|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój facet gada przez sen!!! :)))
ja też lunatykuje, teraz już bardzo żadko, ale dzisiaj np. wyniosłam kołdre do innego pokoju i wróciłam do siebie i spałam dalej ;P
najgorsze jest to jak śpię u kogoś spoza najbliższej rodziny ;P
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Ja ani nie lunatykuje, ani nie gadam przez sen, natomiast... pluję
Siadam na lozku (jeszcze spie), spluwam przed siebie i budze sie
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Moj M. tez gada przez sen - np wydaje sie ze sie obudzil rzuca jakims bezsenswnym zdaniem, zapytany probuje je wytlumaczyc innym bezsensem i pada snic dalej.
Osobiscie mnie to przeraza. |
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ z kolei coś tam mamrocze przez sen. I nawet stara się odpowiadać, gdy go pytam o co chodzi... niestety, mimo usilnych starań nic a nic nie rozumiem
Przypomniało mi się właśnie jak kiedyś przewaletowałam w akademiku jedną noc w pokoju kumpli: jeden opowiadał przez sen niestworzone historie, drugi nieprawdopodobnie głośno chrapał, a trzeci zgrzytał zębami... świetnie się uzupełniali. Oczywiście baaaaardzo się wyspałam...
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Moja ciotka klela przez sen
![]() Obudzona rowniez ![]() Ah moja siostra tez lazi - normalnie cykor po ciemku nie siedzi, jak idzie do kibla to pelna iluminacja a w nocy? Bach - siada - wstaje idzie w calkowitych ciemnosciach np do kibelka. Jak byla mlodsza spala z mama i jak tylko mama widziala ze juz wedruje gdzies mowila tylko 'spokojnie Asiu spij' i kladla sie spowrotem... Okropnie mnie takie rzeczy w nocy przerazaja... |
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Ja gadam i lunatykuje przez sen. Ostatnio swojemu Tż powiedzialam ze jest glupi, podobno obudzilam go i wyrazilam swoje zdanie na jego temat a jak powiedzial powtorz to dalej spalam.
Innym razem wstalam w nocy poszlam do brata do pokoju otworzylam szuflade, zaczelam grzebac, kiedy zapytal czego szukam powiedzialm; bierzemy to i sp*******. zaczol sie smiac i kazal mi isc do lozka, a ja poszlam do rodzicow odsunelam zaslony, kiedy mama zapytala co robie, ja zapytalam ja czy to dzien czy noc kolejnym razem pamietam ze uczylam sie do pozna i lampke mialam przy lozku, podobno usiadlam prosto jak deska i wpatrywalam sie w sciane kiedy mama przyszla i zapytala co robi, ja zapytalam ja czemu mnie budzi i straszy po nocy i czy jej sie nudzi. Kiedys nawet wstalam w nocy i podeszlam do drzwi zaczelam je otwierac i wyszlam na klatke, dobrze ze mama nie spala bo w polowie schodow chwycila mnie za reke i zaprowadzila do lozka. A klne jak szewc podobno... wiele razy obiecuja ze mnie nagraja jeszcze mi tego nie udowodniono
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Milka - ty to jestes hardcore
bierzemy to i s..y...poszczalam sie ze smiechu
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Jak bylam mlodsza, gdzies tak klasa 1-3 podstawowki i spałam z mama to tez często gadałam przez sen.Raz mowiłam tabliczke mnożenia, innym razem poszlam zrobic siusiu a połozyłam sie do wanny, bylam tam zaspana ze widziałamn łozku i po kilku minutach mama po mnie przyszła bo myślala ze coś mi sie stało ze tak długo nie wracam a ja sobie juz smacznie spałam w wannie:P (dobrze ze wody nie napuściłam:P) I raz mi sie tez zdarzyło dac mamie z płaskiego w policzek bo śniło mi sie ze sie bije ze swoim starszym bratem.(biedna mamuśka obudziła sie wystraszona co ja jej robie:P) teraz nie wiem czy gadam przez sen bo śpie sama i od tamtego czasu juz sie moze troche uspokoiłam:P ale wiem ze moj TŻ tez gada.Raz do mnie przyjechał i położyliśmy sie i przysneliśmy, położyłam sie na jego klatce a on wymamrotał pod nosem " nie wbijaj mi łokcia w offica" dodam ze moj TŻ jest informatykiem:P I czasami wali tez jakimis dziwnymi pojęciami z informatyki a ja kompletnie nie wiem o co chodzi i jak sie spytam o co chodzi kochanie? to jest oburzony ze nie wiem i dalej spi:P
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Ja lunatykuje dojsc często . Dziwne jest to , że zawsze dokładnie pamiętam co robiłam w nocy ( jestem w takim jakby transie
) . Kiedyś np. byłam na pielgrzymce i spaliśmy tam w takim klasztorze u sióstr zakonnych . Śniło mi sie że bardzo potrzebuję jakiegoś kawałka materiału , więc uklękłam na łóżku i zębami (!) wygryzłam taką ogromną dziurę w prześcieradle ! ( dokładnie pamiętam jak to prześcieradło nie chciało się wygryźć ) . Położyłam ten kawał materiału na stoliczku nocnym i spokojnie poszłam spać . Bożee jak rano było mi głupio ! I wszyscy mnie za wariatkę wzięli .
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
mój TŻ gada przez sen i zgrzyta na zębach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

) .