|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
![]() ![]() ![]() Panika będziesz musiała trochę na to sushi poczekać ![]() Chociaż ja po porodzie miałam wielkie marzenia np. kąpiel w gorącej wodzie, ale do dziś nie zrealizowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
![]() ![]() ![]() To krewetek też nie moża??? Ja jakbym teraz kawe wypiła to bym 3 dni nie spała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2253 | |||
Konto usunięte
|
Od jutra mam L4.
Cieszy mnie to, bo dzisiaj fizycznie już nie miałam sił zwlec się z łóżka. Głupio mi zostawiać moich współpracowników tak nagle bez jednej osoby, ale mam nadzieję, że jakoś sobie poradzą. Mojego plamienia (na żółto) na razie nie ruszamy, nie włączamy żadnych tabletek. A pani dr widziała wkładkę, więc mam nadzieję, że będzie OK. I przesunęła mi wizytę na 04.12, bo chyba wyczuła, że jak za tydzień nie będzie serduszka, to zeschizuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
gotowane mozna (a raczej w Polandzie wszystkie sa gotowane). ja nie jem ze wzgledu na paranoje (czyt. ewentualnosc wystepowania metali ciezkich)...
![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Perse ja jutro tez ide na wizyte wiec 3 maj kciuki. U mnie owulacja była 12 d.c. wiec powinno cos byc już widac. Jutro bedzie 31.. Tez poprosze o zwolenienie chociaz pracuje w domu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Konto usunięte
|
Pewnie. Trzymam za Was (nas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o tej porze? ![]()
![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2259 | |
Konto usunięte
|
Zadzwoniłam do ludzi z pracy... Ciśnienie mam chyba 200/100. Ale wszyscy przyjęli to ze zrozumieniem. Cieszę się i znowu podwójnie boję, ale muszę być dobrej myśli...
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2260 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kathe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pani tekst o reksiu ![]() ![]() ![]() Fiolusiek ja dziś wpadam na kawę(inkę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37640693]
Moja mama mi mówiła, że czasami się kładła z siostrą, karmiła ją (piersią akurat, ja byłam na mm chyba od początku) i tak sobie zasypiały ![]() ostatnio zdarza mi się to notorycznie ![]() ![]()
![]() |
#2262 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
witam
kathe bardzo się cieszę fiol za z Tobą napiję się kawy ![]() perse ja tak sypiałam z Mikim. Pierwsze tygodnie karmiłam na siedząco ale potem już nie wyrabiałam i tylko dawałam pierś i od razu spałam... kolejne karmienie przerzucałam małego na drugą stronę ![]()
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() lepszy motyw ja śpię a młody nie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37639633]Od jutra mam L4. [/QUOTE]
![]() ![]() Na barborke wizyta ![]() A dzis moje leniwe dziecie dalo o sobie znac podczas relacji z bramki Ibry w Wiadomosciach. Reaguje na wujka ![]() ![]() od-chlopiurowy. ne wiem skad przywlokl ![]() ![]() nie moge sie doczekac drugiej kolejki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2266 |
Konto usunięte
|
Alfa, natalia, ja to bym się pewnie bała, że się zachłyśnie albo coś innego bym wymyśliła.
Pani, Twój Mały wie, co dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Wtajemniczenie
|
kathe -
![]() ![]() perse - cieszę się, że idziesz na l4 ![]() pani - rośnie mały piłkarz ![]() natalia, alfa - też tak karmiłam ![]() fiol - ja czasem pije 4 kawy ale 7 ![]()
![]() |
#2268 |
Konto usunięte
|
Mały kroczek - dołączyłam do Mamuś VII-VIII.... Boże jak ja bardzo pragnę zostać tam aż do końca i potem zdać relację ze swojego szczęśliwego porodu.... Oczywiście tutaj będę spamować z podobną częstotliwością, co wcześniej, a nawet i większą, bo będę w domu cały czas, ale bardzo marzyłam, żeby móc być Mamą Lipcową...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Wtajemniczenie
|
sluchajcie gin dla mnie mga mily, myslalam, ze bedzie cos mowil na teat tak krotkiego czasu, ale pow ze mnie skads pamieta i jak zobaczyl karte z poprzednim nazwiskiem to stwierdzil ze jak zobaczyl takto to jakos bardziej mu pasowalo to wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Kathe gratuluję serduszka
![]() Perse ja kilka razy odezwałam się na wątku mam I-II, ale jakoś nie potrafiłam się tam odnaleźć
![]() |
#2271 |
Konto usunięte
|
Zobaczę, jak się tamten wątek rozwinie, na razie rozwija się dość prężnie
![]() Ja z moimi Mamami V-VI była baaaardzo zżyta, do dzisiaj utrzymujemy kontakt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja piłam jakoś po 18 ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37642752]Mały kroczek - dołączyłam do Mamuś VII-VIII.... Boże jak ja bardzo pragnę zostać tam aż do końca i potem zdać relację ze swojego szczęśliwego porodu.... Oczywiście tutaj będę spamować z podobną częstotliwością, co wcześniej, a nawet i większą, bo będę w domu cały czas, ale bardzo marzyłam, żeby móc być Mamą Lipcową...[/QUOTE] ![]() a mi już trochę przeszło z wątkiem ciążowym, chyba mam przesyt informacji o ciuszkach, wózkach, pościelach, urządzanych pokoikach i wszystkim co dziewczyny już mają i coraz trudniej mi tam pisać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37641947]Alfa, natalia, ja to bym się pewnie bała, że się zachłyśnie albo coś innego bym wymyśliła. Pani, Twój Mały wie, co dobre ![]() kochana też tak myślałam... ale po kilku tygodniach byłam tak zmęczona, że naraziłam nas na wielkie niebezpieczeństwo ( zasnęłam na 2pasie za kółkiem.... ![]() Cytat:
![]() u mnie max 3 kawy [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37642752]Mały kroczek - dołączyłam do Mamuś VII-VIII.... Boże jak ja bardzo pragnę zostać tam aż do końca i potem zdać relację ze swojego szczęśliwego porodu.... Oczywiście tutaj będę spamować z podobną częstotliwością, co wcześniej, a nawet i większą, bo będę w domu cały czas, ale bardzo marzyłam, żeby móc być Mamą Lipcową...[/QUOTE] ![]() ![]() ja niestety nie umiałam się na tym wątku odnaleźć ( mam XI-XII) kilka razy coś pisałam ... i po porodzie jednego posta .... czasem podczytywałam dobrej nocki ![]()
![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc dzis sie zakochalam w poscieli z linkow ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2276 |
Raczkowanie
|
Pstryk
![]() ![]() Witam się przy tej niedobrej kawie ![]() Dziewczyny pokażcie tę pościel... ![]() Pozdrawiam na piątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
To jest najpiękniejsza muzyka na świecie ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37642752] Mały kroczek - dołączyłam do Mamuś VII-VIII.... Boże jak ja bardzo pragnę zostać tam aż do końca i potem zdać relację ze swojego szczęśliwego porodu.... Oczywiście tutaj będę spamować z podobną częstotliwością, co wcześniej, a nawet i większą, bo będę w domu cały czas, ale bardzo marzyłam, żeby móc być Mamą Lipcową... [/QUOTE] Perse więc od dzisiaj wypoczywaj, leź i pachnij ![]() ![]() Ja bardzo się cieszę z takiego mega pozytywnego nastawienia niektórych mamuś ![]() ![]() ![]() Chociaż czytając codziennie o większych i mniejszych "schizach" mamuś to wydaje mi się powyższe założenie nie do końca możliwe, bo ja doskonale rozumiem każdą panikę, strach i obawę.. ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
![]() jak się czujesz? wsio dobrze? Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2012-11-16 o 06:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Raczkowanie
|
Anitko
![]() ![]() ![]() Jest we mnie strach, nie wiem czy polecieć jutro na betę, czy sobie darować, wizyta u lekarza za tydzień dopiero... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli objawy jak na 5tc są wręcz książkowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2280 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37639633]Od jutra mam L4. Cieszy mnie to, bo dzisiaj fizycznie już nie miałam sił zwlec się z łóżka. Głupio mi zostawiać moich współpracowników tak nagle bez jednej osoby, ale mam nadzieję, że jakoś sobie poradzą. Mojego plamienia (na żółto) na razie nie ruszamy, nie włączamy żadnych tabletek. A pani dr widziała wkładkę, więc mam nadzieję, że będzie OK. I przesunęła mi wizytę na 04.12, bo chyba wyczuła, że jak za tydzień nie będzie serduszka, to zeschizuję ![]() [/QUOTE] Bardzo dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37642752]Mały kroczek - dołączyłam do Mamuś VII-VIII.... Boże jak ja bardzo pragnę zostać tam aż do końca i potem zdać relację ze swojego szczęśliwego porodu.... Oczywiście tutaj będę spamować z podobną częstotliwością, co wcześniej, a nawet i większą, bo będę w domu cały czas, ale bardzo marzyłam, żeby móc być Mamą Lipcową...[/QUOTE] Będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj tak płakałam i tż mi mówi wieczorem"Szykuj sie idziemy na miasto" ![]() ![]() Wczoraj był 13 dc ale po telefonie do gina zaczełam już od wczoraj dupka.Zdziwiona jestem bo plamienie ustało już po wczorajszych 2 tabletkach ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.