajcarskiej krainie, dom tam letni mamy, po pradziadzie ze strony matki mej jeszcze (dobrodziejka zapewne słyszała o hrabim De Fątą, z tych Fątonów z linii alzacko-lotaryńskiej), co się zaś Dusznik tyczy, wuj mój tam leczył chromotanie w kolanie, nie poleca, zaprawdę nie poleca, delikatnie rzecz ujmując (pospólstwa z roku na rok coraz to i więcej, a i po fhąsusku pogawędkę uciąć tam nie sposób, a nie jeździ się do wód, sakheble, by po polsku rozprawiać na ważkie tematy). Szopę... tak, pamiętam! Grywał, dziecięciem jeszcze skołtunionym będąc, w dworze mojej babki, w Mysichkiszkach pod Grodnem (bo i fortepian najlepszy mieli w całej guberni), wszyscy łzy ronili rzewne, wsłuchani w takty jego poloneza

Niegodziwstwo to jest! I szarlataneria! Po ichniej o-de-źhódło nic, tylko na stronę (za przeproszeniem dobrodziejce) udawać się muszę. Pół biedy, gdy mię ta potrzeba w pensyjonacie, alibo w okolicznościach przyrody dzikich zdejmie, a nie tak, jak w roku zeszłym, gdym na bal powrócić nie mógł, z powodu (dobrodziejka wybaczy raz jeszcze) wielkiej plamy w miejscu intymnem...

Żelazna kolej! Do zguby, powtarzam wyraźnie, do-zgu-by ludzkość rychło doprowadzi, wspomnicie kiedyś me słowa, gdy się motłoch sprzeniewierzony odwiecznemu rzeczy porządkowi do reszty wynaturzy. Wycieczki lubię, a jakże! Ino niezbyt dalekie a organizm wycieńczające, gdyż kondycyja ma słabowita, a i brzuch nosić wielki to nie byle głupstwo.

Azaliż tam właśnie! Uroili sobie, że im za makaty magnat Von Pretzel ochłap byle rzuca, oszczercy bez czci i wiary! Niegodziwcy z chat kurnych!

Tuszę jako i dobrodziejka przemyśliwa, księdza się im podeśle lub popa, a że lud głupi, w zacofaniu tkwiący, przyjmą za dobrą monetę słowo duchownego, a i później patrzeć, jak w piersi się bijąc i pokłony czyniąc, odszczekają na klęczkach wszystkie swe bluźnierstwa!

Bóg zapłać! Z dobrodziejki to janioł, nie kobieta, janioł w ludzkiej skórze, powiadam!

Znacie mnie w końcu nie od dzisiaj brzasku, słowo mi rzeknąć, to jak kamień w studnię!

A to historyja! Istna komedyja!

---

Ach , Sankt Moritz pięknym jest i z dobroci klimatu swego słynie szeroko , więc tuszę iż waćpan dobrodziej jak odmienionym wróci kuracyi stosownej zażywszy . Jeno rzeczonego węgrzyna musisz waść zapas ze sobą zabrać , bo tam jeno fhąsuskie wina , na nasze sarmackie kompleksje jak ocet działające , stryj mój nieboszczyk cztery lata we Szwajcaryi kurował się po użyciu szampana i szatą lafit , co użył , zapadał na zdrowiu i kuracyje powtarzać musiał , aż stryjenka zniecierpliwiwszy się poń pojechała , jako że gospodarstwo całe na jej głowie zostawił , a imaginuj sobie waćpan , co to jest słabej niewieście czterema kluczami i ordynacyją zarządzać , więc stryjenka kozaków herbowych ze sobą wziąwszy , sensacyje i podziw niemi wywołując , stryja z przeproszeniem waszmości za frak i do dom powiezła . Odtąd jeno węgrzyna , maślacza a miody sycone dozwalała stryjowi pijać , co mu i na zdrowie poszło , bo krzepkim i rzeźwym będąc dziewięćdziesiątki dociągnął , stryjenkę przeżywszy , nim Pan go do siebie powołał
A imaginuj sobie acan dobrodziej , że owe wody lecznicze zagraniczne już i u nas po handlach sprzedawać zaczynają , ażeby publice krajowej umożliwić korzystanie z ich zbawiennych dobrodziejstw , nawet sławny doktor Chałubiński ich zażywanie poleca . Dla niemogących na peregrynacyje sobie pozwolić to znaczna wygoda . Kto wie , może każę sobie przywieść zapas tych wód z Warszawy , bo nijak teraz z majątku wydalić się nie mogę - nowy kłopot mi przybył , osacznicy dwa niedźwiadki w lesie znalazłszy do dworu je przywiedli i co to się teraz nie dzieje ! Wczoraj klucznica z wrzaskiem wpadła , akurat jak list do waszmości pisałam , że misie do kuchni wpadłszy dziewki kuchenne na śmierć wystraszyły , dzieżę z ciastem zaczynionym z przypiecka zwaliły , garniec śmietany w ciasto wlały , i łapą wymieszawszy poczęły się raczyć musiałam więc biec i porządek zrobić , bo dziewki głupie się bały a parobka żadnego pod ręką nie było akuratnie . Huncwoty małe jeszcze to i dokazują , takie jednak potrafią być urokliwe , że im konterfekt sporządził artysta malarz , u sąsiadów moich w gościnie bawiący http://www.pinakoteka.zascianek.pl/W...ie_zacisze.jpg

Cytat:
dla obu Was . Z astmą można sobie poradzić , tylko trza się leczyć regularnie leki biorąc , a nie doraźnie . Też bym kotha nie oddała , ino lekami się szprycowała

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Tak poza tym to w okolicy jest wielka awaria sieci grzewczej i od wczoraj nie mamy ogrzewania, najs jeszcze się nie ochłodziło w mieszkaniu bardzo, ale usuwanie awarii ma potrwać do soboty więc zapewne sie ochłodzi

Tam sobie myślę , że chyba powinnam kolejną skrzynkę na flaszki zanabyć...

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 13:43   #2873
Murszafka

Cytat:
Napisane przez MysiaJadwisia Pokaż wiadomość
Witaj Baru

Kurcza stopa Przytulam Ciebie i Szarość , a astma, galop i coś hiperechogenicznego niech idą precz, sio

Myszka, moja 10letnia królisia ma niedomykalność przedsionków i od marca bierze leki, pewnie do końca życia będzie musiała je brać... ale jest cudną psotną małpiatką i świetnie sobie radzi A to co dolega Szarości to operacyjne jest? Czy do leczenia farmakologicznego ?
Farmakologicznie. Nasza kochana Pani Wet napisała mi z urlopu, że się już dowiadywała o wyniki Szarości i mam się nie martwić. Że to normalne przy długotrwałym zapaleniu płuc. Tzn. może nie normalne, ale dość częste. I wyleczalne. Z tym, że trzeba będzie to serducho sprawdzać...
To egoistyczne. Ale. Nie wezmę już kota ze schroniska Nie mogę już patrzeć, jak się zwierzak męczy. To ze skubaniem się, jak z domu wychodzimy, pewnie też jest pozostałością po schronisku, siadła biednej psychika... I to, że płacze, jak się obudzi sama w pokoju i musi być ciągle do nas przytulona... Jest najsłodszym kotem na świecie, ale też tak strasznie ciągle chorującym

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

dla obu Was . Z astmą można sobie poradzić , tylko trza się leczyć regularnie leki biorąc , a nie doraźnie . Też bym kotha nie oddała , ino lekami się szprycowała
Tak właśnie będzie Teraz mam leki tylko doraźne, bo wcześniej nie było z tym kłopotu, swędziały mnie oczy, płakałam, swędziała mnie głowa w środku i czasem puchł przełyk. Ale zwykłe antyhistaminowce pomagały. Teraz jest to cholerne duszenie i przy nich, stąd dodatkowe badania, odczulanie i takie tam...

Stary 2012-11-15, 13:43   #2874
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Tylko winny się tłumaczy

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 13:43   #2875
Pin up girl
Zakorzenienie

Jaka piękna mgła utrzymuje się za oknem

Mursz, w takim razie trzymam kciuki

Tru, chyba tak własnie zrobię. Przełożyłam wizytę na poniedziałek, żeby mieć więcej czasu do namysłu
Stary 2012-11-15, 13:48   #2876
Parabelka
Panaroja

Cytat:

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
To egoistyczne. Ale. Nie wezmę już kota ze schroniska Nie mogę już patrzeć, jak się zwierzak męczy. To ze skubaniem się, jak z domu wychodzimy, pewnie też jest pozostałością po schronisku, siadła biednej psychika... I to, że płacze, jak się obudzi sama w pokoju i musi być ciągle do nas przytulona... Jest najsłodszym kotem na świecie, ale też tak strasznie ciągle chorującym
Ale za to ma dobrze , kochacie ją i dbacie , a w schronisku juz dawno byłoby po niej . Moja kotha nieboszczka też ze schroniska była i ciągle coś z nią było , ale była taka przekochana że

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 13:48   #2877
gryx82
BAN stały

Cytat:
2. mój nadworny kucharz

oć do mię u mnie jest

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37632669]Mogie iść za Ciebie [/QUOTE]
Cwaniak, bilety opłacone, to i zaraz chętny
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Ach , Sankt Moritz pięknym jest i z dobroci klimatu swego słynie szeroko , więc tuszę iż waćpan dobrodziej jak odmienionym wróci kuracyi stosownej zażywszy . Jeno rzeczonego węgrzyna musisz waść zapas ze sobą zabrać , bo tam jeno fhąsuskie wina , na nasze sarmackie kompleksje jak ocet działające , stryj mój nieboszczyk cztery lata we Szwajcaryi kurował się po użyciu szampana i szatą lafit , co użył , zapadał na zdrowiu i kuracyje powtarzać musiał , aż stryjenka zniecierpliwiwszy się poń pojechała , jako że gospodarstwo całe na jej głowie zostawił , a imaginuj sobie waćpan , co to jest słabej niewieście czterema kluczami i ordynacyją zarządzać , więc stryjenka kozaków herbowych ze sobą wziąwszy , sensacyje i podziw niemi wywołując , stryja z przeproszeniem waszmości za frak i do dom powiezła . Odtąd jeno węgrzyna , maślacza a miody sycone dozwalała stryjowi pijać , co mu i na zdrowie poszło , bo krzepkim i rzeźwym będąc dziewięćdziesiątki dociągnął , stryjenkę przeżywszy , nim Pan go do siebie powołał
A imaginuj sobie acan dobrodziej , że owe wody lecznicze zagraniczne już i u nas po handlach sprzedawać zaczynają , ażeby publice krajowej umożliwić korzystanie z ich zbawiennych dobrodziejstw , nawet sławny doktor Chałubiński ich zażywanie poleca . Dla niemogących na peregrynacyje sobie pozwolić to znaczna wygoda . Kto wie , może każę sobie przywieść zapas tych wód z Warszawy , bo nijak teraz z majątku wydalić się nie mogę - nowy kłopot mi przybył , osacznicy dwa niedźwiadki w lesie znalazłszy do dworu je przywiedli i co to się teraz nie dzieje ! Wczoraj klucznica z wrzaskiem wpadła , akurat jak list do waszmości pisałam , że misie do kuchni wpadłszy dziewki kuchenne na śmierć wystraszyły , dzieżę z ciastem zaczynionym z przypiecka zwaliły , garniec śmietany w ciasto wlały , i łapą wymieszawszy poczęły się raczyć musiałam więc biec i porządek zrobić , bo dziewki głupie się bały a parobka żadnego pod ręką nie było akuratnie . Huncwoty małe jeszcze to i dokazują , takie jednak potrafią być urokliwe , że im konterfekt sporządził artysta malarz , u sąsiadów moich w gościnie bawiący http://www.pinakoteka.zascianek.pl/W...ie_zacisze.jpg

Teraz wybywać muszę, ustosunkuję się później
Cytat:
...
Trzymam mocno , przykre to wszystko, ech...
Cytat:
swędziała mnie głowa w środku...
Stary 2012-11-15, 13:52   #2878
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Farmakologicznie. Nasza kochana Pani Wet napisała mi z urlopu, że się już dowiadywała o wyniki Szarości i mam się nie martwić. Że to normalne przy długotrwałym zapaleniu płuc. Tzn. może nie normalne, ale dość częste. I wyleczalne. Z tym, że trzeba będzie to serducho sprawdzać...

To egoistyczne. Ale. Nie wezmę już kota ze schroniska Nie mogę już patrzeć, jak się zwierzak męczy. To ze skubaniem się, jak z domu wychodzimy, pewnie też jest pozostałością po schronisku, siadła biednej psychika... I to, że płacze, jak się obudzi sama w pokoju i musi być ciągle do nas przytulona... Jest najsłodszym kotem na świecie, ale też tak strasznie ciągle chorującym ..
tak bardzo rozumiem Twój ból, ale chociaż tyle dobrze że w dobrych rękach i reakcja lekarska natychmiastowa

Parabelko - te wasze rozmowy to jest miót na moje eee eee oczy? serce? duszę - o lek dla duszy

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Tylko winny się tłumaczy

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2012-11-15 o 13:51
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 13:53   #2879
Konto usunięte

Murszafko

Cytat:
Cwaniak, bilety opłacone, to i zaraz chętny
Sąsiadkę Krysię zabierasz ze sobą?
Stary 2012-11-15, 13:56   #2880
Spoora
Zakorzenienie

Gdzie Wy macie to zimno? U mnie jest bardzo, bardzo ciepło Jakby wiosna se szła.

Murszafko
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości