Scent Bar XLV - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-15, 22:43   #2971
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar XLV

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37639838]I do wyboru:
a) wycieczka na Białoruś. Zakwaterowanie w apartamentowcu na dworcu kolejowym,
b) opinia złośliwej zołzy w 3 wybranych województwach,
c) praca w pogotowiu wodno-kanalizacyjnym,
d) nic [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
W ogóle, to wróciłam ze spirometrii -ale mi się oddycha cudnie! Naszprycowali mnie jakimś lekiem, no rewela, mam w końcu pełną rurę oddechową powietrza Ale ogólnie, na jodze pan mi dziś pokazał ćwiczenia dla astmatyków i one chyba działają, bo mi lżej się cały dzień oddychało...

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Hoho, ale lux-machina

A ja mam gulę z prawej strony nosa, od lat, eee, 11. (ślad po pryszczu gigancie, no i niby wcale widoczna nie jest, ale ja ją widzę i to mi wystarczy; podobnie jak końcówka nosa skrzywiona delikatnie w prawo, od czasu gdym z bani dostał lat temu 10)
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
melduję, że jeszcze mnie nie aresztowali
występuję jako strona poszkodowana

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
...
no jacha że myśleli nie som gópcy zeby w grudniu zapiehrdalać po sklepach za prezentami w dzikich tłumach - bleeeeh
A mnie te święta po raz pierwszy chyba wcale nie cieszą... Mama kazała mi wybrać sobie coś na allegro/w sieciuni (pomna którychś już prezentów z kolei, które w szafie czekają na swój coming out), z ojcem jak to zwykle problem jest, tj. w sumie problemu nie ma - woda toaletowa jakaś, książka, sweter lub koszula (to akurat działka mamy), no ale nuuudy i od lat to samo, bo i co facetowi lat 60 do szczęścia potrzebne? Siostrze i szwagrowi prezentów nie robię (ustalone wspólnie x lat temu), jedynie na didy robi się zrzutę, a rodzice kupują im to, co akurat didom się podoba. Z mamą problemu nie ma - perfumy, kremy, szale jakieś, ciuchy, jest zadowolona i wszyscy szczęśliwi
Cytat:
...
choć dostaną z babcią nowe taborety bo im się rozleciały a sami w życiu nie kupią bo oni już od 30 lat umierają i nic im nie potrzeba

Cytat:
ale taborety to średni prezent tak w ogóle
Eeee, niektórzy wolą prezenty praktyczne (a już starsi ludzie do wybrzydzania ostatni, jak dobrze wiadomo)
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A te kupony do Duki co mam od Polly to działają? To może też kupię świeczki na prezenty.
O to samo pytać miałem (tylko zaraz... gdzie ja je mam? ...)
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ksiązka ofkors tak, ale jaka??
Zależy, czym się obiekt pasjonuje - II WŚ, Historia malarstwa flamandzkiego, Chów i choroby drobiu - wybór jest ogromny
Cytat:
...
Niedługo chyba przestanę jej jeść dawać, naje się samymi tabletkami...

Cytat:
w moich kręgach dać szampon na prezent uchodzi za fopą

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37639440]A co ze Stenią? [/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
A Marychą??
Cytat:
A co ze mną?
To wszystko stare dzieje, teraz nowe idzie!
Cytat:
pozatym przeciez jak pójdziesz do marketona to zestawy prezentowe w swiatecznych opakowaniach skłądają sie a) z szamponu z odzywką, b) odorantem z zelem
To prawda, znowu tego wszędzie będzie
Cytat:
ja moze jestem jakas dziwna bo jak dostalam elektryczną szczote do zębów to byłam szczesliwa (choc zadko mi sie zdaza byc zadowoloną z prezentu ) a szwagier jak dostał to sie obraził
Dziwny ten twój szwagier
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 22:48   #2972
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
dla mojej tesciowej wszystko do ciala było pafonem ale ja ją tego oduczyłam, bo ja kosmetyki do kąpieli to akurat chętnie, sole, kulki, fajne zele...bo to taka rzecz którą nie tzreba miec ale jak sie ma to fajnie

pozatym przeciez jak pójdziesz do marketona to zestawy prezentowe w swiatecznych opakowaniach skłądają sie a) z szamponu z odzywką, b) odorantem z zelem .

ja moze jestem jakas dziwna bo jak dostalam elektryczną szczote do zębów to byłam szczesliwa (choc zadko mi sie zdaza byc zadowoloną z prezentu ) a szwagier jak dostał to sie obraził
dokłądnie tak mam jak pogrubione - a szampon nie - ponieważ, szampon to rzecz fest indywidualna - wolę wybrać - tzn muszę

z elektrycznej szczoty do zempów bym sie posikałą z radosci - mieliśmy se wybrać jeden prezent ślubny - tzn jedna ekipa 2 pary nas wprost zapytała co kcemy - anpisałąm zestaw szczoteczków elektryckich wypas - bo miał być wypas - no i nas wyśmiali

a myśmy kcieliiiii

polly - po czem nie jesteśmy rodzinom? bylibyśmy taką fajną rodziną

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
ojesu leżę
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 22:58   #2973
gryx82
BAN stały

Cytat:
anpisałąm zestaw szczoteczków elektryckich wypas - bo miał być wypas - no i nas wyśmiali

a myśmy kcieliiiii

Bo w prezencie ślubnym, jak tradycja staropolska każe, trza koudry, koce, garnki, czajniki i zestawy sztućców darować
Cytat:

Cytat:
ojesu leżę
Phi!

Tak fogle to P. był dzisiaj wielce zdziwion, gdym mu oświadczył, że od teraz zajmuję się sobą i własnym życiem, bo mam już dość tych wszystkich problemów, które mi się z każdej strony od x lat na łeb walą, i że nie mam już na to wszystko siły i gdy pracę znajdę za granicą gdzieś to w 5 minut się spakuję i papa zrobię i tyle mnie tu widzieli I się spytał, czy mi się już w tej sytuacji żalić mógł nie będzie i z problemów zwierzać, na co żem krótko a treściwie odpowiedział: NIE!
Stary 2012-11-15, 22:59   #2974
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
A wiadomo czemu kot ma bezwładne łapki? Bez badań to chyba nie bardzo... Nie znam konkretnie przypadku, ale RTG pozwala sporo powiedzieć na temat rokowania, tomografia i rezonans duuużo więcej, ale nie trzeba na to aż do Wrocka bo i w Warszawie mają sprzęt, i to chyba nie w jednym miejscu. Wkręcić się z kotem na zdjęcie na Kliniki na Głębokiej, tam jest fantastyczna radiologia, jakby co to na Stefczyka jest możliwa nawet terapia komórkami macierzystymi, tylko po pierwsze trzeba wiedzieć DLACZEGO kot ma bezwładne łapki, może kręgosłup trzaśnięty, może nerwy, a może po prostu miednica, a może skrzepy, a to jest do wyleczenia, ale nie tylko zastrzykami Gdzie tego kota leczą, możesz na PW?
Tru , znajoma nie z Lbn , napisałam Jej to co Ty tutaj napisałaś... dziękuję, byłam pewna że to wcale nie jest tak jak ten wet jej gada
ona twierdzi że jest doświadczony chyba w przyjmowaniu na świat cieląt i szczepieniu wiejskich psów

sorki, wiem że nie wszyscy wiejscy weci są źli, ale co myśleć o takim

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 23:04   #2975
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
ona twierdzi że jest doświadczony chyba w przyjmowaniu na świat cieląt i szczepieniu wiejskich psów
U nas są dwa gabinety weterynaryjne (wiem, wiem, szaleństwo ), no i jeden z nich właśnie na tej zasadzie działa - najważniejsze są wyjazdy do hodowców na wieś, bo wiadomo, z tego największa kasa

Zawsze problem mam z (c)howem/(c)hodowlą/(c)hodowcami
Stary 2012-11-15, 23:25   #2976
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Tru , znajoma nie z Lbn , napisałam Jej to co Ty tutaj napisałaś... dziękuję, byłam pewna że to wcale nie jest tak jak ten wet jej gada

Skarbu, on może sie poprostu bać konsekwencji niewyleczenia. Wiem że to glupio brzmi i wczle go nie bronię, ale to calkiem możliwe.
Jak chodzilam z moim Rudym, to wet stwierdzil że on nie wie co mu jest i możemy go uśpić bo marne szanse . Na moje oburzenie powiedzial,że dużo ludzi robi mu awantury jesli zwierza nie da sie uratować, o to że mogl powiedziedz od razu że nic z tego, że wyciągal tylko kase a od razu wiedzial, że to bez sensu itp itd. Taka glupia asekuracja moze to być.
Albo poprostu jest kiepski i ma wszystko w tyle
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 23:50   #2977
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
dokłądnie tak mam jak pogrubione - a szampon nie - ponieważ, szampon to rzecz fest indywidualna - wolę wybrać - tzn muszę

z elektrycznej szczoty do zempów bym sie posikałą z radosci - mieliśmy se wybrać jeden prezent ślubny - tzn jedna ekipa 2 pary nas wprost zapytała co kcemy - anpisałąm zestaw szczoteczków elektryckich wypas - bo miał być wypas - no i nas wyśmiali

a myśmy kcieliiiii

nieco ekscentryczny prezent, no ale jak sie pytali to juz mogli kupic

Cytat:

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

nooooo
moze da sie to jesczze jakos zmienic?

Cytat:
U nas są dwa gabinety weterynaryjne (wiem, wiem, szaleństwo ), no i jeden z nich właśnie na tej zasadzie działa - najważniejsze są wyjazdy do hodowców na wieś, bo wiadomo, z tego największa kasa

to pacz na to

hów

jakby ktos chcial napisac howgh a niewiedzial jak
znaczy sie wygląda źle i to znaczy ze nie jest to dobrze
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 23:58   #2978
gryx82
BAN stały

Cytat:
to pacz na to

hów

Nic z tego nie rozumiem

---

Fefnastotysięczny mój post, pijemy!
Stary 2012-11-16, 00:13   #2979
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:

nic nie pisze jaki to zapach ,
ale na obrazku są jakies...ciastka francuskie?
Na moich też tylko obrazek, ale pachną tym co jest na obrazku. Na tyle mocno, że jak sie przechodzi obok szafki w której je przechowuję to czuć
Cytat:
Ha, ja sobie zażyczyłam skarpetek i rajstop To takie nudne do kupowania, nie chce mi się, jakieś rzeczy "nie niezbędne" do rozpieszczania to sama sobie kupuję, ale skarpetki?
O elektryczna szczotę też bym się nie obraziła

Cytat:

Taka para kaloszy... Ja myślę, że on po prostu może nie mieć pojęcia jak bardzo leczenie małych zwierząt w ciągu paru ostatnich lat poszło do przodu. Jeszcze na studiach byłam na konferencji o traumatologii, wykład miała babka ze Stanów, no i jest taki lek, który jest bardzo wskazany przy obrzęku mózgu, ale przeciwwskazany jeśli jest krwawienie. No i ktoś z sali spytał jak to łatwo odróżnić, bo objawy podobne. Na co babeczka zrobiła wielkie oczy "no jak to, tomografią" Śmiech na sali, bo wtedy tomograf weterynaryjny był w Polsce jeden, w Wawie, dla koni. A teraz sie mnożą.

Cytat:

chów, hodowla, hodowca

Cytat:
o!

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 00:23   #2980
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Fefnastotysięczny mój post, pijemy!

mam w gościach kuzynkę i już trochę wypiłyśmy i jestem trochę nietrzeźwa a jutro do pracy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 00:45   #2981
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
myślicie juz nad prezentami gwiazdkowymi?
ja znowu mam myslenie nad chuopami
My z didami i synową w tym roku nie robimy żadnych prezentów , na szczęscie nie ma aktualnie dzieci w najbliższej rodzinie
Remont hali, adaptacja mini kawalerki + garazu na tymczasowe mieszkanko i wspieranie finansowe rodziny wykończyło nas finansowo doszczętnie. Bardzij się martwimy czy damy radę kredytom
Stary 2012-11-16, 01:12   #2982
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Cytat:

LECZENIE
Prilium raz dziennie dawkowanie na masę ciała

O widzisz, to tak samo jak moja Mysza Bez paniki, będzie dobrze Mysza już się tak wkręciła w tablety, że rano sama wskakuje na kanapę i się ładuje na kolana (tablety w żurawinie przemycamy)
MysiaJadwisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 01:29   #2983
gryx82
BAN stały

Cytat:
chów, hodowla, hodowca
Tak też myślałem, choć to ciut nielogiczne

Chyba, że "chów" od chować, a nie hodować pochodzi?
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

mam w gościach kuzynkę i już trochę wypiłyśmy i jestem trochę nietrzeźwa a jutro do pracy

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
My z didami i synową w tym roku nie robimy żadnych prezentów , na szczęscie nie ma aktualnie dzieci w najbliższej rodzinie
Remont hali, adaptacja mini kawalerki + garazu na tymczasowe mieszkanko i wspieranie finansowe rodziny wykończyło nas finansowo doszczętnie. Bardzij się martwimy czy damy radę kredytom
Stary 2012-11-16, 02:10   #2984
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2012-11-16 o 02:35
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 02:39   #2985
gryx82
BAN stały

Dobranoc
Stary 2012-11-16, 05:32   #2986
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Dobry

Spadam zaraz do pracy
Więc miłego dnia Wszystkim: cojest:
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 06:59   #2987
Murszafka
To ja :)

Dobry
Piąteczek!!
Jeszcze żeby łeb nie nap... Ale i tak miłego dnia życzę!!

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 08:04   #2988
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Wszystkiego dobrego, zdrowia i wysokiego stanu na koncie dla Ewusi

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 08:18   #2989
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ale taborety to średni prezent tak w ogóle

Cytat:

fogle kupilam ekstra prezent didu na mikolaja-w dodatku za 13,90 ,
otoz ide i pacze a tu w ksiegarni jakis wyprz-to lukam,pacze a tu kun jakis, pacze dalej a to ksiazkowy kurs rysunku kunia , pacze ze z 29 na 19 przecenione to biere, a tu pani w kasie jeszcze jakis rabat nalicza
did padnie z zachwytu tak czuje co prawda bardziej by padł jakby był to kurs rysowania lwow ale nie było i nie sądze zeby istniało

fajny prezent
Cytat:

Cytat:
mam nadzieję że kicię da się uratować
Cytat:

Cytat:
Wszystkiego dobrego, zdrowia i wysokiego stanu na koncie dla Ewusi
dziękuję

Macham z pracy
jednak zdążyłam wytrzeźwieć pomijając że tylko 2 drinki wypiłam i byłam prze-pijana, bosz, co starość z ludźmi robi

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 08:19   #2990
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

I dobrze, muszę się w końcu zająć sobą

Mam chrypę, katar ale żyję

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2012-11-16, 09:17   #2991
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Mauboussin edp sprzed reformulacji
Stary 2012-11-16, 09:29   #2992
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Mauboussin edp sprzed reformulacji
Nie ten wątek

Stary 2012-11-16, 10:04   #2993
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

dziś piątek - jak miło
byle do weekendu, ten tydzień mnie wykończył

Ewusiu - 100 lat, Zdrowia, Szczęścia, Spełnienia Marzeń

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 10:14   #2994
Parabelka
Panaroja

Ewuś 100 lat szczęścia i pachnienia !
Znad kawusi
Cytat:
A tuszę jednakoż, trza mi landszafty zmienić, ino hyżo, gdyż nerwy mam jak postronki napięte, a i mroczki zawsze z rana na oczy się cisną, nim mi kawy nie zrobią i węgrzyna łyknę.

Mehde z tymi ichnimi kwasami...
Wracaj jeno dobrodziej rychło , bo kuzyn Antoś z Nieświeża po Godach wielkie polowanie urządza i zaproszenia już rozsyła , umyślny wczoraj przywiózł , więc i do acana rychło dotrze , a wiesz acan dobrze jakie to przy tej okazyi bale , kuligi i insze wystawy będą , a i sławna piwniczka nieświeska nieco tajemnic pewnie wyjawi , bo gość nadzwyczajny będzie - bratanek cesarza Wihelma obecnością swą łowy zaszczycić raczy , więc Antoś na pewno starek i miodów jeszcze przez księcia Mikołaja świętej pamięci nastawianych utoczyć każe . Mógłżebyś pan dobrodziej okazją taką dla szwaycarskich landszaftów przepuścić ? A i sławny pan Fałat , malarz , zaproszonym będzie , aby fety owe uwiecznić , a jakże trudno o wizytę jego się dobić , mąż mój na jesienne rykowisko chciał go zaprosić , cóż , kiedy dzień świętego Huberta pan Fałat u cesarza Wilhelma rokrocznie spędza , poważaniem wielkim Jego Cesarskiej Mości i całego dworu się ciesząc , potem kuzyn Antoś bytność jego zawarował , i dopiero na wiosenne toki pan Fałat do nas zawita . W Nieświeżu także i ordynat ze świeżo poślubioną małżonką być mają , a jakaż radość w rodzinie , że ostatni z Michorowskich wreszcie się ustatkuje i da Bóg ród nie wygaśnie , a głębowicka ordynacja nie przejdzie w ręce dalszej rodziny - wszak Lucia dziedziczyć nie może i Głębowicze przypadłyby temu wiatrogłowowi Alfonsowi de Burbą , o którym droga Louise pisała mi ostatnio , że do Meksyku się wybiera , żeby jakiegoś Juareza zwalczać , co ponoć przeciw Maksymilianowi miejscowych buntuje ; swoją drogą ten nieszczęsny Maks zawsze mamałygą był i nawet własnym majątkiem porządnie kierować nie potrafił , a co dopiero Meksykiem nic dziwnego że buntów doczekał , a jeszcze ponoć jakiś Winetu zza północnej granicy Juarezowi ma w sukurs przyjść, doprawdy czarno widzę tę całą awanturę .
Bóg zapłać panu dobrodziejowi za życzliwą pamięć o stryjaszku moim świętej pamięci , po onej szwaycarskiej kuracyi w istocie zmienił się i stryjenki we wszystkim słuchając wzorowym obywatelem się został , obyż tacy na kamieniu się rodzili !
Co się zaś tycze bytności w Warszawie , wdzięcznym sercem chęci acana przyjmuję , i sławnej wody Vichy o trzy galony poproszę , doktor Chałubiński memu mężowi na konkokcji zaburzenia ją zaleca usilnie . A i o górskiej kuracyi każe przemyśliwać , choć chwalić Boga suchot u nas nie uświadczysz , ale za jego poradą córkę jednego z rządców naszych na suchoty właśnie słabującą , do wsi Zakopane zwanej na leczenie wysłaliśmy i takiej poprawy doznała , że rumianą i zdrową powróciwszy rychło za mąż wyszła i jak się dowiadujemy , niedawno tęgie bliźnięta powiła .
A jeszcze o Warszawie - materye na toalety dla jejmości dobrodziejki najlepsze znajdziesz acan w składzie bławatnym pana Szmai na Senatorkiej ulicy naprzeciw Prymasowskiego Pałacu , a tuż obok przy Miodowej w sklepie pani Kreutzstich koronek wszelkich , brusselskich , alensońskich , chantilly i wszelkiej norymberszczy w doskonałym gatunku dostaniesz . Tuszę iż jejmość dobrodziejka toalety we lwowskiej filii magazynu pana Herse szyć każe , to najlepszy i namodniejszy na teraz magazyn , tam narzeczona ordynata wyprawę obstalowała i suknię ślubną zamówiła . A wystaw sobie pan dobrodziej , że z obawy przed zawistnikami , których nie brak niestety , ordynat uprosił księżnę , aby pannę Stefanię z rodzicami zaprosiła i oto od zamówienia wyprawy w pałacu Podhoreckich bawią i aż do ślubu u Panien Wizytek bawić będą .
Ach , a co zaś do niedźwiadków - napiszę zaraz do Antosia , u niego w Nieświeżu tyle ich jest , że z chęcią acanu parkę lub dwie wyśle , jeno z dala od kuchni je trzymajcie , bo szkód narobić mogą , jak słusznie pan dobrodziej zgadłeś piernikowe ciasto zniszczyły , ale szczęśliwie urodzaje tego roku obfite były i uszczerbku żadnego nie ma , mąż na kontraktach mińskich świetnie zboże i okowitę sprzedał , więc z nadzieją w rok przyszły patrzym .
Alem się rozpisała , a tu znowu rejwach jakiś w czeladnej , chwili spokoju , skaranie boskie...

Cytat:
Obcinasz kabel (od żelazka, albo suszarki), druciki zawijasz wokół wystającego trzonka, zakładasz czepaczkeu na głowę, podłączasz do gniazdka i wuala!

Cytat:
W ogóle, to wróciłam ze spirometrii -ale mi się oddycha cudnie! Naszprycowali mnie jakimś lekiem, no rewela, mam w końcu pełną rurę oddechową powietrza Ale ogólnie, na jodze pan mi dziś pokazał ćwiczenia dla astmatyków i one chyba działają, bo mi lżej się cały dzień oddychało...

Ale dziś mgliście , zimno i ohydnie

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 10:22   #2995
Katty_p13
Piers do przodu

Ewusiu - sto lat sto lat - uśmiechu, zdrowa, kasy, perfum i szczęśliwości wszelakiej !!!

Piąteczek
Stary 2012-11-16, 10:42   #2996
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Ewusiu, wszystkiego najnajnajnajlepszego!!!

Cytat:

Cytat:
Chyba, że "chów" od chować, a nie hodować pochodzi?
Wiele na to wskazuje

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Wracaj jeno dobrodziej rychło(...)

H. wczoraj przywlókł do domu piwo orkiszowe z czosnkiem

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:27   #2997
Parabelka
Panaroja

Cytat:

CO ???

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2012-11-16, 12:06   #2998
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Ewuś, wszystkiego dobrego

Cytat:

a myśmy kcieliiiii
jak to wyśmiali, toż to niegrzecznie i bezzenzu, jak się pytali to niechby juz kupili

Cytat:
to pacz na to

hów

Cytat:
dacie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Ale dziś mgliście , zimno i ohydnie
nooom

Cytat:
Kormoran? widziałam, że coś takiego ma być ale w sklepie jeszcze mi w oko nie wpadło, jak smakuje
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 12:18   #2999
Pin up girl
Zakorzenienie

Ugh, jacy Świadkowie Jehowy są nachalni... Człowiek daje im grzecznie i kulturalnie do zrozumienia, że nie chce z nimi rozmawiać, a te co piątek, punkt 12:00 stoją pod drzwiami - od połowy października

Ewuś, spełnienia marzeń i duuuuuużo zdrówka
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 12:46   #3000
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Ugh, jacy Świadkowie Jehowy są nachalni... Człowiek daje im grzecznie i kulturalnie do zrozumienia, że nie chce z nimi rozmawiać, a te co piątek, punkt 12:00 stoją pod drzwiami - od połowy października
Mój ojciec kiedyś nachodzącym go dwóm jehowitkom zrobił niedwuznaczna propozycje - zwiewały aż sie kurzyło i już nigdy nikt z nich do nas nie przyszedł
Pewnie mają nadzieję że kropla drąży skałę i w końcu sie ugniesz i ulegniesz może skoro oni tacy punktualni , wychodź z domu przed ich wizytą na dłużej - chyba nie będą czekali

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości