|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
iza 243 dzieki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
Ja to wszystko mam, za to przed Tobą całe szaleństwo zakupowe
![]() troche mi żal że ja nie bede wybierać tony ciuszków ale fakt ile zaoszczędzam to jednak wole je mieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pytam bo teraz mam płaski brzuch i zapominam o ciąży. Gdyby nie pewne objawy...
W tamtej ciaży czułam coś w brzuchu i jakby mi przeszkadzało....i to przeszkadzanie się nasilało... Napisałam poprzedniego posta i zasnełam.... ![]() Lunka....wow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
Ty nie miałaś tetsu robić?? Czy coś pominełam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No, ja zaraz biorę się za otwieranie tych dwóch kartonów, które wczoraj wieczorem przytargaliśmy od koleżanki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3879 | |
Zadomowienie
|
Toż zrobiłam kochana. Specjalnie na Twoją prośbę. Pisałam rano, że krecha jest jedna.
![]() Cytat:
![]() Dzięki Iza, ale ja się tego spodziewałam tak naprawdę. Straciłam nadzieję póki co... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Rozeznanie
|
witam.
nie mam siły laseczki, by cytować, @wysysa ze mnie ostatnie resztki sił.. a tu jeszcze sprzątanie czeka ![]() Kocur - fajnie, że wszystko ok ![]() Lunka - ile ciuszków! ![]() Skierka - przytulam Cię mocno ![]() Dziewczyny, które @ nawiedziła - przykro mi, ale staramy się dalej ![]() I witam nową koleżankę ![]() Nie wiem, co jeszcze miałam napisać, idę się położyć, bo mnie tak brzuch napier***, że ledwo chodzę ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Zakorzenienie
|
No i przyszła wredota
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3883 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mama ma rację. Na dziecko nigdy nie jest dobry czas, zawsze jest jeszcze coś, a jak już jest to i znajdzie się na niego kasa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pszczoua ![]() Dedra ![]() Wieczorkiem idziemy do siostry i nie wiem czy mogę drinkować czy nie. ![]() W ogóle to dopiero wróciłam do domu, bo pilnowałam dzieci koleżanki, bo ona w szkole, a ej mąż w pracy. Fajne chłopaki, ale takie nicponie, że wróciłam z bólem głowy ![]() Tak jakby cycuszki zaczynają mnie boleć... ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Miłego wieczoru Dziewczynki ![]()
![]() |
#3884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mialam ciezki okres, bardzo. ale wiesz co zrobilam. przestalam wchodzic na wizaz i czytac i zazdroscic i sie denerwowac, wywierac presje na siebie. zaczelam myslec o czyms innym. we wrzesniu dostalam nowa prace, wiec jakos moje mysli byly zajete, pojechala z tz do paryza na tydzien, zaprosil ojca do mnie na 2 tygodnie i jakos odizolowalam sie tematem ciaza. minely 3 miesiace, wrocilam na wizaz i co?... i zobaczylam 2 kreski. wiem, ze latwo sie mowi, ze trzeba wyluzowac, ale to chyba dziala, mowie po sobie. zycze Ci tego strasznie! i wierze, ze sie uda ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- elunka- ja mam takie same zdanie jak kolezanki. nie ma wlasciwego czasu, a zarazem kazdy czas jest tym wlasciwym. musi nadejsc taka chwila, ze zdasz sobie sprawe, ze NIC, ale to NIC nie jest wazniejsze. i nie wazne na ilu metrach kadratowych bedziesz spac, w jakich ciuchach bedziesz chodzic, co bedziesz jadla na kolacje, ale dziecko musi sie pojawic w Twoim zyciu. musi nadejsc taka chwila w ktorej zdasz sobie sprawe ze moze Cie nie byc stac na dwa telefony komorkowe, na fryzjera co miesiac, na komputer czy nowe lozko w sypialni, ale na dziecko bedzie Cie stac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam kocghana..gapa ze mnie!! Idziesz do tego poleconego lekarza?? Myślę, że może Ci pomóc... Kochane przykro mi, że małpiszony przylazły... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Raczkowanie
|
Kocurku fajnie, ze wszystko wporządku
![]() ![]() ![]() Dedra Pszczoua ![]() staram się być na bieżąco, ale jakos straciłam ostatnio chęci na wszystko, dosłownie.. W. dał spokoj, czasem sie odezwie. ogolnie jest dobrze, ale jakos tak mi sie chce do kogos czasem przytulic.. od dwoch dni czuje się, jakby zabrakło mi 5 klepki w głowie..;| heh no nic mi nie wychodzi, nawet najprostsze czynności wydają się cięzkie do wykonania. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3888 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurka podłogi miałam myć i jak miałam wene to nie miałam jak, a jak teraz mam jak to już spać mi się chce i sił brakuje... ehh może rano je przelece ![]()
![]() |
#3889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idziemy zaraz do kina ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3890 |
Rozeznanie
|
pszczoua
![]() magdaammm heeej ![]() ![]() ![]() ogólnie dziewczyny, ja tutaj sobie nie życzę jakiś wylewania smutów i tego typu rzeczy ! nie załamujemy się, tylko walczymy ! ![]() oczywiście żartuję ![]() ![]() ![]() echh deprecha mnie dorwała.. Zaczęłam sobie wyliczać wszystkie wydatki, bo przecież w końcu trzeba będzie się wyprowadzić spod skrzydeł mamusi i te liczby mnie przeraziły.. no nie stać nas na nic.. bo teraz oczywiście coś tam płacimy, ale to są grosze.. mama nie bierze od nas praktycznie w ogóle kasy, jedynie to jak ja wcisnę jej na siłę, albo zrobimy zakupy mega wielkie, albo podkradnę rachunek i sama opłacę i tyle. a tak jak byśmy mieli żyć na własną rękę to ja nie wiem.. tu 2 zł, tam 5zł i kasy ni ma.. a jeszcze o maleństwo się chcemy starać.. wiem, wiem, nigdy nie ma dobrego momentu na dziecko, kasy zawsze będzie brakować, ale jakoś tak się załamałam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Raczkowanie
|
CZeść CZeść kochane
![]() Color ktory tydzien to juz u Ciebie leci kochana? ![]() Lunka o powrocie nie mysle, w zadnym wypadku.. tylko poprostu mam czasem ochote zeby sie przy kims obudzić przytulonym, wiem ze przyjdzie i na to czas, ale poprostu tego brakuje.. ![]() ![]() ruda- widze, ze to deprecha jesienna przyszla i do Ciebie.. nie zaczynaj szukać takich przeszkód, bo tak jak napisalas, one zawsze będą i nie bedzie dobrego czasu, a jesli chodzi o dziecię i pieniązki to wbrew pozorom mozna wszystko pogodzić, zobacz na lunke, wcale nie trzeba mieś wszystkiego nowego i firmowego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez magdaammm Czas edycji: 2012-11-17 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przepraszam za brak polskich znakow,znowu jestem u siebie na lapku a tu ten alt ![]() Maz okupuje tamtego kompa i nie mam jak normalnie pisac... ![]()
![]() |
#3893 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najcięższy pierwszy okres za Tobą, co nie?? ja się moich 12 tygodni nie mogę doczekać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że wszystko jest ok, a i maleństwo daje już znać o sobie. Widzisz, i wszystko jest dobrze a ile ich tam w Tobie mieszka, to jeszcze poczekamy. Pytanie do Ciebie nuna. Czemu piszesz na biało? Nie rozumiem?!
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | |
Wtajemniczenie
|
no to bawcie się dobrze
![]() Cytat:
![]() ![]() Magdamm, trzymaj się Kochana ![]() ![]() Załączam obiecane fotki ciuszków, które wczoraj dostałam od koleżanki ![]() ![]() ![]() Zmobilizowałam się i mniej więcej zliczyłam ile czego mam: pajacyki dł. rękaw - 25 body dł rękaw - 15 body kr. rekaw - 12 bluzy - 3 kaftaniki - 11 pajacyki kr. rękaw- 1 pajacyk na ramkach- 4 spodnie dres/eleganckie- 2/2 półśpiochy - 4 bluzeczka długi rękaw - 3 sweterek zapinany - 2 sweterek nierozpinany - 1 czapeczki - 24 buciki miękkie/sztywne - 7/2 rękawiczki - 2 pary rajstopki - 2 skarpetki - 1 spodnie ogrodniczki - 5 kombinezony - 7 śpiworki - 2 kocyk biały, szatka na chrzest - 1/1
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
ISIA mam swoje powody ale o tym nie tutaj.
Mokka podziel się ![]() ![]()
#3898 |
Zakorzenienie
|
Mokka, ojejku!
jak mały sklep ![]() no takie koleżanki mieć to skarb ![]() aż się napatrzeć nie mogę |
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byliśmy z tż i mamą w kinie na "Zmirzchu"i potem na pizzy.Fajnie było ![]() W kinie miałam takie bóle @,mysle sobie tak wcześnie by wredota przyszła ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.