|
|
#3181 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XLV
Weźcie się nie dołujcie... No weźcie... Ściskam wszystkich mocno i idę palnąć męża, który drze się na kotha
|
#3182 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zrobiłam improwizowane kotlety marchewkowe bez przepisu, nie rozwaliły mi się na patelni i nadal są w formie kotletów, cud normalnie
Cytat:
kwestia zmiany nastawienia, tylko i aż tyle Cytat:
2. Cytat:
dobry powód zapomniałam Ci odpisać ma pytanie o matę, nie mam własnej, nawet na początku myślałam czy by nie kupić ale tak naprawdę nie mam po co, na mojej jodze wszystko na wełnianych kocach, maty są pod spodem tylko żeby koc nie jeździł i nawet nie wiem o co chodzi z tym praniem maty
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3183 | |
|
|
Cytat:
![]() Kupiłam matę, juz 3x ją prałam i nadal się ślizga. Ale podobno to musi trochę potrwać. Może to i lepiej, przynajmniej po każdych zajęciach ją wrzucam na 15 minut do pralki ![]() Jadę właśnie na jogę i się zastanawiam, czy to dobry pomysł. Po sobotnich zajęciach się nie zginam w połowie człowieka. Boli. Jak przy stanie zapalnym od zepsutego dysku. Trochę skłonów robiłam, trochę skrętów i albo wystarczyło, żeby się znów sypnąć, albo to bol od ruszenia tego, co długo ruszane nie było... Zobaczymy. Jak się pogorszy, jutro odpuszczę. Zaczynam się martwić o Szarość w czasie naszej nieobecności. Coraz mniej chętnie łyka leki, boję się, że nietoperz jej odpuści i kot się znów sypnie
|
|
#3184 | ||
|
Zakorzenienie
|
ano
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Znad kawy i kanapki żeby tak mi sie chciało jak mi sie nie chce....
|
||
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma jak dobry rock nas początek dnia.
http://www.youtube.com/watch?v=Zy3fJ8Nmzyw&feature=plcp
|
#3186 |
|
|
Już po zajęciach. Jest o niebo lepiej
Teraz biegiem na naukę programowania
|
#3187 | |||
|
Panaroja
|
Znad kawusi
odwrót klontfy ? Cytat:
2.no co się dziwisz , przecież one mini , to drobniuśkimi kroczkami tylko mogły iść , to i długo trwało , a Ty masz do gościa nieuzasadnione pretensje , no ja nie rosumieu ![]() Cytat:
a u mnie zeżarli ![]() Cytat:
![]() Spróbowałyśmy ze Śnieżką przestawić kothy na suche żarcie , bo z mokrego tylko sos wylizują i resztę się wywala , wytrzymałyśmy 36 godzin 5 rodzajów nowych chrupków zostało częściowo zlekceważonych ![]() Właśnie zauważyłam że jestem niesłychanie elegancką - mam lakier na paznokciach pod kolor skarpetek względnie skarpetki pod kolor lakieru
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3188 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
może z Feliwayem jakoś przetrzyma i zje wszystkie leki... oby ja właśnie zamówiłam Kalm aid i Feliwayowy wkład coby było na mój wyjazd na święta, niby to parę dni i ostatnio było ok pod moją nieobecność, ale na wszelki wypadek... u mnie na kocach w sumie nieobowiązkowo, ale znacznie wygodniej, zresztą tradycyjnie w tej jodze zaleca się ćwiczyć na kocu wełnianym albo na owczej skórze albo naturalnym drewnie co do kręgosłupa, trzeba jednak uważać i nie przeforsowywać, no i wiedzieć jak trzeba robić żeby kręgosłupa nie popsuć, u mnie nawet przy bardzo prostych ćwiczeniach typu skłon w przód czy wyprost wszystko się mówi jakie mięśnie napiąć, jak stanąć, kiedy ugiąć kolana, jak ma być głowa itp. żeby żadnej części kręgosłupa nie przeciążyć.... bardzo dobrze zresztą, bo się o ten mój kręgosłup trochę boję, żeby się nie spsuł zanim uda mi się go wzmocnić Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() potrzebuję suszarki - solidnej - 4 razy w tygodniu wyląduje w plecaku basenowym, a ten czasem spada na ziemie ![]() - o bardzo mocnym nadmuchu, szybko suszącej, z regulacją temperatury, coolerem, jonizatorem... - najlepiej do 100zł - ładnej, może być kosmiczna z aparycji polecacie albo odradzacie coś? ![]() 7-12 najprawdopodobniej znowu Wyspy ![]() podobno z niespodziankami w ramach prezentów świątecznych jak na razie znalazłam, że Mumfordzi grają 11, a chuop jest fanem
|
#3190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dla wszystkich zdołowanych ![]() Ja dziś miałam poranną akcję pt: Szukanie kluczy. Didka ubrana, ja ubrana, gotowi do wyjścia, a kluczy nie ma, dzwonię do Tżta, On moich nie wziął. Amba fatima. No to dzwonię do koleżanki-sąsiadki Czy posiedzi u mnie z 5 minut (dobrze, że była w domu). No i przyszła, ja poszłam Didkę zaprowadzić, wróciłam, no i szukam tych kluczy Jakimś dziwnym cudo-trafem były w sypialni- na podłodze pod parapetem ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
Ja mam taką http://www.nokaut.pl/suszarki-do-wlo...n-bc-1400.html Rzadko suszę, w ciągu około 3 lat użyta może z 8 razy Jestem z niej zadowolona
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co robi końcówka Power Flower? ![]() potrzebuję > 2000W takie kompakty na 1200-1500 to już kolejne mi się rozsypały i suszenie włosów Małej trwa pół godziny u chuopa spróbowałam, takiej mocnej wielkiej suszary, mało mi głowy nie urwało, ale suszyłam 5 min fogle, to byłam wczoraj na kinderparty koleżanki z klasy Młodej 10-latki mają już organizowane dyskoteko-karaoke w pubach. wynajęta jedna sala z barem na imprezę zamkniętą ![]() (w dodatku wpadłam na podobny pomysł, tuż przed otrzymaniem zaproszenia, bo karaoke prowadzą moi znajomi... ale nie zrobię przecież identycznej imprezy 2 tygodnie po tej... gdyby był śnieg - zorganizowałabym kulig... a tak to
|
|
#3192 | ||
|
Panaroja
|
no właśnie tak zamiarujemy i może nam się uda
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
świat się kończy ![]() niedługo niemowlaki będa pojeżdżać cadillakiem do żłobka , bo inaczej nie będą kul i trędi paranoja
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiałam się ostatnio w sklepach o co chodzi z tymi wykończeniami na rękawiczkach - sporo ma inny kolor na końcówkach 3 palców (od kciuka)
a to są rękawiczki których nie trzeba zdejmować przy używaniu wyświetlaczy dotykowych normalnymi nie ma szans odebrać połączenia, a zdejmowanie na mrozie, to jakieś nieporozumienie
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdaję sobie sprawę, że są tacy, którzy muszą wstawać o 04:00 albo 05:00, ale ja wstałam o 06:00 i czuję sie jak trup. Z pozytywów - dziś, po niemal 2 miesiącach (!) od obrony, odebrałam dyplom
|
|
|
|
|
#3195 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zalezy tez od sprzetu, ma Magiku to przyjemnosc - tylko smyram literki, a wyswietlacz lekko wibruje ![]() Na tablecie tez nie jest zle. 1. Najgorsze jest to, ze mimo paru niedociagniec, podobalo mi sie ![]() 2. Ja mam budzenie od 5
|
|
#3197 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
no piffo. Orkiszowe. Z czochem
![]() Cytat:
Jak dla mnie jest okropne Wyobraź sobie niedrogie, smierdzące piwo pils, ale z prawdziwym chmielem pite w knajpie typu mordownia w której bywają głównie panowie robotnicy po pracy i w której pachnie jakimś czosnkowanym jedzeniem, golonką może? Przy piciu piwa smak piwa miesza się z zapachami wiszącymi w knajpie, to ten aromat Chuop zachwycony. Ale wymyśliłam, że można go użyć jako składnika marynaty do mięska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skoro się tak licytujemy, to ja za czasów poprzedniej pracy wstawałam o 4.45
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#3198 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Robi hipisa ![]() Ja wiedziałem, że tak będzie
|
||
|
|
|
#3199 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3201 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim, którzy wstają przed 06:00.... Albo nie - tym, którzy wstają przed 08:00 i funkcjonują jak normalny człowiek
|
|
|
|
#3203 | |
|
|
Cytat:
A w razie czego mozna coś w nim zamarynować
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3204 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3206 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3207 | |
|
|
Cytat:
Tak rano to nawet do rzeźni nie musiałam
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też macham
I kciałam zrobić test na mopy, jaki jest najlepszy do elastycznej wykładziny?
|
#3209 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I Kochana jechałam często tramwajem z towarzystwem udającym się do stoczni- wyglądali i zalatywali jak po spożyciu tego piwa z czochem jakie "reklamujesz"
|
|
|
#3210 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

rano jak podniosłam rolety, to myślałam, że mi ABW i strzelnicę znikli 

może z Feliwayem jakoś przetrzyma i zje wszystkie leki... oby 

Jakimś dziwnym cudo-trafem były w sypialni- na podłodze pod parapetem 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Kto wpadł na to iście nieludzkie połączenie? Tylko czekać jogurtów o smaku makreli, albo kompotu z wątróbki drobiowej, ew. kotletów mielonych z czekoladą