|
|
#601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część IV
Cytat:
w weekend jak się wyśpię zawsze jest ok
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! aktualnie przejście na ustabilizowanie ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze
|
|
|
|
|
#602 |
|
Rozeznanie
|
Dopiero Was nadrobiłam, mała spi więc mam chwilkę. Do obiadu było idealnie a potem.... 2 paski czekolady nosz kuźwa wiedziałam, że tak będzie, dostałam ją w podziękowaniu..... grrr jak mała wstanie to będę z nią skakać i zrobię brzuszki za karę (Soldus wybacz, będę grzeczna a czekoladę odpokutuję
).Tur tabelkę robi Martuszka lub Baleronik ![]() Co do wagi w czasie choroby mi nigdy nie pokazywała więcej, raczej mniej z racji, że nie chce Ci się jeść, ale to tez kwestia indywidualna.
|
#603 |
|
Rozeznanie
|
po chorobie starałam się trzymać dietkę, więc jedyne co mnie wówczas spotkało to zastój, ale nie było nadrobienia tego spadku
|
#604 |
|
Zadomowienie
|
Jak uda mi sie z czasem, to moze tez wrzuce dzis jakieś foty do albumu. Nic szczególnego, ale moze to pozwoli mi sie zresetować i zmobilizowac
Ale obejrzałam Wasze foty i wiecie, to jest aż nienaturalne, ze na naszym wątku są same sliczne dziewczyny! Ale raz juz spotkałam sie z taka sytuacja, jak pracowałam kiedys w sklepie - prócz mnie było tam bodajzże 8dziewczyn i wszystkie ładne ![]() Thenerd, dotarłam do Twojego kolorowego wołania Puchatka i Doczytałam tez, ze Twoje foty z klubu były 4 kg temu, i o tym, jak sie teraz czujesz, jak na nie patrzysz. No to ja jak patrzę na swoje foty czuję sie 2xgorzej - rozumiesz, co chce przez to powiedzieć?
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
#605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobaczymy, jak jutro będę się czuła lepiej, to w niedzielę normalnie się zważę
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
|
|
|
|
#606 |
|
Zadomowienie
|
Bottega, nie smiem nikogo oceniać, ale sam fakt, że Twój Ł zadawał sie z TAKĄ laską, i nie było to byle co, bo w końcu spłodzili dziecko, nie swiadczy najlepiej o nim samym. Przepraszam, że to piszę, ale wg mnie rozsądny facet nie zadałby sie z takim pustakiem. Chyba, ze dopiero świadomość przyszłego rodzicielstwa, a potem trauma, przez która przeszedł sprawiły, ze dojrzał. Piszesz teraz o nim w samych superlatywach, więc wierzę, ze to dobry człowiek, ale bądź ostrozna, bo ostatnio i tak duzo miałaś jazd przez facetów
I NIE JESTEŚ podobna do Muchy, tylko do Kwasniewskiej, ale jesteś od niej dużo ładniejsza Iiii, czytam Was i czytam (jestem na 6 listopada) i sie nakręcam, chcę byc chuuuudaaaaa Jutro ide na zakupy i już NAPRAWDĘ ruszam z dietą, bo wstyd i hańba tak tkwic w tym żarłoctwie ![]() Martuszka, zazdroszczę kostki czekolady ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- W kwestii debaty, skąd chudnie sie najszybciej - moim zdaniem to jest tak, ze najszybciej spada to, co było na początku najchudsze, tzn figura jabłko poleci najpierw z nóg i tyłka, a brzuch bedzie sie opierał najdłuzej, z kolei grucha poleci najpierw z ramion, biustu i brzucha, a dupsko i nogi na końcu ![]() No dobra, jestem na 7 list, do końca III cz. zostało mi 8str, foty z klubu nadrobione, więc nie jest źle Teraz zmykam, bo Mała sie obudziła
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
#607 |
|
Wtajemniczenie
|
Puchatku: nie. źle się czuję w kolorach. mam jedną ciemnośliwkową bluzkę, jedną khaki i jedne wiosenne spodnie khaki. i tak chwilowo pozostanie. powolutku przejdę do jakichś dodatków kolorowych, ale jednak najlepiej się czuję w przedziale jasnoszary-czarny. bo biały to ja mam tylko fartuch laboratoryjny :P rozumiem, co chciałaś powiedzieć serduniu
|
|
#608 |
|
Raczkowanie
|
miss KOPIĘ CIĘ MOCNO W ODCHUDZONY TYŁEK!! Jeszcze chwilka i będziesz już dostarczać więcej kalorii, dont give up!!! mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej
![]() co do odchudzających się szesnastek to masz całkowitą rację. Niestety wszystko co nas otacza naokoło, telewizja, banery, reklamy plakaty - wszędzie promowana jest chudość (pomijając grycanki w tej zabawie:P). I nie mówię, że mi się to nie podoba - podoba, nawet mogę powiedzieć, że właśnie podobają mi się bardziej bardzo chude dziewczyny nawet kosztem braku piersi, czy innych kobiecych kształtów. ALE - u nastolatek może to prowadzić i często tak jest to poważnych zaburzeń.... puchatku wracaj wracaj, bo nie ma co ! ![]() soldus kurka muszę tutaj gdzieś poszukać lodowiska, bo zawsze chciałam się wybrać! Jeszcze w życiu nie jeździłam na łyżwach - jestem przekonana o braku umiejętności w tej sferze, co nie zmienia faktu, że chętnie bym spróbowała. Musi to być niezła frajda! A np taka randka na lodowisku to już w ogóle ... silvia tak równouprawnienie - tylko szkoda, że niektórzy faceci mylą je z brakiem kultury! :P Medziu tak racja z tą obietnicą! Mam nadzieję, że w końcu się u mnie ruszy, bo chcę zacząć normalnie żyć a nie cały czas powstrzymywać się przed wszystkim (i nie chodzi mi tu o jedzenie) dlatego że jestem za gruba, fucken shit!!! A właśnie co z Wyrafinowankiem ??? Wrzuciłoby dziewczę jakieś nowe odchudzone zdjęcia co by motywacji dodać Nie byłam ćwiczyć dziś ani wczoraj, bo chyba łapie mnie jakieś grypsko i czuję się okropnie osłabiona. Posiłki mam w miare, dużo warzyw, ale złapie mnie codziennie na jakieś słodycze!! Fuck, nie mogę się opanować. Muszę znaleźć jakieś inne źródło energii, bo będzie ze mną ciężko! W dosłownym tego słowa znaczeniu.............
start 75kg (16.04.2012) aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
|
|
|
#609 |
|
Rozeznanie
|
Darialex też zawsze marzyłam o łyżwach ale kurcze zawsze ze względu na wygląd było mi wstyd no i brak towarzystwa.... Kiedyś jeździłam na łyżworolkach.... hmm czy to coś podobnego? ciekawe, a wogóle ktoś o takiej wadze jak ja może chodzić na łyżwy?
|
#610 |
|
Zadomowienie
|
darialex_nie przesadzaj w drugą stronę, piersi mają być i kawałek dupy też
Troche lepiej z samopoczuciem dzisiaj, bo odespałam, teraz już mi objawy przeziębienia mijają, mam nadzieję, że się nie rozwinie. Próbuję z dietą dociągnąć do niedzieli, bo jestem ciekawa wagi, ale optycznie nie jest mnie chyba mniej. Chociaż prawdę mówiąc 800 gram, które mi zostało też chyba aż takiej różnicy w sylwetce nie zostawi. Dzięki za maila, pocieszył mnie i to sporo. Zaraz Ci odpiszę, ale nic wesołego raczej nie mam do napisania, u mnie bez zmian. Złapałam trochę więcej dystansu a propos obowiązków na uni tzn. zrobiłam sobie dzień wolnego dzisiaj, ale wyrzuty sumienia już mnie dopadają. Jutro będzie trzeba wcześnie wstać, żeby nadrobić. Freakiem być, ot co. Kuruj się tam i mówię Ci - kup kilogram marchwi i chrup te marchewki aż do zapchania jak Cie dopada chcica na słodycze. Nie dość, że kalorii aż tyle nie przybędzie to Ci się jeszcze cera pprawi
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" Edytowane przez missmanhattan Czas edycji: 2012-11-16 o 18:43 |
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie menu z dzis:
Sniadanie owsianka na wodze z otrebami, lyzeczka miodu, skorka pomaranczowa i bananem 2 sniadanie: 2 kromki chrupkiego z indykiem w ziolsch Obiad: ryba na parze z cwikla z chrzanem Kolacja jajecznica z pomidorem. No i @ dostalam wiec waga do bani....jutro mam zajecia i musze jakies jedzeniowe pudlo ,przygotowac.... |
|
|
|
#612 |
|
Raczkowanie
|
Este nie przesadzaj każdy może
Choć też miałabym obawy, że pode mną lód popęka miss ohhh uszy do góry! Z marchewkami chyba posłucham i wypróbuję..... ;-)
start 75kg (16.04.2012) aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
|
|
|
#613 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#614 |
|
Zadomowienie
|
uve got a message woman
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
|
|
|
#615 |
|
Konto usunięte
|
czarna coś nie pilnujesz jadłospisów
no laski laski gdzie wasze menu dzisiejsze ![]() mnie to jakoś mobilizuje i jak pisze to co jadłam to się tego trzymam ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- moje: I płatki orkiszowe z kaszką manna, łyżka rodzynek,mleko, szklanka porzeczek czerwonych II 2 chrupkie+jogurt 0% 200g III 110g makaronu pełno,serek lekki 200g, pekinka 160, ogórek 180g, IV 2 chrupkie+jogurt 0% 200g V pekinka 160g, papryka marynowana 200g, pomidory 500g, drobiowa pierś 80g razem: 1095 |
|
|
|
#616 |
|
Raczkowanie
|
superkas, to ja podaję i chyba jest źle:
śn. jogurt 0% 170 gram z otrębami i jabłko 2 śn - jabłko obiad - duża porcja zupy wegetarnianskiej z dyni; 2 jajka sadozne bez tłuszczu i mała porcja marchewki z groszkiem spore ciastko kolacja mała zupa dyniowa małe avocado i 2 kromki vasy (kazda 20 kcal) i 2 małe mandarynki bardzo źle ?---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- CzarnaDama - gratulacje z tym płaszczem, super w ogóle to fajny sposób motywacji z tymi ubraniami.---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Dziewczyny, tak sobie myślę że nasza nadwaga w dłuższej perspektywie wyjdzie na zdrowie. Czy jadłybyscie tak duzo zdrowych produktów jakbyscie mogly jesc wszystko i nie tyc? Raczej nie. Czytałam ostatnio o badanaicz mowiacych ze osoby z nadwaga ale uprawiajace sport min 1,5 h w tygodniu i jedzace zdrowo są zdrowsze od chudzielców zyjacych na fastfoodach. ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- I ostatnia rzecz - wczoraj wiodziałam na lotnisku panią z ROZSTEPAMI NA PODBRÓDKU. ![]() :conf used:Miała dużą nadwagę, ale nie monstrulaną.. brrr |
|
|
|
#617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym raczej powiedziała, że nasz walka z nadwagą wyjdzie nam na dobre
|
|
|
|
#618 |
|
Konto usunięte
|
spore ciasto
|
|
|
|
#619 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja menu napisalam ale nikt nie komentowal wiec moze jest ok...ide sie polozyc bo brzuch boli....
|
|
|
|
#621 |
|
Raczkowanie
|
Este - Ja mam w ramach wf na uczelni łyżwy i uwierz mi jak chodziłam ważąc ponad 100 to lód się podemną nie załamał
Można się zmachać przez 2 godzinki więc polecam ![]() Ogólnie witam nowe dziewczyny bo widze że sporo jest ![]() Nie piszcie tak szybko bo nie sposób jest Was nadrobić , ledwo się obejrzałam a tu już 14 nowych stron ![]() OBIECUJĘ , że zaczynam od jutra jeść jak człowiek i nie zaprzepaszczę tego co już straciłam , chociaż baaardzo ostatnio szaleje . Od jutra koniec , zresztą pewnie jak wejdę na wagę to doznam szoku .
|
#622 |
|
Zadomowienie
|
Jest nas dwóch, ja i mój brzuch
Męza jeszcze nie ma, Mała śpi, więc ponadrabiam troche jeszcze.Martuszka, dzis mąz był bladym switem w biedrze i prosiłam, żeby kupił mi łososia wedzonego na gorąco..oczywiście jak grochem o ścianę. ![]() Ja tez muszę zainwestowac w jakieś staniki, ale to dopiero jak schudnę, bo z całego morza minusów wynikających z mojego roztycia wyłania się jeden plus - znów mam cos na wysokości biustu, małe, bo małe, ale COŚ jest ![]() Uhm, zrobiło sie nieprzyjemnie..nic to czytam dalej
|
|
|
#623 |
|
Wtajemniczenie
|
mam problem. od czasu zalania mieszkania przez sąsiadów zalęgło mi się jakieś badziewie w łazience, może wy wiecie co to jest i jak się tego cholerstwa pozbyć? małe toto, jak taka malutka mrówka, ze 3mm może ma dorosły osobnik i zasuwa po ścianie jak gdyby nigdy nic.
http://i.imgur.com/E5mDR.jpg http://i.imgur.com/F6CBH.jpg
|
|
#624 |
|
Rozeznanie
|
Kruszi też od jutra sobie obiecuje, że będzie ok. dzisiaj gdyby nie ta czekolada byłoby idealnie a tak, poległam
![]() Szczurku pierwszy raz się z takim czymś spotykam hmm
Nowy start - 17.04.2013 - 98,8 Jest: 97,5 ![]() I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-11-16 o 22:02 |
|
|
|
#625 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#626 |
|
Zadomowienie
|
Silvia, ja w liceum też łaziłam bez okularów, byłam ślepa jak kret, ale szłam w zaparte. Ale na koniec liceum, kiedy facet przyjaciółki sie na mnie obraził, bo go zignorowałam na ulicy (po prostu go nie-dowidziałam
), pomyslałam dosyc tego i postarałam sie o soczewki. To była bardzo dobra decyzja![]() Superkas, foty naleśników No i zgadnijcie czego teraz Puchatkowi sie chce![]() Żyrafko, mi tez zaczęły najpierw chudnąc nogi od kolan do połowy ud. Wyżej niestety dopiero drgnęło przy osiagnięciu celu ostatecznego, a i tak wiele jeszcze było do zrzucenia. Bottega, bardzo Ci współczuje ciagłych problemów ze zdrowiem
|
|
|
#627 |
|
Rozeznanie
|
Aj Kochane jak mi Was BRAK !!!
Strasznie jestem zalatana ostatnio i mam duże wyrzuty sumienia, że tutaj na wątku mnie wszystko omija… Ćwiczę za to dzielnie 5-6 razy w tygodniu Z dietą jest ok., tylko w dni z fitness-em zwiększyłam trochę liczbę kcal, bo to 1200kcal w zupełności mi nie wystarczało… ![]() Medziu śliczne dzięki za usprawiedliwienie i hot newsy Ty to jesteś Wariatka - Kochana Puchatku no fakt my Kobiety miewamy niejednokrotnie skłonności do zadurzania się i fantazji o typach spod ciemnej gwiazdy Turkusik, Medziu co nie ? Aguś dobra decyzja – w mądry sposób spożytkuj pieniążki Soldus aż wstyd mi się przyznać, ale ja NIGDY nie jeździłam na łyżwach ! [Spowodowane to jest wypadkiem mojej Mamy z młodości – z poważnymi konsekwencjami do dnia dzisiejszego]. A teraz gdy jestem już „stara” wstydzę się iść na lodowisko i najeść się obciachu… Suzzi jak zdrówko? Missmanhattan nienawidzę zdjęć jedzenia na fb – hahaha działają demotywująco ![]() Silvia a masz za marsa ![]() Arsenalka o następna ma ochotę na słodkości ![]() Czarnuszka Gołąbku Bottega co tam u Ciebie ? Darialex coś Ty moich zdjęć jak na razie dość Kochana duuużo zdrówka Ci życzę Thenerd osz fuj robale Witam nowe Dziewczyny Dziś: Ś: 2 kanapki z serkiem almette + polędwica drobiowa + rucola + kapary + ogórek konserwowy IIS: Satino Choco O: owsianka + mleko (w pracy) P: gorący kubek pomidorowa (musiałam coś gorącego w pracy przetrącić )K: spaghetti ![]() Laseczki spadam do łóżeczka bo jutro raniutko zaczynam dzień MAGICBAR-em
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-11-16 o 22:16 |
|
|
|
#628 |
|
Zadomowienie
|
Thenerd, ja tez mam to dziadostwo, pojawia sie na ścianie nad zlewem w łazience i w kuchni też nad zlewem, czyli tam, gdzie największa wilgoć, baardzo rzadko widywane w innych pomieszczeniach. Pojawiło sie niedługo po tym, jak urzadziliśmy chałupe, tez sie dziwiłam, bo u rodziców czegos takiego nie mielismy. To cos jest baaardzo małe i skacze
|
|
|
#629 |
|
Wtajemniczenie
|
Thenerd nie wiem co to ale kup może sobie preparat w sprayu na owady biegające? Ja kiedyś na wynajmowanym mieszkaniu miałam problem z robalami i Bross mnie uratował. Mają taki właśnie na owady biegające, jest bardzo silny. Tylko pryskaj w maseczce, bo powoduje wymioty jak się człowiek nawdycha. A spryskać należy dokładnie wszystkie miejsca więc nie da rady że tak powiem na bezdechu tego robić.
Puchatku ja uwielbiam łososia Czarna naprawdę polecam kupowanie za małych ubrań, mnie to bardzo motywowało. Ja dziś zrobiłam sobie dzień dziecka. Kupiliśmy z tż piwko i zamówiliśmy pizzę. Także dzień na czerwono, ale za to humor mi się znacznie poprawił. Także sorki że mnie dziś mało na wątku, ale miło spędzamy wieczór . Od jutra dieta dalej mam nadzieję Anulciak a gdzie warzywa? Masz ich bardzo mało. Postaraj się nad tym popracować.
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-11-16 o 22:21 |
|
|
|
#630 |
|
Zadomowienie
|
Puchatku, właśnie to mnie martwi
a Ty też masz gruszkowatą budowę?moje dzisiejsze "menu": 1. kromka białego chleba z serkiem kanapkowym, kawa z mlekiem 2. kawa z mlekiem 3. bułka z ziarnami z białym serkiem i rzodkiewką 4. bounty z ciemną czekoladą 5. kawa z bitą śmietaną z syropem 6. pół paczki jeżyków 7. drożdżówka, cola 8. czekoladka marcepanowa ja p******e
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

).

i 

?