![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniowo-październikowe mamy 2010 cz. V :)
Cytat:
![]() Dzis od rana bez pieluchy i do godz.13 siku nie bylo a jak chciala zrobic to kucala to sadzalam ja na nocnik,bajki ogladalismy ale nic nie zrobila.O 13 ubralam jej pieluche bo szlismy na dwor noi do tej pory jest z pielucha bo probuje ja uspac....to se teraz pewnie sikla...
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
....ale sie fajnie gwarno zrobilo
![]() ![]() ![]() Weronisia, Kotekk, Gabisun - witajcie znowu ![]() Weronika - gratulujemy synka i czekamy na relacje z porodowki ![]() ![]() ![]() ![]() u nas tez akcja nocnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moja sie obudzila z kupka w pieluszce ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Weronika gratulacje
![]() Wstawiam tort z soboty ![]() IMG_2169.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
lisica u nas codziennie jakies siusiu na nocnik jest. o kupce moge pomarzyc. ale się nie poddaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
katiem jaki cudny torcik
![]() Super u nas dopiero dzis na wieczor do nocnika bylo..najpierw w majtki a potem ja posadzilam na nocnik i poszlo..wczesniej widzialam ze chodzi i przebiera nogami,lapie sie za pipke....ale sikac nie chce,wiec najwidoczniej juz nie mogla i sie posikala ![]()
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Thomas 2 lata i 7 m-cy. Podejrzewam, że Pascal nie bedzie szybszy od rodzeństwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Lisica dzięki
![]() No dzisiaj Paweł siedział w mokrych majteczkach i rajstopach. Zapytałam czy mu nie przeszkadza, że ma mokro i odpowiedział, że nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Mojej tez nie przeszkadzało ze ma mokre majtusie, dopiero po paru dniach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() katiem ładny tort ![]() kotek ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Mojej córci szybko zaczely przeszkadzac mokre majtusie i mowila ze ma "fuu"
![]() na szczescie okres "fuu" juz minal ze 2 miesiace temu i mam spokoj nie musze brac ciuchow zadnych na przebranie ![]() jeszcze tylko to spanie w nocy z pielucha ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
hej no dzis to juz ze 3 razy ja przebralam albo i 4...
Kupe zrobila w majtki....ale zdazylam ja posadzic na nocnik to troszke dorobila w nocnik he...podnosi nocnik i patrzy i mowi "kupa..do kibela" Szkoda tylko ze nie cala...i szkoda ze nie wola siku..bo jej tlumacze ze jak chce siku to niech mnie wola..ale widze ze ona tego nie rozumie...
![]() |
#103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pojechalam do szpitala z mysla ze prawdopodobnie mam zapalenie stawow a wyszlam z gipsem i z diagnoza "zlamanie kosci przedramienia bez przemieszczenia" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() My po bilansie mała wazy 11.5 i ma 85cm pani doktor powiedziała ze od małej za duzo wymagam jak ta jej zaczeła spiewac piosenke i jak jej mówiłam zeby podziekowała za naklejke i jak dowidzenia powiedziała ![]() papapa
![]() |
![]() |
#105 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byliście kiedyś w Cumbrii? Cumbria to piękne miejsca, jeziora, góry, zielone pola i dużo owiec, taki spokój generalnie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
no maz niezbyt zadowolony jak sie mozna domyslic
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej. odpieluchowanie c.d.
![]() Siku dzisiaj niet, ale mówił :"kupe robię" - tyle, że już w trakcie. Więc częsciowo do pieluchy i częściowo na nocnik. Dziękujemy za komplementy w sprawie tortu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
czesc mamuśki wracamy
![]() po malu już sie ogarniam wiec bede na bieżąco od samego pocZatku jestem sama z dziecmi wiec troche mi to zajmuje bo tz albo w pracy a pozniej na budowie bo nie ma dnia wolnego dlatego staram sie dawac sobie rade sama z 2 dzieciaczkow Porod ekspersss kazdemy takiego zycze pieerwsza faza bez bolowa slabe skurcze mam wpisane 1h 30 m druga faza porodu niecale 5 min Olus wyszedl przy 2 skurczu ![]() na razie karmimy cycem i dokarmiam 2 x dziennie butelka bo nie mam na tyle pokarmu ale jest dobrze wazne zeby rosl zdrowiutki Gabrysia poki co reaguje slicznie na braciszka chce pomagac we wszytskim a jak placze to trzyma go za raczke albo spiewa muu aaaa kotki dwa ![]() ![]() ![]() to tak w skrocie jedyne co to odreagowala to ze 2 dni sikala niby wolala ale wstawala i fruuuu ale juz jej przeszlo nawet noce cale przesypia i stwierdzilam ze mamy fajne daty uordzenia bo gabi :10.10.10 a olus 10.11.12 dziewczyny sory ze tak chaotycznie ale pisze z gabrysia ![]() noi przedstawiam wam mojego synka aleksander marcin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Weronika śliczny Synek
![]()
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Hej!
a nie wiem co napisac ![]() ![]() ![]() ![]() jest nadzieja ze bedziemy miec internet z plusa ![]() ![]()
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Weronika gratuluję
![]() Ja idę jutro na usg połówkowe i fajnie by było się dowiedzieć kto tam siedzi w środku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
weronika gratulacje..fajnie ze tak ci szybko poszlo
![]() ![]() ![]() Moja dalej sika w majtki i czasem ja zmusze zeby usiadla na nocnik ale nic nie zrobi...no dzis sie trafilo ale troszke a reszta w majtki i chyba zlikwiduje ta muzyczke w nocniku bo jak zagra to ona tam zaglada i nie chce dokonczyc sikania ![]()
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
weronika gratulacje śliczny synek
![]() Dziewczyny w tesco są fajne majteczki w 5pakach po 8,40 białe i po 10,00 kolorowe, super bawełna taka delikatna, już wcześniej miałam firmy F&F, kupiłam tez koszulki po 2,99 Lisica, mój dzisiaj chodził w pampersie bo był z dziadkiem poza tym smarka się i ma kaszel, juz tak ładnie wołał a wczoraj wcale, wszystko w majty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale w tesco to roznie bywa..w niektorych moze nie byc...pojechalabym ale nie mam zbytnio kasy,a za jedna rzecz nie oplaca sie jechac...Troszke musimy zyc skromniej bo dalej nie mam pracy a nasze wydatki sa coraz wieksze..jeszcze auto trzeba oplacic.. ![]() Moja tez kaszle..niedawno skoczyla brac antybiotyk ale postanowilam ze zaczniemy ta fajna przygode..bo tak to zawsze wytlumaczenie jest dobre ![]() ![]() Twoj chociaz wola a moja patrzy na mnie,rozkracza nogi i leje...to trzeba miec stalowe nerwy do tego typu spraw.. A wlasnie dziadki nie maja czasu ani ochoty bawic sie w sikanie...
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Gabisun, do pracy to ja wróciłam w zeszłym roku w lipcu
![]() Weronika, gratuluje ![]() u nas 3 piątka się przebiła... jeszcze jedna i się upiję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Lisica,dokładnie z dziadkami tak jest, jutro też mały pewnie bedzie chodzil w pampersie bo zostaje z babcia.
Dzisiaj chodzil w majtach jak wróciłam z pracy i sadzałam go na nocnik i deske i zrobił dwa razy spodnie i majty suche. Mimo to że jest troszke przeziębiony nie odpuszczam z sikaniem, bo nigdy się nie nauczy. Majteczki naprawde tanie wzięłam dwie paczki,muszę częściej tam zaglądac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Weronika serdecznie gratuluję, śliczny maluszek i jaką ma ładną fryzurkę. Poród rzeczywiście ekspresowy, dobrze że się długo nie męczyłaś. No i super że Gabi tak fajnie braciszka przyjęła.
kotekk no niezła historia z tym Twoim złamaniem, niech tam szybko Ci się wszystko ładnie zagoi. gabi no to czekamy na wiadomość kogo masz za lokatora ![]() katiem super torcik, imprezka ze szrekiem na pewno była udana. ilonalu, lisica trzymam kciuki za wasze odpieluchowanie, ja póki co na razie jakoś nie mam do tego głowy, ale wiem że już wkrótce trzeba będzie się za to zabrać raz, a porządnie, chyba będę musiała przywieźć mamę do siebie na ten czas bo tymi moimi rozrabiakami dwoma to chyba nie dam rady sama. Dziewczyny muszę się Wam trochę pożalić, chyba dopada mnie jakiś kryzys rodzicielski, nie mam wogóle cierpliwości do dzieciaków, przemęczenie daje się we znaki - dopadła mnie rwa kulszowa, ledwo się ruszam, denerwuję się o byle głupotę, ehh oby do wiosny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
KW84 kryzys szybko minie, pomysl jakie masz fajne, zdrowe dzieciaczki, może faktycznie jakaś pomoc mamy Ci się przyda, żebyś nabrała sił
![]() gabi pochwal się katiem torcik rewelacja, pewnie smakował tak samo jak wyglądał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.