![]() |
#1141 | |
BAN stały
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]() i to chyba normalne, że jesteśmy złe, bo kto by na naszym miejscu nie był? chyba każda kobieta byłaby zła.. ja też dzisiaj ryczę jak głupia, ale najchętniej bym mu karczek ukręciła za to wszystko.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Zadomowienie
|
no ja się swojego prosić nie zamierzam.
![]() a jutro idę na rozmowę w sprawie stażu ![]() ![]() i może mojemu o to chodzi - że ja nie będę miała czasu w tygodniu do niego wpaść i tylko w weekendy się będziemy widzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
BAN stały
|
ja mojego chyba też nie.
![]() a to powodzenia na tej rozmowie ![]() a ja mam zwolnienie na tydzień, jutro mi sie kończy a dziś pani z collegu już dzwoniła za mną, bo nie dotarło zwolnienie z recepcji na górę budynku od poniedziałku i nikt nie wie co się ze mną dzieje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec wiem jak się czujesz, to jest okropne uczucie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
BAN stały
|
kurcze. ja to chyba oddałabym wszystko byleby do mnie wrócił, seryjnie.. rozpacz mnie dopadła i nie chce puścić, koszmar. gdyby mi jeszcze to wyjaśnił, dlaczego..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Wtajemniczenie
|
hej. z gory za bledy przepraszam ale jestem u rodzicow i pisze z tel. widze same kryzysy. to jakis koszmar normalnie. ja pol nocy ryczalam bo musial mnie wkurzyc oczywiscie.. faceci to ciemne masy normalnie!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Zadomowienie
|
nie wiem co Ci napisać bąbelku
![]() ja nie płaczę bo nie warto. i po obronie chyba wyjadę z kraju jak tak sprawy mają wyglądać ![]() ![]() Edytowane przez Pia Gizela Czas edycji: 2012-11-15 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 |
BAN stały
|
dziewczyny nie rozpaczajmy!
widzę że nie dajemy sobie w kaszę dmuchać i dobrze, kiedyś zrozumieją! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Zadomowienie
|
no ja doskonale wiem, że mojego rozbestwiłam ale koniec z tym
![]() nie chce mu się wysłać głupiego sms w ciągu dnia - luuuz, ja też się nie odzywam. ciekawe jak się dzisiaj zdziwi bo nie wracam prosto po kursie do domu tylko idziemy w parę osób na piwko albo 4 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
BAN stały
|
wiesz, jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom..
![]() ja np jak mój się nie odzywa też nie proszę się o to, żeby łaskawie napisał mi sms'a, oj co to to nie. ![]() też zawsze mu meldowałam co robię, co się ze mną dzieje, gdzie jestem itp, ale z tego co on robił (nic mi nie mówił) też już przestanę się tym przejomować, to się wypala i on pomaga jeszcze żeby to się rozpadło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Zadomowienie
|
no właśnie ja też widzę od jakiegoś czasu że u nas się wypala (zwłaszcza jak jaśnie pan jest sam w mieszkaniu przez kilka dni bo jak jesteśmy razem to jest super)
i dzisiaj przeprowadzić muszę 2 poważne rozmowy - jedna z ojcem czy będę mogła jeździć autem na staż a druga z rodzeństwem czy mogę po nowym roku przyjechać do niego za pracą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
BAN stały
|
a w jakim kraju masz rodzeństwo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Rozeznanie
|
mart, booombelek, gizela
![]() ![]() Nie było mnie parę dni, bo musiałam sobie parę spraw w głowie ułożyć. Niestety do większych wniosków nie doszłam, wręcz przeciwnie, tylko bardziej sobie namieszałam. Ale widzę, że u was nienajlepiej... Gizela muszę pochwalić Twoje zachowanie ![]() mart wyobrażam sobie, że kolejne rozstanie będzie dla Ciebie cholernie trudne, te parę dni to zapewne za mało żeby się sobą nacieszyć, zwierzyć, porozmawiać itp., tym bardziej że macie dziecko i wiele innych problemów. Ale postaraj się maksymalnie wykorzystać ten czas ![]() ![]() booombelku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Zadomowienie
|
w jednym ze skandynawskich
![]() ![]() ooo Rarezka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pia Gizela Czas edycji: 2012-11-15 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
No proszę.. U mnie też się wali i pali, solidaryzuje się.
![]()
![]() |
#1156 |
Wtajemniczenie
|
Jakiś taki kryzys znowu się posypał... Ehh dziewczyny
![]() ![]() W sobote za tydz mieliśmy iść na ślub no ale wiadomo, że Tż nie pójdzie a ja jednak sama isć nie chce bo po tych dwóch dniach pewnie zaś będe tydzień łazić rozbita a jeszcze patrzeć na miłość, na Parę Młodą... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Raczkowanie
|
.
ostatecznie jestem kobietą.. i bardzo mnie to cieszy! ![]() 17/09/2011 jestem mężatką. ![]() Edytowane przez juustine Czas edycji: 2012-11-15 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
BAN stały
|
a ja tak sobie myślę dziewczyny, że to życie jest takie głupie i dziwne. Nie dość że żyjemy/pochodzimy w/z kraju w którym bieda aż piszczy to musimy jeszcze szukać lepszego życia za granicą. To takie niesprawiedliwe.. przecież gdyby się nam żyło dobrze w kraju nikt by z niego nie wyjeżdżał.. paranoja w tej Polsce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie podpinam się pod wątek. Jak to dobrze, że nie jestem sama
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1161 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widywać się będziemy faktycznie od święta. Teraz na Boże Narodzenie będę u Nniego. Później może w lutym zrobię mu niespodziankę i dosłownie na 3 dni wpadę bo mamy WalenieTynków i Jego urodziny. Później On na Wielkanoc wróci. Później dopiero chyba wakacje. Generalnie chcemy się tam przeprowadzić i juz przeciera szlaki. Mi niestety zostały 2 lata uczelni. ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- ps. "złote rady" olewam ![]()
![]() |
![]() |
#1163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
W ogóle mam teraz dylemat, wysyłać na Mikołajki Tżtow prezent czy czekać na do świąt? Wysyłacie coś swoim Ukochanym ?
![]() |
#1165 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No ja mieszkanie ogarniam, tylko duży pokój mi został i pomyć podłogi ale to z wieczora. No i idem do kuchni.. Babeczki upiec, farsz do pierogów na jutro naszykować żeby jak Tż bedzie spał po podroży to tylko mu je nakulać. I barszczyk do picia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Powodzenia w porządkach
![]() ![]() Ja sprzątanie mam już za sobą mimo, że nie spodziewam się tż'ta ![]()
![]() |
#1167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Przyczajenie
|
![]()
hej, jestem tutaj nowa i postanowiłam podzielić się z wami moją sytuacją, jeśli oczywiście mogę?! właśnie spotykam się ze swoim facetem, to druga nasza rozłąka. Pierwsza trwała 4 tygodnie,a teraz będzie trwać 5 tygodni. Spotkamy się dopiero na święta. Ja mieszkam w Polsce, a on w Niemczech. Ostatni raz widzieliśmy się w poniedziałek( przyjechał na 5 dni) , minęło to jak kilka godzin.Nie potrafię sobie poradzić z tęsknotą, znaleźć sobie miejsca
![]() help ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Rozeznanie
|
Hej paula
![]() Ehhh w sumie to nie wiem co Ci poradzić. Wiadomo, zajmij się sobą, spotykaj się ze znajomymi, nie zamykaj się w domu bla bla bla bla. Ale np. w moim przypadku to i tak nie pomaga za dużo. Wręcz przeciwnie. Przykładowo jestem zajęta sprawami studenckimi i gorzej to znoszę niż gdyby mój facet był przy mnie. Wpadam w panikę, że nie uda mi się tego wszystkiego ogarnąć, że wylecę ze studiów itp. Wiem, że gdyby po prostu on mnie przytulił to byłoby mi łatwiej. A tak to nawet nie ma mnie kto uspokoić i powiedzieć, że będzie dobrze. Mimo wszystko życzę Ci wytrwania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Przyczajenie
|
z jakieś 2 lata. No wiesz zajmuje się sobą, studiami ale co z tego jak myslami jestem gdzie indziej. To nie fair. Jeszcze kilka dni temu był ze mną, całował, przytulał, po prostu był tutaj. a teraz nawet nie mogę go dotknąć. Wiem,że z czasem wszystko wróci do "normalności" tzn będzie czas uplywał i coraz bliżej spotkania,ale jakoś żyję teraźniejszością i źle mi z tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.