|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
Ja też ostatnio byłam pierwszy raz od dawna i ni ebyło wcale źle, nawet mi się podobało, hehehe. Pociesz się, że idziesz do dentysty, a nie ginekologa - u mnie działa Obejżałam połowę "Holiday" i zmusiłam się do przerwania, spadam spać. Nawet łóżko se jeszcze muszę pościelić, o nieee! I przebrać się, i umyć, i zważyć Już chyba wiem, dlaczego tak zawsze odwlekam. Oby jutro się działo coś ciekawego, bo strasznie nudny ten tydzień...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#8552 |
|
Zadomowienie
|
Agosku
. nie facetka powiedziałą ze to ma byc piosenka ktora kojarzy nam sie z Wokulskim . nie moge nic ciekawego znalezc wiec pewnie wybiore cos z muzyki klasycznej . cos co jest na poczatku pokojne . pozniej szybkie. takie pomieszane . jak on . bo nic innego mi nie przychodzi do głowy ale jak ci cos wpadnie to wal . a jesli chodzi o te prace . to masz racje . jakos to ogarniam ![]() i mam nadzieje ze jakos sie u ciebie tez poukłada albo nie "jakos" ale ze ci sie "dobrze" poukłada
|
#8553 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, oglądałyście filmy Marzyciel i Jedwabna opowieść?
potrzebne mi zakończenie do tej pracy ![]() a ja głupia oczywiście nie oglądałam a dałam je do pracy je na podstawie opisów w necie ![]()
|
#8554 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa świata Niestety nie widziałam ani jednego ani drugiego filmu :/ Ale czekam aż będziesz miała kabelek do kom i wkleisz jakieś zdjęcia
![]() blaque Dzięki, miło mi, że o mnie pamiętasz Co do zdjęć ze studniówki to jak je później dostanę to wkleję Wrr u mnie znowu napadało tyle śniegu Ja już chcę wiosnę, słoneczko, a nie to białe ścierwo. Na poprawę humoru chyba kupię sobie butki, tylko mam dylemat, bo nie wiem które wybrać Podobają Wam się? Te czarne chyba będą praktyczniejsze, ale sama już nie wiem ![]() Muszę zaraz spadać pouczyć się na jutrzejszy sprawdzian z chemii i powtórkę z Pana Tadeusza. A w przyszłym tygodniu mamy mieć powtórkę i test z całego romantyzmu, czyli praktycznie od początku roku, super
|
|
|
|
#8555 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie ogadalam niestety.
Wrocilam wlasnie z zawodow koszykowki. Zajelysmy 2miejsce i jestem zla na siebie..Ech ale szczerze mowiac naprawde jestem zadowolona z mojego zespolu bo to bylo poprostu dobieranie osob. 5 z nas grala w kosza a reszta to bylo tak na szybko. W ogole nie mialysmy treningow. Ani jednego w tym roku. Nigdy nie gralysmy razem, wszystkie. Dowiedzialysmy sie o zawodach..wczoraj..:rolle yes: I ten fakt mnie jakos nastraja, heh, ale i tak jest ok I znowu przypomnialy mi sie stare czasy, koszykowka i te sprawy. Ach jak ja kocham kosza.. heheA pochwale Wam sie-jakie mialam akcje.. 3 razy odebralam lasce pilke i sama na kosz jechalam przy czym trafialam i najwiecej pkt mialam ![]() Wrr ale z takimi dwoma juz prawie sie bilam Tak sie rzucaly jak. Cholerne panienki. Myslalam, ze mnie tam rozniesie. Na szczescie mnie dziewczyny uspokoily.. Ych.. ![]() kasia- u mnie tez snieg =/ chce juz wiosne!!!A buty?Czarne bym wybrala..
|
|
#8556 |
|
Raczkowanie
|
Witam po dluggiieeejjj przerwie drogie Panie :P Rekolekcje mam ... wiec jednoznaczne jest to z posiadaniem czasu ;] wiec dlatego wchodze. No i to tyle ;P aaa i włosy mi urosły troche ;d hyhy http://www.enkohrremk89.fotka.pl/ , pozdro
|
#8557 |
|
Zakorzenienie
|
Noreekk
![]() no ladnie dlugo Cie tu nie bylo ![]() powiem szczerze, ze lepiej Ci bylo w krotszych ale teraz tez nie jest zle ![]() tylko sie nie obraz
|
|
#8558 | |
|
Zakorzenienie
|
Nieprawda! ja jestem szczęsliwa
![]() Ale to chyba zalezy od tego, jak kto szczęscie pojmuje. Cytat:
I moim zdaniem maseczki na włosy nic nie pomogą jeśli będziesz tak dlaej jadła. Im potrzebne jest zdrowe odżywianie. Ciekawa świata- nie ogladałam tych filmów Witaj Norek, bohaterze ![]() Morzy mi się już od wczoraj kawusia. Nie moge się doczekac kiedy ja wypije!
|
|
|
#8559 |
|
Zakorzenienie
|
blaque Uu 2miejsce to przecież bardzo dobry wynik, tym bardziej skoro tak jak piszesz dopiero wczoraj dobierałyście drużynę. No i jeszcze skoro Ty byłaś najlepiej punktującą no to już w ogóle podziwiam i gratuluję!
|
|
|
|
#8560 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe Krowka to sie ciesze
Tylko chodzilo mi o to, ze szczescie to pojecie wzgledne. Tak naprawde chyba nie ma czlowieka, ktory jest przez cale zycie szczesilwy. Szczescie to czasami krotsza, czasami dluzsza chwila.. Ale to przeciez jasne, ze szczescie jest i doswiadczamy je na co dzien ![]() kasia-dziekuje Ale szczerze mowiac najbardziej ciesze sie z tego, ze moglam zagrac
|
|
#8561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bywam przecież smutna, zła rogoryczna itd, ale patrząc ogólnie na moje życie, to myśle że mam szczęscie- jestem zdrowa, mam rodziców(nie mieszkam w domu dziecka), kochanych przyjaciół, nie żyje w czasach wojny, mam co jesć, mogę się uczyć,moge żyć. Czyli mam z czego się cieszyć Blaque-Drugie miejsce to bardzo dobrze, choć niewątpię, ze stać Cię na więcej ![]()
|
|
|
#8562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha wiem kochana-mam to po Tobie
|
|
|
#8563 |
|
Zakorzenienie
|
kasia obie pary butkow sa fajne, ja bym brala czerwone
tez chce jakies piptołki blaque gratuluje 2 miejsca
|
#8564 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nawet bardzo dobrze. Nie chcę być bardzo chuda, tylko ważyć tak z 49 kg. chociaz właściwie waga jest nieważna, chcę 49-50 cm w udzie w najgrubszym miejscu, tak bardzo chciałabym strój kąpielowy lub szorty... A nad zdrowym odżywianiem cały czas pracuję Norek ja Cię do znajomych zaproszę ![]() Blaque ja też gratujuję 2 miejsca, to wysoka pozycja Kasia ładne butki, ja chyba wzięłabym czarne, bo te czerwone takie ostre się na zdjęciu wydają (w sensie kolor) ale moze na zywo są inne Pozatym teraz czerwień modna jest
|
|
|
|
|
#8565 | |||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
, ale jak już, to te czarne.Gratuluję!! Cytat:
![]() A u mnie coraz lepiej.. Ale nie zapeszam.
|
|
|
#8566 |
|
Zakorzenienie
|
Blaque gra-tu-lac-je!
Ja mimo tego, że jestem mała, to jakoś wolę kosza od np. siatkówki, ale zbyt dobra to nie jestem heh. Za to uwielbiam patrzeć, jak koledzy grają, na tą ich współpracę heh Mniejsza...Durga uważam, że jesteś strasznie krytyczna w stosunku do siebie ![]() Norek mnie się najbardziej podoba zdjęcie ze słuchawkami Kasia buty bardzo fajne, oj tak Gdybym miała wybierać, to miałabym spory problem, bo w czarnych przeszkadzałby mi brokat, a czerwone nie wiem do czego założyć, ale mimo wszystko, z chęcią bym przygarnęła takie ![]() A z tym szczęściem to faktycznie skomplikowana sprawa. Ja na przykład mimo wszystko nie miałam chyba nigdy momentu, że czułam się tak na maxa nieszczęśliwa, staram się zauważać dobrą stronę. Ale to tak jest, że trzeba przeżyć te złe chwile, żeby póżniej umieć docenić dobre. Wiem to po sobie, że dzięki tym gorszym momentom patrzę na rożne niedogodne sytuacje inaczej. A ostatecznie nawet coś złego to DOŚWIADCZENIE, a doświadczenia są zawsze pozytywne, bo chociażby były złe, to czegoś nas uczą, no nie? Łooł, ale pojechałam filozoficznie ![]() A dzisiejszy dzień znów zmarnowany pff :/
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8567 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Nawet przyniosłam swoje adidaski i baleriny Do wosny coraz bliżej Co do piptołków, to czerwone Wracając do butów, to ja chciałam kupić czerwone balerkinki w grochy, ale nie było mojego rozmiaru - muszę się przejść, może mieli dostawę ![]() Cytat:
Ja tak mam, ale z siatkówką. Teraz zwnou zaczynam treningii, chociaż wiem, że sporo straciłam - nie trenowałam przez rok Ale tych 5 lat gry nie zamieniłabym na nic innego, te wszystkie powybijane palce, nadgarstki, zwichnięcia, naderwania to najmniej ważne. Wiecie, że byłam kapitanem? a poza tym, atakującą. O dziwo, teraz atakuję 100 razy lepiej niż wtedy, ale to pewnie kwestia wprawy i techniki Jeżeli chodzi o szczęście, to ... hm, tak, chyba jestem szczęśliwa Dziś był u mnie TŻ, bosko było..
|
||
|
|
|
#8568 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, z tym śniegiem to dziwna sprawa. Jak tak czytam, to prawie w całej Polsce śniegu nawaliło, a u mnie nijak zimy nie widać, tylko deszcz pada
Ale dobrze, oby tak do wiosny ![]() EDIT: Fuksjo gdzie wypatrzyłaś baleriny w grochy? Gdzieś w Rybniku?
Choose life.' |
|
|
|
#8569 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
a baleriny w grochy są w Camden Town'ie - poza grochami jest jeszcze kratka, ale taka średnia
|
|
|
|
|
#8570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dobrze
|
|
#8571 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas była śnieżyca i jest przeokropnie zimno-Lublin
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#8572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hehe Te kontuzje, prawda?To wszystko?![]() Ja tez gralam w siatke cala podst, gimnazjum ale serce przekazalam koszykowce hehe (ja jestem kapitanem teraz ;D)Nie zanudzasz. Przynajmniej mnie bo kocham gadac o sporcie..Ale dziewczyny moga sie wqrzac Dziekuje kochane Pewnie, ze dobre ale czuje niesmak po kilku latach spedzonych na najwyzszym podium Ale nigdy nie mozna miec wszystkiego i trzeba umiec przegrywac![]() Durga-49? A ile wazysz teraz? Ale pamietaj o zdrowiu. Ja nie chce slyszec, ze cos Ci sie dzieje albo jestes oslabiona. Bo wtedy to sie przejde do Ciebie Em-to dobrze
|
|
|
#8573 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.fotka.pl/profil/lilith133/ hahha wreszcie wstawiłam zdjęcia na moje konto
Zapraszam
|
#8574 |
|
Zakorzenienie
|
mathilda
|
#8575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u dentysty fajnie było tzn nie bolało nic a nic bo podobno martwy był ten ząb ![]() jeszcze muszę iść w połowie marca, ale też nie powinno boleć, bo najgorszą robotę już zrobiła, tzn. włożyła lekarstwo, więc powinno być z górki ![]() czekam na mamę aż przyjdzie z pracy i spróbuję ją wyciągnąć na małe zakupy, bo jakoś mi się podkład skończył ![]() ostatni dzień ferii w poniedziałek do szkoły ![]()
|
|
#8576 |
|
Przyczajenie
|
Zdecydowanie nie musisz ale poprawiłaś mi humor, że nie jestem jedyna. A miałam takie ambitne plany co do nauki, no cóż słodkie lenistwo mnie odwiedziło i chyba mu u mnie dobrze, bo jeszcze przez jakiś czas u mnie zostanie
|
|
#8577 |
|
Zadomowienie
|
blaque-gratulacje nasz kapitanie (pani kapitan?)
![]() mathilda-też Ci chciałam komentarz wstawić, ale masz zablokowane dla osób tej samej płci... śliiiiiiczne zdjęcie . Mam gdzieś na kompie ten obrazek, który masz w miniaturce.Noruś-cieszymy się z powrotu naszego rodzynka ![]() Nie wariowałyście z pisaniem wczoraj, to nie mam dużo do nadrabiania. ![]() A u mnie żadnego sniegu... tylko ziiiimno... add: ja też chcę "piptołki" czerwone na obcasach ale problem znaleźć mój rozmiar (34-w porywach 36)
|
|
#8578 |
|
Wtajemniczenie
|
Dawno mnie tu nie było i nadrobiłam tylko tą stronę, ale odpiszę to co zapamietałam
![]() Mathilda ślicznie ![]() Kasia ja jestem za czerwonymi butkami, sama bym takie chciała ![]() Durga uważaj na siebie, bo jeszcze będziesz miała jakieś skutki uboczne tego odchudzania ![]() A co do szczęścia to uważam, że jestem szczęśliwa, bo mam kochającą rodzinę, kochające TŻa, grupę świetnych znajomych, jestem zdrowa... to się liczy! ![]() A ja idę we wtorek do dentysty i też się strasznie boję |
|
|
|
#8579 |
|
Zakorzenienie
|
Mathilda śliczne, naprawdę
![]() Widziałam śliczne czerwone buty w Warszawie w Złotych Tarasach podczas mojej ostatniej wizyty w stolycy. Ale niestety nie będą moje ![]() Jestem poza tym ekstremalnie wkurzona. Chciałam zrobić format dysku. Męczyliśmy się z kumplem 2 godziny i nie dało rady Wrr
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#8580 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
hehe a ja jakie miałam plany przerobić cały materiał z WOSu który był do tej pory ![]() na wtorek mam referat z histy, miał być już dawno gotowy, i wypadałoby wiedzieć o czym mówię, na razie zlokalizowałam ten temat w książce i wsio obawiam się, że w poniedziałek koło 22 nie będzie tak zabawnie ale leń ze mnie ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

Ja też ostatnio byłam pierwszy raz od dawna i ni ebyło wcale źle, nawet mi się podobało, hehehe. Pociesz się, że idziesz do dentysty, a nie ginekologa - u mnie działa
Już chyba wiem, dlaczego tak zawsze odwlekam. 
. nie facetka powiedziałą ze to ma byc piosenka ktora kojarzy nam sie z Wokulskim .

Ja już chcę wiosnę, słoneczko, a nie to białe ścierwo. Na poprawę humoru chyba kupię sobie butki, tylko mam dylemat, bo nie wiem które wybrać
Podobają Wam się? Te czarne chyba będą praktyczniejsze, ale sama już nie wiem