|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Moderator
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVII
W ogóle to te forum to złooooo
Mój się tylko spytał "Co, na forum pisali?" ehehe no ![]() Kupiłam też majonez Winiary taki duży za 7 zł z groszami. Teraz pytanie, czy to warto? Ja nie kupuję majonezów, ale mam na niedzielny spęd rodzinny sałatki zrobić to wzięłam. A teraz się zastanawiam czy to dobra cena bo za cholerę nie znam cen majonezów ![]() Bo jak zobaczyłam cenę pomidorów to padłam, 6.99 POrąbało, to ja dwa dni temu w sklepie osiedlowym jeszcze za 4zł brałam..---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
Oby ten Biedronkowy miał sporo przegródek
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-11-16 o 19:56 |
|
|
|
|
#752 |
|
goniąca własny ogon..
|
To forum nie dość, że wciąga, to jeszcze WYciąga z kieszeni pieniądze i każe iść do Biedronki i kupować, kupować, kupować
|
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#754 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Zaraz coś uruchomię
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- no do tego mi w biedra pojda te slodkosci zachwalane, a tak bym żyla w nieswiadomosci i nie stawala tylko co ostatnio na wage z poczucia winy
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#756 |
|
goniąca własny ogon..
|
A ja jeszcze miesiąc temu to Biedronki nawet dobrze nie znałam, poszłam raz coś tylko sprawdzić, później sobie przypomniałam, że tutaj jest wątek, weszłam i... przepadłam
W środę idę kupić pierniki z nowej gazetki, jak będą smaczne, to kupię jeszcze. Czaję się jeszcze na czekoladki Kinder.... A w ogóle to mogłabym już chcieć kolejną gazetkę
|
|
|
|
#757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kusicie tak wieloma rzeczami, że chyba pół Biedronki wykupie
|
|
#758 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj za to wreszcie zobaczyłam u siebie świeczki cynamon jabłko w szkle![]() Cytat:
Ja zawsze biorę light (produkowaną przez hoop ), jak dla mnie b. dobra jestCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Shewild za gazetkę![]() Dziwna jakaś jestem ale mnie się bardziej te świeczniki szklane na nóżkach podobały..te są takie jakby tylko na święta Portfelowi także muszę się przyjrzeć
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-11-16 o 20:31 |
|||||
|
|
|
#759 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Wiecie co, mi się te czkoladowe podgrzewacze za słodkie wydaja, takie duszące, no ale narazie tylko je "na sucho" wącham ![]() Palę za to śliwkę i jest cacy
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-11-16 o 20:40 |
|
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o ten portfel skórzany to kupiłam rok temu dla mamuśki na gwiazdkę i nic się z nim nie stało wygląda praktycznie jak nowy
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcesz kupić kilka to ci powiem, że w kauflandzie teraz 50 gr taniej za szt. te czekoladki ;p
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
ja też ulegam co chwilę Waszym "namowom". Co idę do biedronki to wcześniej robię szybki przegląd co tam było popularnego na wątku
Uwierzcie, skręca mnie niemiłosiernie przez to Wasze gadanie o świeczkach od tygodnia, bo uwielbiam świeczki i świeczuszki a nie mam ich gdzie postawić (bo jesteśmy wciąż na "nie swoim" i miejsca brak na cokolwiek...). Ja też chcę świeczki!No i aero. Ale to chyba mi nie dane... |
|
|
|
#763 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam dzisiaj drugą parę baletek, ale okazało się, że jedna jest w co najmniej 3 razy mniejszym rozmiarze.
czekolady z ciasteczkami cynamonowymi i waniliowymi wypróbowane- boskie! naprawdę polecam. ciekawe jak te korzenne, czekają na swoją kolej. |
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie jem korzenną. Pycha jest. Strasznie mi się podoba to połączenie - z jednej strony mleczna czekolada i to nadzienie rozpływające się w ustach, z drugiej - te chrupiące kawałeczki. No i ta świąteczna nuta
![]() A co do papcioszków baletkowych - kolejny przykład choroby forumowej. Wczoraj w biedronce jak zauważyłam, że są, zaczęłam przeglądać parę za parą aż znalazłam ładne w swoim rozmiarze i już dumna wkładam do koszyka, kiedy sobie zadałam pytanie po co ja to w ogóle robię, skoro nie mam gdzie w takich papciochach chodzić.... Po domu się nie da, do rodziców tyle co kupiłam pantofle, u teściów też mam... A w szafie miejsca brak na kolejne "przydasie" |
|
|
|
#765 | ||
|
Zadomowienie
|
Ktoś mnie pytał o inne dostępne tytuły, była u mnie większość podawana wcześniej w linkach. Chociaż nie kojarzę, żebym Pamiętniki Wampirów miała w rękach - ogólnie o wampirach u mnie nie było
I nie było tej Smolenia książki. Więc to chyba zależy od Biedronki.Na pewno było coś we włoskim klimacie (obyczajówka), coś o zagadkach medycznych (co mnie moocno kusi ) i sporo kryminałów/horrorów, ale tytułów nie pamiętam Trzymam kciuki, żebyś znalazła, a podejrzewam, że wystarczy, iż zajrzysz do innej Biedro Cytat:
Cytat:
![]() Po wypróbowaniu tej z waniliowymi ciasteczkami, stwierdzam, że smakuje baardzo podobnie do Milki z puddingiem waniliowym, z tą różnicą, że Milka nie miała nic chrupiącego. Edytowane przez arrachne Czas edycji: 2012-11-16 o 21:28 |
||
|
|
|
#766 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem chyba jedyną osobą na tym forum, która nie kupiła ani podgrzewaczy, ani świeczek w szkle ani żadnej czekolady, ani deserków Aero ani baletek.....
Uznałam to wszystko za zbędne pierd*ły i mam spokój ![]() Do biedronki chodzę tylko po mleko i płatki kukurydziane i ewentualnie chusteczki do nosa.
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#768 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie też miałam nic nie kupować, podgrzewaczy stosować nie mogę bo mam astmę, baletki mi się nie podobają, a na czekoladę mam uczulenie
Jednak uległam mężowi i kupiłam mu zapas czekolad ciasteczkowych
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
papciuchy mi nie potrzebne - długo by nie pożyły bo pies i jego włosy odpowiednio by się nimi zajęły
podgrzewaczy napewno nie ma - do mojej B. wszystko trafia na końcu ![]() aleee! korci mnie Dżony Szalony
|
#771 |
|
goniąca własny ogon..
|
Ojejku no wiadomo, że nie czuje się przymusu "forum", żeby iść coś kupić. Ja też nie kupiłam ani Aero, ani baletek - chociaż początkowo miałam kupować - i chodzę do Biedronki po swoje sprawdzone zestawy co tydzień, takie zwyczajne właśnie mleko itd., ale fajnie jest pogadać na forum swobodnie, luźno i dla żartu
a przy okazji ktoś coś może podsłucha, podpatrzy i kupi fajnego, jak będzie chciał.
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a ten Advocat to jest w promocji, czy 16.95 to cena normalna?
|
|
|
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
A ja na te kapcie czekałam kilka miesięcy, aż się pojawią w Biedronce i kupiłam trzy pary (w tym jedną dla siostry) i jestem przeszczęśliwa
|
|
|
|
#774 |
|
Rozeznanie
|
Noi do mnie w koncu dojechały zachwalane od kilku dni Aero
ale zostały po jednym op. białe i te karmelowe opanowalam sie i nie wziełam, bo stwierdziłam ze wole sobie kupic Fantasie bo ją uwielbiam a te aero takie male :PNoi wzielam pierwszy raz czekolade Magnetic TIKI TAKI ![]() Kosz na smieci takze zaupiony , siwy w koncu taki jaki chciałam
|
#775 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam się do wątku!
![]() Niedawno otworzyli Biedronkę u mnie na osiedlu... odkąd mam do niej rzut beretem stałam się totalną biedromaniaczką ![]() Moje ostatnie nabytki to papcioszki, świeczka jabłko - cynamon, biały t-shirt... ![]() Najlepsze jest to, że poszłam z mamą po spożywcze zakupy, takie większe, bo jutro szykuje się rodzinne spotkanie, a pierwsze co to przyssałyśmy się do tego co nie potrzeba
|
|
|
|
#776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już mam kapciuszki, które chciałam
|
|
#778 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, są w Biedronce płatki owsiane??
|
|
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma - przynajmniej w mojej Biedronce, a jest dość duża i dobrze wyposażona. Pytałam nawet pracownika. Tylko musli :P
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Ja chciałam w kropki Najbardziej szare, ale w moim rozmiarze zostały tylko różowe ale najważniejsze, że w kropki Boże. Dziecinnieje
|
|
|
|
#780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Postanowiłam w listopadzie nie robić zapasów i nie kupować pierdułek. Portfel od razu odetchnął Uległam dzisiaj podgrzewaczom, a wcześniej nie kupowałam... Niby dla babci, ale jak powąchałam wiśnio-czekoladę, to przepadłam! A piszecie, że śliwkowe też piękne, to może też się skusze, choć mają b. delikatny zapach. Aha, widziałam kapcio-baleriny, ja jednak wolę inne, solidniejsze. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

Mój się tylko spytał "Co, na forum pisali?"
ehehe no 

Kusicie tak wieloma rzeczami, że chyba pół Biedronki wykupie 

za gazetkę

I nie było tej Smolenia książki. Więc to chyba zależy od Biedronki.