|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVII
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Star chyba podobnie..ale wiesz, jeśli chodzi o zakup jednego produktu to zupełnie bez sensu taką wyprawę organizować (czas i paliwo)
![]() U mnie także czuję odświeżacz mocno, na szczęście nie za mocno
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Ciotka ostatnio pytała mnie, czy bywają te opiekacze na przecenie w Biedronce(znalazła sobie eksperta jak ja bywam w Biedronce od pół roku może
Orientuje się ktoś?
|
|
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
O, to powiem jej,a kiedy można się spodziewać przeceny, pytam bo może sama bym jej kupiła w sumie na Mikołajki nawet, a codziennie do Biedry jednak nie chodzę, a jak będzie przecena to się pewnie ludzie rzucą
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
nie widziałam żeby te opiekacze były kiedykolwiek przeceniane, a pojawiają się w ofercie co kilka miesięcy.
|
#998 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#999 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1000 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Nie są składane.
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak się naczytam o wszystkich słodyczach to także zaczynam chcieć, a wiadomo jak to się kończy ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Obawiam się, że nie ale pewnie to typowe przed poniedziałkiem ![]() Chyba nie widziałam takiej ilości wizażanek na naszym wątku..82 osoby Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-11-18 o 21:52 |
|
|
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
czy może ktoś mi podać ile pamięci ma PS3 z ofert z prezebtami?
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam też nadzieję, że dorwę nowe podgrzewacze, Aero i serki India, Toskania i Kalabria, których u mnie nie ma![]() Czekolada z żurawiną jest pyszna
|
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
są już gazetki na stronie Biedronki
http://gazetka.biedronka.pl/g37,Swie..._w_radosc.html http://gazetka.biedronka.pl/g38,Swie..._w_radosc.html
Opinia jest jak dupa, każdy ma swoją Edytowane przez dysia77 Czas edycji: 2012-11-18 o 22:47 |
|
|
|
#1007 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja dzis byłam w Kaufie we Włocławku, trzeba było krzyczec !
|
|
#1008 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#1009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za opinię o czekoladzie z żurawinką Cytat:
reszta marketów po drodze więc nie ma problemu
|
||
|
|
|
#1010 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=925 ---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Cytat:
On był 1,5roku temu w sierpniu, obudowa mi się nie podoba, ale nie to przeciez najważniejsze, ale fakt to były ostatnie miesiàce tanich dysków twardych, potem nie pamiętam kiedy dokładnie ale z dnia na dzień dyski zewnętrzne zdrożały średnio o 100zł, dlatego np. 3-4 miesiące temu można było kupić dysk 250 GB za 219zł (gazetka szkolna). A dwa lata temu były w Biedronce dysk Seagate 1TB za 199zł. Widać ròżnicę? Interesowałam się tym swego czasu i chciałam już kupić, a tu nagle ceny podskoczyły w górę, więc wstrzymałam się i teraz widzę że chyba zaczynają tanieć jak mieszkania Nawet sprzedawca w jednym markecie elektronicznym opowiadał mi jak jakiś chłopak z tajnych źródeł dowiedział się o zbliżających się podwyżkach i kupił 100szt. dysków![]() :mdlej e:---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 02:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:43 ---------- Dziewczyny pamiętacie takie drzewka z kwiatuszkami na końcach które świeciły się, takie diodowe za 59zł, były 2 lata temu na święta Bożego Narodzenia. Marzą mi się w tym roku, ale pewnie ich nie będzie w tym roku Biedronko kiedy w końcu będzie oferta związana z nastrojem świątecznym???? A może wogóle nie będzie w tym roku ozdób, bo wg mnie już powinna się pojawić taka oferta, przecież choinki i ozdoby świąteczne pojawiają się w niektórych miejscach już na początku grudnia na mikołajki:/Wszędzie już można kupić bombki itp., nawet w Lidlu pojawiły się już jakieś ozdoby, a Biedronka się spóźnia;( ---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ---------- Ciekawe co to za niespodziankę będzie można otworzyć za 15dni ![]() http://www.biedronka.pl/swieta/ |
|||
|
|
|
#1011 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, z której gazetki ten olejek kąpielowy?
Obejrzałam Radość świątecznych porządków i jedną z prezentami i tam nie widzę? Miała któraś z Was ten olejek? Jaka jest cena? Ja kupuję z Farmony o różnych zapachach, 11 zł butla, ale naprawdę jest warty swojej ceny - super się pieni i daje świetny zapach. Z góry dziękuję.Acha, i co sądzicie o tych słuchawkach za 59 zł z gazetki z prezentami? Mi by się w sumie przydały teraz na zimę, trochę ogrzały by uszy w autobusie, kiedy nie siedzę w czapce. Ale zastanawiam się, czy za tą cenę szczególnie warto je kupić, czy lepiej namierzyć coś na alledrogo. Edytowane przez 201705250955 Czas edycji: 2012-11-19 o 08:06 |
|
|
|
#1012 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mniejsza o to kiedy go kupowałam ! Własnie mi mąż oznajmił ze dyski ostro poszybowały w góre z ceną...ale ten ziomek co kupił 100szt :O niezły Skoro ja kupiłam 640Gb za 199zł a teraz jest 500Gb za 219zł to nie wiem czy to tendencja spadkowa ceny, ale sie kłocic nie bede )Tak czy siak to bardzo przydatna rzecz , jak ktoś ma duzo zdjec, filmow, dokumentow itd.
|
|
#1013 |
|
Konto usunięte
|
Jakaś fabryka zbankrutowała chyba czy coś się z nią stało - i rzeczywiście dyski podrożały. Ja kupiłam rok temu 500 gb za 230 zł przed podwyżką, teraz takie ceny tylko w B. (a kupiłam w Media Markt).
|
|
|
|
#1014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja czekam na karmienie młodego bo bym sobie poszła do biedronki już. . .
|
|
#1015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() udało mi się tekż kupić osławione areo białe - dobre i mega słodkie
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie nie ma i chyba już nie będzie
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
nie bylo mnie od piatku bo bylam zawalona robota a tu propsukcja masowa normalnie!!
Gdybyśmy budowali drogi z taka szybkościa jak Wy piszecie to bysmy byli światowa potęgą ![]() do reczy: dziekuje za gazetki podoba mi sie jedynie waga i znając zycie to kupie mimo tego ze mam;p ale nie taka wypasna aero kupila mi przyjaciołka(biale) i jest przepyszne... taki troche jak monte to biale;p serki india sa u mnie ale nie kupowalam, grani nie widzialam emu sporo bylo za 19,90
|
|
#1018 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Be Strong. ☑️
|
kupiłam nauszniki
![]() były już te zestawy kosmetyków dla dzieci [po kilka sztuk] i wiele innych zabawek i produktów z gazetki która obowiązuję od 21. Nie podoba mi się taka polityka 'szybszego' wystawiania towaru.. kupiłam też lakier Virtual Fashion Mania w kolorze oberżyny [z fb Bielendy - https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...5250483_n.jpg] i dużo było tych kul do kąpieli z gazetki 'urodowej' nie wiem skąd się nagle wzięły..
'Live a life you will remember. ◢◤ '.wiem co mam teraz robić. oddychać dalej. bo jutro znów wzejdzie słońce. kto wie co przyniesie przypływ.' Edytowane przez mon_soleil Czas edycji: 2012-11-19 o 09:56 |
|
|
|
#1020 |
|
Rozeznanie
|
Tak chwalicie te lakiery do paznokci to może podacie ich cenę?
Przepraszam jeżeli już gdzieś była podana
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

[COLOR="Silver"]

i Rysiu

Zdecydowanie bardziej polecam te mniejsze. I tylko przypomnę, że one nie są w stałej ofercie, a szkoda

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye
:mdlej e:
Biedronko kiedy w końcu będzie oferta związana z nastrojem świątecznym???? A może wogóle nie będzie w tym roku ozdób, bo wg mnie już powinna się pojawić taka oferta, przecież choinki i ozdoby świąteczne pojawiają się w niektórych miejscach już na początku grudnia na mikołajki:/
Obejrzałam Radość świątecznych porządków i jedną z prezentami i tam nie widzę? Miała któraś z Was ten olejek? Jaka jest cena?