|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
Buuu kuźwa czemu tak musi być... ![]() Czyli dalej musisz leżeć i pachniec ![]() Musi być dobrze. Torres jest duży i silny! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Iza bierz spokojnie....żaden lek nie jest wskazany w ciąży nawet duphaston ani luteina a pomimo to się je stosuje!!
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
Panika staraj się o tym nie myśleć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
Pani właśnie przeczytałam na SM. Strasznie ci współczuję, zawsze masz powód do stresu!!! Ale musi być dobrze!!! W najgorszym wypadku zaszyją cię, albo każą leżeć w szpitalu na kołkach, ale wierzę że wszystko będzie dobrze
![]()
![]() |
#2556 | ||
Raczkowanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37696351]Hmm u mnie OM była 13.10 i ja liczę, że mam 5t2d...
![]() Jak na moje oko to 5t 3d ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
Rodzinnie chorujecie :/ kochana szybkiego powrotu do zdrowia Wam życzę
![]() Będzie dobrze Adunia. Trzymam kciuki za badanie ![]() Cały czas pod górkę :/ Przede wszystkim staraj się nie denerwować. Torres jest silnym dzieciątkiem ![]()
![]() |
#2558 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niestety u mnie też tak było. Jak szłam z mega stresem to było OK, a jak na luzie - to jakieś problemy. Nosz kuź..... Pani a krążek? Mówił o krążku? Czy tylko szew? Wiesz łatwo jest pisać, że miałam jakieś koleżanki, które donosiły na szwie (MAM), domyślam się, jak się stresujesz... W każdym razie ja trzymam kciuki za niesforną szyjkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2559 | |||||
Zakorzenienie
|
WITAM!!!
PERSE! ale mialiście wczoraj przejscia! Biedny Twój tz z tym kregosłupem! Cytat:
Cytat:
![]() KOCUR! Ty wiesz ze stres tez szkodzi Maleństwu. Kochana spróbuj troche sie uspokoic! Moze meliske ? mniam mniam!! FIO! zacisniete!!!!!! Cytat:
LUCY!!! Zdrówka dla całej waszej trójki. Ale Wy zbiorowo chorujecie! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() PANICZKO! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
![]() najstraszniejsze bylo pytanie gina: "czy pani sie oszczedza".... aaa. nic innego nie robie ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37696804] Pani a krążek? Mówił o krążku? Czy tylko szew? [/QUOTE]powiedzial, ze zastanawia sie nad szyciem. ale poki co szyjka ma 3 cm (moja mama miala w 3 ciazach zerowa szyjke), tylko to ujscie jakies za miekkie... Caly czas Bache mam w pamieci... Sie zdenewowalam (a mam zakaz :/), Torres chyba tez bo naparza zdrowo ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Esia, jak ja Ci zazdroszcze tej koncowki.... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
PANICZKO! Ty tez doczekasz tej koncówki. A Torresik mame do porządku przywołuje! :-*************
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2562 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2564 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj miałam pierwszą randkę z kibelkiem. Wprawdzie nie skonsumowaliśmy znajomości tak do końca, ale sprzątałam kuchnię po sobocie i jak mi zaśmierdziało czosnkiem, to myślałam, że nie dobiegnę. W kibelku jakoś przeszło.
Papirusy niestety nie zostaną wypróbowane, bo pech chciał, że kupiliśmy czosnkowe :/ A ja chyba będę miała czosnkowy odwyk... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37698644]Dzisiaj miałam pierwszą randkę z kibelkiem. Wprawdzie nie skonsumowaliśmy znajomości tak do końca, ale sprzątałam kuchnię po sobocie i jak mi zaśmierdziało czosnkiem, to myślałam, że nie dobiegnę. W kibelku jakoś przeszło.
Papirusy niestety nie zostaną wypróbowane, bo pech chciał, że kupiliśmy czosnkowe :/ A ja chyba będę miała czosnkowy odwyk...[/QUOTE] To tylko się cieszyć ![]() Mnie dziś (.) przestła boleć, ale tak macałam, ze znowu boli.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2566 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I nie denerwuj się bo Torres też wtedy się denerwuje.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
Konto usunięte
|
Noooo, ja pamiętam, że jak się denerwowałam, to Dawid strasznie szalał.
Póki co fatalnie się czuję, mdłości mnie nie opuszczają i strasznie się boję, że zwymiotuję dupka :/ Muszę jakoś inaczej go zacząć brać. Parę łyczków Pepsi pomogło. Ale od jutra zaczynam intensywnie myśleć nad prezentem ![]() Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-11-19 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty mialas za krotka czy za miekka?! [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37699625] strasznie się boję, że zwymiotuję dupka :/ [/QUOTE] ![]() ![]() a jak bierzesz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2570 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry (?).
Adunia, tulę mocno i jestem z Tobą myślami ![]() I mocno trzymam kciuki za to, żeby usg wyszło piękne! Natalko, ucałuj urodzinowo swego małego Jubilata ![]() Paniczko, cholera no... Znowu coś ![]() Ale będzie dobrze! Musi! Lucy, zdrówka dla Waszej rodzinki życzę. Izka, ![]() Perse, czyli Dzidek wysyła matce wiadomość- jestem i mam się dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Rozeznanie
|
Pani, głowa do góry! tak jak dziewychy pisały najważniejsze, że lekarz trzyma rękę na pulsie... wszystko będzie dobrze - zobaczysz
![]() ![]()
![]() |
#2572 |
Zadomowienie
|
Mi wtedy gin powiedział, że szyjka mi się skraca i robi się rozwarcie.
Po założeniu krążka nic więcej się nie działo.
![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny,
Wlasnie wrocilam ze szpitala, trzymali mnie tam od zeszlego poniedzialku ze wzgledu na to ze w ciazy bralam acard i on mocno rozrzedzil mi krew. Wczoraj mialam zabieg.. Szybko, bezbolesnie.. Jednak psychicznie jestem niestety wrakiem. Tydzien w szpitalu dodatkowo mnie zdolowal.. Przepraszam, ale nie mialam sily nadrabiac kilkudziesieciu stron zaleglosci.... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
8tc, poronienie zatrzymane, nie mialam zadnych objawow. Dopiero jak mnie cos tknęło, to poszlam na usg i okazalo sie ze serduszko nie bilo juz od tygodnia..
Eh, na pewno kiedys sie z tego podniose, choc na razie tylko placze.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2576 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zastanawiałyśmy się, co u Ciebie... Dobrze, że fizycznie wszystko OK. Teraz tylko pozbierać psychikę z tego wszystkiego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2577 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten czas zarezerwuj sobie na placz i pozwol sobie wwygadac sie tz, a ten tydzien w szpitalu to musialo byc straszne ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37701760]
![]() Zastanawiałyśmy się, co u Ciebie... Dobrze, że fizycznie wszystko OK. Teraz tylko pozbierać psychikę z tego wszystkiego...[/QUOTE] Dziekuje za pamiec ![]() Niestety nie mialam dostepu do internetu i nie moglam nic napisac Cytat:
Lekarz wydal mi karte do rejestracji dziecka, bo na nim to prawie wymusilam. Chce pochowac malenstwo i te papiery byly mi potrzebne. Niestety nie mialam wpisanej plci i jezeli chce akt z USC to musze zrobic badania w kierunku oznaczenia plci. Wtedy wydadza mi akt urodzenia martwego dziecka z USC i bede mogla pojsc na skrocony 8 tygodniowy urlop macierzynski. Teraz po prostu nie nadaje sie do zadnej pracy ![]() W szpitalu bylo strasznie... Nie chcieli mnie wypuscic wczesniej, gdyz obawiali sie krwotoku. Pech chcial ze jak bylam na oddziale, to umarla 24 letnia dziewczyna, ktora sie wykrwawila po porodzie (cala polska o tym trabiła w tym tygodniu-wlasnie teraz w panoramie o tym mowia). Wszyscy lekarze na ginekologii po tym zdarzeniu boja sie robic jakikolwiek zabieg... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
chyba bym chciala krazek lub zaszycie...
Cytat:
Trzymam kciuki za formalnosci ![]() ogladam wlasnie w TV. straszna historia...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.