|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.29
Mam pytanie odnośnie paczkomatów.
Miałam dostać paczkę wczoraj ale nie przyszła- nie mam żadnego smsa. Czytałam regulamin i jest tam info, że wysyłają sms z kodem i wiadomość na maila. Czy Wy dostajecie mailowe powiadomienia? Bo wydaje mi się, że nigdy tu nie pisałyście o tym. A ja teraz mam problem bo mi czasem smsy nie dochodzą i już nie wiem czy wysłali a nie doszedł, czy nie przywieźli jeszcze paczki
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4803 |
|
Rozeznanie
|
moim pierwszym kosmetykiem z Avonu był balsam do ciała jaśminowy
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w strefie masz linka z nr nadania na paczkomat? jak klikniesz to co ci się wyświetla? może jeszcze paczka nie dostarczona do paczkomatu
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4806 |
|
Rozeznanie
|
a moja paczuszka czeka na mnie na poczcie - idę po nią po pracy
![]() cieszę się jak dziecko bo już dawno nie rozpakowywałam "prezentów" od Avonu
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#4807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
rep-web ... 12/11/2012 Odbiór własny Internet Wysłane do dostawcy 12161123586 czyli tylko nr zamówienia i nr faktury Nie wiem co i jak powinnam mieć bo pierwszy raz biorę na paczkomat Pisałyście tu kiedyś, że jak się nie odbierze po kilku dniach to wysyłają znów smsa z kodem. Po ilu dniach? I czy jak nie odbiorę w ciągu 3 dni to przenoszą paczkę do In Postu czy odsyłają do Garwolina? Bo w regulaminie piszą o przeniesieniu do oddziału In Post ale skoro z tymi powiadomieniami też jest inaczej niż w regulaminie to może tu też? Edytowane przez ewula91 Czas edycji: 2012-11-16 o 18:06 |
|
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4809 |
|
Rozeznanie
|
Mhm czyli powinnam go już wczoraj dostać a tym bardziej dziś... Czyli coś jest nie tak. Poczekam jeszcze do 22, a i tak nic już nie załatwię, dopiero w poniedziałek jak coś
|
|
|
|
#4810 |
|
Rozeznanie
|
Ech, nie ma tych długopisów... a miałamm ich dwie sztuki zamówione... stówa w tył, kurde!
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Cena jest policzona jak za 5cio-pak. Zamówiłaś 5 blistrów??
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mam małe zamówienie i w Śledzeniu mam jeszcze kreseczkę ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- nie musisz zakładać konta
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jedynie raz jak wzięłam na kuriera to miałam nr w tym miejscu a założyłam z ciekawości i w miejscu paczek adresowanych do mnie też pusto- przyznam że nie wiem na jakiej zasadzie to działa, czy jak coś jest do mnie na paczkomat to się automatycznie informacje generują no w każdym razie wciąż nic i napisałam do Avonu z pytaniem czy mogą mi podać nr przesyłki lub jakieś dane do kontaktu żeby sprawę wyjaśnić.Ostatnio mam takie problemy z tymi paczkami... Niedawno zamawiałam z innej firmy kurierem i też czekałam długo |
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moim pierwszym kosmetykiem z avonu był tusz do rzęs, próbka szminki i perfum ale wtedy miałam jakieś 15 lat
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki w owalnej butelce z różową zakrętką, szkoda, że już wycofali
|
|
|
|
#4817 |
|
Raczkowanie
|
Moim pierwszym produktem z Avou była woda toaletowa Celebre. Do dziś mi się podoba, choć jej już nie używam. A było to lat temu... z 10.
|
|
|
|
#4818 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A Tobie migotka35 jak odpisali ? Cytat:
Edytowane przez MaT Czas edycji: 2012-11-16 o 19:24 |
|||
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
moim pierwszym kosmetykiem byl scrub do twarzy Naturals taki zielony z czarnymi pestkami - cudo
|
#4820 |
|
Rozeznanie
|
To pół biedy bo nawet bliżej mam do oddziału
![]() Dziękuję dziewczyny za pomoc |
|
|
|
#4821 |
|
Zadomowienie
|
Ja już nie pamiętam co było pierwszym kosmetykiem , ale pamiętam że dawno temu miałam Celebre i jakiś żel do mycia.
A dzisiaj byłam odebrać na poczcie paczuszkę dla spóźnionej klientki i w domu po otwarciu okazało się że to nie moja paczka, jak obierałam to tylko podpisałam i nawet nie patrzyłam do kogo to:P Musiałam znowu lecieć na pocztę i wymieniać, ale sobie chociaż obejrzałam parę kosmetyków co u mnie nikt nie brał :P |
|
|
|
#4822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co było pierwsze nie wiem, dużo z naturals zamawiałam, celebre i pur blanca. Pamiętam z naturals też mgiełkę zapach kwiatu pomarańczy bodajże, na żywo okazał się ale Babuni się spodobał więc jej go oddalam Była też maska do twarzy ale czy to PS było, nie wiem... taka mocno rozgrzewająca, gęsta z maleńkimi drobinkami, które pod wpływem masowania pękały i wydzielały ciepło
|
|
|
|
|
#4823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i nie można odebrać wieczorem/w nocy/w weekend itp.---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
Z 16tki już 3 razy paczki odbierałam, a co najmniej 2 jeszcze zamówię
|
||
|
|
|
#4825 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bunia, mi nigdy nie pokazuje śledzenia, zawsze mam kreskę. Informacje pojawiają się dopiero po odbiorze, a i to nie zawsze.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-11-16 o 20:15 |
|||
|
|
|
#4826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jest dzwoneczek chyba w katalogu 1 :/
Cytat:
![]() Chętnie przygarnę ![]() Cytat:
Może będzie w netto za psie pieniądze, albo zmienią opakowanie. Chciaz nie wiem na jakie ![]() :brzyda l:Nie ciesz się tak, bo mi w k 15 babka obiecała, że oddzwoni, bo jej się skłąd demo na kolejny katalog nie mógł otworzyć i nie oddzwoniła do dziś...
|
|
#4827 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Co prawda używam jaśniejszego odcienia, ale bardzo fajnie podkreśla oczy, aż byłam zdziwiona, że zwykła kredka może tyle zdziałać Może nie wycofują jej, ale zmieniają opakowanie albo cóś, kombinują z tymi dzwoneczkami strasznie. Dzisiaj się w końcu ufarbowałam Intensywną Czerwienią Myślałam, że będzie trochę jaśniejsza, ale u mnie ogólnie wychodzą ciemniejsze kolory. Tak czy siak kolor jest fajny, postaram się zrobić jakieś fotki przy dziennym świetle.
|
||
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mój gust zmienia się na zimę
![]() Dostałam w pakiecie wodę Timeless i jest cudna
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4830 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy konturówka do oczu Blackest black jest cała czarna czy ma jakieś drobinki?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

nie mogę odnaleźć smerfetko

ale Babuni się spodobał więc jej go oddalam 
.