W świetnej formie: ćwicz z Mel B - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-17, 14:01   #511
uni Q ue
Przyczajenie

Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B

Witajcie dziewczyny. Chciałabym zacząć ćwiczyć i na pewno to zrobię i mam nadzieję że będzie łatwiej razem z Wami. Będzie mnie to motywowało. Chce ćwiczyć żeby się lepiej czuć bo zawsze po wysłku jest lepsze samopoczucie. Ale mam pytanie. Czy któraś z Was może mi powiedzieć czy dzięki ćwiczeniom z Mel B da rade też zrzucić kilka zbędnych kilogramów.? I czy nogi teń będą szczuplejsze.? I czy z brzuchem widać poprawę.? Tylko mięśne czy i spala tłuszczyk.? Czekam nieciwerpliwie na Wasze odpowiedzi i wrażenia ćwiczeń z Mel B. I oczywiście jakie są Wasze efekty.? I jak ćwiczycie.? Jak wygląda Wasz program ćwiczonek z Mel B.?
Pozdrawiam.
uni Q ue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 16:01   #512
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uni Q ue Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny. Chciałabym zacząć ćwiczyć i na pewno to zrobię i mam nadzieję że będzie łatwiej razem z Wami. Będzie mnie to motywowało. Chce ćwiczyć żeby się lepiej czuć bo zawsze po wysłku jest lepsze samopoczucie. Ale mam pytanie. Czy któraś z Was może mi powiedzieć czy dzięki ćwiczeniom z Mel B da rade też zrzucić kilka zbędnych kilogramów.? I czy nogi teń będą szczuplejsze.? I czy z brzuchem widać poprawę.? Tylko mięśne czy i spala tłuszczyk.? Czekam nieciwerpliwie na Wasze odpowiedzi i wrażenia ćwiczeń z Mel B. I oczywiście jakie są Wasze efekty.? I jak ćwiczycie.? Jak wygląda Wasz program ćwiczonek z Mel B.?
Pozdrawiam.
Hej ja robie najpierw 15 min Skalpela Ewy Chodakowskiej, potem od razu włączam cardio Mel B, potem robie abs Mel B, potem znowu cardio.
razem wychodzi jakaś godzina ćwiczeń

ćwicze tak od tygodnia codziennie plus ograniczyłam słodycze i fast foody. rano owsianka, na kolacje twaróg, obiad w miare to co do tej pory
i po tygodniu czuje się już "lżejsza"
i czuje mięśnie brzucha to na pewno i jak je napne to przed lusterkiem widze zarys mięśni przykryty narazie tłuszczykiem
ale czekam na efekty i bede sie chwalić na bieżąco
Stary 2012-11-17, 16:07   #513
La_Mezcla
Wtajemniczenie

chcialabym zaczac z nia cwiczyc, dodam ze robie na zmiane skalpela ewki i abs i chcialabym np dolaczyc cwiczenia na brzuch z mel b i np na nogi ? efekty kochane widziecie?
Stary 2012-11-17, 17:42   #514
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziewczyny. Chciałabym zacząć ćwiczyć i na pewno to zrobię i mam nadzieję że będzie łatwiej razem z Wami. Będzie mnie to motywowało. Chce ćwiczyć żeby się lepiej czuć bo zawsze po wysłku jest lepsze samopoczucie.[...]
Jak wygląda Wasz program ćwiczonek z Mel B.?
Pozdrawiam.

Ja po ćwiczeniach też jestem pełna życia Mogłabym szafy przestawiać itp
Pisałam stronę wcześniej jak ja sobie ustaliłam na ten tydzień.
Rozgrzewka-5min, nogi -10min, pośladki-10min, cardio-10min, brzuch-10min lub abs -8min i rozciąganie cool down- 5min Oczywiście jeśli przejdzie mi ten cholerny ból głowy
Cytat:
Napisane przez La_Mezcla Pokaż wiadomość
chcialabym zaczac z nia cwiczyc, dodam ze robie na zmiane skalpela ewki i abs i chcialabym np dolaczyc cwiczenia na brzuch z mel b i np na nogi ? efekty kochane widziecie?
Ja dopiero co zaczynam więc się nie wypowiem. Wcześniej robiłam Ewkę z miesiąc czasu, to widziałam różnicę. W ogóle czułam się super, pełna energii. A Mel B będę przeplatać razem z Ewą, żeby za szybko mi się nie znudziło.
Ale Katuszka89 pisała , że pierwsze efekty widziała po miesiącu. Więc bądźmy dobrej myśli Tylko wiadomo każdy jest inny
Stary 2012-11-18, 16:12   #515
uni Q ue
Przyczajenie

no to powiem tak. Wczoraj zrobiłam sobie rozgrzewkę, ramiona, pośladki i nogi. I czułam się świetnie. Dzisiaj mam zamiar to samo i do tego jeszcze cardio i na rozluźnienie.
A za Was kobitki trzymam kciuki. powodzenia
uni Q ue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 17:52   #516
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
no to powiem tak. Wczoraj zrobiłam sobie rozgrzewkę, ramiona, pośladki i nogi. I czułam się świetnie. Dzisiaj mam zamiar to samo i do tego jeszcze cardio i na rozluźnienie.
A za Was kobitki trzymam kciuki. powodzenia
Powodzenia również
Stary 2012-11-19, 20:24   #517
cytrynka122
Rozeznanie

po weekendowej przerwie powróciłam do ćwiczeń. 30 minut hula hoop i 20 minut rowerka

30/2018 Filmy: 43//2018
30/2017 Filmy: 44/2017
39/2016 Filmy:34/2016

cytrynka122 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-20, 07:42   #518
magda*M
Rozeznanie

GG do magda*M

Ja również po weekendowej przerwie (dokładnie w środę ostatni raz ćwiczyłam-pływanie ) wczoraj grzecznie wróciłam do ćwiczeń.
ABS, pośladki i cardio.
magda*M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:50   #519
magda*M
Rozeznanie

GG do magda*M

Wczoraj ABS, pośladki, cardio a dzisiaj tradycyjnie lecę na basenik.
Stary 2012-11-21, 17:13   #520
cytrynka122
Rozeznanie

Dziś tylko 15 minut rowerka, jakoś brakowało mi dziś weny do ćwiczeń :P

Stary 2012-11-23, 12:53   #521
Katuszka89
Zakorzenienie

pogoda działa na mnie rozleniwiająco jestem już po @ więc dodatkowe kg uciekły i aż lepiej się czuje dzisiaj skakanka i ćwiczonka na pupę

Katuszka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-26, 07:48   #522
magda*M
Rozeznanie

GG do magda*M

Wczoraj w końcu znalazłam chwilkę i poćwiczyłam.
Cardio, abs i pośladki zaliczone.
Stary 2012-11-27, 14:42   #523
Muirinn
Raczkowanie

Cześć, dziewczyny!

Za mną cztery treningi z Mel B. Zaczęłam dbać o siebie dwa miesiące temu, co drugi dzień biegając 5.5km, co drugi ćwicząc skalpel z Ewą chodakowską + codziennie w sumie godzina rowerem do/z pracy + zdrowe odżywianie. Tak waga, jak i wymiary spadają (spróbowałyby nie!), ale Ewa właściwie od początku mnie nudziła - bo i ma taki monotonny głos, i ta muzyczka taka usypiająca. Tak naprawdę myslałam tylko o tym, kiedy będzie koniec.
Potem dołożyłam do skalpela ćwiczenia na boczki Tiffany i zdałam sobie sprawę, jak fajne mogą być dobrze prowadzone ćwiczenia
Dlatego zaczęłam szukać czegoś nowego i znalazłam Mel - i na razie jestem bardzo zadowolona. Nie dość, że jest energiczna i fajna, ciężko się znudzić, to jeszcze ładna - a w treningach Ewy chodakowskiej przeszkadzał mi też jej wygląd, no bo nie jest brzydka, ale mi się nie podoba, wręcz irytuje. Nawet to, że ma rozpuszczone, wyprostowane włosy, takie jakby nie miała ćwiczyć, tylko iść na bal :P A na Mel się po prostu dobrze patrzy

A więc teraz, co dwa dni, zaczynam od boczków z Tiffany, a potem ramiona, pupa i brzuch z Mel, na koniec rozciąganie. Kupiłam sobie kilogramowe ciężarki do przyczepiania na nogi i ręce Mam nadzieję, że za parę miesięcy będę się mogła wreszcie pochwalić jakimiś rezultatami Szkoda, że Was tu tak mało, ale może jest ktoś bardziej doświadczony i ćwiczący dłużej z Mel, kto może potwierdzić, że działa i że warto? :P
Muirinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 09:42   #524
karolinasto
Raczkowanie

Ja również przyłączam sie do wątku. Ćwicze z Ewa i Tiffany ale to Mel jest moja idolka. Jest zabawna i nie udaje idealnej. Staram sie przeplatac wszystkie te treningi zeby mnie nie znudzilo i zeby miesnie sie nie przyzwyczaily
karolinasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 17:15   #525
magda*M
Rozeznanie

GG do magda*M

Ja niestety znowu przymusowy odpoczynek mam przez przeziębienie. Na
basenie też nie byłam ale mam nadzieję, że najpóźniej w piątek już poćwiczę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 21:58   #526
Muirinn
Raczkowanie

A ja dzisiaj biegałam - świetnie mi się biegało! - a ćwiczenia jutro Ostatnio moja mama też zaczęła ćwiczyć, nagrałam jej skalpel i w ten weekend jak będę w domu, podrzucę jej chyba Mel Co prawda skalpel jest bardziej statyczny, spokojniejszy, ale trochę intensywniejszego ruchu myślę, że też jej się spodoba
Ostatnio sobie w trakcie robienia ćwiczeń z Mel włączyłam na chwilę skalpel, bo chciałam zrobić dodatkowe ćwiczenie - spróbujcie tak kiedyś zrobić, niesamowite wrażenie przeskoczenia z czegoś żywego, energicznego w półletarg Chociaż ćwiczeń Ewy absolutnie nie neguję - robiąc skalpel czułam, że wszystkie mięśnie mi pracują. Tylko nie dawało mi to żadnej satysfakcji, nudziło i męczyło.
A i jeszcze jedna sprawa - nie wzięłabym się za te ćwiczenia, gdybym nie ściągnęla wersji bez lektora. Po prostu bym nie wytrzymała nerwowo Od paru lat nauczyłam się oglądać wszystko w oryginalnej wersji dźwiękowej i czasem jak przyjeżdżam do domu, siadam przed telewizorem i słyszę lektora, to mnie aż trzęsie :P Ta lektorka w filmikach Mel też ma taki irytujący głos, więc całe szczęście, że mi się udało znaleźć bez niej

Edytowane przez Muirinn
Czas edycji: 2012-11-28 o 22:14
Stary 2012-12-04, 11:38   #527
magda*M
Rozeznanie

GG do magda*M

Ja wczoraj próbowałam poćwiczyć po chorobie i nie wiem o co chodziło ale nie dałam rady wszystkich ćwiczeń zrobić. Zrobiłam ABS, pośladki i część cardio. Fakt, że mam jeszcze mocno zawalone zatoki i średnio mi się ćwiczyło ale i tak się zdziwiłam, że nie dalam rady cardio.
Stary 2012-12-05, 21:38   #528
Muirinn
Raczkowanie

Magda, widzę że dzielnie piszesz w tym wątku, brawo Szkoda, że więcej dziewczyn tu nie zagląda. Jak ćwiczyłam z Ewą Chodakowską, nie byłam w stanie nadrobić ilości postów jakie dziennie produkowały dziewczyny w temacie poświęconym właśnie tym ćwiczeniom. Zresztą teraz nadal je podczytuję, napisałam 2-3 posty, które zdecydowanie utonęły w morzu innych. Z reguły nie docieram do momentu, kiedy nadrobię wszystkie posty i piszę swój, bo zwyczajnie nie starcza czasu
To ja w ogóle nie wiem, czym jest ABS, bo nie ma go w Totally Fit - widziałam w tych filmikach z lektorem, ale tak jak pisałam, to by mnie zniszczyło psychicznie Nie wiem, czemu jestem taka przewrażliwiona na głos lektora!
Za trzy dni miną dwa miesiące odkąd wzięlam się za siebie. Ponad połowa tego czasu to były ćwiczenia z Ewą, Mel zaczęlam niecałe 3 tygodnie temu więc tak naprawdę jak bardzo mi wpłynęła na figurę sama Mel, ale zobaczymy za kolejne 2 miesiące W sobotę strzelam sobie drugą serię zdjęć i jeśli będzie czym się chwalić - pochwalę się!
A dziś biegałam - biegam po ścieżce rowerowej, bo asfalt zawsze lepszy niż betonowy chodnik i było tak koszmarnie ślisko!! Parę razy się poślizgnęłam, były też takie momenty, że stawiałam nogę i nie miałam się od czego odepchnąć, bo jechałam do tyłu :P Ale przeżyłam
Stary 2012-12-12, 22:46   #529
sunglasses19
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!

Ja walczę od od ponad miesiąca w kilogramami. Pierwszy tydzień sama dieta. Po tygodniu zaczęłam stopniowo wprowadzać ćwiczenia. Początkowo seria "8 minute". Kombinowałam też z innymi ćwiczeniami.
Na dzień dzisiejszy robię 8 minute abs, Tiffany na boczki oraz Mel B cardio. Jakieś 2 tygodnie?
Co do efektów - sama nie wiem.
Zrzuciłam jakieś 4-5 kg. To, że w ogóle udało mi się zejść trochę z wagi, jest dla mnie wielkim osiągnięciem!!! Planuje zrzucić jeszcze 10 kg. Haha. Jeśli mi się to uda, to chyba zacznę wierzyć, że nie ma rzeczy niemożliwych.

Chciałam coś jeszcze dorzucić do moich ćwiczeń. 8 min. abs oraz Tiffany to już dla mnie bułka z masłem. Dopiero przy Mel czuję, że ćwiczę Generalnie to chodzi mi właśnie o ćwiczenia na spalanie, chce się porządnie spocić. A wydaje mi się, że 15minut cardio dziennie to jednak trochę mało, powtarzać ćwiczenia średnio mi się podoba.
W połowie wakacji zaczęłam P90X, poćwiczyłam 1,5 tyg. i jakoś mój zapał się ulotnił. Zastanawiam się czy nie spróbować jeszcze raz. Jestem bardziej zmotywowana. No i widzę efekty na siostrze, która właśnie dobija do 30 dnia z P90X.

Muirinn, mam takie same odczucia w stosunku do Ewy Chodakowskiej. Nie wiem dlaczego, po prostu nie mogłabym z nią ćwiczyć. Mel B i Tiffany za to budzą we mnie baaaaardzo pozytywne emocje. Zwłaszcza Tiffany w "10 min booty shaking waist workout.

Chudniemy
68kg -> 64kg -> 60kg -> 56kg -> 54kg
sunglasses19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-14, 14:26   #530
cytrynka122
Rozeznanie

sunglasses19 Gratuluję efektów

Po długim lenistwie zrobiłam ćwiczenia na pośladki, brzuch i cardio z mel B

Stary 2012-12-17, 18:08   #531
sunglasses19
Raczkowanie

cytrynka122, widzę, że Twoja aktualna waga jest moim celem końcowym Huhuhu. Zazdroszczę! Kiedy to było?? Chyba w liceum... A potem stopniowo tyłeczek rósł, rósł... i rósł.
Na szczęście już przestał!

Ja miałam chwilowe zawieszenie broni w walce z kilogramami, ale dzisiaj ruszam na pełnym gazie
Jednak wybrałam P90X (wersja lean)
Już się nie mogę doczekać tego trwającego godzinę wycisku. Huhuhu.
Powiem Wam, że chyba troszkę uzależniłam się od ćwiczeń. Lubię się spocić, mieć na drugi dzień zakwasy.
Aż nie wierzę w to, co piszę.

Cóż, wygląda na to, że tak naprawdę do wszystkiego można przywyknąć.

Pozdrawiam Was i biorę się do roboty!

PS. Czy ktoś tu zagląda?

Chudniemy
68kg -> 64kg -> 60kg -> 56kg -> 54kg

Edytowane przez sunglasses19
Czas edycji: 2012-12-17 o 22:12
sunglasses19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 17:41   #532
Callenge
Przyczajenie

GG do Callenge

Zgodzę się, ze to uzależnia. Mimo bólu to jest.. fajne! Niestety mój leń i słaba wola nie chcą mi dać ćwiczyć. Jestem przejedzona. Jak nigdy! Pomóżcie i zabierzcie mi lodówkę z kuchni
Callenge jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 08:00   #533
mademoisellekier
Raczkowanie

witam
Wcześniej trochę udzielałam się w wątku ćwiczących z Ewą Chodakowską. Moja przygoda z ćwiczeniami zaczęła się miesiąc temu, nie powiem żebym schudła, ale moja kondycja jest lepsza i samopoczucie się poprawiło
Zaczynałam od skalpela. Po 15 treningach byłam jednak znudzona i wtedy zaczęłam ćwiczyć z Mel B. To było właśnie to czego szukałam
Robie rozgrzewke, nogi, brzuch, posladki i 20 min cardio. Cwicze tak od tygodnia. Może po jakimś czasie powrócę do Ewki (nie próbowałam killera i turbo), ale jak na razie ćwiczę z Mel B

miłego dnia
mademoisellekier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 22:07   #534
patriz5
Przyczajenie

Mam pytanko. Wykonuje już od 2 miesięcy Cardio od Mel B ,lecz na czas okresu robię sobie przerwę. Czy ćwiczycie również w trakcie okresu ?

AND
STAY

POSSITIVE
patriz5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 12:55   #535
didaska
Raczkowanie

Cześć Wam
Ja od czasu do czasu ćwiczę z Mel B Codziennie ćwiczę na inną partie mięśni.Kocham jej trening na pośladki,ale tego na nogi unikam jak ognia,bo strasznie męczący, ale ciągle się mobilizuję by spróbować jeszcze raz. Ostatnio po tym całą mokra byłam

Cytat:
Napisane przez patriz5 Pokaż wiadomość
Mam pytanko. Wykonuje już od 2 miesięcy Cardio od Mel B ,lecz na czas okresu robię sobie przerwę. Czy ćwiczycie również w trakcie okresu ?
Ja cardio jeszcze nie ćwiczyłam z Mel B,ale zawsze sobie odpuszczam kiedy mam okres...

Edytowane przez didaska
Czas edycji: 2012-12-23 o 12:57
didaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 16:39   #536
imitate
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez didaska Pokaż wiadomość
Cześć Wam
Ja od czasu do czasu ćwiczę z Mel B Codziennie ćwiczę na inną partie mięśni.Kocham jej trening na pośladki,ale tego na nogi unikam jak ognia,bo strasznie męczący, ale ciągle się mobilizuję by spróbować jeszcze raz. Ostatnio po tym całą mokra byłam
Ja cardio jeszcze nie ćwiczyłam z Mel B,ale zawsze sobie odpuszczam kiedy mam okres...
Oj tak, ćwiczenia na nogi to niezły wycisk, ja póki co nie ćwiczę, bo mam stepper a co za dużo to niezdrowo

Miesiąc ćwiczeń za mną, głównie cardio, ramiona i pośladki (inne też ale już nie Mel B)
W drugim miesiącu skupię się na bardziej na brzuchu, ależ będzie wysiłek
imitate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 11:58   #537
cytrynka122
Rozeznanie

Wesołych Świąt

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-25, 22:36   #538
patrysssss
Raczkowanie

GG do patrysssss

Mel B jest super pozytywna osoba az chce sie cwiczyc tylko na spalaenie szybko tluszczyku co polecacie cardio tylko??? czy 2 razy cardio pod rzad czy jak??
Stary 2012-12-29, 21:03   #539
aanetaa007
Rozeznanie

GG do aanetaa007 Send a message via Skype™ to aanetaa007

A ja lubie cwiczenia z Mel B zwlaszcza te 10 min ktore robie z rana bo wieczorem inne. Mel B potrafi mnie zmotywowac nawet ja wyciska ze mnie siodme poty
21 day fix

PiYo

w planach:
Focus T25

Insanity Max: 30

15/06/15
aanetaa007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 21:06   #540
asmenaa
Zakorzenienie

Mel b bardzo pozytywna babka pamietam, ze jak zaczynalam z nia cwiczyc to juz rozgrzewka mnie meczyla
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości