|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Dziewczyny ja mam pytanie o Castagnusa.Bo mysle czy nie zaczac go brac na te moje plamienia
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Zadomowienie
|
MONINI witam i prztulam
KOOCUR wszystko bedzie dobrze. Ja dzis z telef, dlatego nie ma polskich znakow. Leze i zdycham, bo mecza mnie wymioty i te drugie ![]() ![]()
#3963 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witam się w 28dc. @ brak, plamień brak, temp. dziś 36,80. Brzuch mnie ćmi, jajniki ciągną i zaczęły mnie boleć sutki... Kurde, niech ta @ w końcu przyjdzie to przynajmniej zacznę kolejny cykl... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też schizuje mimo,że to już 12tc i wiem,że każda z nas która ma za sobą # ma tak samo i nas rozumie ![]() Ja mam za tydzień prenatalne i już trzęsę portkami czy wszystko ok bo akurat teraz w tym momencie mnie piersi nie bolą,brzuch czasami pobolewa i jakiś taki mało wypukły jest ![]() także ja Cię rozumiem i trzymam za Ciebie kciuki a Ty trzymaj za mnie! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Witam się ![]() Narazie jeszcze leniuchuje ale czas podnieść dupke bo zachciało mi się kaszy manny z syropem malinowym ![]()
![]() |
#3965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3966 |
Zadomowienie
|
Niech przyjdzie, ja chcę żeby przyszła. Naprawdę tym razem tego chcę...
![]() TŻ dzisiaj pojechał do Stargardu po odpis aktu urodzenia. A i ciocia zaoferowała, że chce mi sprezentować troszkę złota, więc zbiera się tego coraz więcej ![]() Edytowane przez dedra Czas edycji: 2012-11-19 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sutki bolą??? To może nie przylezie... ![]() Cytat:
Dobrze, że ktoś mnie rozumie..ja sie sama ze sobą męcze... W dodatku mam problem z obliczeniem w którym tygodniu jestem. Musze sie na USG zapisac i nie wiem na kiedy.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3968 |
Przyczajenie
|
Cześć Wszystkim. Przyglądam się Waszemu wątkowi i stwierdziłam, że przestanę się ukrywać na wizażu, a z kimś porozmawiam.
Przeglądałam Wasz wątek, bo chciałam znaleźć jakieś porady, informacje... a znalazłam dużo więcej. Myślałam, że jestem sama ze swoimi obawami i problemami, a okazuje się, że dużo więcej dziewczyn traci ciąże. Ale patrząc na Wasze wpisy, na ten entuzjazm i wiarę, człowiekowi aż lepiej na sercu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Raczkowanie
|
kurcia 87 witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie termin porodu Ci wychodzi na 24 lipca 2013 i dzisiaj jesteś w 4t5d ciąży ![]() ![]() Ja bym się umówiła na koniec przyszłego tygodnia, np piątek...Wtedy będziesz według moich obliczeń w 6t2d ciąży ![]() Ja tak byłam i serduszko już biło ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3971 |
Zakorzenienie
|
będzie ok
![]()
#3972 |
Przyczajenie
|
Hmm kiepsko mi idzie mówienie (pisanie) o sobie. Mam 25 lat, od niedawna studiuje (sukces!), od 2 lat jestem mężatką.
Na swoje 25 urodziny dowiedziałam się, że jestem w 4 tc, bardzo się ucieszyliśmy, mimo że specjalnie się nie staraliśmy o maleństwo. Radość nie trwała długo, bo najpierw strasznie źle znosiłam ciąże, sporo schudłam, dużo wymiotowałam, a na wizycie kontrolnej okazało się, że zamiast bicia serduszka i maleństwa 10 tygodniowego, jest jedynie zarodek, który obumarł w 8tc. Później już szybko się potoczyło.. szpital, tabletki na poronienie, łyżeczkowanie i masa pytań i łez... a teraz głowa pełna obaw: czy jeśli zajdę, to czy znowu poronię?, czy dam rade zajść? I to właśnie przez te pytania zaczęłam czytać Wasze posty |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() TŻ myje naczynia i robi frytki wiec mam chwile ![]() jutro jedziemy na genetyczne i dzis rano stwierdziłam że "najwyzszy czas na schizowanie" ale jakos dziwnie spokona jestem ![]() Bylismy w koncu wczoraj w kinie i było super, dawno nigdzie razem nie bylismy, oboje jakoś tak sie cieszylismy z tego i stwierdzilismy ze jak sie mały urodzi to będziemy czesciej chodzić do kina zeby odetchnąć (bo teraz to moze 2 razy w roku ![]() a śnił mi się dziś mój maluszek i ze zapomniałam go w nocy karmić i mama to musiała robić bo ja spałam ![]() ale jak się rano obudziłam to powiedziałam TŻ że za nim tęsknie.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co córcia na to? Cytat:
![]() zaraz ide oglądnąć Twojego piesia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3975 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh, więc jednak ok 30.11 ok posłucham Ciebie... ![]() Może i tak bedzie lepiej. ![]() Cytat:
No niestety wiele nas tutaj p poronieniu. Każda sie zastanawiała dlaczego tak się stało. Jak widac z moich postów kolejna ciąża to jeden wielki strach... Cytat:
Eh....troche Ci zazdroszcze tego USG. Pewnie niezapomniane przeżycie ![]() Ja tam uparcie będę twierdzić, że w ciąży nie jestem..niech sobie myślą co chcą ![]() Piesio wstawiony, tak jak obiecałam... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ile minęło czasu od #? Cytat:
![]() ![]() ogolnie czuje sie bardzo dobrze.. i spokojnie, tylko ciii zeby nie zapeszac ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3980 |
Zakorzenienie
|
a ja się pokłóciłam z TŻ
![]() zawsze jak o coś chodzi związanego z ciążą to mi to psuje... jak się ciesze z zakupu wózka i kombinuje jak go zdobyć to zaraz mnie stopuje itp. jak mieliśmy kupić pościel to znów podobają nam sie całkiem inne.. dziś siostra mi napisała żebyśmy przyszli jutro na sesje do niej bo narzekalam ze zdjec nie mamy. To ten zaczął ględzić ze on chce dwa zdjecia a nie tysiac, ze mu sie nie chce pozować itd itd to mnie szlak trafił ![]() też nienawidze zdjęć, a szczegolnie mojej siostry jako fotografa bo wiadomo ze bedzie nas meczyc dopuki nie wyjdą ładne, ale chyba warto raz się pomęczyć i miec pamiątke... najwyzej powiem kiedys synkowi że tata był przez całą ciąże za granicą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3982 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widać mały Kamilek lubi spać jak go kołysze. Oj będziesz miała kołysania malucha jak już się urodzi. ![]() Cytat:
![]() A z wózkiem to się dogadacie, dojdziecie w końcu do kompromisu. My z TŻ też mamy odmienne gusta i już widzę jak będzie problem przy wyborze obrączek... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3984 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć cześć laseczki moje ulubione
![]() Ja po panieńskim już ![]() ![]() Prezentem głównym była Pani fotografka która przywiozła ze sobą poł studia fotograficznego do Grand Cru , zdjęcia były na prawde rewelacyjne, z miotełkami, w białych rękawiczkach,z fartuszkami,grzeczne i mniej grzeczne haha...efekty zobacze za tydzien ![]() ![]() Dziś 13dc , przytulanki stosujemy ciągle mam nadzieje do 19go dc bo potem delegacja. Wyjątkowo nie czuje nic w tym miesiącu. Zawsze czulam owulację,bol brzucha na kilka dni wcześniej,sutki były bardzo wrażliwe już od 12dc a teraz nic a nic. Dziś glut na papierze toaletowym był ale jakoś tak dziwnie poza tym ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzę, że humor masz przedni mimo stresów, potrzebna Ci była ta zabawa chyba. Działajcie tam ostro i obyśmy do Bączkowskiego iść nie musiały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3986 |
Zakorzenienie
|
Jestem tak wyeksploatowana ze ledwo siadam..najgorsze jest to ze moj tż tak sie wczuł ze ostatnio walnał textem w trakcie ' to co ? wale w górny prawy róg i bedzie płakało za 9 miesięcy'' nie wiedzialam czy mam sie śmiać czy płakać..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi dziś wszystko śmierdzi...smieci mąż wyrzucał to wyszłam z kuchni jak je wyciagał, teraz pranie wstawiłam to dawło mi..pies leży obok to mnie mdli....hehehe szaleństwo! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3990 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A CORCI SIE PODOBA? sorki za caps.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
witajcie poniedzialkowo :) weekend minal szybko ale i milo :) w sobote z TZ podzialalismy na podworku,,,zrobilismy przedzimowe porzadki,,,, fajnie taki ruch na swiezym powietrzu. wieczorkiem posiedzielismy przy świecach i drineczkach we dwoje:) wczoraj bylismy na rybkach ze znajomymi, pozniej u nich na kawce i niedziela zleciala.... ze spraw starankowych...to mam dzis 17dc,,, w sobote mialam piekny pozytywny test owulacyjny i z sob na niedz bolal mnie jajcor wiec przez dwa dni dzialalismy. tempka faluje narazie...moze czesciowo przez te drinki.... zobaczymy jutro - pojutrze... dzis mam wizyte u gina.... do konca nie wiem po co sie umowilam,,, ale mam tyle pytan zwiazanych z dupkiem, ze chyba dlatego zeby sie wypytac o wszystko i uspokoic. no i moze zrobi mi usg to zobacze czy byla owulka albo moze jest teraz... sluychajcie, myslicie, ze jesli byla owulka i byly przytulanki to usg dopochwowoe dzisiaj moze zaszkodzic przy ewentualnym zaplodnieniu??? |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.