|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Przepadnij
![]() Cytat:
Może się skuszę,chociaż nie lubię ich lakierów
|
|
|
#4022 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nic nie mówię Poza tym, że sama powinnam oszczędzać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ja w zasadzie nie powinnam jeść, bo aerobik i ptasie mleczko tak jakby do siebie nie pasują... Ale zdecydowanie brakuje mi silnej woli |
||||
|
|
|
|
#4023 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Tylko pamiętaj, żeby opakowanie tym razem zostawić będziemy kręcić zamiennik Akurat mam emulgator odpowiedni ![]() A utwardzacz to przypadkiem formaldehydu w składzie nie ma? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj, teraz to powinnam nawet bardzo oszczędzać [właśnie się dowiedziałam, że prawdopodobnie moja firma będzie zlikwidowana]. E tam, przecież wiadomo, że po wysiłku fizycznym trzeba czegoś na wzmocnienie, żeby mięśni nie popalić i nie wpaść w hipoglikemię A próbowałaś kokosowe?
|
|
|
|
#4024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiadomo coś więcej, kiedy, dlaczego? Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4025 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ona nie przepadnie, ona kusicielstwo ma we krwi. Paskuda ! Idź po nauki do wątku : " Mężusiów mamy i na wszystkim oszczędzamy" (czy jakoś tak) ![]() Cytat:
Tu nie ma nad czym dumać. Znasz mnie i wiesz jaka ze mnie krytyczno - upierdliwa suka. A przy tym, z ręką na sercu, mogę powiedzieć : REWELACJA. Drogie paskudztwo, ale warte swojej ceny. Innych rzeczy z tej firmy nie polecam. Mojej Psiapsiółce przypasowało jeszcze to : http://www.bodyland.pl/herome-cuticl...10ml-p275.html Mnie - nie. Ona używa ten usuwacz i do rąk, i do nóg. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jedna kusicielka, a druga - sofistka ! Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4027 | |
|
|
Jest
Nowość jakaś. A reszta to długa historia, a teraz to już pozamiatane i szkoda języka strzępić Idę dalej.Cytat:
![]() Musisz częściej zagdlądać na wątek w okolicy grudnia, to nie przegapisz ![]() Coś wymyślę. W gorszych tarapatach się bywało ![]() Czyli u Ciebie dłużej się trzyma. Bo u mnie obydwa lakiery wytrzymują tyle samo, więc nie chcę przepłacać. Jedyne, które trzymają się u mnie dłużej, to Zoya, ale te to już w ogóle drożyzna.
|
|
|
|
#4028 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oj tam oj tam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skopali moje ulubione płatki kosmetyczne Najpierw skopali te z Biedronki, ale pocieszam się, że w Lidu nadal są świetne. Kupiłam dzisiaj paczkę, bo akurat mi się skończyły i co? Taki sam szajs Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-11-18 o 00:05 |
|||
|
|
|
|
#4029 | |
|
|
Cytat:
![]() Te z Lidla też skopali??? Bo lubiłam te z Biedro, te z Lidla nawet bardziej i chciałam kupić kolejne opakowanie, bo odkryłam je niedawno, ale jako że nie było mi po drodze, to kupiłam w Leklerku, a tu teraz mi dajesz takiego newsa ![]() Ale mi zdanie wyszło A jak je zepsuli? Bo nowej wersji nie znam. Teraz mam te z Leklerka i fajne, wydaje mi się, że podobne do tych starych z Lidla. ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Już 139 sklepów urodowych w DDD, sasasasasaaaaaa
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Te z Lidla zawsze były takie grubsze i sztywniejsze, nie rozwalały się nawet jak trochę przesadziłam z płynem micelarnym. A te, które dzisiaj kupiłam są o wiele cieńsze i się rozłażą
![]() Mam nadzieję, że trafiłam akurat na jakąś felerną partię, że ich jednak nie skopali, bo to moje ulubione płatki, w dodatku tanie. Moja lista zakupów zaczyna się wydłużać |
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie lubię tych z Inglota. O ile mnie pamięć nie myli (dość dawno je miałam) to bardzo nietrwałe i ... Coś tam jeszcze im do zarzucenia miałam, bo pamiętam, że postanowiłam, iż więcej nie kupię. ZAMKNIJ BUZIĘ ! Bardzo dobrze ! Bardzo dobrze ! Miłego dnia |
|
|
|
|
#4032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kasiu może to,że smuży i nie da się dobrze pokryć? Mnie tak się zdarzyło
|
|
|
#4033 | ||
|
|
Cytat:
Dobra, już siedzę cicho ![]() Cytat:
|
|
|
|
#4034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Już jest 141
Ja Ci zaraz dam bardzo dobrze! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z Inglota mam jeden lakier i nie lubię go, bo trzeba kilku warstw, żeby wyglądał w miarę dobrze. Znowu zrobiłam sałatkę, tym razem dużo więcej niż ostatnio ![]() Tylko o kukurydzy zapomniałam, ale za to dałam ogórka. Asia, uwielbiam ten rozświetlacz Nie wiem czy to dlatego, że jest złoty a ja jestem żółta, ale daje niesamowity efekt na mojej skórze Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-11-19 o 00:07 |
||
|
|
|
|
#4035 | ||||
|
|
A przecież dziś mamy niedzielę... co się będzie działo, jak przyjdzie dzień roboczy
![]() Cytat:
Kolejny zepsuty produkt. Co jest z tymi firmami ?Cytat:
![]() Jedynie co, to jakość ogólna jest dobra. Mam jeden naprawdę dobrych kilka lat [i wstyd się przyznać, jest pewnie przeterminowany, ale dalej go mam] i nic a nic nie zmienił konsystencji. Maluje się nim tak samo, trwałość też identyczna. Jak nówka. Cytat:
![]() Cytat:
Podoba mi się ta jego delikatność. Osobiście wolałabym aby był nieco bardziej neutralny, beżowy i byłby ideałem, ale jego złoto wcale mi nie przeszkadza i też ma swój urok. I ta cudna, dyskretna satynowość. To obecnie mój ulubieniec. Mogłabym mieć wszystkie kosmetyki o takim wykończeniu
|
|
|
|
#4036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Być może. Pamiętam jedno : zakonotowałam w głowie, że nie kupować. A o Golden Rose mam dobrą opinię. Cytat:
Ja nawet nie zaglądam, żeby kuszona nie być. A BingoSpa jest Peeling do ciała mi się skończył. A te ichnie rewelacyjne. Cytat:
![]() Cytat:
Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#4037 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#4038 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjeżdżaj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ty już lepiej nic nie mów o okazjach, bo przez tą darmową dostawę to ja z torbami pójdę ![]() W dziale urodowym jest już 148 sklepów ![]() A wszystkich ponad tysiąc ![]() Kasia, w którymś sklepie są też paletki Sleek
|
|||
|
|
|
|
#4039 | |
|
|
Chciałabym... chciała...
![]() Cytat:
![]() Sleeka widziałam plejadakosmetyków, ale jakiś drogi. Pamiętam jak te paletki były po 27,50 a teraz prawie 35 ![]() W ogóle to dowiedziałam się, że u mnie w mieście gdzieś je sprzedają. I w sąsiednim miasteczku jest takie stoisko, gdzie mają chyba wszystko ![]() Marion, Colour Alike, Virtual i Joko, Bell, Inglot, Paese, Sleek i nie wiem co jeszcze, bo tylko chwilę miałam, żeby się pogapić. I te kosmetyki rosyjskie też w tym miasteczku sprzedają.
|
|
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
PRZESTAŃCIE ! Jak bonie dydy - przestańcie, bo się obwieszę Cytat:
![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koniecznie
|
|
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą strasznie fajna
|
|
|
#4043 | |
|
|
Cytat:
![]() Byłam tam niedawno i okiem rzuciłam. Z tym "ruskim" sklepem też potwierdzone, bo Miki [ta z fryzjerskiego] kupowała i odbierała ![]() No sama do niedawna nie wiedziałam
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Cały wieczór wizażu nie było
![]() Chociaż i tak niewiele bym napisała, bo padnięta byłam ![]() Wczoraj, po powrocie do domu, doznałam szoku - założyli nam euroskrzynki W końcu! Z tego co wiem to już dawno temu wszędzie powinny być, do połowy 2008 roku chyba, a u nas cały czas były takie stare rozklekotane, z popsutym zamkiem i trzeba było się nieźle namęczyć, żeby coś z niej wydostać ![]() Kasia, chyba specjalnie dla Ciebie wrzucili Tylko nie bij ![]() http://www.bingosklep.com.pl/ |
|
|
|
|
#4045 | |
|
|
Cytat:
![]() A tu taki psikus ![]() Te euroskrzynki to więcej szkody jak pożytku. Normalnie łapą można wyciągnąć wszystko. Jak widzę ulotki to już nawet nie sięgam po kluczyk ![]() Muszę sobie zacząć listę zakupową robić ![]() Na pewno jakaś bazooka pod cienie ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- A tak w ogóle to kupiłam kolejny kurs wizażu ![]() Tym razem z analizą kolorystyczną, może wreszcie się dowiem, jakim jestem typem ![]()
|
|
|
|
#4046 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I muszę spisać sobie sklepy i to co z nich chcę, bo potem będę szukać na wariata i połowy rzeczy nie kupię - chociaż nie wiadomo czy to może nie lepiej Cytat:
I jeszcze ta obniżka w Rossmannie od jutra...
|
|||
|
|
|
|
#4047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Bić to pewnie nie będę, ale popłaczę cichutko w kąciku. Żartuję. Tak czy siak peelingi do ciała muszę { Ja nie robię, bo zwariowałabym. Ta bananowa maska do włosów mnie kusi. Cytat:
Cytat:
Ta seria z Elseve z argininą {czarne} nie jest zła. Możecie kupować. Włosy nie wypadają. Co prawda trochę obciąża, ale odkąd mam suszarkę i z tym sobie radzę : trochę pianki + suszarka i jest ok. Miłego dnia Pisać mi tu zaraz jakiego tuszu do rzęs używacie. Kończy mi się i muszę nowy kupić. Nie wiem jaki. Pogrubiać musi. Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2012-11-22 o 03:38 |
||
|
|
|
|
#4048 | ||||||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze nie byłam ![]() Z drugiej strony powiem, że chyba niewiele mnie kusi. Raczej takie ciut zbędne rzeczy, jak kolejna paletka czy lakier. Nie ma must have'ów. Poczekam do soboty, wtedy będę na zakupach, to moooooże. Cytat:
Cytat:
Serio. trochę się boję kompromitacji. zazwyczaj na takich kursach dziewczyny juz obeznane i tylko poprawiają umiejętności albo przychodzą po papier. Miałam brać od razu dwa stopnie, ale na razie poprzestałam na jednym. Zobaczę czy mi sie spodoba i czy w ogóle mam z czym startować dalej.Cytat:
Jak wyczerpię zapasy... Obecnie wciąż sporo mi zalega. Bananowa, pianka Gliss Kur, spray Gliss Kur czarny, odżywka z Madre Labs... dużo ![]() Cytat:
.Mam Essence I Love [tani], ale on raczej taki średnio trwały i po kilku godzinach traci na wyglądzie. Ideału nie znalazłam.
|
|
|
|
#4049 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też Cytat:
No i za każdym razem musiałam rozdzielać rzęsy szpilką, bo skleja. Teraz mam Wibo Growning Lashes - pogrubienia nie zauważyłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może jutro skoczę po pracy, ciekawe czy jeszcze coś się uchowa
|
|||||
|
|
|
|
#4050 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale z tą liczbą sklepów to trochę podpucha, bo się dublują.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

A próbowałaś kokosowe?
A wiadomo coś więcej, kiedy, dlaczego?

Mnie tak się zdarzyło