|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny ? Na co lecą ?
Dla mnie ważne jest by facet był pewny siebie, zdecydowany, męski, musi posiadać własne zdanie i umieć go bronić.
Jeśli chodzi o wygląd dobrze by był dobrze zbudowany, wysoki, wysportowany. Do tego wszystkiego musi mieć własne pasje i je realizować. Nienawidzę osób które trwonią życie na niczym. Twarz: byle nie straszył za dnia!! Przede wszystkim Żadne"CIEPŁE KLUCHY"!! |
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Jak tak sobie czytam Twoje posty Autorze, to nie dziwię się że lecą na Ciebie same 15-stki. Sam zachowujesz się dziecinnie... Jestem tylko rok starsza od Ciebie i ciężko mi uwierzyć, że masz tyle lat ile masz...
Chyba bardziej pomogę Ci jeśli napiszę na co nie lecę, przynajmniej będziesz wiedział co dokładnie w sobie zmienić żeby zainteresować dziewczynę w swoim wieku. A mianowicie nienawidzę jak facet się przechwala, traktuje kobiety z góry, używa określenia "wyrwałem dziewczynkę", wdaję się w bójki! i myśli że gdy dziewczyna nadepnie mu przypadkiem na stopę na imprezie to go podrywa :O Edytowane przez 201711060941 Czas edycji: 2012-11-18 o 18:30 |
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Chyba prowokacja...
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podmuch wiatru i leeeecisz do Sydney. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Nie moja wina, że mam taką przemianę materii a nie taką jak inni. Kto może po lecieć do Sydney to może
To czyli mam zrobić i się nie przechwalać itp ? Siedzieć jak myszka pod miotłą ? To jest lekka przesada. Dziewczyny są różne z jednymi można po żartować a inne to wielki foch. I trudno wyczuć ich. Może i też dużo zależy od mojego towarzystwa jakie mam. Jak jestem bez nich to inaczej każdy patrzy.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Nie przesadzaj w drugą stronę.. Po prostu mów o swoich zainteresowaniach, pasjach ale nie powtarzaj na każdym kroku "jestem najlepszy", "mam duże powodzenie" itp. Trochę pokory i skromności. To się naprawdę ceni
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Zgadzam się. Daj też szansę dziewczynom, nie oceniaj po pozorach. I pomyśl też o sobie, dlaczego tak jest, że dziewczyny w Twoim wieku nie są Tobą zainteresowane, może je czymś zrażasz do siebie.
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
To czyli spróbować być skromniejszym ? Założyć sweter w paski, włoski na żel i zarywać dziewczyny ?? Na bank bym zwiększył swoje opinie u dziewczyn
i puścił oczko i się zaśmiał i nie wie gdzie dziewczyna idzie Heh
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Ty lubisz skrajności widzę. Próba bycia skromniejszym nie oznacza od razu tego, co napisałeś. Czytaj ze zrozumieniem.
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
Właściwie po co ten wątek, jak Ty i tak wiesz wszystko najlepiej?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Porządne, ogarnięte dziewczyny na pewno nie lecą na kolesi takich jak ty. zastanów się, przeanalizuj co tu zostało napisane i wyciągnij wnioski.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Że też żadna z Was nie napisała o kasie
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Bo to przecież takie oczywiste, co nie?
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Wiem o co wam chodzi. Napisałem przykład. A w z taki tekstami ? heh porażka jak poniżacie innego człowieka. Nie chce pisać co dalej robię itp... Bo zaraz, że się wychwalam. Jestem na kursie. Ludzie co mają po 30-50 lat. Pomagam im normalnie nawiązuje z nimi kontakty tak samo oni, ze mną. I jeden Pan ostatnio mi powiedział, że ceni mnie za pomoc i że ktoś taki młody może pomóc komuś starszemu a nie go wyśmiać itp...
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ponadto, zwracam uwagę na higienę, i na to ''coś'' co ma np Paweł Małaszyńki - moim zdaniem oczywiście
|
|
|
#48 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Więcej dystansu do siebie. Jak zadajesz pytanie na forum publicznym, to powinieneś liczyć się również z krytyką.
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Po prostu nie wierze w to co czytam... Myslalam ze w wieku 20 lat juz sie ma cos w glowie.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja poleciałam na szerokie bary
Obecny nie jest specjalnie wysportowany, nie chodzi na siłownię, ale ma szerokie ramiona Ja ogólnie potrzebuję chłopaka, który się mną "zajmie", przy którym będę czuła się bezpieczna, spokojna. A nie takiego, który posturą przypomina mnie (kobietka, 46kg wagi, 160 cm wzrostu )To tak musi być na pierwszy rzut oka ![]() Kolejne cechy: - BRAK SKŁONNOŚCI DO UŻYWEK - przede wszystkim do alkoholu i narkotyków. - spokojny (bo ja nerwowa jestem, więc ktoś musi to równoważyć )- musi SZANOWAĆ swoich bliskich (szczególnie matkę, słyszałam coś takiego, że jak facet nie szanuje matki to i swojej kobiety nie będzie szanował) - wbrew pozorom nie chcę pantoflarza miałam kiedyś takiego i nudne się po pewnym czasie zrobiło to, że w zasadzie był na każde "skinienie"- żaden cwaniak typu 'co to nie ja' 'kogo nie poznałem' 'kogo nie r.uchałem' ![]() - nie może być skąpy ani chytry. Edytowane przez magda170325 Czas edycji: 2012-11-18 o 19:26 |
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O właśnie o taką odpowiedź chodziło. Ktoś docenia a nie poniża. Dziewczyny teraz w tych czasach szukają mądrych chłopaków, ubiór i wygląd ceni się jakim jest. Czy rodzice dobrze zarabiają czy nie ? Mają firmę ? Większość jest takich dziewczyn. Ja chciałbym normalnie wyjść jak Chłopak z Dziewczyną do kina do baru czy na imprezę, pogadać. O porządną dziewczynę jest trudno. Nie sztuką jest wpakowanie się w dół z którego nie można wyjść. Dodam jeszcze, że rozmawiam z nie którymi dziewczynami to doceniają mnie za to, że myślę do przodu co może być, jak może wyglądać przyszłość moja, twoja wasza. Czy ktoś ciebie do ceni za to czy nie ? Edytowane przez kuba92 Czas edycji: 2012-11-18 o 19:32 |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201711060941 Czas edycji: 2012-11-18 o 19:36 |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak poważnie to: -mężczyzna ma mieć łeb jak facet,nie jak dzieciak -ma kochać zwierzaki,nie krzywdzić ich -ma nie pić alkoholu jak ostatni chlejus -ma być czysty-ciało i ubranie -powinien być zaradny -nie powinien być wysoki,tak ze 176-178 cm w sam raz -ma nie ćpać i nie obracać się w takim złym towarzystwie -ma nienawidzić kłamstwa -ma mieć miły charakter,szacunek do mnie i ludzi -no i kochać mnie za to,ze w ogóle jestem |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Może i za bardzo jestem do przodu. Ja chce wszystko widzieć do przodu. Moja przyszłość. Nie za zamierzam biedować, mieć dziewczynę (żonę ) Co nie zrobi kolacji, po sprząta nie doceni swojego chłopaka (męża) że się stara, pracuje chce jak najlepiej. Nie tędy droga jest. Jak np tak ma być to wolę być sam. Widziałem na własne oczy co kumple po brali za żony, dziewczyny. Harują 24h za granicą czy gdzie jest możliwość zarobienia. Wracają do domu syf, nie ugotowane. Poniżane jego itp. Lub jeszcze wczoraj byłem na imprezie i widziałem żonki kumpli co się dobrze bawili z innymi bo ich chłopy są za granicą. Dzieci w domu same ? Tak się robi ? O nie.
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Na dużego ptaka
|
|
#57 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na lalusi pedałków to może i nastolatki lecą, bo kobiety raczej nie, tak samo jak pseudo skejci
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz się przechwalać z żartem:
- Wyciskam na sztandze 90kg - czasem mi spadnie na łeb ale to rzadko się zdarza. - W 2 pobiliśmy 11 chłopaków - to była piłkarska drużyna orlików do lat 8. itd. itd.
Ćwiczę rozum IQ: Było:67 Jest:68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122...Cel:151
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam te same odczucia. That post gave me cancer.
Cytat:
Wiesz, na co lecą dziewczyny? Na szacunek. Ty go w ogóle nie masz. Piszesz, że dziewczyny można "rwać", żonę można "wziąć", a porządnych dziewczyn już nie ma. Co mają w Tobie doceniać Piszesz, że dziewczyny w tym wątku Cię poniżają, a one chcą Ci tylko dać dobre rady. Zacznij szanować kobiety, przestań być bezkrytycznym wobec siebie i nie bądź taki "obrażalski". I to była rada. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

To czyli mam zrobić i się nie przechwalać itp ? Siedzieć jak myszka pod miotłą ? To jest lekka przesada. Dziewczyny są różne z jednymi można po żartować a inne to wielki foch. I trudno wyczuć ich. Może i też dużo zależy od mojego towarzystwa jakie mam. Jak jestem bez nich to inaczej każdy patrzy.

Więcej dystansu do siebie. Jak zadajesz pytanie na forum publicznym, to powinieneś liczyć się również z krytyką.

Piszesz, że dziewczyny w tym wątku Cię poniżają, a one chcą Ci tylko dać dobre rady.