|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Agacia ale bym Ci niespodzianke zrobila
![]() ![]() To zadna z nas widze nie kuma stokrotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | ||
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
nie mam pojęcia , dziewczyny z bociana powiedziały że TŻ powinien go zrobić.
Cytat:
stokrotko, do kogo jest skierowany twój post??? adatko , nawet nie wiesz jak się cieszę że wszystko jest ok, mam nadzieje że teraz szybciutko ci się uda zafasolkować i bedziesz w wątku grudniowych mamuś ![]() Cytat:
estradiol- 40zł FSH- 40zł LH- 35zł PRL-50zł |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Adatko, gratuluję dobrych wyników. Mam nadzieję, ze wkrótce oznajmisz nam ta najlepsza wiadomość ![]() Nie przyjechałabyś do Katowic 17.03?
![]() |
#4445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
fajna ta gra, narazie mój najlepszy wynik to 240
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A gdzie mialybysmy sie zobaczyc? ![]() jutro jedziemy do silesi -w Katowicach do kina tylko jeszcze nie wiem na co ![]()
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
ja tez chce sie z Wami spotkac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wpadnijcie do Warszawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() madziu jak tylko pojedziemy do kuzyna to napewno ugadamy sie w galerii mokotow ok. Tylko nie wiem kiedy tam sie wybierzemy -moze latem? ![]() ![]()
![]() |
#4452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-22 o 22:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że nikogo teraz na forum nie ma, to nikt mi w du*e nie da... Bo ja topię żale w lampce wina. Dawno nie piłam alkoholu, więc po kilku łykach poczułam jego moc. Mąż się kąpie a ja użalam się sama nas swoim losem...
Wszystko bym oddała, gdybym mogła odzyskać moje maleństwo! WSZYSTKO!! Ja wiem ze czas goi rany, ale to najgorszy ból jaki można czuć! Najgorzej, że tak trudno te bóle psychiczne wyleczyć. Nie można przykleić plastra czy wziąć lek przeciwbólowy. Nigdy nie czułam się taka bezsilna... Mam wrażenie, że serce mi pęknie. Zastanawiam się co czują kobiety kiedy stracą dziecko w późniejszych tygodniach ciązy albo kiedy mają swoje dzieci przy sobie i one nagle odchodzą... To musi być piekielnie ogromy ból!! Ale zeby zakończyć pozytywnie powiem Wam, że to bardzo wzmacnia! Nie jestem sama i zniosę to. Nigdy nie będzie tak jak przedtem, ale musi być dobrze. Żyjemy i trzeba to życie spędzić jak najlepiej! Ps. Mam do Was pytanie, które chyba nigdy nie zostało zadane na forum. Myślałyście o adopcji?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joluś, wiem że żadne słowa nie ukoją twojego bólu ale widocznie tak musiało być, poprostu płud musiał być chory i organizm pozbył sie go , tak jest już skonstruowany kobiecy organizm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
jolineczka nie napisze Ci rozumie itp bo nie wiem jak to jest.Jedyna co moge napisac ze nie jestes sama masz nas masz Tż.Wiem latwo mowic bedzie ok ale bedzie
![]() Myslalam o adopcji jak by co ale Tż nie chce o tym slyszec.Poza tym za wczesnie aby otym rozmawiac. Wiecie co nie moge usnac bez Tż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Raczkowanie
|
Wiecie co !!!!!!!!! jestescie kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | ||
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
Wiem ze teraz chcesz zatopić smutki i jesli ci to w jakiś sposób pomaga to nie rób sobie wyrzutów. Jest dla was nadzieja na dzidziusia więć musisz troche odczekać i zobaczysz że nie długo zaciążysz i do grudniuwek dołączysz któraś z dziewczyn powiedziała "Wiara czyni cuda" wiec uwierz ze wszystko będzie dobrze. Jestem z toba ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny to na serio chciałybyście się spotkać 17.03? Tylko ja Katowic nie znam ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-23 o 10:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w czwartek jadę ponownie do szpitala zdecydować, które 50% wygrało. Leżałam tam tydzień ale wczoraj mnie wypuścili do domku i czekam... czekam nadal, bo dzidzia sobie nie radzi i najprawdopodobniej będę mieć zabieg. Jednak jeszcze mam pozytywnie myśleć, bo jest szansa. Ale to oczekiwanie mnie zabija.... pozdrawiam Cię bardzo cieplutko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |||
Wtajemniczenie
|
Witanko! I znowu 3 str do "przelecenia"
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4464 | |
Zakorzenienie
|
Wczoraj się troszkę smutno zrobiłoz powodu Jolineczki.
A ja Cały czas do Was zaglądam ![]() ![]() Cytat:
![]() P.S.Też Grałam z mężem na punkt mój rekord to 503 ft ![]() A tak na margonesie to pewnie wiecie, ale jak się wystrzela chomiczka to można troszkę przytrzymać klik myszki i leci dalej a jak już wystrzeli i leci to można sobie pomagać prawym klawiszem myszki i wtedy troszkę podlatuje do tych rzeczy które po drodze pomagają mu lecieć dalej ![]() P.S.2 KOchane moje staraczki, życze szybciutkiego zafasolkowania a coś mi mówi... ![]() ![]()
![]() |
#4465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jutro jade do kolerzanki do pułtuska ona ma córeczke juz duża ma 3,5 roku a widziałam ja ostatnio jak miła pare miesiecy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
Jak ma 3,5 roku to teraz zaka śmieszna jest
![]() Ja właśnie przypomniałam sobie jak mój chrześniak był w jej wieku i do dziś nie zapomnę jak siedzimy sobiu u cioci, a małego nie ma i niema, aż wreszcie wyszedł z toalety i mówi ..." MAMA COŚ SIĘ TAM PIENI".. ![]() ![]() Okazało się że w łazience nalał do sedesu cały szampon dziecięcy ![]()
#4467 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o tą blokadę to tak podobno jest. Można to porównać do rozmowy kwalifikacyjnej. Człowiek ma wiele do powiedzenia jak jeszcze nie stoi twarzą w twarz z pracodawcą a ja jet już na miejscu to mowę mu odejmuje bo tak bardzo mu zależy na tej posadzie. Ja sobie to tak tłumacze. Wiadomo, że to nie dotyczy każdego ale to taki przykład ![]()
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() My myśleliśmy o adopcji. Dla mnie to jest bardzo bliska sprawa bo moi rodzice prowadzą rodzinę zastępczą i przez nasz dom przewinęło się już kilka dzieciaków, które trafiły do adopcji. Poza tym nigdy mi nie były te dzieciaki obce. W dodatku pisałam pracę lic o rodzinach zastępczych. JA bym się wogóle nie wahała z adopcją nawet jeśli miałabym swoje dzieci ale warunek musielibyśmy mieć na to odpowiednie warunki, a takowych narazie nie mamy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4470 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale za jakies 2 misiace zadzwonila do mnie ze znowu test wyszedl pozytywnie -i nagle wszystko sie odmienilo- byla najszczesliwsza na swiecie i teraz ma piekna corcie taki maly diabełek- ![]() Jolineczko pozdrawiam cie cieplutko -trzymaj sie kochana i nie zalamuj - jestesmy z toba ![]() A o adobcji nie myslelismy bo ja mam dopiero 24 lata i mąż tez wiec mam nadzieje ze uda nam sie zafasolkowac normalnie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiesz Kingus ciezko by mi bylo zapomniec o wizazu -to jest nie realne ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.