Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X. - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-18, 18:46   #1801
Nunum
Rozeznanie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.

Cytat:
Napisane przez leleczka Pokaż wiadomość
dziewczyny jak byłyście przed pierwszym egzaminem miałyście wyjeżdżone wszystkie godziny czy zostawiałyście sobie coś tak na wszelki wypadek na drugie podejście?
wszystkie bo inaczej I nie podpisalby mi kartczki, ze ukonczylam kurs..
Nunum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 19:11   #1802
Burza_1994
Wtajemniczenie

GG do Burza_1994

Cytat:
Napisane przez leleczka Pokaż wiadomość
dziewczyny jak byłyście przed pierwszym egzaminem miałyście wyjeżdżone wszystkie godziny czy zostawiałyście sobie coś tak na wszelki wypadek na drugie podejście?
Nieeee na drugie podejście to się nawet nie opłaca, bo jak zdasz, to te godziny Ci przepadają!!

Ja nie mam wszystkich wyjeżdżonych. Zostało mi 5h, a egzamin mam już umówiony na 3 grudnia.

Cel: Pani Dyrektor!

Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora!

"Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice."
Burza_1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 07:18   #1803
pendraiw
Zakorzenienie

Mi też zostało 5 h a egzamin już zapisany. Poprosiłam ładnie by 3 h pouczyc sie parkowań i łuku (bo nie miałam) a 2 zostawiam na dojazd do czewy i godzinke przed egzaminen pojeździć. Wiem ze i tak uwalę bo strasznie nerwowa jestem
Stary 2012-11-19, 12:19   #1804
nayami
Raczkowanie

Hej pisałam tu wcześniej potem sie nie odzywałąm bo juz kilka razy sie niestety nie udało a wiem ze zle nie jeżdze i mój Instruktor uwaza ze powinnam zdac a tu za kazdym razem dupa i załamałam się płacze cały czas,mam takie poczucie wstydu tak bym chciała juz miec to za sobą Dorotti gratulacje Ty zdawałaś w Lublinie mam pytanie jaką miałaś trasę?
nayami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 12:38   #1805
ruda9215
Raczkowanie

GG do ruda9215 Send a message via Skype™ to ruda9215

dziewczyny mam egzamin 06.12 - szczerze? nie liczę, że zdam... teoria kończy mi się w marcu... i teraz pytanie.

od 19stycznia wchodzą nowe przepisy...
wie ktoś może na jakich przepisach będą zdawać osoby takie jak ja, jeśli do tego czasu nie uda mi się zdać?

Przecież w życiu nie uda mi się zdać teorii od nowa gdzie będzie tak dużo więcej pytań.. Będą dwie bazy? Ludzie, którzy uczyli się na starych kursach?
Zaczynam się spinać powiem szczerze... Chce zdać, ale w wypadku kiedy no niestety się nie uda to co?

2014 - licencjat !
15.08.2015 - ślub. 
ruda9215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 13:22   #1806
madziuchna89
Raczkowanie

teorie masz ważną przez 6 miesięcy, po tym czasie jeśli np będzie już kwiecień zdajesz na nowo już nowe testy, do tego czasu te na starych zasadach za ważne
madziuchna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 13:37   #1807
Burza_1994
Wtajemniczenie

GG do Burza_1994

Cytat:
Napisane przez pendraiw Pokaż wiadomość
Mi też zostało 5 h a egzamin już zapisany. Poprosiłam ładnie by 3 h pouczyc sie parkowań i łuku (bo nie miałam) a 2 zostawiam na dojazd do czewy i godzinke przed egzaminen pojeździć. Wiem ze i tak uwalę bo strasznie nerwowa jestem
Różne są opinie na temat tego czy lepiej jest jeździć tuż przed egzaminem, czy lepiej nie jeździć. Jedni mówią, że wtedy nic nie wychodzi i lepiej nie jeździć, a drudzy mówią na odwrót. Jak się przekonasz to powiedz

Cytat:
Napisane przez nayami Pokaż wiadomość
Hej pisałam tu wcześniej potem sie nie odzywałąm bo juz kilka razy sie niestety nie udało a wiem ze zle nie jeżdze i mój Instruktor uwaza ze powinnam zdac a tu za kazdym razem dupa i załamałam się płacze cały czas,mam takie poczucie wstydu tak bym chciała juz miec to za sobą
który raz już będziesz zdawać? Na czym oblewałaś?
Cytat:
Napisane przez ruda9215 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam egzamin 06.12 - szczerze? nie liczę, że zdam... teoria kończy mi się w marcu... i teraz pytanie.

wie ktoś może na jakich przepisach będą zdawać osoby takie jak ja, jeśli do tego czasu nie uda mi się zdać?

Przecież w życiu nie uda mi się zdać teorii od nowa gdzie będzie tak dużo więcej pytań.. Będą dwie bazy? Ludzie, którzy uczyli się na starych kursach?
Zaczynam się spinać powiem szczerze... Chce zdać, ale w wypadku kiedy no niestety się nie uda to co?
W mikołajki Spokojnie, zdasz, egzaminatorzy zrobią Ci prezent

Niby one mają wejść, ale póki co się nie przejmuj, bo prawdopodobnie nie wejdą.

"Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice."
Stary 2012-11-19, 13:47   #1808
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:

Póki co nie powinnaś o tym myśleć, bo negatywne myślenie jest straszne, już lepiej iść na egzamin z obojętnością.

madziuchna89 pisze dobrze.

W sprawie zmian od nowego roku, to teoretyczny powinien być wprowadzony na nowych zasadach ale okres próbny dla nowych kierowców: ograniczenia prędkości, przymus liścia itp chyba będzie przesunięty o 2016r.
Informacje poniżej:

Cytat:
Przepisy dotyczące m.in. okresu próbnego dla młodych kierowców wejdą w życie dopiero 4 stycznia 2016 r. Taką informację podał jednemu z branżowych portali Mikołaj Karpiński, rzecznik Ministerstwa Transportu, Budownictwa i Gospodarki Morskiej.

Z trzyletnim opóźnieniem wejdą również przepisy dotyczące centralnej ewidencji ośrodków szkolenia kierowców, instruktorów, egzaminatorów i nowe zasady gromadzenia i ewidencji punktów karnych oraz komunikacji pomiędzy starostą, a CEK.

Powód? Brak możliwości rozbudowy i dostosowania funkcjonalności Centralnej Ewidencji Kierowców do wymagań ustawy o kierujących pojazdami. Obecnie trwają prace legislacyjne zmierzające do przesunięcia wejścia w życie przepisów, których działanie jest związane z pełną funkcjonalnością CEK. Inne przepisy nie są zagrożone i wejdą w życie 19 stycznia 2013 r.

źródło: strona mojego OSK
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 17:01   #1809
Jutte
Wtajemniczenie

zdałam dzisiaj
drugie podejście jupi jupi jupi
cieszę się życiem!
Jutte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 17:03   #1810
pendraiw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jutte Pokaż wiadomość
zdałam dzisiaj

opowiadaj
Stary 2012-11-19, 17:03   #1811
Burza_1994
Wtajemniczenie

GG do Burza_1994

Cytat:
zdałam dzisiaj
łaaaaa gratulacje!!

Stary 2012-11-19, 17:10   #1812
Karolina :-)
Zadomowienie

Cytat:
zdałam dzisiaj
Gratuluję
Karolina :-) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 17:15   #1813
olivien
Raczkowanie

GG do olivien

Jutte gratuluję

z tego co słyszałam to nowa teoria raczej nie wejdzie, chcą nas postraszyć
oby nie weszła, bo mam czas do lutego fanpage mojego osk na facebooku co chwile wkleja informacje o tym, że nowa teoria prawdopodobnie nie wejdzie w styczniu.. no nic zobaczymy jak to będzie

za czwartym już musi się udać wystarczy trochę skupienia, bo zawsze oblewam już na końcu wtedy się rozkojarzę
Stary 2012-11-19, 17:24   #1814
Jutte
Wtajemniczenie

dziękuję
no to siadam i opowiadam .. egzamin na 10, a zostałam dopiero zawołana o 11:30 < przez te poltorej godziny myślalam ze zawału dostanę . >

przez pierwszą godzinę jak siedziałam w poczekalni, to widzialam ze tylko 2 dziewczyny wyjechały na miasto . potem juz tak nie obserwowalam bo staram sie skupic bo w kazdej chwili moglam byc wywolana

przyszła kobieta i wywolala moje nazwisko ( a o kobietach w moim wordzie duzo zlych rzeczy słyszalam)
łuk zrobiony, górka też no to na miasto ;D. parkowanie prostopadłe na jakimś wygnajewie ( miejsce parkingowe ktore egzaminaor wybrał to w jakimś błocku i liściach - balam się ze nie wyjade z tego :P)
ogolnie cała trasę mi jakieś elki zawadzały drogę;pp.

całe szczeście mialam auto, w którym kamera była z boku na tylniej szybie , a nie na środku ( moje pierwsze podejście zawaliłam chyba własnie przez ta głupią kamere na srodku)

auto trafiło mi się z tych starszych , ogolnie za każdym naciśnięciem sprzęgła słychać było trzask jakiejś blaszki;p

jak dojeżdzalam do WORDU moj Tż stał przed bramą i jak zobaczył mnie ze wracam to takie oczy .( czy zdalam czy nie :PP)
a ja tylko się modliłam zeby mi nie zgasł przed szlabanem . ale całe szczęście dalam rade .
zaparkowałam na placu , pani powiedziała ze zaliczyłam i gratulowała . na koniec zapytała się czy zdaje za pierwszym razem :P

w sumie dobrze, ze była to kobieta bo za pierwszym razem mialam mężczyznę ( był dość miły :P) który mówił mi na ty i gdy robiłam łuk rzucił : no to teraz słodziutka ładny uśmiech i jedziemy.
w sumie owszem, takie przejście na ty i takie testy miały na celu rozluźnienia, ale ja sie chyba dodatkowo speszyłam i zestresowałam;p.

ale się cieszę prawko do odbioru za 2,5 tyg ( tak mowili ale wydaje mi sie za dłużej ) jak będzie 2,5 tyg to akurat na MIKOŁAJKI

a i dodam jeszcze ze nie zjadłam SNIKERSA przed egzaminem . ( przed pierwszym zjadłam i nie zdałam ) )

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

a dodam jeszcze ze nikomu nie mowilam o tym ze mam egzamin ( za pierwszym razem za duzo osob wiedzialo ze zdaje :PP)

za drugim razem wiedział tylko mój Luby ( i mamę też poinformowalam bo potrzebowalam kase :PP)

ojcu nic nie mowilam, bo za pierwszym razem to myslalam ze szału dostaje jak nie zdalam , a w dodatku stresowal mnie jeszcze bardziej ( mówił ze jestem beztalenicem ze nie umiem jezdzic, i przed pierwszym egzaminem wydzwaniał do mnie ze nie chce ode mnie tego dnia nic wiecej usłyszeć ,poza tym ze zdałam mialam dodatkowego stresa jeszcze wtedy.. ;/)

jak znajomi pytali mówiłam : pod koniec listopada

a ojciec mi suszył głowe przez 2 miesiace ciagle pytajac kiedy zdaje..

dzisiaj do niego dzownię ze ma szykować %
a on :dlaczego?
ja : zdalam egzamin na prawko
< 5 min ciszy>
on : to dzisiaj mialam egzamin? i slychac bylo ze spanikowany.

nawet mi nie pogratulował..

dziewczyny robić swoje, nie opowiadać innym i nie stresować się
cieszę się życiem!
Stary 2012-11-19, 17:30   #1815
olivien
Raczkowanie

GG do olivien

Cytat:
dziękuję
no to siadam i opowiadam .. egzamin na 10, a zostałam dopiero zawołana o 11:30 < przez te poltorej godziny myślalam ze zawału dostanę . >

przez pierwszą godzinę jak siedziałam w poczekalni, to widzialam ze tylko 2 dziewczyny wyjechały na miasto . potem juz tak nie obserwowalam bo staram sie skupic bo w kazdej chwili moglam byc wywolana

przyszła kobieta i wywolala moje nazwisko ( a o kobietach w moim wordzie duzo zlych rzeczy słyszalam)
łuk zrobiony, górka też no to na miasto ;D. parkowanie prostopadłe na jakimś wygnajewie ( miejsce parkingowe ktore egzaminaor wybrał to w jakimś błocku i liściach - balam się ze nie wyjade z tego :P)
ogolnie cała trasę mi jakieś elki zawadzały drogę;pp.

całe szczeście mialam auto, w którym kamera była z boku na tylniej szybie , a nie na środku ( moje pierwsze podejście zawaliłam chyba własnie przez ta głupią kamere na srodku)

auto trafiło mi się z tych starszych , ogolnie za każdym naciśnięciem sprzęgła słychać było trzask jakiejś blaszki;p

jak dojeżdzalam do WORDU moj Tż stał przed bramą i jak zobaczył mnie ze wracam to takie oczy .( czy zdalam czy nie :PP)
a ja tylko się modliłam zeby mi nie zgasł przed szlabanem . ale całe szczęście dalam rade .
zaparkowałam na placu , pani powiedziała ze zaliczyłam i gratulowała . na koniec zapytała się czy zdaje za pierwszym razem :P

w sumie dobrze, ze była to kobieta bo za pierwszym razem mialam mężczyznę ( był dość miły :P) który mówił mi na ty i gdy robiłam łuk rzucił : no to teraz słodziutka ładny uśmiech i jedziemy.
w sumie owszem, takie przejście na ty i takie testy miały na celu rozluźnienia, ale ja sie chyba dodatkowo speszyłam i zestresowałam;p.

ale się cieszę prawko do odbioru za 2,5 tyg ( tak mowili ale wydaje mi sie za dłużej ) jak będzie 2,5 tyg to akurat na MIKOŁAJKI

a i dodam jeszcze ze nie zjadłam SNIKERSA przed egzaminem . ( przed pierwszym zjadłam i nie zdałam ) )

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

a dodam jeszcze ze nikomu nie mowilam o tym ze mam egzamin ( za pierwszym razem za duzo osob wiedzialo ze zdaje :PP)

za drugim razem wiedział tylko mój Luby ( i mamę też poinformowalam bo potrzebowalam kase :PP)

ojcu nic nie mowilam, bo za pierwszym razem to myslalam ze szału dostaje jak nie zdalam , a w dodatku stresowal mnie jeszcze bardziej ( mówił ze jestem beztalenicem ze nie umiem jezdzic, i przed pierwszym egzaminem wydzwaniał do mnie ze nie chce ode mnie tego dnia nic wiecej usłyszeć ,poza tym ze zdałam mialam dodatkowego stresa jeszcze wtedy.. ;/)

jak znajomi pytali mówiłam : pod koniec listopada

a ojciec mi suszył głowe przez 2 miesiace ciagle pytajac kiedy zdaje..

dzisiaj do niego dzownię ze ma szykować %
a on :dlaczego?
ja : zdalam egzamin na prawko
< 5 min ciszy>
on : to dzisiaj mialam egzamin? i slychac bylo ze spanikowany.

nawet mi nie pogratulował..

dziewczyny robić swoje, nie opowiadać innym i nie stresować się
uwielbiam takie wieści czytać, szczególnie kiedy jest moment powrotu to wtedy zawsze się wzruszam hehe

a z tym snickersem to teraz spróbuję, wcześniej jeździłam też ze skarpetką kierowcy jak ktoś pisał i byłam pewna, że ta magiczna skarpeta mi pomaga, bo szło mi super na początku, aż sama nie wierzyłam.. jednak oblałam przy końcu
Stary 2012-11-19, 17:30   #1816
Burza_1994
Wtajemniczenie

GG do Burza_1994

Jutte o kurcze tak miło się czyta jak ktoś pisze, że zdał
Moim zdaniem też lepiej nikomu nie mówić, tylko tam jednej czy dwóm osobom, bo potem będzie tylko "kiedy masz egzamin?" "powodzenia" i takie tam, a to tylko dodatkowo stresuje.

haha tatuś pogratuluje w domu, bo pewnie w szoku był

Stary 2012-11-19, 17:54   #1817
dorotkazkansas
Przyczajenie

Ja też nikomu nie mówiłam o terminie egzaminu, bo gdzieś wyczytałam w "złotych radach" że to zwiększa presję i rodzi frustrację. I chyba rzeczywiście coś w tym jest. Bo nawet jeśli inne osoby dobrze ci życzą, to ja czułabym że nie mogę ich zawieść, będę się musiała przyznawać do porażki itp. A tak, nie powiedziałam --> zdałam --> i dopiero zaczęłam się chwalić. Polecam
dorotkazkansas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 18:01   #1818
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez nayami Pokaż wiadomość
Hej pisałam tu wcześniej potem sie nie odzywałąm bo juz kilka razy sie niestety nie udało a wiem ze zle nie jeżdze i mój Instruktor uwaza ze powinnam zdac a tu za kazdym razem dupa i załamałam się płacze cały czas,mam takie poczucie wstydu tak bym chciała juz miec to za sobą Dorotti gratulacje Ty zdawałaś w Lublinie mam pytanie jaką miałaś trasę?
Dziękuję
Wiesz co była prawie taka sama jak ta pokazana w WORDZIE na stronce, tylko dłużej jeździłam po tym osiedlu na ponikwodzie chyba :P i wracałam też przez władysława andersa tak jak przyjechałam , dzięki Bogu nie musiałam jechać tym wielkim skrzyżowaniem koło ruskiej więc trasa troszkę krótsza niż ta na mapce, ale za to na osiedlu mi kazał wkoło jeździć

Jutte gratuluję

Edytowane przez Dorotti666
Czas edycji: 2012-11-19 o 18:06
Dorotti666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 23:31   #1819
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotkazkansas Pokaż wiadomość
Ja też nikomu nie mówiłam o terminie egzaminu, bo gdzieś wyczytałam w "złotych radach" że to zwiększa presję i rodzi frustrację. I chyba rzeczywiście coś w tym jest. Bo nawet jeśli inne osoby dobrze ci życzą, to ja czułabym że nie mogę ich zawieść, będę się musiała przyznawać do porażki itp. A tak, nie powiedziałam --> zdałam --> i dopiero zaczęłam się chwalić. Polecam
A ja nie
Ja zrobiłam dokładnie na odwrót. Najpierw udawałam, że mi nie idzie, wszystkim rozgadywałam głupoty jaka to ja tępa jestem. Nawet I. udowodniłam, że nie zdam
A tu na egzaminie TRACH i pokazałam jakie ja umiejętności mam
Nikt nie uwierzył, że zdałam. I dalej mi nikt nie wierzy, że umiem jeździć
A w sobotę sobie pojechałam 50 km do babci. Niezłym autkiem taty. Mało brakło i bym na szóstce jechała (jakieś 120 km/h) ale po tym wleczeniu się elką człowiek tego nie nauczony

Jutte gratuluję

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 23:50   #1820
Konto usunięte

Cytat:
zdałam dzisiaj
Gratulacje!
Fajnie teraz będzie, stres odejdzie
Przez ten egzamin ciągle przemęczona chodziłam, jazdy mnie dobijały, teraz jest pięknie
Jak się czujesz "po"?

No to czekamy na plastik

Cytat:
Napisane przez Burza_1994 Pokaż wiadomość
Jutte o kurcze tak miło się czyta jak ktoś pisze, że zdał
Moim zdaniem też lepiej nikomu nie mówić, tylko tam jednej czy dwóm osobom, bo potem będzie tylko "kiedy masz egzamin?" "powodzenia" i takie tam, a to tylko dodatkowo stresuje.

haha tatuś pogratuluje w domu, bo pewnie w szoku był
Hmmm mi to nie przeszkadzało. Po prostu nie mówiłam, że muszę zdać, tylko że fajnie by było i zobaczymy jak to będzie

Wiecie, u mnie było o tyle fajnie, że WSZYSCY bliscy mówili mi, że na pewno zdam i to szybko, bo się nadaję kierowcę a takie wnioski wyciągnęli z tego jak zachowuję się jako pasażer, bo już wcześniej to na wyjazdach, w nowe trasy ja robiłam za nawigacje a czasem też pomagałam w odnalezieniu się kierowcy
Bardzo mi to pomagało, uwierzyłam w siebie.

A na koniec egzaminu facet pytał gdzie się uczyłam jeździć, to chyba mu się spodobało
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 08:48   #1821
ruda9215
Raczkowanie

GG do ruda9215 Send a message via Skype™ to ruda9215

wykupie 2 h przed samym egzaminem bo mam dopiero na 13.30. Tylko poszukuje genialnej szkoly z indtruktorem magikiem w Grudziadzu

2014 - licencjat !
15.08.2015 - ślub. 
ruda9215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 11:15   #1822
Jutte
Wtajemniczenie

Cytat:
wykupie 2 h przed samym egzaminem bo mam dopiero na 13.30. Tylko poszukuje genialnej szkoly z indtruktorem magikiem w Grudziadzu
ja brałam sobie 2h jazd za pierwszym podejściem bo egzamin mialam na 17.ale wydaje mi sie ze byłam zmeczona no i ten pierwszy raz oblalam , bo rano juz jezdzilam i chyba się przyzwyzaiłam do elkowego auta:P

( podczas kursu jezdzilam czterema elkami i nikt mi nie powie ze elki egzaminacyjne sa takie sprawne bo w obydwóch był problem z pedałami i wszystko cięzej chodzi;/)

dziękuje za gratulację bardzo się ciesze ze chyba nawet kupię dzisiaj antyramę i oprawię sobie kartkę z napisem wynik pozytywny (albo zlaminuje ) i bede patrzeć na nią, do czasu aż wyrobią mi prawko;p
ale nadal do mnie to nie dochodzi ze jestem kierowcą
cieszę się życiem!
Stary 2012-11-20, 11:24   #1823
spejsik
Raczkowanie

uwaga uwaga! dzis rano zdalam!!!!!!!!!!!!!!!!
za 2 tyg odbieram prawko!!
zdalam w w-wie na radarowej egzamin o 7 rano

to byl moj 2 raz
jejku jaka jestem szczesliwa
wszystkim zycze takich emocji po zdanym egzaminie
spejsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 11:48   #1824
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez spejsik Pokaż wiadomość

to byl moj 2 raz
Gratulacje i witaj w klubie
fajne uczucie prawda?
Stary 2012-11-20, 13:36   #1825
Burza_1994
Wtajemniczenie

GG do Burza_1994

Cytat:

to byl moj 2 raz
gratuluję wejścia w krąg KIEROWCÓW, a nie KIERUJĄCYCH

Stary 2012-11-20, 13:54   #1826
Konto usunięte

Cytat:
ja brałam sobie 2h jazd za pierwszym podejściem bo egzamin mialam na 17.ale wydaje mi sie ze byłam zmeczona no i ten pierwszy raz oblalam , bo rano juz jezdzilam i chyba się przyzwyzaiłam do elkowego auta:P

( podczas kursu jezdzilam czterema elkami i nikt mi nie powie ze elki egzaminacyjne sa takie sprawne bo w obydwóch był problem z pedałami i wszystko cięzej chodzi;/)

dziękuje za gratulację bardzo się ciesze ze chyba nawet kupię dzisiaj antyramę i oprawię sobie kartkę z napisem wynik pozytywny (albo zlaminuje ) i bede patrzeć na nią, do czasu aż wyrobią mi prawko;p
ale nadal do mnie to nie dochodzi ze jestem kierowcą
U mnie odwrotnie, bo w WORDzie są nowe punciaki, nawet pół roczku jeszcze nie mają, a na kursie jeździłam rocznikiem 2007 i 2008, które już tam trochę służą. Mimo pewnych różnic nie odczułam wielkiej różnicy.
Jedynie to na egzaminie miałam benzyniaka i musiałam co rusz dawać gaz na łuku, a na kursie, to dałam raz i się toczył, tylko sprzęgłem działałam.

Też o tym myślałam
I też do mnie nie dociera, bo poza kursem nigdy nie jeździłam, także zanim dostanę plastik i nie wsiądę do normalnego auta, to nadal do mnie nie dotrze, a i potem też pewnie to trochę potrwa

Cytat:

to byl moj 2 raz
Gratuluję
Stary 2012-11-20, 13:59   #1827
Karolina :-)
Zadomowienie

Cytat:

to byl moj 2 raz
Super, gratuluję

Jakie zdolne dziewczyny mamy tutaj na wątku tylko ze mnie taka czarna owca
Karolina :-) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 14:27   #1828
pendraiw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolina :-) Pokaż wiadomość
Super, gratuluję

Jakie zdolne dziewczyny mamy tutaj na wątku tylko ze mnie taka czarna owca
oj tam oj tam, wkońcu każda z nas zda
Stary 2012-11-20, 14:32   #1829
spejsik
Raczkowanie

ja zmienilam instruktura! i to dzieki niemu! on nauczyl mnie wiecej w 4 godz niz podczas kursu 35 godzinnego!
spejsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 14:46   #1830
pendraiw
Zakorzenienie

Cytat:
ja zmienilam instruktura! i to dzieki niemu! on nauczyl mnie wiecej w 4 godz niz podczas kursu 35 godzinnego!
kocham ten tekst
daje nadzieję

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości