|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Wy tu nie marudźcie na swoje usta bo ja mam paskudną bliznę na dolnej wardze po tym jak zaryłam w kant łóżka
|
|
|
|
#2462 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Trust, masz normalną górną wargę... Nie wiem skad Ci się takie cos ubzdurało :P
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
W porównaniu do mojej nad wyraz wydatnej dolnej jest nieco zbyt wąska :P
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogóle się boję kuligów, bo zawsze mi się coś na nich działo.
|
|
|
#2465 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Od moich też
|
|
#2467 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Widzisz trust, w porównaniu, bo ona jest absolutnie normalna :P
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam maila z PayPall ale przecież nie mam tam konta
o jakiejś zmanie adresu czy cóś
|
|
|
|
#2469 |
|
w krainie snu i marzeń
|
idę spać
|
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam, oj tam - też macie ładne usta, więc nie marudzić! Każde można korygować
|
#2472 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Może kiedyś uzbieram na coś więcej niż lifting na starość :P
|
|
#2473 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, to wyobrazcie sobie teraz co sie dzieje, jak ja pomaluje usta na jakis mocniejszy/jasniejszy/odwazniejszy kolor. Z drugiego konca ulicy mnie widac. Takze, prosze nie narzekac! :P
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
PayPal dla mnie to bez różnicy bo nawet do końca nie wiem co to jest
|
|
|
|
#2475 |
|
Moderator
|
ja tam swoje usta lubie i nie będę się ich czepiać. Za to całą resztę chętnie oddam...
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki termicznemu lakierowi odkryłam chyba że mam problem z krążeniem w lewej ręce. Wszystkie paznokcie różowe (ciepły lakier) a w lewej ręce mały paznokieć ciemnofioletowy (zimny lakier) i serdeczny taki pomiędzy
Dziwne że te dwa palce mam zimne oO
|
|
|
|
#2477 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#2478 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2480 |
|
Moderator
|
o kurczaki, pierwszy raz widze, żeby Admin zamknął wątek z powodu jednej wypowiedzi jakiejś pyskatej laski... chyba powinien ją zbanować a nie zamykać wątek...? tzn no dobra, admin to admin ale co komu wątek szkodzi sam w sobie?
|
|
|
|
#2481 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Moderator
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37663156]Nieźle
Podasz linka?[/QUOTE]no wątek o filmikach urodowych zamknięty... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=644798&page=97 |
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2484 |
|
Konto usunięte
|
Nie śledzę tamtego wątku także dziękuję za linka
Przeczytałam i padłam... ![]() Swoją drogą tamten wątek składa się niemal z samych aferek |
|
|
|
#2485 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ewalucja: Ja preferuję minimalistyczne nagłówki takie jak np u orchidei albo połączenie paru mniejszych zdjęć jak np u karoli. Ale powiem tak- nagłówek to dodatek, jak blog nudny to nagłówek mu nie pomoże, jak blog ciekawy to stałych czytelników zmiana nagłówka na pewno nie zniechęci ![]() estelle: Znam ten problem z niechęcią do składania ubrań po praniu Tż kiedyś wiecznie narzekał, że nigdy sobie prania nie może zrobić, bo nie ma gdzie powiesić ![]() Bo lubiłam zrobić parę prań pod rząd, a wiadomo że niekoniecznie chce się to potem naraz poprasować i schować :P Teraz przekładam siły na zamiary, jak wiem że jutro nie będzie mi się chciało robić mega prasowania, to zamiast pełnej pralki wrzucam mniej rzeczy, albo jak piorę to białe, a kolory za 2-3 dni, bo jak jest mało rzeczy to bardziej mi się chce tym zająć niż jak to narośnie do takieeego stosu. Ale Ty masz więcej tego wszystkiego więc to inaczej trochę. Cytat:
Bo w stanach chyba kawa jest popularniejsza sporo, tak chociaż wynika z filmów i seriali:P No i kosmetycznie też źle nie mamy. I do tego dostęp do tanich półproduktów, już w takiej Anglii czy Francji sobie życzą za to dużo więcej. No chociaż i u nas można wszystko kupić drożej, np parę razy drożej zapłacić za olej arganowy w mydlarni u Franciszka. A poza tym mamy dachy ze słomy przecież Jak to usłyszał mąż kuzynki w jakimś zachodnim kraju- ale już nie jestem pewna, w którym to było.Cytat:
Ale tam chociaż posiadanie wolnego popołudnia to nie jest powód do wstydu, bo u nas w niektórych rejonach kraju to i owszem. Tak o 16 skończyć pracę i po prostu posiedzieć w parku a potem iść do knajpki? o nie ![]() Siedźmy w korporacjach do rana, a kto ma coś własnego i się wyrabia i ma życie to znaczy, że mu nie idzie W ogóle przypomniał mi się wątek 'smutne życie naczelnych wizażanek' Niestety muszę wam powiedzieć, że żadna z was nie dostała tego odznaczenia, za mało spamujecie ![]() Na niektórych wątkach znowu nie wypada w weekend coś nastukać, bo to oznacza, że się ma nieciekawe życie Bo te, które siedziały z tżtem przed telewizorem i spędziły pół dnia na zakupach spożywczych są lepsze od tych, które wędrowały po wizażu i sklepach internetowych. Cytat:
Łatwo mówić na zakupach- to nie, to nie i to też nie, ale każ chłopu wyszukać fajne płaskie kozaki to już cisza i odp 'a bo mnie to w ogóle jesienne i zimowe rzeczy się nie podobają- no cóż nie mamy klimatu na sandałki przez cały rok ![]() (ogólnie to zakupy robię sama- bo tak lubię, ale czasem się zdarzy wspólnie) Ja raczej komentarzy nie słyszę, chyba że śpię w skarpetkach- co poradzę, że mi zimno w stopy w nocy strasznie. Przecież nie noszę ich do szortów, ani nie są z tych bardzo grubych i w dziwne wzory. Ale widocznie zbrodnia przeciwko modzie ![]() Za to z mojego brata się robi modowy krytyk numer jeden W ogóle mu jakaś sodówka uderza, myśli że jak zna różne mądrości z polibudy i nieznane innych słowa to już wszyscy będą bić pokłony. Za rzadko mnie widzi i nie ma kto powtarzać 'nie bądź taki do przodu, bo Cię z tyłu zabraknie' o tym samym pomyślałam ![]() patalus: w wątku o yt wspominałaś o podkładzie rimmel żelowym. a czytałaś o tym? http://anwena.blogspot.com/2012/05/n...podkadu-w.html Też kiedyś wzięłam ten z małymi literkami i potwierdzam... Ale nie było to pierwsze jego opakowanie, więc na początku nie wiedziałam co on tak dziwnie wygląda. Wciąż nie czaję czemu są dwie wersje tak ogólnie. Nie jest to najlepszy podkład świata zapewne, ale chociaż nie jest dla mnie komodogenny, a to podstawa.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-17 o 00:00 |
||||
|
|
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie też było żadnych zwierząt ze strony taty, a teraz jest istne zoo. Po wyprowadzce zabrałam tylko fretki, bo na tyle mi na razie warunki pozwalają. |
|
|
|
|
#2487 | |
|
Moderator
|
Cytat:
)) nie wiem jak pachnie takie "żywe"
|
|
|
|
|
#2488 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W opakowaniu bardzo ciemny!, a jak nakładam na skórę to czasami nawet za jasny Ogólnie - jak dla mnie nie jest zły, ale dokładne nałożenie palcami graniczy z cudem, muszę sobie pomóc flat topem bo nie pokrywa mi moich rozszerzonych porów Zużyję do końca, ale nie kupię ponownie Chyba że skuszę się na drugą wersję (mam małe literki)
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-11-17 o 00:13 |
|
|
|
|
#2489 |
|
zawsze mam racje
|
Ten z dużymi literkami jest zupełnie inny.
Chociaż na pewno są lepsze ja osobiście mam zawężone mocno pole wyboru, bo sporo podkładów ma tonę gliceryny, albo talku i parafiny.I staram się go nanosić od nosa do boków, lekko w górę, wtedy całkiem dobrze wygląda. Ważne, że się nie święce jak psu nie powiem co po 3 godz :P -- Byłam dzisiaj w centrum handlowym na chwilkę, zjadłam, zahaczyłam o empik po zamówienie, na szybko super pharm - bo chciałam jakieś ampułki do włosów i coś silikonowego na końcówki na zastępstwo serum gliss kur. Za dużo ludzi i zbyt duszno dla mnie No i uciekłam, a liczyłam że jakieś zimowe odzienia obejrzę a nie tylko empik i zjedzenie czegoś na szybko. Współczuję ludziom, który w pracy nie mają normalnego okna, tylko nawiewy, które nie do końca dobrze działają. Po pobycie w takim miejscu czuję się jak pijana :P Ale może inni nie są tak na to wrażliwi.
|
#2490 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie masz wcale złych statystyk Poza tym nie tylko obserwatorzy nas podczytują, ale też osoby niemające konta na blogspocie i przypadkowe osoby, które poczuły się zainteresowane danym tematem![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;37647314] Tak, dużo straciłaś małego gryzonia, co piszczy, bo jest samotny, bo chce się potulić Gryzonie i ptaki na noc wynoszę do łazienki ale z reguły śpią i nie hałasują ![]() [/QUOTE] Wiem, że nie powinnam tego robić, ale trzymam papugę w swoim pokoju, bo ona jest bardzo towarzyska i gdy nie przebywa ze mną, to wyrywa sobie pióra i zaczyna rozpaczliwie wrzeszczeć:P Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

o jakiejś zmanie adresu czy cóś

Zapomniałam o tym cudzie!
Tż kiedyś wiecznie narzekał, że nigdy sobie prania nie może zrobić, bo nie ma gdzie powiesić