|
|
#2971 | ||||||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLV
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37639838]I do wyboru:
a) wycieczka na Białoruś. Zakwaterowanie w apartamentowcu na dworcu kolejowym, b) opinia złośliwej zołzy w 3 wybranych województwach, c) praca w pogotowiu wodno-kanalizacyjnym, d) nic [/QUOTE] Cytat:
![]() Cytat:
A ja mam gulę z prawej strony nosa, od lat, eee, 11. (ślad po pryszczu gigancie, no i niby wcale widoczna nie jest, ale ja ją widzę i to mi wystarczy; podobnie jak końcówka nosa skrzywiona delikatnie w prawo, od czasu gdym z bani dostał lat temu 10) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mama kazała mi wybrać sobie coś na allegro/w sieciuni (pomna którychś już prezentów z kolei, które w szafie czekają na swój coming out), z ojcem jak to zwykle problem jest, tj. w sumie problemu nie ma - woda toaletowa jakaś, książka, sweter lub koszula (to akurat działka mamy), no ale nuuudy i od lat to samo, bo i co facetowi lat 60 do szczęścia potrzebne? Siostrze i szwagrowi prezentów nie robię (ustalone wspólnie x lat temu), jedynie na didy robi się zrzutę, a rodzice kupują im to, co akurat didom się podoba. Z mamą problemu nie ma - perfumy, kremy, szale jakieś, ciuchy, jest zadowolona i wszyscy szczęśliwi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zależy, czym się obiekt pasjonuje - II WŚ, Historia malarstwa flamandzkiego, Chów i choroby drobiu - wybór jest ogromny ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37639440]A co ze Stenią? [/QUOTE]To wszystko stare dzieje, teraz nowe idzie! Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z elektrycznej szczoty do zempów bym sie posikałą z radosci - mieliśmy se wybrać jeden prezent ślubny - tzn jedna ekipa 2 pary nas wprost zapytała co kcemy - anpisałąm zestaw szczoteczków elektryckich wypas - bo miał być wypas - no i nas wyśmiali a myśmy kcieliiiii polly - po czem nie jesteśmy rodzinom? bylibyśmy taką fajną rodziną---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- ojesu leżę
|
|
|
|
|
#2973 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo w prezencie ślubnym, jak tradycja staropolska każe, trza koudry, koce, garnki, czajniki i zestawy sztućców darować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak fogle to P. był dzisiaj wielce zdziwion, gdym mu oświadczył, że od teraz zajmuję się sobą i własnym życiem, bo mam już dość tych wszystkich problemów, które mi się z każdej strony od x lat na łeb walą, i że nie mam już na to wszystko siły i gdy pracę znajdę za granicą gdzieś to w 5 minut się spakuję i papa zrobię i tyle mnie tu widzieli I się spytał, czy mi się już w tej sytuacji żalić mógł nie będzie i z problemów zwierzać, na co żem krótko a treściwie odpowiedział: NIE! |
|||
|
|
|
#2974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ona twierdzi że jest doświadczony chyba w przyjmowaniu na świat cieląt i szczepieniu wiejskich psów![]() sorki, wiem że nie wszyscy wiejscy weci są źli, ale co myśleć o takim
|
|
#2975 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
), no i jeden z nich właśnie na tej zasadzie działa - najważniejsze są wyjazdy do hodowców na wieś, bo wiadomo, z tego największa kasa ![]() Zawsze problem mam z (c)howem/(c)hodowlą/(c)hodowcami ![]() |
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Jak chodzilam z moim Rudym, to wet stwierdzil że on nie wie co mu jest i możemy go uśpić bo marne szanse . Na moje oburzenie powiedzial,że dużo ludzi robi mu awantury jesli zwierza nie da sie uratować, o to że mogl powiedziedz od razu że nic z tego, że wyciągal tylko kase a od razu wiedzial, że to bez sensu itp itd. Taka glupia asekuracja moze to być. Albo poprostu jest kiepski i ma wszystko w tyle
|
|
|
|
|
#2977 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nieco ekscentryczny prezent, no ale jak sie pytali to juz mogli kupic ![]() Cytat:
nooooo moze da sie to jesczze jakos zmienic? ![]() ![]() Cytat:
to pacz na to hów ![]() jakby ktos chcial napisac howgh a niewiedzial jak ![]() znaczy sie wygląda źle i to znaczy ze nie jest to dobrze
|
|
|
#2978 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2979 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() O elektryczna szczotę też bym się nie obraziła Cytat:
chów, hodowla, hodowca ![]() o!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
mam w gościach kuzynkę i już trochę wypiłyśmy i jestem trochę nietrzeźwa a jutro do pracy
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Remont hali, adaptacja mini kawalerki + garazu na tymczasowe mieszkanko i wspieranie finansowe rodziny wykończyło nas finansowo doszczętnie. Bardzij się martwimy czy damy radę kredytom
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz, to tak samo jak moja Mysza
Bez paniki, będzie dobrze
|
|
|
|
#2983 | ||
|
BAN stały
|
Tak też myślałem, choć to ciut nielogiczne
![]() Chyba, że "chów" od chować, a nie hodować pochodzi? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-11-16 o 02:35 |
|
|
|
#2985 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() Spadam zaraz do pracy ![]() Więc miłego dnia Wszystkim : cojest:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2987 |
|
To ja :)
|
Dobry
Piąteczek!! ![]() Jeszcze żeby łeb nie nap... Ale i tak miłego dnia życzę!!
|
#2988 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wszystkiego dobrego, zdrowia i wysokiego stanu na koncie dla Ewusi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2989 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny prezent Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję Macham z pracy jednak zdążyłam wytrzeźwieć pomijając że tylko 2 drinki wypiłam i byłam prze-pijana, bosz, co starość z ludźmi robi |
||||
|
|
|
#2990 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I dobrze, muszę się w końcu zająć sobą
![]() Mam chrypę, katar ale żyję
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Mauboussin edp sprzed reformulacji
|
#2992 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#2993 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() dziś piątek - jak miło byle do weekendu, ten tydzień mnie wykończył Ewusiu - 100 lat, Zdrowia, Szczęścia, Spełnienia Marzeń
|
#2994 | |||
|
Panaroja
|
Ewuś 100 lat szczęścia i pachnienia !
Znad kawusi ![]() Cytat:
nic dziwnego że buntów doczekał , a jeszcze ponoć jakiś Winetu zza północnej granicy Juarezowi ma w sukurs przyjść, doprawdy czarno widzę tę całą awanturę . Bóg zapłać panu dobrodziejowi za życzliwą pamięć o stryjaszku moim świętej pamięci , po onej szwaycarskiej kuracyi w istocie zmienił się i stryjenki we wszystkim słuchając wzorowym obywatelem się został , obyż tacy na kamieniu się rodzili ! Co się zaś tycze bytności w Warszawie , wdzięcznym sercem chęci acana przyjmuję , i sławnej wody Vichy o trzy galony poproszę , doktor Chałubiński memu mężowi na konkokcji zaburzenia ją zaleca usilnie . A i o górskiej kuracyi każe przemyśliwać , choć chwalić Boga suchot u nas nie uświadczysz , ale za jego poradą córkę jednego z rządców naszych na suchoty właśnie słabującą , do wsi Zakopane zwanej na leczenie wysłaliśmy i takiej poprawy doznała , że rumianą i zdrową powróciwszy rychło za mąż wyszła i jak się dowiadujemy , niedawno tęgie bliźnięta powiła . A jeszcze o Warszawie - materye na toalety dla jejmości dobrodziejki najlepsze znajdziesz acan w składzie bławatnym pana Szmai na Senatorkiej ulicy naprzeciw Prymasowskiego Pałacu , a tuż obok przy Miodowej w sklepie pani Kreutzstich koronek wszelkich , brusselskich , alensońskich , chantilly i wszelkiej norymberszczy w doskonałym gatunku dostaniesz . Tuszę iż jejmość dobrodziejka toalety we lwowskiej filii magazynu pana Herse szyć każe , to najlepszy i namodniejszy na teraz magazyn , tam narzeczona ordynata wyprawę obstalowała i suknię ślubną zamówiła . A wystaw sobie pan dobrodziej , że z obawy przed zawistnikami , których nie brak niestety , ordynat uprosił księżnę , aby pannę Stefanię z rodzicami zaprosiła i oto od zamówienia wyprawy w pałacu Podhoreckich bawią i aż do ślubu u Panien Wizytek bawić będą . Ach , a co zaś do niedźwiadków - napiszę zaraz do Antosia , u niego w Nieświeżu tyle ich jest , że z chęcią acanu parkę lub dwie wyśle , jeno z dala od kuchni je trzymajcie , bo szkód narobić mogą , jak słusznie pan dobrodziej zgadłeś piernikowe ciasto zniszczyły , ale szczęśliwie urodzaje tego roku obfite były i uszczerbku żadnego nie ma , mąż na kontraktach mińskich świetnie zboże i okowitę sprzedał , więc z nadzieją w rok przyszły patrzym . Alem się rozpisała , a tu znowu rejwach jakiś w czeladnej , chwili spokoju , skaranie boskie... Cytat:
Cytat:
Ale dziś mgliście , zimno i ohydnie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2995 |
|
Piers do przodu
|
Ewusiu - sto lat sto lat - uśmiechu, zdrowa, kasy, perfum i szczęśliwości wszelakiej !!!
Piąteczek
|
#2996 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ewusiu, wszystkiego najnajnajnajlepszego!!!
![]() Cytat:
![]() Wiele na to wskazuje ![]() H. wczoraj przywlókł do domu piwo orkiszowe z czosnkiem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2997 |
|
Panaroja
|
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2998 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ewuś, wszystkiego dobrego
Cytat:
i bezzenzu, jak się pytali to niechby juz kupili ![]() Cytat:
![]() nooom ![]() Kormoran? widziałam, że coś takiego ma być ale w sklepie jeszcze mi w oko nie wpadło, jak smakuje
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Ugh, jacy Świadkowie Jehowy są nachalni... Człowiek daje im grzecznie i kulturalnie do zrozumienia, że nie chce z nimi rozmawiać, a te co piątek, punkt 12:00 stoją pod drzwiami - od połowy października
![]() Ewuś, spełnienia marzeń i duuuuuużo zdrówka |
|
|
|
#3000 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Pewnie mają nadzieję że kropla drąży skałę i w końcu sie ugniesz i ulegniesz może skoro oni tacy punktualni , wychodź z domu przed ich wizytą na dłużej - chyba nie będą czekali
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

Ale ogólnie, na jodze pan mi dziś pokazał ćwiczenia dla astmatyków i one chyba działają, bo mi lżej się cały dzień oddychało...

nie som gópcy zeby w grudniu zapiehrdalać po sklepach za prezentami w dzikich tłumach - bleeeeh

bylibyśmy taką fajną rodziną
Gdzie tego kota leczą, możesz na PW?

Bez paniki, będzie dobrze