|
|
#3991 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brałabym 40%. To mydło podobno nie wysusza, tylko olej laurowy działa wtedy mocniej na problemy skórne, bo to on działa antybakteryjnie i regulująco. Dlatego chcę takiego siepacza , nawet żeby używać go tylko okazyjnie, w razie czego.Kupiony a w dodatku koreańczyk ![]() Ja dzisiaj tylko trochę radlerka i wino
|
|
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, mam jakieś dziwne przeczucie, że sporo kasy wydam ![]() Chciałam Kallosa, bo dawno nie kupowałam, ale nie ma go w żadnym sklepie, który bierze udział w DDD ![]() Rzuć linkiem. No patrz, od razu pomyślałam o tym liczi, którego nie dane nam było wypić razem w tym roku ![]() Zrobiłam dziś sałatkę - czerwona papryka, gotowane pieczarki, kukurydza, szynka i takie malutkie kluseczki w formie gwiazdek + majonez. TŻ nie jada sałatek, więc cała dla mnie ![]() A propos majonezu - kupiłam ostatnio pierwszy raz w życiu jakiś light (z Motyla chyba) i nie wiedziałam, że to takie ohydztwo Jednak najlepszy majonez (przynajmniej dla mnie) to stary dobry Kielecki |
|
|
|
|
|
#3993 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Diablice kusicielki ! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A jest już gdzieś lista sklepów biorących udział ? Cytat:
Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#3994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Do kawy bym nie dodała, wolę samą.Chociaż ostatnio się przekonuję do cukru(podobno zdrowiej) i mleka ![]() Przypomniałaś mi,że zapomniałam z domu myło szare ![]() Też bym się napiła radlera Ostatnią za mną chodziło Książęce Czerwone Lager i Fortuna Wiśniowa ![]() Cytat:
![]() Doooobra W wakacje robiłam podobne,ale zamiast pieczarek dodawałam pomidory i ogórki![]() A Kielecki najlepszy wg mnie najlepiej doprawiony ![]() Miałam iść na wykłady,ale taaaak mi się nie chce
|
|
|
#3995 | |||||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zauważyłam, że lista sklepów stale się powiększa, więc może przez najbliższy miesiąc jeszcze ktoś dołączy ![]() http://www.ebay.pl/itm/110827304104?...84.m1436.l2649 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajnie, że mała sobie radzi ![]() Cytat:
![]() Na tej stronie, co Aga dawała link Cytat:
A na ebayu można też dorwać te pędzle i chyba nawet jeszcze taniej niż w iherb. O, wiśniowego piwska jeszcze nie piłam
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, już kiedys tu byłam, ale moje lenistwo skutecznie odciągnęło mnie od włosomaniactwa.
Dziś powracam
|
|
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli dalej nie rozumiem to przepraszam,ale mam mózg zlansowany genetyką ![]() Polecam Tam samo jak i piwo z wiśniówką
|
|
|
#3998 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Sasasasa, nie myśl, że Ci odpuścimy
![]() Cytat:
I zrób jakieś zdjęcie jak Agatka śpi z Yoko ![]() Dzisiaj byłam u koleżanki, która ma psa i młodziutką kotkę - godzinami mogłabym patrzeć jak ona zaczepia to psisko, pocieszny widok, zwłaszcza kiedy "polowała" i skakała na niego znienacka Serki homo czy jogurty nie są jeszcze takie tragiczne, ale ten majonez to było prawdziwe paskudztwo. Cytat:
![]() Cytat:
Były wagary? ![]() Cytat:
Cytat:
A na Scandic Banana mam ochotę. Cytat:
![]() Koniecznie Cytat:
Z włosomaniactwem to my też już tak trochę na bakier jesteśmy, więc zajmujemy się głównie plotkami
|
|||||||
|
|
|
|
#3999 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
Ktoś przytnie 15 zł.Ja też, już od dawna. Przypomnij mi, gdzie to Aleppo było Cytat:
Włosomaniactwo musiało też ustąpić miejsca innym -holizmom
|
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Tu się nie ma z czego śmiać, to poważny problem jest
![]() Np tu http://www.gaj-oliwny.pl/pol_m_Mydla...-alep-197.html. I tu http://www.organeo.pl/pol_m_Pielegna...Mydla-185.html. Już się pogubiłam - alepia i aleppo to to samo? Cytat:
Najczęściej występuje u nas zakupoholizm, któremu szczególnie damy wyraz podczas dnia darmowej dostawy |
|
|
|
|
|
#4001 | |
|
|
Cytat:
Chyba to samo, ale nigdy się nie zgłębiałam ![]() Szkoda, że nie ma silniejszych stężeń. Jest jedno 100% laurie, ale nie dam 50 zł za mydło ![]() Mam ochotę jeszcze na Savon Noir, same ochy i achy czytałam na jego temat, ale to byłoby już czwarte myjadło w kolejce ![]() Szukam wspólnika
|
|
|
|
#4002 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
A kawa musi być gorąca jak piekło, czarna jak diabeł, czysta jak anioł, słodka jak miłość. Ja nie słodzę Cytat:
Tyle się o tej masce naczytała, że mam na nią chcice już od dłuższego czasu. Nie chce mi się tylko jednej maski zamawiać. A gdzie ją kupiłaś ? Cytat:
Cytat:
Nie słuchaj Finlory. O włosach też gawędzimy. Tylko, że my o "włosach", a nie o 'włoskach" rozmawiamy. Zaglądaj i gadaj z nami. To przypomnijcie. Cytat:
Przyuważę i cyknę. Kończą mi się cienie Sleek. Tzn. moje trzy się kończą, reszta nie ruszona. Muszę się za nimi rozejrzeć. Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za powitanie, właśnie widzę, że już tutaj mniej tematu włosowego...a jak juz to rzucacie nazwami masek/odżywek, których na oczy nie widziałam.
![]() Ja jak na razie stosuję Biostyminę, czasami psiknę włosy wodą brzozową lub pokrzywową, albo Jantarem. Tyle na razie z pielęgnacji. WAX już dawno się skończył. |
|
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi się przypomni (mniej więcej raz na 2tyg.)![]() Źle sprecyzowałam, fakt faktem czasami brzoza/pokrzywa poleci i dalej niż tylko na skalp, ale jantar tylko wcieram w skórę. |
|
|
|
|
|
#4006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie małe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaką masz paletkę?
|
|
|
#4007 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem co musiałoby się stać, żebym wypiła czarną kawę bez mleka, a już tym bardziej bez cukru ![]() Tzn bez mleka chyba kiedyś piłam jak u koleżanki, ale bez cukru nigdy. Czasami zamiast cukru wlewam sobie syrop waniliowy, albo ostatnio amaretto. Albo irish cream Ja uwielbiam Cytat:
Asia, kupiłam dzisiaj rozświetlacz w drogerii Aster
|
||||
|
|
|
|
#4008 | ||||||||
|
|
Cytat:
wtedy to już same diabelsko-anielskie klimaty ![]() Cytat:
Kupiona na Allegro, ale nie wiem, od którego sprzedawcy, bo na wspólnych zakupach z dziewczynami z mojego miasta. Cytat:
Cytat:
Ja nadal bezSleekowa Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
![]() Kto kusi ja tylko dbam o to, byśmy za dużo nie wydały bo przecież to zawsze połowa wydatku mniej Cytat:
Muszę kupić Inkę ![]() I jak, zadowolona? Mówiłam, że piękny
|
|
|
|
#4009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko, żeby nie była nie za słodka - TŻ'owi zdarzy się czasami przegiąć i sypnie mi za dużo cukru, tak że aż gębę wykrzywia Na szczęście tylko czasami ![]() Czas to zmienić - może przy okazji DDD? ![]() Cytat:
Muszę w końcu zabrać się za jakieś porządki, bo nie mam już gdzie tego wszystkiego kłaść ![]() Cytat:
![]() Ja mam zapas inki na najbliższy rok Likieru kokosowego do kawy jeszcze nie próbowałam, ale będę musiała przy najbliższej okazji wlać likieru toffi ![]() Jeszcze nie testowałam Poleciałam przed aerobikiem, wpadłam do sklepu, zobaczyłam, że jest, wrzuciłam do torby i poleciałam na zajęcia Zobaczę jutro rano |
|||
|
|
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Storm 578 Dzięki, ale zobaczę sama. Może w hurtowni w mieście będzie. Jak nie, wówczas pogadamy Ty najpierw spróbuj i zobacz czy to rzeczywiście takie cudo.Cytat:
Ty już zaobrączkowana, to po co maltretujesz się ? ![]() Kaczuszka już nocowała w domu. Matko kochana, jak ten mój mechanik wespół z lakiernikiem ją pięknie zrobili ! Jak z salonu. Błotnik co prawda nowy, ale zmasakrowana maska wyklepana. Nic a nic nie zauważysz. To samo z ramą. Dzisiaj chrzest. Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#4011 | ||||||
|
|
Nie wykluczam
tym bardziej, że z rozbiórek będę miała mało rzeczy ![]() Cytat:
Prawda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W dodatku taki delikatniusi efekt Cytat:
Tylko jak zwykle nie wiem kiedy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daj znać, jak pierwsza jazda
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za pomoc
![]() Byłam dziś w Inglocie i jakie mają świetne kolory lakiery z kolekcji jesiennej jeśli się nie mylę
|
|
#4013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bo ja nie dla TŻ'a to robię
Wczoraj zostałam bardzo mile zaskoczona - podeszła do mnie dziewczyna i powiedziała "Ale pani schudła!" Powiedziała, że nie chodziła na zajęcia 3 miesiące i jak mnie wczoraj zobaczyła to widać różnicę. Nie jest pierwszą osobą, która mi to ostatnio powiedziała, chociaż ja tam w zasadzie nic nie widzę. Ale jeśli rzeczywiście tak jest to super Cytat:
![]() I powtórzę za Asią - koniecznie napisz jak pierwsza jazda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak porównałam na ręce ten z BD i VL to BD lepszy, nie ma takich drobin jak tamten. Cristalliced też mnie wkurza, zgęstniał - nie mogę go dobrze rozsmarować i włazi w pory. Lista sklepów na DDD ciągle się powiększa i znalazłam sklep, który ma Kallosa |
|||
|
|
|
|
#4014 | ||||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() E, tak źle to nie ma, chyba wszystkie kupione w tym roku, bo mnie jakoś tak od lutego mania ogarnęła. A wcześniej tylko BB Creamy kupowałam, sztuk kilka i do tego same próbki, więc potestuję i wywalę, jak się daty skończą. Żalu jako takiego nie będzie ![]() Chociaż niektóre opakowania, jak te piękne puszki Skin79 to szkoda mi wyrzucać, mam żyłkę zbieracza... Cytat:
Mój crystalliced użyty może ze dwa razy ![]() Ale przecież musiałam go mieć, no jak Cytat:
|
|
|
|
#4015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Żebym ja to jeszcze widziała to byłoby dobrze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ale przecież trzeba bylo kupić, w końcu to rozświetlacz z limitki - towar deficytowy Aż strach pomyśleć ile ich się jeszcze pojawi do 3 grudnia Edit. "Twoja" Orientana też tam jest
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-11-14 o 23:59 |
||
|
|
|
|
#4016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Jak Ty się cieszysz, to i ja też. Cytat:
Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
http://inglot.pl/lakier-do-paznokci/...sien-2012.html Stonowane i w sam raz na jesień
Cytat:
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczę co da się zrobić Edit. Nie wiem dokładnie czego szukasz, ale tutaj jest coś takiego http://www.hairstore.pl/index.php?do...h_query=herome I tu też http://www.bodyland.pl/index.php?do_...h_query=herome Czyżby Ci chodziło o to? http://www.bodyland.pl/herome-nail-h...10ml-p268.html Jakaś taka padnięta jestem dzisiaj, nic mi się nie chce ![]() Wiecie jaka u mnie jest mgła? Kupiłam ptasie mleczko ![]() Asia, na wątku rossmannowym pojawiła się informacja, że od 22 do 28 będzie promocja -40% na całą kolorówkę ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-11-15 o 23:22 |
|
|
|
|
|
#4019 | |||||
|
|
Już nawet znalazłam zastosowanie - zbieranie kurzu i zajmowanie miejsca
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Podobne na jesień wypuszcza Wibo, będzie może tańszy odpowiednik ![]() Cytat:
![]() Oszczędzać powinnam... U mnie też mgła właśnie. I niechciej również, już od kilku dni. Nawet lać do słoiczków mi się nie chce Robię sobie tą kurację na paznokcie z formaldehydem [niestety] i coś mnie jeden paluch pobolewa, ale nie wiem, czy to od odżywki czy od tego, że mi się zadra na skórce zrobiła i poszła dość głęboko.
|
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Trupie ! Fuj ! ![]() W obu sklepach to "moje" jest. To co mam zrobić ? 3-go grudnia zamówienie wysłać i tego samego dnia zapłacić tylko za rzecz ? Cytat:
Nie, O to : http://www.bodyland.pl/herome-nouris...10ml-p274.html Nie ma lepszej rzeczy pod słońcem do paznokci. A utwardzacze z tej firmy paznokcie zżerają. Przynajmniej moje paznokcie. Ty nie słuchaj tej kusicielki ! Jak ją znam, to będzie każdego dnia czymś nęcić. Miłego dnia |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

Powiedziała, że nie chodziła na zajęcia 3 miesiące i jak mnie wczoraj zobaczyła to widać różnicę. Nie jest pierwszą osobą, która mi to ostatnio powiedziała, chociaż ja tam w zasadzie nic nie widzę. Ale jeśli rzeczywiście tak jest to super