|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
|
#6482 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Za tydzień. To już niedługo zobaczysz, co Ci pani dr wyczarowała
Na pewno będziesz zadowolona!
|
#6483 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#6484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak miło coś takiego przeczytac ![]() Ja też mam przeprowadzkę i małe dzieciaki,stąd moje rozsterki czy sobie poradzę...jednak coraz bliżej mam do tego aby przenieść op na przyszłą jesień aby to jednak wszystko dobrze rozplanować:-/ aniu31, trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze!! |
|
|
|
|
#6485 |
|
Raczkowanie
|
Przez pierwsze 2 tyg przychodziła opiekunka do małego żebym go nie musiała podnosić. Potem po ok 3 tygodniach przeprowadzka i niby mebli nie nosiłam,ale wiadomo jak to jest działać trzeba.
Moje piersiaki niby dały radę,ale jak możesz spokojnie poczekać to pewno że poczekaj. Ja chciałam pocichutko coby teściowie się nie dowiedzieli,a wyjeżdżali na wczasy a my ostani czas w innym mieście mieszkaliśmy więc wykorzystałam czas. Teraz ok, blizny prawie niewidoczne, jedynie ten zrost trochę mnie denerwuje. No i nie wiem czy to czucie w lewej piersi mi wróci,bo to już długo od op. Wogóle to sutki takie nadwrażliwe, żeby nie powiedzieć bolesne czasem coś ukłuje, czasem podszczypie, czasem takie dziwne uczucie niewygody. No pojechałabym do lekarza,ale przeprowadziłam się do innego miasta więc teraz mam dalej i byłaby to wyprawa na cały dzien z maluchem na pokładzie. Do innego trochę mi głupio iść,bo wiadomo jak to jest opiniować "rywala". Na usg byłam w zeszłym roku i ginekolog był zachwycony, mówił,że sa piękne i wcale nie widać, że "robione" no i na badaniu wszystko było dobrze.
|
|
#6486 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja sie boje wodyyyy basen chwilowo odpuscilam bo mam duzo pracy no nie mam kiedy ale na pewno wroce karnet czeka no ja powoli chcialabym normalny stanik bo pod tego trophy musze zakladac gaziki na sutki bo w pracy mam zimno hehe meczace to![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#6487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja to opiekunkę mam na co dzień,ale tylko po kilka godzin-też planuje zrobić to po cichu,co by nikt nie wiedzial-no jej to powiem,bo i tak by wyszlo;-) Ja Ciebie i tak podziwiam-masz dośc duży implant,choć mi niewiele mniejszy proponowano,bo 485cc w anatomie-przy nim ponoć gorzej się dochodzi do siebie... A te zrosty to skąd to się biorą??Czy nie własnie dlatego,że może się przeciążyłaś czy coś w tym stylu?? O czuciu w piersi też czytałam,że może zaniknąć,natomiast że brodawki nadwrażliwe to pierwsze słyszę-najcześciej własnie narzeka się na brak czucia...? Najważniejsze że w środku wszystko w porządku-po op. trzeba robić regularnie usg A z tą kontrolą u innego to masz rację...też nie lubię tego,bo jednak to źle świadczy jak jeden o drugim mówi niekorzystnie-to dla mnie takie mało profesjonalne...no ale może bedziesz jechać w odwiedziny na "stare śmieci" to i lekarza swojego odwiedzisz
|
|
|
|
|
#6488 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś o zrostach co prawda nie na implanatach ale dobrze wytłumaczone http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-...cet,index.html
|
|
|
|
#6489 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Ehh ja to mam teraz problem Przyjaciółka co miała przylecieć do mnie po operacji, żeby chociaż ten pierszy tydzień mi pomóc jednak nie da rady Szwagierka też raczej nic już z urlopem nie wykombinuje. Mój tż będzie tylko w piątek w dzień operacji i przez weekend w domu a później jak nic nie wymyślę, będę musiała radzić sobie sama Cholera nie wiem, co teraz robić:/Aaaa wczoraj byliśmy na targach erotycznych....a się męskich striptizów naoglądałam ![]() no mój tż to mógł podziwiać za to striptizerki Kupiłam sobie dwie bluzeczki Jedną rozsuwaną, po operacji będzie idealna A zrobię sobie zdjęcia w niej przed i po, tak dla porównania, bo zazwyczaj to się porównuje bez ubranek a myślę, że fajnie będzie zobaczyć te efekty również w ubranku dla porównania Tyle tam takiej ślicznej bielizny było...ehh...a kupować teraz już nie ma sensu. Za to w innej miejscowości będą one w marcu i zastanawiam się czy wtedy się tam nie wybrać. W końcu to będzie już 3 miechy po i można będzie porobić zakupy![]()
|
#6490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A nie masz jeszcze kogoś kogo mogłabyś poprosić o pomoc?
|
|
#6492 |
|
Raczkowanie
|
Dla niecierpliwych dziewczyn, które lubią święta i muzyczne świąteczne klimaty polecam radio polska stacja
Jak co roku już stacja nadaje świąteczne piosenki. Co do dzieciaków (teraz mogę na spokojnie ogarnąć Wasze wypowiedzi) to pierwsze z sypialni zostało usunięte w wieku 7 miesięcy, drugie w wieku 3 miesięcy. To moje młodsze od razu spało całą noc i samo zasypiało więc tu nie mogę narzekać. |
|
|
|
#6493 |
|
Zadomowienie
|
W środę idę na drugą konsultację rozmawiać na ten temat. Jeśli dr stwierdzi, że nie zaleca większych ze względu na moją budowę, nie będę protestować, tylko zdam sie na jego fachową opinię.
|
#6494 |
|
Raczkowanie
|
Mój zrościk polega na lekkim przyrośnięciu brodawki, bo miałam cięcie okołosutkowe i szczerze mówiąc bałam się tego miejsca masować,że mi się blizna rozejdzie. Teraz masuję jednak raczej nic to nie da. Wybieram się na laser.
|
|
#6495 |
|
Zadomowienie
|
WITAM SIĘ Wieczorową porą w nastroju do dupki
![]() SABA gratuluję...ale Ty już o tym wiesz DALMATYNKO ![]() aaa noo byłam niedawno w albumiku...i jest na co popatrzeć..śliczne wręcz rewelacyjne...
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-11-18 o 20:06 |
|
|
|
#6496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-11-18 o 20:25 |
|
|
|
|
#6497 |
|
Zadomowienie
|
Klaudeczka dziękuję dziękuję
Może strzel sobie drina dla rozluźnienia, problemy odłóż na inny dzień... nie uciekną...
|
#6498 |
|
Zadomowienie
|
aaa nawaliło mi się w knajpie..chwilowo nie ogarniam..zupełnie...ale już się zbieram bo inaczej oszaleję
![]() SABA niee nawet pić mi się nie chce bo mnie łeb boli..coś ze mną nie tak,widzicie??? ale wczoraj znajomi byli i ze 4 driny wypiłam które mi nie wchodziły zresztą więc może przez to łeb mi pęka!!!
|
#6499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurczę teraz takie czasu, że sklepy z jedzeniem ledwo ciągną. Kiedyś mówiono, że na jedzeniu to się zawsze zarobi.... Moje dziecko zasneło dziś bez cycusia ale była zdziwiona a mnie serce bolało.....i cycuch też wygląda jak świeżo po implancie![]()
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-11-18 o 20:51 |
|
|
|
|
#6500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-11-18 o 21:03 |
|
|
|
|
#6501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Klaudeczko, myślałaś jak można dotrzeć do odbiorców skoro w kanjpie ich mało? ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Krokusiku , samych słonecznych dni dla synka z okazji urodzinek ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Kilka dziewczyn powiedziało mi, że na konsultację mogę iść już teraz.... hi hi szczególnie dziś...to by doktorki miały wyjściówkę ![]()
|
|
|
|
|
#6502 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kobietki
![]() Saba gratulacje ![]() Troche odpoczelam po ciezkim weekendzie chyba pora nadrobic te kilka stron
|
#6503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie chodzi o to, że ON coś by mówił, to ja bym chciała uniknąć takiego stanu rzeczy. Jutro też jest dzień, jakoś to będzie. |
|
|
|
|
#6504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tym Trophy sie nie przejmuj i bierz 75 bo jest ciasny a Ty masz coś podobnie jak ja pod biustem, czarne są ciut luźniejsze. i napewno nie A tylko B albo C, na sam wygląd widze, daj wymiarki co Ci wyszło a doradze.
|
|
|
#6505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
,a jego interesy(takie wydające się świetne) nie dają rady...w skrócie powiem że związane z farmacją to co daje radę????????AMORCIO noo tiaaa...wszędzie gdzie mogłam rozwiozłam ulotki z menu itd,przedsiębiorstwa,firm y itd...sama,osobiście dowożę,ale tylko 2 ,3 miejsca...codziennie jedna firma tylko zamawia,ludzie otwarcie mówią że wolą bułkę do pracy wziąć z oszczędności..więc ....cóż jeszcze...nia mam sił...ja to nie mam głowy tak jak mój tż do tego wszystkiego,skończyłam studia,podyplomówkę później,myślałam o innej pracy,w takowej też się widzę..ale tak się potoczyło..mam wrażenie że jak zamknę knajpę to zacznę nowe życie...ona mnie dobija,mam ją tylko po to żeby długi płacić...
|
|
#6506 |
|
Wtajemniczenie
|
To może faktycznie odciąć to co ciąży
. Mam koleżankę kilka latek młodszą ode mnie. Była dyr adm w prywatnej szkole wyższej aż pewnego dnia trafiła do lekarza z bólami w mostku. Kobita 34lata stan przedzawałowy....zwolniła się i dochodzi do zdrowia w domu, jeszcze dzieci nie ma, czasu nie było
|
|
|
|
#6507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę, że nasi Tż podobni do siebie. Bardzo niezależni. W sumie z takimi ludźmi żyje się dobrze, bo wiadomo na czym się stoi i to w każdej dziedzinie życia. ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Klaudeczka dla Ciebie na poprawę nastroju (nawet małą, ale zawsze) Rozmawiaja owoce egzotyczne. - Jestem kiwi. Co każdego ożywi. - Jestem cytryna. Lubi mnie rodzina. - Jestem marakuja... yyyyy... nie wiem, co powiedzieć... |
|
|
|
|
#6508 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! Nie było mnie to już ho ho...
Mam co czytać! Saba08 gratuluję i ja i wszystkie Was ściskam
Edytowane przez Precelka1 Czas edycji: 2012-11-18 o 22:37 |
|
|
|
#6509 |
|
Raczkowanie
|
a ja wam tylko powiem kochane dziewczynki :
nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo... predzej czy pozniej... |
|
|
|
#6510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aniu
Cytat:
Cytat:
Choinki i dekoracje pojawiają się w marketach pięć dni po Święcie Zmarłych ściągają dynie i sru choinki Ja niecierpliwa nie jestem - na wszystko jest czas i pora.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

Na pewno będziesz zadowolona!

Przyjaciółka co miała przylecieć do mnie po operacji, żeby chociaż ten pierszy tydzień mi pomóc jednak nie da rady

ale wczoraj znajomi byli i ze 4 driny wypiłam które mi nie wchodziły zresztą więc może przez to łeb mi pęka!!!
a mnie serce bolało.....i cycuch też