|
|
#1801 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
wszystkie bo inaczej I nie podpisalby mi kartczki, ze ukonczylam kurs..
|
|
#1802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie mam wszystkich wyjeżdżonych. Zostało mi 5h, a egzamin mam już umówiony na 3 grudnia.
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też zostało 5 h a egzamin już zapisany. Poprosiłam ładnie by 3 h pouczyc sie parkowań i łuku (bo nie miałam) a 2 zostawiam na dojazd do czewy i godzinke przed egzaminen pojeździć. Wiem ze i tak uwalę bo strasznie nerwowa jestem
|
#1804 |
|
Raczkowanie
|
Hej pisałam tu wcześniej potem sie nie odzywałąm bo juz kilka razy sie niestety nie udało
Ty zdawałaś w Lublinie mam pytanie jaką miałaś trasę?
|
|
|
|
#1805 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam egzamin 06.12 - szczerze? nie liczę, że zdam... teoria kończy mi się w marcu... i teraz pytanie.
od 19stycznia wchodzą nowe przepisy... wie ktoś może na jakich przepisach będą zdawać osoby takie jak ja, jeśli do tego czasu nie uda mi się zdać? Przecież w życiu nie uda mi się zdać teorii od nowa gdzie będzie tak dużo więcej pytań.. Będą dwie bazy? Ludzie, którzy uczyli się na starych kursach? Zaczynam się spinać powiem szczerze... Chce zdać, ale w wypadku kiedy no niestety się nie uda to co?
|
|
#1806 |
|
Raczkowanie
|
teorie masz ważną przez 6 miesięcy, po tym czasie jeśli np będzie już kwiecień zdajesz na nowo już nowe testy, do tego czasu te na starych zasadach za ważne
|
|
|
|
#1807 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Spokojnie, zdasz, egzaminatorzy zrobią Ci prezent ![]() Niby one mają wejść, ale póki co się nie przejmuj, bo prawdopodobnie nie wejdą.
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|||
|
|
|
#1808 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
madziuchna89 pisze dobrze. W sprawie zmian od nowego roku, to teoretyczny powinien być wprowadzony na nowych zasadach ale okres próbny dla nowych kierowców: ograniczenia prędkości, przymus liścia itp chyba będzie przesunięty o 2016r. Informacje poniżej: Cytat:
|
||
|
|
|
#1809 |
|
Wtajemniczenie
|
zdałam dzisiaj
![]() drugie podejście jupi jupi jupi
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1811 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Raczkowanie
|
Jutte gratuluję
![]() z tego co słyszałam to nowa teoria raczej nie wejdzie, chcą nas postraszyć ![]() oby nie weszła, bo mam czas do lutego fanpage mojego osk na facebooku co chwile wkleja informacje o tym, że nowa teoria prawdopodobnie nie wejdzie w styczniu.. no nic zobaczymy jak to będzie ![]() za czwartym już musi się udać wystarczy trochę skupienia, bo zawsze oblewam już na końcu wtedy się rozkojarzę
|
|
#1814 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() no to siadam i opowiadam .. egzamin na 10, a zostałam dopiero zawołana o 11:30 < przez te poltorej godziny myślalam ze zawału dostanę . >przez pierwszą godzinę jak siedziałam w poczekalni, to widzialam ze tylko 2 dziewczyny wyjechały na miasto . potem juz tak nie obserwowalam bo staram sie skupic bo w kazdej chwili moglam byc wywolana przyszła kobieta i wywolala moje nazwisko ( a o kobietach w moim wordzie duzo zlych rzeczy słyszalam) łuk zrobiony, górka też no to na miasto ;D. parkowanie prostopadłe na jakimś wygnajewie ( miejsce parkingowe ktore egzaminaor wybrał to w jakimś błocku i liściach - balam się ze nie wyjade z tego :P) ogolnie cała trasę mi jakieś elki zawadzały drogę;pp. całe szczeście mialam auto, w którym kamera była z boku na tylniej szybie , a nie na środku ( moje pierwsze podejście zawaliłam chyba własnie przez ta głupią kamere na srodku) auto trafiło mi się z tych starszych , ogolnie za każdym naciśnięciem sprzęgła słychać było trzask jakiejś blaszki;p jak dojeżdzalam do WORDU moj Tż stał przed bramą i jak zobaczył mnie ze wracam to takie oczy .( czy zdalam czy nie :PP)a ja tylko się modliłam zeby mi nie zgasł przed szlabanem . ale całe szczęście dalam rade .zaparkowałam na placu , pani powiedziała ze zaliczyłam i gratulowała . na koniec zapytała się czy zdaje za pierwszym razem :P w sumie dobrze, ze była to kobieta bo za pierwszym razem mialam mężczyznę ( był dość miły :P) który mówił mi na ty i gdy robiłam łuk rzucił : no to teraz słodziutka ładny uśmiech i jedziemy. w sumie owszem, takie przejście na ty i takie testy miały na celu rozluźnienia, ale ja sie chyba dodatkowo speszyłam i zestresowałam;p. ale się cieszę prawko do odbioru za 2,5 tyg ( tak mowili ale wydaje mi sie za dłużej ) jak będzie 2,5 tyg to akurat na MIKOŁAJKI ![]() a i dodam jeszcze ze nie zjadłam SNIKERSA przed egzaminem . ( przed pierwszym zjadłam i nie zdałam ) )---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- a dodam jeszcze ze nikomu nie mowilam o tym ze mam egzamin ( za pierwszym razem za duzo osob wiedzialo ze zdaje :PP) za drugim razem wiedział tylko mój Luby ( i mamę też poinformowalam bo potrzebowalam kase :PP) ojcu nic nie mowilam, bo za pierwszym razem to myslalam ze szału dostaje jak nie zdalam , a w dodatku stresowal mnie jeszcze bardziej ( mówił ze jestem beztalenicem ze nie umiem jezdzic, i przed pierwszym egzaminem wydzwaniał do mnie ze nie chce ode mnie tego dnia nic wiecej usłyszeć ,poza tym ze zdałam ![]() mialam dodatkowego stresa jeszcze wtedy.. ;/)jak znajomi pytali mówiłam : pod koniec listopada ![]() a ojciec mi suszył głowe przez 2 miesiace ciagle pytajac kiedy zdaje.. dzisiaj do niego dzownię ze ma szykować % a on :dlaczego? ja : zdalam egzamin na prawko < 5 min ciszy> on : to dzisiaj mialam egzamin? i slychac bylo ze spanikowany. nawet mi nie pogratulował.. dziewczyny robić swoje, nie opowiadać innym i nie stresować się
|
#1815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a z tym snickersem to teraz spróbuję, wcześniej jeździłam też ze skarpetką kierowcy jak ktoś pisał i byłam pewna, że ta magiczna skarpeta mi pomaga, bo szło mi super na początku, aż sama nie wierzyłam.. jednak oblałam przy końcu
|
|
|
#1816 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutte o kurcze tak miło się czyta jak ktoś pisze, że zdał
![]() Moim zdaniem też lepiej nikomu nie mówić, tylko tam jednej czy dwóm osobom, bo potem będzie tylko "kiedy masz egzamin?" "powodzenia" i takie tam, a to tylko dodatkowo stresuje. haha tatuś pogratuluje w domu, bo pewnie w szoku był
|
|
|
#1817 |
|
Przyczajenie
|
Ja też nikomu nie mówiłam o terminie egzaminu, bo gdzieś wyczytałam w "złotych radach" że to zwiększa presję i rodzi frustrację. I chyba rzeczywiście coś w tym jest. Bo nawet jeśli inne osoby dobrze ci życzą, to ja czułabym że nie mogę ich zawieść, będę się musiała przyznawać do porażki itp. A tak, nie powiedziałam --> zdałam --> i dopiero zaczęłam się chwalić. Polecam
|
|
|
|
#1818 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
![]() Wiesz co była prawie taka sama jak ta pokazana w WORDZIE na stronce, tylko dłużej jeździłam po tym osiedlu na ponikwodzie chyba :P i wracałam też przez władysława andersa tak jak przyjechałam , dzięki Bogu nie musiałam jechać tym wielkim skrzyżowaniem koło ruskiej więc trasa troszkę krótsza niż ta na mapce, ale za to na osiedlu mi kazał wkoło jeździć ![]() Jutte gratuluję
Edytowane przez Dorotti666 Czas edycji: 2012-11-19 o 18:06 |
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zrobiłam dokładnie na odwrót. Najpierw udawałam, że mi nie idzie, wszystkim rozgadywałam głupoty jaka to ja tępa jestem. Nawet I. udowodniłam, że nie zdam ![]() A tu na egzaminie TRACH i pokazałam jakie ja umiejętności mam ![]() Nikt nie uwierzył, że zdałam. I dalej mi nikt nie wierzy, że umiem jeździć A w sobotę sobie pojechałam 50 km do babci. Niezłym autkiem taty. Mało brakło i bym na szóstce jechała (jakieś 120 km/h) ale po tym wleczeniu się elką człowiek tego nie nauczony ![]() Jutte gratuluję
|
|
|
#1820 | |
|
Konto usunięte
|
Gratulacje!
Fajnie teraz będzie, stres odejdzie Przez ten egzamin ciągle przemęczona chodziłam, jazdy mnie dobijały, teraz jest pięknie ![]() Jak się czujesz "po"? No to czekamy na plastik Cytat:
![]() Wiecie, u mnie było o tyle fajnie, że WSZYSCY bliscy mówili mi, że na pewno zdam i to szybko, bo się nadaję kierowcę a takie wnioski wyciągnęli z tego jak zachowuję się jako pasażer, bo już wcześniej to na wyjazdach, w nowe trasy ja robiłam za nawigacje a czasem też pomagałam w odnalezieniu się kierowcy ![]() Bardzo mi to pomagało, uwierzyłam w siebie. A na koniec egzaminu facet pytał gdzie się uczyłam jeździć, to chyba mu się spodobało
|
|
|
|
|
#1821 |
|
Raczkowanie
|
wykupie 2 h przed samym egzaminem bo mam dopiero na 13.30. Tylko poszukuje genialnej szkoly z indtruktorem magikiem w Grudziadzu
|
|
#1822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
( podczas kursu jezdzilam czterema elkami i nikt mi nie powie ze elki egzaminacyjne sa takie sprawne bo w obydwóch był problem z pedałami i wszystko cięzej chodzi;/) dziękuje za gratulację bardzo się ciesze ze chyba nawet kupię dzisiaj antyramę i oprawię sobie kartkę z napisem wynik pozytywny (albo zlaminuje ) i bede patrzeć na nią, do czasu aż wyrobią mi prawko;pale nadal do mnie to nie dochodzi ze jestem kierowcą
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
uwaga uwaga! dzis rano zdalam!!!!!!!!!!!!!!!!
za 2 tyg odbieram prawko!! zdalam w w-wie na radarowej egzamin o 7 rano to byl moj 2 raz ![]() jejku jaka jestem szczesliwa wszystkim zycze takich emocji po zdanym egzaminie |
|
|
|
#1824 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
fajne uczucie prawda?
|
|
|
#1825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1826 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jedynie to na egzaminie miałam benzyniaka i musiałam co rusz dawać gaz na łuku, a na kursie, to dałam raz i się toczył, tylko sprzęgłem działałam. Też o tym myślałam I też do mnie nie dociera, bo poza kursem nigdy nie jeździłam, także zanim dostanę plastik i nie wsiądę do normalnego auta, to nadal do mnie nie dotrze, a i potem też pewnie to trochę potrwa ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakie zdolne dziewczyny mamy tutaj na wątku tylko ze mnie taka czarna owca |
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1829 |
|
Raczkowanie
|
ja zmienilam instruktura! i to dzieki niemu! on nauczyl mnie wiecej w 4 godz niz podczas kursu 35 godzinnego!
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daje nadzieję
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

Ty zdawałaś w Lublinie mam pytanie jaką miałaś trasę?

Włosomaniaczka 

< przez te poltorej godziny myślalam ze zawału dostanę . >