|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
Dzisiaj musiałam podać małemu czopek dobrze, że zrobił kupkę i to dosyć sporo ale nie dobrze bo za często nie można a dawałam mu 3 dni temu i dzisiaj. Ale od razu spokojnieszy jest i przepuklinka mniejsza
|
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
ale jestem zła bo tz godzinę przed praca zaczął wgrywac nowy system do lapka i oczywiście nie skończył tak więc zostałam bez komputera . AGNUS my też mamy chrzciny 9 grudnia ![]() Oo nawet nie wiedziałam że istnieje coś takiego jak zakraplacz będę musiała nabyc bo sol nam się okropnie aplikuje do noska . A ja bylam dziś w osiedlowym rossmanie i to przypadkiem . Miałam jechać do centrum a tuż przed wyjściem w skrzynce ulotka że dziś otwarcie u mnie na osiedlu tak więc nabyłam podklady i inne duperelki dla siebie a z okazji nowo otwartego sklepu dostałam gratis płyn do demakijazu, tonik oraz krem do dupci z nivea przeciw odparzenia Tak ogólnie to synus był dziś bardzo grzeczny jak nigdy hehe . Nawet w ciągu dnia spał łącznie jakieś 5h a zazwyczaj była to może godzina . No i najważniejsze - zrobił piękna żółtą kupę
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Od wczoraj Melania ma rozwolnienie.
Apetyt ma, temperatury brak. Żywiolowa bardziej niż była, spać więcej nie śpi. Więc nie wiem od czego Jak do poniedziałku rana nie minie to idziemy do pediatry.. Aż normalnie się modlę, otwierając pampka, aby kupa była normalnej konsystencji
|
|
|
|
#3486 |
|
Zadomowienie
|
hej
wpadam tylko na chwie zobaczyc co u Was.poczytalam troche ale nie dam rady nadrobic wszystkiego.u mnie tesciowa jest, wiec malo czasu na wizaz ale obiecuje,ze od srody bede juz z Wami a pozatym moj mlody ma wirusowe zapalenie spojowek.bylam dzis z nim u okulisty i przepisala mu krople.oczywiscie jest problem z zaaplikowaniem mu ich do oczu bo sie drze.dzisiaj przekupiam go lodami niedawno skonczylismy ogladac Kac Vegas po raz 100chyba i ide lulkac zaraz.
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero z kina wróciłam
Boże zachowam sie jak gownarz ale pattinson jest przepiękny koniec marzeń idę przytulić sie do mojego Edwarda :p
|
|
|
|
#3488 | |
|
Zadomowienie
|
a ja na nocnym pobudzaniu laktacji
![]() a moje siostry na całonocnym maratonie zmierzchu i ja tez jak gowniara poszlabym z nimi z wielka checia sorki za brak polskich znakow ale jedna reka obsluguje laktator ![]() ---------- Dopisano o 02:57 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() skończyłam odciągać po prawie półgodzinnym karmieniu i 15 minutach odciagania mam w butelce jeszcze 30 ml idzie w dobrym kierunku
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Dzisiaj rano już piersi troszkę pełniejsze,przystawiłam rano małego,zjadł troszke i poszedł spać. Spróbuje dzisiaj w nocy podawać mu samą pierś,zobaczymy jak będzie spał.. Może uda Nam sie wrócić do samej piersi ![]() Mąż zaraz wróci z ostatniej nocki,jakoś je przetrwaliśmy źle nie było . Gorzej będzie od poniedziałku,bo ma zmiany od 17-3
|
|
|
|
#3490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Moja to samo robi Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to w ogóle nie rozumiem tej fascynacji Zmierzchem. Widziałam 1 część i była tak kiepsko zagrana, że się nie zainteresowałam.Za to Harrego uwielbiam. ![]() Nas czeka w tym tygodniu 3 dni samotne. Od środy do piątku. Aż się boję tych poranków ze wzdęciami
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() A my dzisiaj od północy do 5 rana spaliśmy nieprzerwanie, potem cyc i znow sen na godzinke ![]() Apropo filmu zmierzch... Nie widziałam ani jednej części bo nienawidze filmów z wampirami takie pierdoły jak dla mnie.A tyle ludzi tak zachwala to ![]() Obejrzałabym jakiś fajny horror Ostatnio oglądałam "paranormal activity 3" - fajne to to jest i trzyma w napięciu chociaż pierwsza czesc najlepsza ![]() A jeszcze fajny film komediowy to "magic mike" ![]() Sie pośmiać idzie i na chłopskie niezłe tyłki popatrzeć ![]() Jeszcze 9 godzin i wreszcie zrobie coś w tym domu. Matko 24/24 z tym małym marudą. W nocy to tak wykrzywiona spałam że na starość bede wyglądać jak... nie wiem co powyginana
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Po karmieniu Fabianka,odciągnęłam z piersi 70 ml. Dzisiaj kupie sobie to ochydne karmi
. A powiedzcie mi jak opróżnie laktatorem piersi to kiedy znowu będzie w Nich pokarm? Bo tak mnie to zastanawia to chyba głupie pytanieFabianek buja sie w bujaczku i próbuje usnąć wczoraj usnął w bujaczku i spał dwie godziny
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem wsciekla od wczoraj.znowu obiecanki jak codzien ze bedzie sex. Ale jak na zlosc Oskar nie chcial spac,bo drzemło mu sie po poludniu i 1 w nocy a on nadal buszuje w łóżku.Wiec tz do niego poszedl i powiedzial ze mam go obudzic jak maly usnie. Czekalam jak idiotka wybalsamowana do 2 w nocy,przyszlam,obudzilam, a tz jak zwykle ze nie dzisiaj tylko jutro!!!
mam tego serdecznie dosc,jak mozna tyle miesiecy prosic sie o sex,za niedlugo bedzie pol roku wiec mozna spokojnie starac sie o rozwód... mam dosc takiego zycia z ciotą. Juz na niego nic nie pomaga,nawet jak przy kolegach sie smieje z niego,ze w sexie to jest tragedia.Nic sobie z tego nie robi. Moze znacie jakies suplementy na zmniejszenie libido? |
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie od stycznia nie bzykałam
|
|
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.ale akurat do seksu to mnie nie ciągnie wcale Ide coś ogarnąć póki mały w tym bujaczku siedzi
|
|
|
|
|
#3497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kocham Zmierzch na dzisiaj mam rezerwacje w kinie, ale raczej nie pojedziemy ![]() Gda pierwsza część rzeeczywiście kiepska była, ale w następnych już się dzieje całą sagę przeczytałam chyba ze 3 razy w poprzedniej ciąży a na tą ostatnią filmowa część sagi czekałam jak dziecko na prezenty pod choinką :P
|
|
#3498 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też lubię horrory, ale potem się boję jak oglądam i zasłaniam oczy a mąż ze mnie brecha na maksa paranormal tylko jedynkę oglądałam i tak się później bałam że szok, bo ja wierzę w duchy, choć może ktoś będzie się ze mnie śmiał Cytat:
no właśnie mam jeszcze pytanie czy wy podajecie obie piersi przy karmieniu czy na przemian: raz jedną raz drugą? gda wiem, że na przemian może ja powinnam obie podawać? bo do tej pory też na przemian dawałam |
||
|
|
|
#3499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Cytat:
Mój też usypia w bujaczku czasami, fajna sprawa te bujaki. Cytat:
Takich suplementów jest więcej. Dosyp mu do obiadu pokruszoną niebieską tabletkę ![]() Moje dziecię daje w kość.. Wczoraj od godz 6 marudził, ciągle się denerwował przy cycu, niby chciał jeść a po chwili nerw, zasypiał na parę minut i z powrotem to samo. O 20 kąpiel, po kąpieli jeszcze gorzej.. Do 22 go usypiałam, nawet suszarka na dłuższą metę nie pomagała, co go odkładałam do łóżeczka i wydawało mi się że już się najadł i zasnął ten się budzi i od nowa suszarka, cyc, usypianie.. Aż się poryczałam w końcu z tej bezsilności. Nie wiem czy to przez ten katar czy co.. Na kolki to chyba nie wygląda, bo to nie jest ciągły ryk.. ![]() Za to jak zasnął to spał 4h - po raz pierwszy. Ale co z tego jak ja się obudziłam po 3 i nie spałam czekając aż on się obudzi Poza tym TŻ nadal mnie denerwuje i to chyba jest źródło mojego podłego nastroju..Dziś w końcu idę do fryzjera, pierwszy raz po Może mi się poprawi.Zarzucam nową fotę
|
||
|
|
|
#3500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mąż będzie mi musiał ściągnąć i w domku sobie obejrzęmy mamy telewizor na całą ścianę prawie więc jakbym w kinie była tylko popkornu i nachosów oraz coca coli mi bedzie brakowało
|
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie czytalam o tej niebieskiej tabletce,ale ona wywoluje erekcje jak juz cos sie zaczyna dziac. I uwierzcie mi ze przez dzien czesto ma erekcje,jak np. mnie w majtkach albo cos ale nic sobie z tego nie robi.
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawy przypadek. Ale rozmawialiście o tym, czemu on nie chce? Jakaś musi być tego przyczyna.
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. My od wczoraj jesteśmy w domu. Jasiu juz je ale niestety jest na sztucznym mleku bo mam mało pokarmu i po dokarmianiu butelką nie chce sie chwycić piersi.
Ale najwazniejsze, że jest zdrowy. Na razie nei dam rady nadrobic, postaram się być na bieżąco.
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zmierzchu - ja też go. Uwielbiam.Przeczytalam wszystkiee czesci,a ogladam za kazdym razem,kiedy jest w tv.Do kina raczej nie pojde na ostatnia,wiec trzeba cos wykombinowac... A teraz czytam Harrego Pottera od pierwszej czesci ![]() PS.Odpisywanie z telefonu to porazka jakas! |
|
|
|
|
#3505 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i tak naprawdę nie zawsze pamiętam z której karmiłam ostatnio, zwłaszcza w nocy. "Ważę" obie piersi w dłoniach i daję z tej pełniejszej ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z horrorów najbardziej mnie zawsze straszy "egzorcysta" i pamiętam że kiedyś oglądałam na video i zatrzymałam akurat na pauzie wtedy jak była taka obrzydliwa twarz i potem bałam sie wyłączyć tv ![]() A w duszki to tak średniawo wierze
|
||
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o pierś to może spróbuj z tymi nakładkami, ja tak karmię, bo mały też nie mógł chwycić moich sutek niewielkich, a wcześniej zapoznał się z butlą.Moje dziecko próbuje się zrehabilitować za wczorajszy wieczór i śpi nadal po nocy, po karmieniu o 8
|
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
UOTE]
|
|
|
|
|
#3509 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
polecam ten horror, oglądamy z Tżem z projektora na całej ścianie więc efekt jest a później boje się zasnąć ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Sojka pochwal się zakupami
![]() Ja szukam ładnych kozaczków, takich do 100zł na obcasie do 5cm i żeby nie były zamszowe, ale nic takiego znaleźć nie mogę, bo wszędzie wielkie obcasy, albo płaska podeszwa Widziałyście może gdzieś takie jakich szukam?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

.Byłam odrazu w ośrodku go zapisac ale termin na 27 luty.Dzwoniłam dziś do prywatnego ośrodka i 3 grudnia mamy wizytę u pani doktor od rehabilitacji i pewnie tam się dowiem więcej
dobrze, że zrobił kupkę i to dosyć sporo ale nie dobrze bo za często nie można a dawałam mu 3 dni temu i dzisiaj. Ale od razu spokojnieszy jest i przepuklinka mniejsza

ale jestem zła bo tz godzinę przed praca zaczął wgrywac nowy system do lapka i oczywiście nie skończył tak więc zostałam bez komputera .
będę musiała nabyc bo sol nam się okropnie aplikuje do noska . 
i ide lulkac zaraz.

Poza tym TŻ nadal mnie denerwuje i to chyba jest źródło mojego podłego nastroju..